- 31 Ekim 2013
- 21.385
- 71.796
- 798
- 40
sabah çok erken kalkıyorum kuzum, 5 -5.30 gibi ayaktayımİş yerinde spor yapma sansin yok zaten bildiğim kadarıyla.
Eve gelince çocuklar ödevler ev işi derken zaten olmuyor. Sabah çok mu erken kalkıyorsun. Gece uyuyamiyor musun. Ya herşey etkiliyor bizi.
Nasıl motive olursun acaba..sabah kalkıp spor yapiyordun bı ara iyi gelmismiydi vaktini ayarlayabilirsen bir başlasan arkası gelecek zaten canim
Afiyet olsun canim güzel.menu bence.
Canım memulerim başına tarih yazabilir misin rica etsem canim
akşam da hem erken yatamıyorum hem de gün içindeki yoğunluktan çok yorgun düşüyorum
spor için de erken kalksam pertim çıkar ki zaten kalkamam gözüm açılmıyor çünkü
leslie en azından yapayım diyorum ama işte motivasyon gidince üzerine yorgunluk da eklenince bi türlü başlayamıyorum
bak dün karar verdim ya bugün sabah yine acaba ne yesem diye uyandım ki hiç aç değilim spor desen zaten hak getireGeçmiş olsun kuzum çok yoruyorsun kendini.
Sağol kuzum
Faydası oluyo kuzum kullan bence. Ben kullanmıştım daha önce. Çok önceleri evlenmeden önce 3 ayda 12 kilo vermiştim. 64 olmuştum ama herkes daha zayıf sanıyordu. Sabahları termal tayt üzerine eşofman giyer 1 saat yürürdüm. Ve tabi diyet... Başka hiç spor yapmadım
Ah ben de aynıyım. Bi toplayamadım odağımı. Sabah sporlarına başladığımda herşey düzelecek biliyorum ama bir türlü olmuyo..
evet kuzum çok yoruldum işlerden bi de çok gerildim insanların gerginliğini üzerime çekmektenCnm işler o hafta birikti dememiş miydin stresin ondan
mecbur içime atıyorum insanlar bana laflarını sayarken kendimi savunsam sen ne biçim konuşuyorsun diye üstüme gelecekler çünkü
çok yorgun ve mutsuz hissediyorum o yüzden
meslek değiştirmek istiyorum artık o kadar yıldım yaptığım işten