• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

İş yerinde spor yapma sansin yok zaten bildiğim kadarıyla.
Eve gelince çocuklar ödevler ev işi derken zaten olmuyor. Sabah çok mu erken kalkıyorsun. Gece uyuyamiyor musun. Ya herşey etkiliyor bizi.
Nasıl motive olursun acaba..sabah kalkıp spor yapiyordun bı ara iyi gelmismiydi vaktini ayarlayabilirsen bir başlasan arkası gelecek zaten canim

Afiyet olsun canim güzel.menu bence.

Canım memulerim başına tarih yazabilir misin rica etsem canim😘
sabah çok erken kalkıyorum kuzum, 5 -5.30 gibi ayaktayım
akşam da hem erken yatamıyorum hem de gün içindeki yoğunluktan çok yorgun düşüyorum
spor için de erken kalksam pertim çıkar ki zaten kalkamam gözüm açılmıyor çünkü
leslie en azından yapayım diyorum ama işte motivasyon gidince üzerine yorgunluk da eklenince bi türlü başlayamıyorum

Geçmiş olsun kuzum çok yoruyorsun kendini.

Sağol kuzum 😘

Faydası oluyo kuzum kullan bence. Ben kullanmıştım daha önce. Çok önceleri evlenmeden önce 3 ayda 12 kilo vermiştim. 64 olmuştum ama herkes daha zayıf sanıyordu. Sabahları termal tayt üzerine eşofman giyer 1 saat yürürdüm. Ve tabi diyet... Başka hiç spor yapmadım

Ah ben de aynıyım. Bi toplayamadım odağımı. Sabah sporlarına başladığımda herşey düzelecek biliyorum ama bir türlü olmuyo..
bak dün karar verdim ya bugün sabah yine acaba ne yesem diye uyandım ki hiç aç değilim spor desen zaten hak getire :(

Cnm işler o hafta birikti dememiş miydin stresin ondan
evet kuzum çok yoruldum işlerden bi de çok gerildim insanların gerginliğini üzerime çekmekten
mecbur içime atıyorum insanlar bana laflarını sayarken kendimi savunsam sen ne biçim konuşuyorsun diye üstüme gelecekler çünkü
çok yorgun ve mutsuz hissediyorum o yüzden
meslek değiştirmek istiyorum artık o kadar yıldım yaptığım işten

@Cagrihilal1 son 5 kilo gitmiyormuş hakikaten yerimde sayıyorum ben de ufacık bir şeyden artı geliyorum hemen bugün yediğim o 2 çatal pilav yarın kaç gram ekleyecek bakalım oysaki bugün ancak cuma kiloma ulaşabilmiştim eksiye geçemeden yine artıyım🙈
Ben de toparlayamadım kuzum bu hafta. Ama haftaya tam konsantrasyonla yeniden başlıyorum mücadeleye. Spor aksayınca bende diyet de aksıyo. Sporu ihmal etmek yok artık..

akşam da hem erken yatamıyorum hem de gün içindeki yoğunluktan çok yorgun düşüyorum
leslie en azından yapayım diyorum ama işte motivasyon gidince üzerine yorgunluk da eklenince bi türlü başlayamıyorum

bak dün karar verdim ya bugün sabah yine acaba ne yesem diye uyandım ki hiç aç değilim spor desen zaten hak getire :KK43:

evet kuzum çok yoruldum işlerden bi de çok gerildim insanların gerginliğini üzerime çekmekten
mecbur içime atıyorum insanlar bana laflarını sayarken kendimi savunsam sen ne biçim konuşuyorsun diye üstüme gelecekler çünkü
çok yorgun ve mutsuz hissediyorum o yüzden
meslek değiştirmek istiyorum artık o kadar yıldım yaptığım işten
Ne iş yapıyordun kuzum. Çalışan kadınlar için herşey çok daha zor zaten tahmin edebiliyorum durumunu. Kendine ayıracak vaktin hiç yok. Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin inşallah canım.

