Kilolar Firarda 😎

Ben de ona kızarım
Ne güzel iş sen bilirsin deyip göndermek oh e kaçamak nasıl ne zaman olcak nasıl dengelicen?
Arrık vallahi bilmiyorumdaha önceden diyetisyensiz nasıl verdiysem yine öyle vereceğim ama haftada bir gün kendime ödül günü vereceğim istediğim bir tatlıyı yemek gibi mesela

anaammm benim orticim üzgün görünüyor yazarhanim35
neler oluyor? orticisiz kaldım

haydaaaa Ucmelekannesi
Ban yemiş sanırım
Canım yarın cuma zaten. Yarın akşama en geç cumartesi sabaha yeni ortakları açıklarım. Bu hafta böyle artık. Bugün kalkar belki bani. Gerçi mesajlarına baktım öyle bişey de dememiş gibi ama bilemedim yazarhanim35 canim niye ban yedim kuzum
Ayy yaa terbisyezsizlik bu. Ay ağzımdan valla kötü birşey çıkacak şimdi
İdareninkide olmayacak şey iyi paranın kölesi olmuşlar. Aynı hakaretleri acaba onlarda yapsalar ne yaparlar.
Allah kolaylık versin canim
Ah o kabağı alaydın ne vardı
Neyse canın sağolsun kilo verme modunda değilsin daha, olsun girince haber ver
ilk sana söyleyeceğim aramızda
Gerçekten hiç değilim yaa sabah kalkinca herşey çok güzel aman Allahım ondan sonrası yemek yem silsilesi.
İtiraf edeyrum dün gece fındıklı bitter gömdüm 4 karecik

amin kuzum sağolasın
sorma ya para gelsin de nasıl gelirse gelsin umurlarında değil resmen
onlar değer vermiyor ki bize veliler versin aslında

aman neyse çok söylendim, çok darladım sizi hakkınızı helal edin

ben şimdi nette bi program buldum daha önce yazdım mı hatırlamıyorum onu aldım pazartesi başlayacakmış bakalım eğer ona uyum sağlarım inşallah da bi adım olur bana da

Kuzum tabiki dök içini rahatla. İyi geliyo
İnşallah başlayacağın program sana iyi gelir canım.

Anlatacaksın tabiki canim benim.
İşveren olmakta bir meziyet tabiki
Çalışanı nasıl hiç düşünmezler. Elin ekmeginjanla yogurulurmus derler ya büyükler. Zor gerçekten.

Ama yeni bir programa başlaman çok sevindim. Yarından basla yarını pazartesi gibi düşün. Sonuçta diyette pazartesi mimli gün

Kuzum tabiki dök içini rahatla. İyi geliyo
İnşallah başlayacağın program sana iyi gelir canım.
İnşallah canımm

kuzum şöyle bir program belirli günler grupla başlanıyor ve öğünlerini onlar getiriyor o yüzden mecbur bekleyeceğim

hem de yarından itibaren pazartesiye kadar yatılı misafirim var muhtemelen onlarla beraber yerim azıcık

Yaa cok haklisin cnm gec oldu ama alintilar kalmis
Iyi yolculuklar canim. Insallah yolculugunuz iyi geciyordur
Sagol cnm sukur iyi gecti iyi gidiyor yarn aksama donuyoruz nasipse
Sagol cnm
Pnrrr-12 cnm nasıl geçti yolculuk
Iyi cnm cok sagolasn
Sagol cnm ben cvp verenede gec oldu baya :)
Yaa grcmis olsn cnm elin nasl oldu daha iyidr insallah
Cok iyi olmus cnm desarj olmussundur bende burda oglansiz thermal havuz hamam girdm nasl iyi geldi ya gercktn bazen boyle seyler lazım insana
Merhaba kızlar şimdi geldim eve koştur koştur yemek yedim dayanamadım normalde yemeyecektim pilav da yedim Eşim dışarıya çıkacak ben de doğruca epilasyon işine girişeceğim fırsattan istifade
Oh miss iyi olmustur epilasyon etkisini gosteriyormu nezamandir yapiyorsn bende istiyorm ama direk salon dusunuyorm
Bence cok guzel ortim afyt olsun
Afiyet olsun canım tatil menüsü bu sonuçta bence çok iyi idare etmişsin triliçeyi de sınırlamasaydın yeseydin şöyle güzel bir dilim
Yaa dimi ama salamadim neyse bu aksam belki 1 tatli yerm kisitlamadan kendmi sonra kaldigim yersen devam edicem ztn eve donunce

Himm tamam canım. İyiymiş kendine yemek yapmak şu yoğunlukta zorlayabilir di seni. Pazartesi güzel bir başlangıç olacak o zaman.

Oyy kolay gelsin. Yatılı misafir zor

Kızlar gece gecmis yaparkn uyuyp kaldm, ogleden once ben gittim havuza thermale smdi esim gitti oglanla odadayiz. O gelsn biraz yuruyus yapariz dedik. Burasi cok soguk 10 derece ama sanmi - gbi disarisi ya
Ohh ne güzel. İyi gezmeler canim.
Bizede ordan doğa fotoları at içimiz açılsın.

Himm tamam canım. İyiymiş kendine yemek yapmak şu yoğunlukta zorlayabilir di seni. Pazartesi güzel bir başlangıç olacak o zaman.

Oyy kolay gelsin. Yatılı misafir zor
evet kuzum yaa evde 2 haftadır doğru düzgün yemek yapmıyorum hele kendime ayrı hiç uğraşamıyorum biraz pahalı olacak bana ama yeni bi başlngıç için böyle bişeye ihtiyacım vardı iyi denk geldim inşallah başarabilirim

yaa evet sorma, aslında severim misafiri başımın üstünde yerleri vardır ama şu yorgunlukla çok zor olacak ama ne yapalım 1 hafta daha diyorum kendime, bi hafta sonra inşallah biraz rahatlayacağım

Haftaya baktıracağım değerlerime canım kim bilir ne haldedir Bu ara blraz kilo koruma veya azar azar verme şeklinde ilerleyeceğim çok kasmayacağım abartmayacağım
Hosgeldin aramiza son 5 kilocular grubu kuralim artik
Bence de çok zormuş göndermek neyse dünkü pilav artı yapmadı şükür sabitim
Bu gün hurma badem taze çekilmiş kahve aldım kendime, biraz daha iyi hissediyorum
lol sen misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…