- 31 Temmuz 2020
- 20.384
- 60.233
- 548
Ben de ona kızarımYani diyet kafasında olma dedi sağlıklı beslenmeyi bi yaşam biçim olarak algıla dedibi de tanıdık çıktı o yüzden kızarım falan dedi
Arrık vallahi bilmiyorumBen de ona kızarım
Ne güzel iş sen bilirsin deyip göndermek ohe kaçamak nasıl ne zaman olcak nasıl dengelicen?
Yok canım daha düzgün diyet moduna giremedimGuzel menu olmus ortim su yarim litre daha artirmayi deneyebilirsin. Ben menume pek yazmiyorum ama aralarda yesilcay odem atici falan hergun iciyorum sende iciyormusun.
Ban yemiş sanırımanaammm benim orticim üzgün görünüyoryazarhanim35
neler oluyor? orticisiz kaldım
haydaaaaUcmelekannesi
Ayy yaa terbisyezsizlik bu. Ay ağzımdan valla kötü birşey çıkacak şimdimuhasebe canım, özel bi okulun mali işlerinde öğrenci muhasebesiyle ilgileniyorum ama o kadar zorlu kişilerle uğraşıyorum ki anlatamam hem öğrencisi hem velisi ayrı terbiyesiz oluyor hem de
her sene ücret artışı oluyor sanki artış benim cebime giriyormuş gibi bi ton laf işitiyorum
ya da gecikmeye düşünce hakaretler işitiyorum tefeci bilmem ne diye
hele hele bi de soru sorup cevabını vermeye çalışmak Allahım mahvediyor beni
cevap versem de suç vermesem de canım, daha geçen gün ne oldu öğrencinin biri aradı bi sorun yaşıyor ama nasıl gergin nasıl sinirli soru soruyor ama cevabımı aslaaaa dinlemiyor ben de en sonunda gülümseyerek izin verirsen soruna cevabını vereyim dedim dalga geçer gibi gülmeseydiniz daha iyiydi deyip ssuratıma kapattı teli
bağırsam daha mı iyiydi diye düşünmedim değil
bu yaşadığım en iyi olaylardan birisi
Ah o kabağı alaydın ne vardı
Neyse canın sağolsunkilo verme modunda değilsin daha, olsun girince haber ver
amin kuzum sağolasınyy yaa terbisyezsizlik bu. Ay ağzımdan valla kötü birşey çıkacak şimdi
İdareninkide olmayacak şey iyi paranın kölesi olmuşlar. Aynı hakaretleri acaba onlarda yapsalar ne yaparlar.
Allah kolaylık versin canim
Bu sefer sanki eriyorum gibi hem de herseyden yiyerekHehe tamam
Diyetisyenin çok zor hee Allah sabır versin
Beni de aciktiriyir canim meyve, tek yeyinceBende eklemeye calioyorum hep dun yogurt yoktu evde peynir yemekte istemedim oyle gecti ara seker dengesini ayarliyormus zaten yogurt falan yemeyince yaninda meyve beni cok aciktiriyor
Kuzum tabiki dök içini rahatla. İyi geliyoamin kuzum sağolasın
sorma ya para gelsin de nasıl gelirse gelsin umurlarında değil resmen
onlar değer vermiyor ki bize veliler versin aslında
aman neyse çok söylendim, çok darladım sizi hakkınızı helal edin
ben şimdi nette bi program buldum daha önce yazdım mı hatırlamıyorum onu aldım pazartesi başlayacakmış bakalım eğer ona uyum sağlarım inşallah da bi adım olur bana da
Anlatacaksın tabiki canim benim.amin kuzum sağolasın
sorma ya para gelsin de nasıl gelirse gelsin umurlarında değil resmen
onlar değer vermiyor ki bize veliler versin aslında
aman neyse çok söylendim, çok darladım sizi hakkınızı helal edin
ben şimdi nette bi program buldum daha önce yazdım mı hatırlamıyorum onu aldım pazartesi başlayacakmış bakalım eğer ona uyum sağlarım inşallah da bi adım olur bana da
İnşallah canımmKuzum tabiki dök içini rahatla. İyi geliyo
İnşallah başlayacağın program sana iyi gelir canım.
kuzum şöyle bir program belirli günler grupla başlanıyor ve öğünlerini onlar getiriyor o yüzden mecbur bekleyeceğimAnlatacaksın tabiki canim benim.
