Kilolar Firarda 😎

Canim cok iyi fikir
Cnm vücudum nereye kadar verirse ama 50lerde sabit kalmak isterim hadi 59 olsun en azından
O zamaan beni etiketleyip hedefinizi yazın bi tablo oluşturayım canlar. Her fırsatta gözünüze sokarım hem iyi motivasyon olur.
Yeni yıla 3 ay var. Yeni yıla fit bedenler haydiii
Kh çok olmuş donut olmamış diyene cevabımmm veortağammm @Ucmelekannesi 62.2 kg
Dünden 700 gr eksik
Cuma hedefine 200 gr kaldı
Ezberleri bozan bi diyet anlayışın var kuzum yaa Harikasın.

Mesleğin neydi cnm? Kendini sakince savunabilirsin ama gerçekten bütün yaptıklarını verdiğin emeği kendin anlat sakince
muhasebe canım, özel bi okulun mali işlerinde öğrenci muhasebesiyle ilgileniyorum ama o kadar zorlu kişilerle uğraşıyorum ki anlatamam hem öğrencisi hem velisi ayrı terbiyesiz oluyor hem de
her sene ücret artışı oluyor sanki artış benim cebime giriyormuş gibi bi ton laf işitiyorum
ya da gecikmeye düşünce hakaretler işitiyorum tefeci bilmem ne diye
hele hele bi de soru sorup cevabını vermeye çalışmak Allahım mahvediyor beni
cevap versem de suç vermesem de canım, daha geçen gün ne oldu öğrencinin biri aradı bi sorun yaşıyor ama nasıl gergin nasıl sinirli soru soruyor ama cevabımı aslaaaa dinlemiyor ben de en sonunda gülümseyerek izin verirsen soruna cevabını vereyim dedim dalga geçer gibi gülmeseydiniz daha iyiydi deyip ssuratıma kapattı teli
bağırsam daha mı iyiydi diye düşünmedim değil
bu yaşadığım en iyi olaylardan birisi

Cnm bu 10 günde en az 1 kilo giderse paylaşıcam burdaki yeni topikte
Hayrat çeşmesi gibi bişey olur dilerim

A aaaaa yuh dicem izninle bebişim
Bu nedir yav insan yerine koymuyolar resmen robotmuşsun gibi saygısızlar ya
Hayır ilişkileri düzeltsen kadın velilerle arada 5 çayı tarzı toplansan desek nasıl güzel ilişki kurulur bu insanlarla bilmiyorum peki meslek değişimi değil de başka okul düşünsen kuzum?

Hosgeldin aramiza son 5 kilocular grubu kuralim artik

Sabah ki tost doyurucu oldu aralarda da myve yedim aciktirmadim kendimi ara ara sade kahve ictim aksama yetti boylece pilav. Pilav nohutlu ve tavukluydu oda besleyici oldu. Pazartesi kilomun altina dusemedim ama daha hatta bi daha goremedim 68 i bugunude hafif gecirip yarin 68 li biseyler gormek istiyorum

Bende eklemeye calioyorum hep dun yogurt yoktu evde peynir yemekte istemedim oyle gecti ara seker dengesini ayarliyormus zaten yogurt falan yemeyince yaninda meyve beni cok aciktiriyor

Guzel menu olmus ortim su yarim litre daha artirmayi deneyebilirsin. Ben menume pek yazmiyorum ama aralarda yesilcay odem atici falan hergun iciyorum sende iciyormusun.

çok saygısızlar hem de

haklarına yemeyeyim çok saygılı çok düzgün çok anlayışlı çok kibar velilerim de var, birşey sorarken kırk kere özür diliyorlar

ama işte bi veli profili de var ki küçük dağları ben yarattım edasıyla gezip parasıyla saygısızlık yapabilmeyi kendine hak görenler işte onlar bütün enerjimi sömürüyorlar ve hatta bazı öğrenciler de bu tavır da
hepsi benden en az 15 yaş küçük ama büyüklerle nasıl konuşulur haberleri yok

kuzum meslek değiştirmek isteme sebebim nereye gidersem gideyim muhasebe işinde oldukça hep böyle şeylerle karşılaşıyorum ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…