Evet canim liyor kesinlikle. Beyaz dut hapi var eczaneden recetesiz alabilirsin. Ogle yemeginde. Yarim saat once ic, dogal birsey. Ben emzirdigim hakde icebiliyirum. Bir de saat 3 civari sekerin en cok dustugu zaman saat 3 gibi benim diyetisyen ya bolca meyve ye dedi (ornek: 300gr elma/armut + 200 gr salatalik, buber, havuc) veya mesela peynir ricotta tarzi veya cottage cheese ve recel. Bunlar benim seker dusyslerimi engelliyir. Benim menulere bak, senin de oyle 2-3 saatte bir yemen lazim ve kesinlikle doymys kalkmaman lazim ki sekerinde ani yukselme olmasinİnşallah canım saolani düşüşler yaşıyor musun şekerinde benm bakıyorum bazen şekerim yerlerde ama tok oluyorum mesela
Insallah baslarsin canim ne zaman kendini hazir hissedersenMuhtemelen. Çok saçma bi düzendeyim bi türlü normalleşip diyete giremedim. Neyse Allah sağlık versin hal edicem inş
İyi hadi bakalım
Ben de deryoş çok kh olmuş deyince kaloriyi saydım 2000 olmamış ben de bol tahıllı kalınca bir dilim ekmekle tamamladım
Sağol deryoşDeryaOnDiet
orticim nerelerdesin merak ettim seni ... herşey yolunda mıGünaydın kızlar
Sağol kuzum, hafifledim resmençok sevindim canımm, gözün aydın
Amin kuzum.Gözün aydın kuzum. İns bir daha sorun yaşamazsınız kuzum.
Ayy Allah'ım kv sinile barıştı diye sevinen gelin
Başkası olsa küstüm artık oh rahatım yüzünü görmeyeceğim der
Harikasın tatlım
Öyle vallaDengesiz hanım yaa
Nasıl rahatladı kuzum anlatamam. Hafifledim bir anda. İnşallah bi daha olmazİçin rahatlamıştır canım senin adına çok sevindimİnşallah bundan sonra bir problem yaşamazsınız kuzum her şey güzel devam eder
Sen yaparsın, sen aslansın, seni kesseler acımaz beaEkim'de Adana'ya gitme planı oluşturuldu kızlarrrçok mutluyuum
dün derse başlayamadık annişle bayağı gezdik dönünce de apartmanda kötü bir olay yaşandı ama bugün başlıyoruum
Aynen kuzum 10 günde 3 gün böyle planladım bozmazsamArada doymak lazim, iyi yapmissin o zaman
ben de 2 kere dukanla 57-58 kiloya kadar düştüm ama koruyamadım maalesefGökçelerce, evlenince ne oluyor bu erkeklere yahu. Ben uzun süreli dukan diyeti yapıp 57 kiloya düşmüştüm. Eşim vah vah ben çok üzülüyorum deyip ağzıma yemek tıkıyordudüşününce o kadar sinirleniyorum ki şimdi… o zaman daha duygusallık var tabii yoğun yaşadığımız zamanlar ben de salakkk… neden izin verdim diyorum şimdi Binbir emekle verdiğim kiloyu geri aldım.
Şırdan hiç yemedim heheWuuwuu sirdan ye benim yerime decok severim Adana yemeklerini. Aklim gikrim yine yemek mi olmus ne
Ne oldu kuzum apartmanda aman su golan basmasin evi
İnşallah bu video ve sizin desteklerinizle başaracağım
Ne güzel oh mis Adana yemeklerini yer gelirsinHadi bakalım kolay gelsin canım ders çalışmaya başlamak da ara verdikten sonra zor geliyor gerçekten ama sen yaparsın
Ayneenben de 2 kere dukanla 57-58 kiloya kadar düştüm ama koruyamadım maalesef
dukan katı bir diyet olduğu için çok özlem oluşuyor yiyeceklere
azar azar yiyip her şeyden yenilse sanki daha iyi olur gibi geliyor bana. hiç olmazsa diyet bitti deyip saldırmayız diye düşünüyorum.