Ne iş yapıyordun kuzum. Çalışan kadınlar için herşey çok daha zor zaten tahmin edebiliyorum durumunu. Kendine ayıracak vaktin hiç yok. Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin inşallah canım.
canım bir okulun mali işlerindeyim
her iş muhakkak zor ve yorucu biiyorum ama bizim işte bi de sorumluluk ve yapılan hatanın geri dönüşü çok ağır
bir de söz konusu para olunca karşındaki insanlar seni satın almış gibi davranıyorlar ya da ödedikleri para sanki benim cebime giriyormuş gibi bana köpürüyorlar kendimi de savunamıyorum çünkü bizim okulda her zaman veli haklıdır bize her istediği gibi davranır :(

Tempus Tempus ortim nasılsın. Kabak detoksunu atlattın. Hafifledin. Bol su, Yeşil çay iç. Yarın süper bi eksi görcez senden.
Benim durumlar çok kötü. Haftam sporsuz geçti yediklerim saçma sapandı. Buraya geleli 2 ay oldu ilk cuma artımı görücem yarın. Cumaya kadar toparlıyordum hep ama bu defa olmayacak gibi. :mad:
Orticim iyiyim şükür sen nasılsın 😌
Kabak detoksunu 2 gün yapabildim sadece ama baya ödem gitti. Yarın sürpriz olmazsa güzel eksi görcem😍

Ya bende çok spor yapamadım ki. Diyet ve bol su detoks takviyesiyle biraz eksildi kilom 🙄

Sende moralini bozma bu bir geçiştir toparlayacaksın olur arada😘 rahat ol stres yapma kuzumm😘😘

Ben de toparlayamadım kuzum bu hafta. Ama haftaya tam konsantrasyonla yeniden başlıyorum mücadeleye. Spor aksayınca bende diyet de aksıyo. Sporu ihmal etmek yok artık..
Ben de spor yapamadım canım hiç halim yok isteğim yok değişik bir durumdayım inşallah cuma gününden sonra daha bir toparlarız🥰

Kızz sen bizim yemekleri özlemişsinnn 😙 listeye uygun bişey yapsana :)
Ekmek hakkına esmer pirinç pilavı olabilir ne bileyim ya da karnabahardan yap 😀
Ozledim tabi ya. Yemeyi de sevdigimden. 2 haftadir hep diymuyorum, diyetisyen doynak insulin direncini tetikler dedi. Ama biraz kilo vereyim doycam birgun 😀😀

Ben de sabah kabak alacaktım yarın yemek için ne kadar pahalanmış ya ama 3 tane kabak alıyorum alt tarafı o yüzden yapabilirim🤭🤭

Ye canım ödül olmuş olur sana eşime yapıyorum hep oluyor evde ama bugün dayanamadım azcık tadına baktım🤣
Birkac catal benim disimin koguguna yetnez 😀😀 ondan huc bakmam tadina. Sen masallah bir iki catalda duruyirsun

22 Eylül
Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
1 dilim beyaz peynir
Domates Salatalık
1 çay kaşığı kaymak
2 dilim ekmek

Ara
1 su bardağı süt
3tane kuru kayısı

Öğle
4 kaşık et yemeği
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
Salata

Akşam
5 tane elma dilim fırın patates
6 kaşık mantar sote
1 kase yoğurt

Ara
4 kaşık yoğurt
3 tane ceviz

Su 4 lt

Spor 2 mil leslie
@Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Menun de sporun da harika ortim 👍

Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 türk kahvesi

Öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
4 yemek kuru fasülye
1 tane domates
2 kaşık pirinç pilavı

Akşam
5 yemek kaşığı patlican tasası
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase yoğurt
@Nikinik
Gayet guzel olmus canim menu. Ustune bir de 15-20 dklik spor eklersen super olur
22 eylul
kahvalti
kasarli tost

aralarda
2 mandalina
1 salkim uzum

Aksam
4 yk pilav
1 kase yogurt

2.5 lt su
Eki Görüntüle 2920858
@Beyaz leylak Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii
Afiyet olsun canim. Navizane tabsiyem meyvenjn yanina jefur veya yogurt eklersen daha uzun sure tok tutar. Adimlarin harikaa 👍
22 Eylül menüm

