Kilolar Firarda 😎

İnşallah canım saol ani düşüşler yaşıyor musun şekerinde benm bakıyorum bazen şekerim yerlerde ama tok oluyorum mesela
Evet canim liyor kesinlikle. Beyaz dut hapi var eczaneden recetesiz alabilirsin. Ogle yemeginde. Yarim saat once ic, dogal birsey. Ben emzirdigim hakde icebiliyirum. Bir de saat 3 civari sekerin en cok dustugu zaman saat 3 gibi benim diyetisyen ya bolca meyve ye dedi (ornek: 300gr elma/armut + 200 gr salatalik, buber, havuc) veya mesela peynir ricotta tarzi veya cottage cheese ve recel. Bunlar benim seker dusyslerimi engelliyir. Benim menulere bak, senin de oyle 2-3 saatte bir yemen lazim ve kesinlikle doymys kalkmaman lazim ki sekerinde ani yukselme olmasin

İyi hadi bakalım
Ben de deryoş çok kh olmuş deyince kaloriyi saydım 2000 olmamış ben de bol tahıllı kalınca bir dilim ekmekle tamamladım
Sağol deryoş DeryaOnDiet
canim iste kendimce yazdim. Hep soyledigim gibi en guzel diyet yapabildigin diyettir, en guzel spor yapabildigin ve eglendigin spordur sen kendine ne iyi gelir bilirsin ki cook iyi biliyirsun zaten

çok sevindim canımm, gözün aydın
Sağol kuzum, hafifledim resmen
Amin kuzum.
Aynen öyle canım
Ben küs kalamam asla. Küs olduğum müddet içimde bi ateş yakar, kavurur beni. Ben de böyleyim işte
Dengesiz hanım yaa
Öyle valla
İçin rahatlamıştır canım senin adına çok sevindim İnşallah bundan sonra bir problem yaşamazsınız kuzum her şey güzel devam eder
Nasıl rahatladı kuzum anlatamam. Hafifledim bir anda. İnşallah bi daha olmaz
Ekim'de Adana'ya gitme planı oluşturuldu kızlarrr çok mutluyuum
dün derse başlayamadık annişle bayağı gezdik dönünce de apartmanda kötü bir olay yaşandı ama bugün başlıyoruum
Sen yaparsın, sen aslansın, seni kesseler acımaz bea

ben de 2 kere dukanla 57-58 kiloya kadar düştüm ama koruyamadım maalesef
dukan katı bir diyet olduğu için çok özlem oluşuyor yiyeceklere
azar azar yiyip her şeyden yenilse sanki daha iyi olur gibi geliyor bana. hiç olmazsa diyet bitti deyip saldırmayız diye düşünüyorum.

Wuuwuu sirdan ye benim yerime de cok severim Adana yemeklerini. Aklim gikrim yine yemek mi olmus ne
Ne oldu kuzum apartmanda aman su golan basmasin evi
Şırdan hiç yemedim hehe gözüm tatlılarda valla
Tabi ki cnm yemeyi seviyoruz hepimiz hayattan zevk alıyoruuz
Cnm bizim çapraz komşuyla ilgili tatsız ve üzücü bir olay anlatmayım ama bayağı etkilendim çok konuşmasak da
Ama bugün daha iyiyim sağol sorduğun için kuzum

Ayneen ders ödülü gibi olcak
Bugün hazırlıkları yapcam kuzum kitap defter powerpoint çalışma masam kalem vs

Ayneen

Insallah hersey iyi olur komsunuz ucin canim. Ne yazikki su hayatta bircok insan hakettigi degeri goremiyor.

geçmiş olsun kuzum arada oluyor işte öyle tatsızlıklar

canim iste kendimce yazdim. Hep soyledigim gibi en guzel diyet yapabildigin diyettir, en guzel spor yapabildigin ve eglendigin spordur sen kendine ne iyi gelir bilirsin ki cook iyi biliyirsun zaten
Yok valla iyi ki yazdın hakkım varmış mutlu oldum kız
Senin de sporların bayağı arttı maşşallah diyetisyen menülerin de bayağı güzel ve çeşitli kuzum
Peki haftada bir iki kaçamak ödül tarzı bir şey de verdi mi ?

Haftada birgun bir ogunde odullendirebilirim kendimi. Yok yetmezse haftada birgun komple birgun istedigini ye dedi. Ama tercihen sadece bir ogun yeterli diye de eklemusti.
Sporu ben zayiflamaktan ziyade cok seviyorum. Kendime ayirdigim zaman gibi oluyor spor. Mutluluk veriyor beni rahatlatiyir. Ozellikle agurlikli sporlar, tabata cardio tarzi cok seviyorum. Hel derim su hayatta sporsuz ve sekssiz yasayamam galiba, ikisi de acayip huzur veriyor

Ben de eskiden dukanla zayiflamistim cook eskuden. Dedigin gibi surfurulebilur bir diyet degil ve tum yiyeceklere hastet kaliyir insan.
Bu sefer ben de herseyden yiyerek zayiflamayw calisiyorum bakalim.

Kizlarr @kollontai ve @pacman ortaklar listesinde olmak istemiyordu diye hatırlıyorum
G Goklerce Azimliiii ikiniz yeni ortaksiniz canlar
Tamamdır canım, Azimliiii ortim inşallah güzel kilolar veririz bu hafta
Ne bileyim ya, bizim ki yemek yemeyi aşırı sever ve bana da yedirse ama kendjsi çok kilo almaz alırsa da diyet yapar hemen
Gözün aydın canım, huzursuzluk kötü oluyor ama bundan sonra dikkatli ol çok samimi olma tuhaf bir kv var senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…