• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Köydeydim internetim bitmişti🙈diyetisyene gideceğim az sonra tartılmak istemiyorum köye ipin ucu kaçtı😭hiç görmediğim rakamlar göreceğim tartıda. Yarın burda kilomu bildirip tam anlamıyla başlıyorum artık kendimi sevmemeye başlıyorum az kaldı yani🙄
En iyisi biran once yuzlesio baskamak fistik. Iyi yapiyorsun

Kuzum spor ikici planda şu anda.
İş yerinde yaşadığın şeyleri az çok eşimden anlayabiliyorum.
Toparlayacak son tabiki canim benim.

Ben hiç mantı yapmadım cesaret edemiyorum.
Allah kolaylık versin bize canim🤭🤭
Amin canım 😊
Köydeydim internetim bitmişti🙈diyetisyene gideceğim az sonra tartılmak istemiyorum köye ipin ucu kaçtı😭hiç görmediğim rakamlar göreceğim tartıda. Yarın burda kilomu bildirip tam anlamıyla başlıyorum artık kendimi sevmemeye başlıyorum az kaldı yani🙄
Canım bir an önce yüzleşmen seni daha çabuk kendine getirecek eminim ki. Diyetisyenle de bi disiplin katmış oldun. Çok iyi başladın, hadi göster kendini.

Beyaz leylak Beyaz leylak nasılsın canım uzun zamandır yoktum ne ettin kilocuklari koruyomusun
Ahh Ahh kumsalım pisboğazımın kurbanıyım 10 kilosunu geri aldım şimdi 2-3 kilo verdim yine kürkçü dükkanı dayım🤷 sen ne yapıyorsun kesin korumuşsundur mermer kadın 😂

Anlıyorum canım gerçekten insanın psikolojisini bozar böyleleri. Allah yardımcın olsun. İnşallah sevebileceğin mutlu olabileceğin bir iş fırsatı çıkar karşına❤

Ortim haftaya toparlarım böyle kalamaz. Ama zamanı uzatmış oluyorum. O yüzden kendime kızıyorum. Senin adına çok mutluyum😘

Kuzum o kadar iyi iş başardın ki. Artık bedenine biraz zaman tanı. Ruhunu dinlendirmeye çalış. Seni mutlu edecek şeyler yap. Diyet modundan uzaklaş.❤ Vitamin değerlerine de baktır mutlaka kuzum. Diyet yaptığımız için kısıtlı beslendiğimizden vitamin eksikliği görülebiliyor. Bir de mevsim değişiklikleri ruh halimizi de çok değiştiriyor. Ne çok söyledim yaaa
😆😆

Bu hafta sorunlar vardı canım onlar kafamı çok meşgul ettiği için odaklanamadım. Ama dediğin gibi bu hafta yeni bir başlangıç yapıcam kuzum. 😘😘

Yaaa hiç bitmiyo cimcimelerin istekleri.. Bizimkiler de bi mantı, bi yaprak sarma sürekli isterler. Evvelsi gün mantı işini hallettim de sarma bi ara benim de ellerimden öper 😆

Ne güzel söyledin canım yaa. Buranın en güzel tarafı düşeni hemen kaldırmak. Biraz modumuz düşünce birileri mutlaka el atıyo. Harikasınııııız :KK15::KK15::KK15:
amiinnnn, şu anda en çok istediğim şey bu :dua:

ya çok severek yapacağım huzurlu bi işim olsun ya da kocam bir anda çok zengin olsun çalışmak zorunda kalmayayım :D

Kuzum spor ikici planda şu anda.
İş yerinde yaşadığın şeyleri az çok eşimden anlayabiliyorum.
Toparlayacak son tabiki canim benim.

Ben hiç mantı yapmadım cesaret edemiyorum.
Allah kolaylık versin bize canim🤭🤭
inşallah canımm :dua:

Kızlaaarr,
Var mısınız yeni yıl hedefi belirlemeye.
Hepimiz 31 Aralık hedefi belirleyelim. Yeni yıla hedefimize ulaşmış olarak girelim ne dersiniz. ❤❤❤❤
yaaa varım ya artık kilolarımla yeni yıl itibariyle vedalaşmak istiyorum
Allahım lütfen lütfen :dua:

netten bişe buldum 10 günlük bi program 3 gün sıvı detoks 7 gün aralıklı oruç acaba yapabilir miyim ki
ona mı katılsam

sabah çok erken kalkıyorum kuzum, 5 -5.30 gibi ayaktayım
akşam da hem erken yatamıyorum hem de gün içindeki yoğunluktan çok yorgun düşüyorum
spor için de erken kalksam pertim çıkar ki zaten kalkamam gözüm açılmıyor çünkü
leslie en azından yapayım diyorum ama işte motivasyon gidince üzerine yorgunluk da eklenince bi türlü başlayamıyorum

bak dün karar verdim ya bugün sabah yine acaba ne yesem diye uyandım ki hiç aç değilim spor desen zaten hak getire :KK43:

evet kuzum çok yoruldum işlerden bi de çok gerildim insanların gerginliğini üzerime çekmekten
mecbur içime atıyorum insanlar bana laflarını sayarken kendimi savunsam sen ne biçim konuşuyorsun diye üstüme gelecekler çünkü
çok yorgun ve mutsuz hissediyorum o yüzden
meslek değiştirmek istiyorum artık o kadar yıldım yaptığım işten
Mesleğin neydi cnm? Kendini sakince savunabilirsin ama gerçekten bütün yaptıklarını verdiğin emeği kendin anlat sakince ;)

Bir su kütlesi ve şunu diyen bir yazı 'Bugün Dilediginiz Hersey Gercek Olsun GÜNAYDIN' görseli olabilir

22 Eylül
Sabah klasik kahvaltı +helva birazcık(12.00)
Öğle yok
17.00 1 kahve sade
20.00 1 nohut dürüm şalgam(biraz yoğundum eşime biraşeyler al dedim açtım yedim🙈)
2 litre su 5 bin adım
nnurc nnurc
Nohut durum antepe ozgu bi yemek dimi? Antepli bi arkadasim anlatirdi 😄 canim gayet guzel menun. Bence abartili degil

Cnm hayvani yeme içgüdüsü hepimizde var :D ama pilav yemicem tatlı yemicem diye kendinizi şartlarsanız zor gider kalıcı kilolar 😀
Birgün herkes benim diyetime dönecek hahaha 😂😂😂

Kızlaaarr,
Var mısınız yeni yıl hedefi belirlemeye.
Hepimiz 31 Aralık hedefi belirleyelim. Yeni yıla hedefimize ulaşmış olarak girelim ne dersiniz. ❤❤❤❤
Cnm vücudum nereye kadar verirse ;) ama 50lerde sabit kalmak isterim hadi 59 olsun en azından 😀

Cnm hayvani yeme içgüdüsü hepimizde var :KK70: ama pilav yemicem tatlı yemicem diye kendinizi şartlarsanız zor gider kalıcı kilolar 😀
Birgün herkes benim diyetime dönecek hahaha 😂😂😂
Valla yüzleştim ve diyetisyenim bana diyet listesi vermedi. Bunu yaşam biçim halinde ilerlet dedi ama 1 ay sonra geldiğinde ilerleyememişsen çok kızarım dedi🙈🙈

Back