Kahvaltı:10.00
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt

Aksam:16.30
1kepçe yayla çorbası
2tavuk şiş
Salata

17.00
1fiske sadesinden 1fiske kakaolusundan pişmaniye(çok ısrar ettiler)

Su:2litre
Spor:yürüyüş
zumba class54dkEki Görüntüle 2920869
@Fit mutlu anne Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii @UcanSupurge
Pismaniye olmasina ragmdn guzel menu canim. Adimlarin supeer
22.09.2021

09.30 yarım poğaça (ilaç almak için yine )
12.30
2 sahanda yumurta, 1 dilim peynir maydanoz,5 zeytin, 🍅, 1 dilim ekmek, 1 Tk reçel

16.00 sade kahve
17.30
1 kepçe Kuru fasulye, 2 kıymalı biber dolması, salata
19.00 1 nektarı
Şu: 2 lt
Gecmis olsun canim. Acil sifalar

Tempus Tempus ortim nasılsın. Kabak detoksunu atlattın. Hafifledin. Bol su, Yeşil çay iç. Yarın süper bi eksi görcez senden.
Benim durumlar çok kötü. Haftam sporsuz geçti yediklerim saçma sapandı. Buraya geleli 2 ay oldu ilk cuma artımı görücem yarın. Cumaya kadar toparlıyordum hep ama bu defa olmayacak gibi. :mad:
Canim arada bir oluyor oyle dagitma. Hersey yolunda mi hayatinda? Unarim hucbirsey hickimse uzmuyirdur seni. Dedigin gibi 2 aydir dksisin bir iere arti gelmekten sorun olmaz. Hem vucudun diyeti unutur yeniden baslarsin.

Bugün öyle bir yorgun kalktım ki yataktan tabi hava bulanik onunda etkisi var.

Çayımı koydum kahvaltımı yapacağım. Patlıcan almıştım dün pazartan karniyariklik buzluğa onları yapıp koymam lazim.
Yaprak çıkartmıştır dün salamura kızlar sarma istiiyorlar o sarılacak ama nasıl olacak🤭

Butun bu işleri kim yapacak😂😂😂neyse kahvaltımı yapıyım canlandırın belki

Ooo zaten gün isimadan ayaktaymissin canim
Sen bir ara yapınca sabahları spor bu kadar erken kalktinlgini düşünmemiştim.
O zaman ise ilk önce yediklerimizi düzenlemekle başlayalım canim
Yeme duzeni oturuncq enerjide yerine gelecek eminim ben. Çünkü hepsi birbirine bağlı ye kilo al mutsuz ol. Mutsuzken ye yine mutsuz ol......

Bugün aç olmadığın halde canin birseyler istedikçe buraya yaz inan vicdanen yiyemeyeceksin. Mutlaka birimiz burda oluruz ve sana sopamizi gösteriyim. :sopa: :sopa: ben önden gösteriyor😂😂😂 bugün güzel bir gün hadi bakalım😘😘

Yeme duzeni oturuncq enerjide yerine gelecek eminim ben. Çünkü hepsi birbirine bağlı ye kilo al mutsuz ol. Mutsuzken ye yine mutsuz ol......

Bugün aç olmadığın halde canin birseyler istedikçe buraya yaz inan vicdanen yiyemeyeceksin. Mutlaka birimiz burda oluruz ve sana sopamizi gösteriyim. :sopa: :sopa: ben önden gösteriyor😂😂😂 bugün güzel bir gün hadi bakalım😘😘
spor yaptığım dönemde eşimin işyeri 10da başlıyordu çalışmaya pandemi sebebiyle, o yüzden yine 5 gibi kalkıyordum ama geç çıktığımız için evden yetişiyordum ama şimdi 8e çektiler mesai saatini o yüzden yetişemiyorum :(

yedim şimdiden sopayı desene :)
tamam kuzum tamam toparlayacağım kendimi söz

canım bir okulun mali işlerindeyim
her iş muhakkak zor ve yorucu biiyorum ama bizim işte bi de sorumluluk ve yapılan hatanın geri dönüşü çok ağır
bir de söz konusu para olunca karşındaki insanlar seni satın almış gibi davranıyorlar ya da ödedikleri para sanki benim cebime giriyormuş gibi bana köpürüyorlar kendimi de savunamıyorum çünkü bizim okulda her zaman veli haklıdır bize her istediği gibi davranır :KK43:
Anlıyorum canım gerçekten insanın psikolojisini bozar böyleleri. Allah yardımcın olsun. İnşallah sevebileceğin mutlu olabileceğin bir iş fırsatı çıkar karşına❤
Orticim iyiyim şükür sen nasılsın 😌
Kabak detoksunu 2 gün yapabildim sadece ama baya ödem gitti. Yarın sürpriz olmazsa güzel eksi görcem😍