İşveren olmakta bir meziyet tabiki
Çalışanı nasıl hiç düşünmezler. Elin ekmeginjanla yogurulurmus derler ya büyükler. Zor gerçekten.
Ama yeni bir programa başlaman çok sevindim. Yarından basla yarını pazartesi gibi düşün. Sonuçta diyette pazartesi mimli gün
Super canimKh çok olmuş donut olmamış diyene cevabımmm veortağammmUcmelekannesi 62.2 kg
Dünden 700 gr eksik
Cuma hedefine 200 gr kaldı
Yaa cok haklisin cnm gec oldu ama alintilar kalmisİyi yolculuklar canım yolda uyursun belki biraz
Ne tencereler biter ama tutuyoruz kendimizi
Ne güldüm canım yaHaftaya sürekli bu videoyu izleyip kendimi gazlayacağım
Aynı benHer sabah içim umutla dolu tartıya çıkıyorum ama hep hüsran
Sagol cnm sukur iyi gecti iyi gidiyor yarn aksama donuyoruz nasipseIyi yolculuklar canim. Insallah yolculugunuz iyi geciyordur
Sagol cnmÇok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Guzel ama hem patates hem pilav bir arada olmasa daha güzel olur
Güzel menu canım afiyet olsun
10 siyah üzüm kurusu dur diye düşünüyorum onu,incir değildir heraldeakşam pilav fazla olmuş canım, pilav için saatte geç ayrıca
Güzel ama kurabiye miktarı fazla,ben yemekten sonra canım çok tatlı istiyorsa hurma falan yiyorum canım
Canım 3 dilim kek ve tahinli tatlı fazla
Ortim biraz sağlıksız olmuş ama canın çikolata istedi ve bu şekilde dengelemek çok iyi, acikmadin mi kız
Aşırı iyi
Güzel menu canım afiyet olsun
Iyi cnm cok sagolasnPnrrr-12 cnm nasıl geçti yolculuk
Sagol cnm ben cvp verenede gec oldu baya :)Çok hafif menü olmuş sonraki kola gereksizmis afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Biraz kötü bı menü olmuş sanki canım
Afiyet olsun canım aşırı hafif menü olmuş
Afiyet olsun canım
Süper menü ortim afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bence
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bence
Hayırlı yolculuklar yazacaktım ama geç oldu sanırım
Turşu kurdum tereyağı yaptım derken vala saat uçtu
Temizlik değil kız sarımsak soy turşu kur derken saat geçmiş bı de tereyağı yaptım bilmiyorum etki edecek mi yeni başladım
Yaa grcmis olsn cnm elin nasl oldu daha iyidr insallahİyi akşamlar kızlar
Geceden beri bileğim ağrıyor maalesef sinir sıkışması kaynaklı ağrım var kaç gündür bez sık sil süpür akşam tereyağı yaptım derken baya zorladım sanirim bilekliği taktım bugün iş yapmadım kız okula gitti komşuları çağırdım kısır yaptık yedik yemeğimi yaptım eşimi bekliyoruz şimdi sabah yazayım diye telefonu elime aldım ama elim çok uyuştu, ağrıdı yazamadım
Cok iyi olmus cnm desarj olmussundur bende burda oglansiz thermal havuz hamam girdm nasl iyi geldi ya gercktn bazen boyle seyler lazım insanaKizlar yillardir hep kuafore cocukla gidiyordum. Bugun esime dedim al bebisi kendim gitcem. Uzun zamandir sacima ombre istiyordum, cook uzun islem benjm de sacim baya gur, gozumde cok buyuyordu. Sonunda yaptirdim bugun. Ama iyiki almamisim bebisi git gel sac derjen eve tam 7 saat sonra dondum. Ve tabii disarda olunca dengesiz beslendim. Aslinda cok yemedim ama dengesuz yemeyi hic sevmiyirym, su siralar listeme uyu ca mutlu oluyorum sadece.