Insallah hersey iyi olur komsunuz ucin canim. Ne yazikki su hayatta bircok insan hakettigi degeri goremiyor.Şırdan hiç yemedim hehegözüm tatlılarda valla
Tabi ki cnm yemeyi seviyoruz hepimizhayattan zevk alıyoruuz
Cnm bizim çapraz komşuyla ilgili tatsız ve üzücü bir olay anlatmayımama bayağı etkilendim çok konuşmasak da
Ama bugün daha iyiyim sağol sorduğun için kuzum
geçmiş olsun kuzum arada oluyor işte öyle tatsızlıklarŞırdan hiç yemedim hehegözüm tatlılarda valla
Tabi ki cnm yemeyi seviyoruz hepimizhayattan zevk alıyoruuz
Cnm bizim çapraz komşuyla ilgili tatsız ve üzücü bir olay anlatmayımama bayağı etkilendim çok konuşmasak da
Ama bugün daha iyiyim sağol sorduğun için kuzum
Yok valla iyi ki yazdıncanim iste kendimce yazdim. Hep soyledigim gibi en guzel diyet yapabildigin diyettir, en guzel spor yapabildigin ve eglendigin spordur sen kendine ne iyi gelir bilirsin ki cook iyi biliyirsun zaten
Buralardayım :) ay ordan oraya koşturmaktan beynim döndübenim orticim kayıp gören oldu mu acabayazarhanim35
Aynı şehirde misiniz cnm?Öyle valla
Sen yaparsın, sen aslansın, seni kesseler acımaz bea
❤
Haftada birgun bir ogunde odullendirebilirim kendimi. Yok yetmezse haftada birgun komple birgun istedigini ye dedi. Ama tercihen sadece bir ogun yeterli diye de eklemusti.Yok valla iyi ki yazdınhakkım varmış mutlu oldum kız
Senin de sporların bayağı arttı maşşallahdiyetisyen menülerin de bayağı güzel ve çeşitli kuzum
Peki haftada bir iki kaçamak ödül tarzı bir şey de verdi mi ?
Ben de eskiden dukanla zayiflamistim cook eskuden. Dedigin gibi surfurulebilur bir diyet degil ve tum yiyeceklere hastet kaliyir insan.ben de 2 kere dukanla 57-58 kiloya kadar düştüm ama koruyamadım maalesef
dukan katı bir diyet olduğu için çok özlem oluşuyor yiyeceklere
azar azar yiyip her şeyden yenilse sanki daha iyi olur gibi geliyor bana. hiç olmazsa diyet bitti deyip saldırmayız diye düşünüyorum.
Insallah hersey iyi olur komsunuz ucin canim. Ne yazikki su hayatta bircok insan hakettigi degeri goremiyor.
Sağolun canlargeçmiş olsun kuzum arada oluyor işte öyle tatsızlıklar
Tamamdır canım,Kizlarr @kollontai ve @pacman ortaklar listesinde olmak istemiyordu diye hatırlıyorum
G GoklerceAzimliiii ikiniz yeni ortaksiniz canlar
Ne bileyim ya, bizim ki yemek yemeyi aşırı sever ve bana da yedirse ama kendjsi çok kilo almaz alırsa da diyet yapar hemenGökçelerce, evlenince ne oluyor bu erkeklere yahu. Ben uzun süreli dukan diyeti yapıp 57 kiloya düşmüştüm. Eşim vah vah ben çok üzülüyorum deyip ağzıma yemek tıkıyordudüşününce o kadar sinirleniyorum ki şimdi… o zaman daha duygusallık var tabii yoğun yaşadığımız zamanlar ben de salakkk… neden izin verdim diyorum şimdi Binbir emekle verdiğim kiloyu geri aldım.
Gözün aydın canım, huzursuzluk kötü oluyor ama bundan sonra dikkatli ol çok samimi olma tuhaf bir kv var seninKızlar kv ile barıştık. Eşimin telefonundan aradım. Oğlu sandı yumuşak bi ses tonuyla açtı. Konuştuk barıştık ama hiç birşey olmamış gibi sankiçok enteresan.
Günlerdir negatif enerjimi sizlere yansıttım canlar hakkınızı helal edin. Sizler de bana moral verdiniz. Çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?