Ya bende çok spor yapamadım ki. Diyet ve bol su detoks takviyesiyle biraz eksildi kilom 🙄

Sende moralini bozma bu bir geçiştir toparlayacaksın olur arada😘 rahat ol stres yapma kuzumm😘😘
Ortim haftaya toparlarım böyle kalamaz. Ama zamanı uzatmış oluyorum. O yüzden kendime kızıyorum. Senin adına çok mutluyum😘
Ben de spor yapamadım canım hiç halim yok isteğim yok değişik bir durumdayım inşallah cuma gününden sonra daha bir toparlarız🥰
Kuzum o kadar iyi iş başardın ki. Artık bedenine biraz zaman tanı. Ruhunu dinlendirmeye çalış. Seni mutlu edecek şeyler yap. Diyet modundan uzaklaş.❤ Vitamin değerlerine de baktır mutlaka kuzum. Diyet yaptığımız için kısıtlı beslendiğimizden vitamin eksikliği görülebiliyor. Bir de mevsim değişiklikleri ruh halimizi de çok değiştiriyor. Ne çok söyledim yaaa
😆😆

Canim arada bir oluyor oyle dagitma. Hersey yolunda mi hayatinda? Unarim hucbirsey hickimse uzmuyirdur seni. Dedigin gibi 2 aydir dksisin bir iere arti gelmekten sorun olmaz. Hem vucudun diyeti unutur yeniden baslarsin.
Bu hafta sorunlar vardı canım onlar kafamı çok meşgul ettiği için odaklanamadım. Ama dediğin gibi bu hafta yeni bir başlangıç yapıcam kuzum. 😘😘
Bugün öyle bir yorgun kalktım ki yataktan tabi hava bulanik onunda etkisi var.

Çayımı koydum kahvaltımı yapacağım. Patlıcan almıştım dün pazartan karniyariklik buzluğa onları yapıp koymam lazim.
Yaprak çıkartmıştır dün salamura kızlar sarma istiiyorlar o sarılacak ama nasıl olacak🤭

Butun bu işleri kim yapacak😂😂😂neyse kahvaltımı yapıyım canlandırın belki
Yaaa hiç bitmiyo cimcimelerin istekleri.. Bizimkiler de bi mantı, bi yaprak sarma sürekli isterler. Evvelsi gün mantı işini hallettim de sarma bi ara benim de ellerimden öper 😆

Ne güzel söyledin canım yaa. Buranın en güzel tarafı düşeni hemen kaldırmak. Biraz modumuz düşünce birileri mutlaka el atıyo. Harikasınııııız :KK15::KK15::KK15:

spor yaptığım dönemde eşimin işyeri 10da başlıyordu çalışmaya pandemi sebebiyle, o yüzden yine 5 gibi kalkıyordum ama geç çıktığımız için evden yetişiyordum ama şimdi 8e çektiler mesai saatini o yüzden yetişemiyorum :KK43:

yedim şimdiden sopayı desene :)
tamam kuzum tamam toparlayacağım kendimi söz
Kuzum spor ikici planda şu anda.
İş yerinde yaşadığın şeyleri az çok eşimden anlayabiliyorum.
Toparlayacak son tabiki canim benim.
Yaaa hiç bitmiyo cimcimelerin istekleri.. Bizimkiler de bi mantı, bi yaprak sarma sürekli isterler. Evvelsi gün mantı işini hallettim de sarma bi ara benim de ellerimden öper 😆
Ben hiç mantı yapmadım cesaret edemiyorum.
Allah kolaylık versin bize canim🤭🤭

Back