Oh miss iyi olmustur epilasyon etkisini gosteriyormu nezamandir yapiyorsn bende istiyorm ama direk salon dusunuyormMerhaba kızlar şimdi geldim eve koştur koştur yemek yedim dayanamadım normalde yemeyecektim pilav da yedimEşim dışarıya çıkacak ben de doğruca epilasyon işine girişeceğim fırsattan istifade
Bence cok guzel ortim afyt olsun22 Eylül
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, tb ekmeğe kaşarlı tost, domates, salatalık, zeytin, kiraz saplı çay
Ara
Litalif, 1 LT dukan birası
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 3 fırın köfte, 3 yk yoğurt, 2 çatal pirinç pilavı
2 LT su, 3bin adım
Ucmelekannesi @Azimliiii Pnrrr-12
Yaa dimi ama salamadim neyse bu aksam belki 1 tatli yerm kisitlamadan kendmi sonra kaldigim yersen devam edicem ztn eve donunceAfiyet olsun canım tatil menüsü bu sonuçta bence çok iyi idare etmişsin triliçeyi de sınırlamasaydın yeseydin şöyle güzel bir dilim
Himm tamam canım. İyiymiş kendine yemek yapmak şu yoğunlukta zorlayabilir di seni. Pazartesi güzel bir başlangıç olacak o zaman.İnşallah canımm
kuzum şöyle bir program belirli günler grupla başlanıyor ve öğünlerini onlar getiriyor o yüzden mecbur bekleyeceğim
hem de yarından itibaren pazartesiye kadar yatılı misafirim var muhtemelen onlarla beraber yerim azıcık
Ohh ne güzel. İyi gezmeler canim.Kızlar gece gecmis yaparkn uyuyp kaldm, ogleden once ben gittim havuza thermale smdi esim gitti oglanla odadayiz. O gelsn biraz yuruyus yapariz dedik. Burasi cok soguk 10 derece ama sanmi - gbi disarisi ya
evet kuzum yaa evde 2 haftadır doğru düzgün yemek yapmıyorum hele kendime ayrı hiç uğraşamıyorum biraz pahalı olacak bana ama yeni bi başlngıç için böyle bişeye ihtiyacım vardı iyi denk geldim inşallah başarabilirimHimm tamam canım. İyiymiş kendine yemek yapmak şu yoğunlukta zorlayabilir di seni. Pazartesi güzel bir başlangıç olacak o zaman.
Oyy kolay gelsin. Yatılı misafir zor
Haftaya baktıracağım değerlerime canım kim bilir ne haldedirAnlıyorum canım gerçekten insanın psikolojisini bozar böyleleri. Allah yardımcın olsun. İnşallah sevebileceğin mutlu olabileceğin bir iş fırsatı çıkar karşına❤
Ortim haftaya toparlarım böyle kalamaz. Ama zamanı uzatmış oluyorum. O yüzden kendime kızıyorum. Senin adına çok mutluyum
Kuzum o kadar iyi iş başardın ki. Artık bedenine biraz zaman tanı. Ruhunu dinlendirmeye çalış. Seni mutlu edecek şeyler yap. Diyet modundan uzaklaş.❤ Vitamin değerlerine de baktır mutlaka kuzum. Diyet yaptığımız için kısıtlı beslendiğimizden vitamin eksikliği görülebiliyor. Bir de mevsim değişiklikleri ruh halimizi de çok değiştiriyor. Ne çok söyledim yaaa
Bu hafta sorunlar vardı canım onlar kafamı çok meşgul ettiği için odaklanamadım. Ama dediğin gibi bu hafta yeni bir başlangıç yapıcam kuzum.
Yaaa hiç bitmiyo cimcimelerin istekleri.. Bizimkiler de bi mantı, bi yaprak sarma sürekli isterler. Evvelsi gün mantı işini hallettim de sarma bi ara benim de ellerimden öper
Ne güzel söyledin canım yaa. Buranın en güzel tarafı düşeni hemen kaldırmak. Biraz modumuz düşünce birileri mutlaka el atıyo. Harikasınııııız
Bence de çok zormuş göndermek neyse dünkü pilav artı yapmadı şükür sabitimHosgeldin aramiza son 5 kilocular grubu kuralim artik
lol sen misinBu gün hurma badem taze çekilmiş kahve aldım kendime, biraz daha iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?