- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Ortiim harika gidiyorsun.21.09.2021
Kahvaltı
-1 domates
-1 salatalık
-1 yk lor
-1 haşlanmış yumurta
Sade kahve
Öğle kabak detoksu
Sade kahve
Akşam kabak detoksu
Sade kahve Sade soda
Su 3 lt
Spor yok
kardelelen321
çok sevindim canımm, gözün aydınKızlar kv ile barıştık. Eşimin telefonundan aradım. Oğlu sandı yumuşak bi ses tonuyla açtı. Konuştuk barıştık ama hiç birşey olmamış gibi sankiçok enteresan.
Günlerdir negatif enerjimi sizlere yansıttım canlar hakkınızı helal edin. Sizler de bana moral verdiniz. Çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyoruum
Gözün aydın kuzum. İns bir daha sorun yaşamazsınız kuzum.Kızlar kv ile barıştık. Eşimin telefonundan aradım. Oğlu sandı yumuşak bi ses tonuyla açtı. Konuştuk barıştık ama hiç birşey olmamış gibi sankiçok enteresan.
Günlerdir negatif enerjimi sizlere yansıttım canlar hakkınızı helal edin. Sizler de bana moral verdiniz. Çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyoruum
Dengesiz hanım yaaKızlar kv ile barıştık. Eşimin telefonundan aradım. Oğlu sandı yumuşak bi ses tonuyla açtı. Konuştuk barıştık ama hiç birşey olmamış gibi sankiçok enteresan.
tişikkir idirimselam kızlar,
Menü paylaşımı yapalım lütfen,Ucmelekannesi
Her gün menü paylaşımı yapan arkadaşlar,
eceboce @Fit mutlu anne Hedef60kgolmak hzlsel
Eki Görüntüle 2920152
çok tişikkirlerEline sağlık canım
O kadar kişiden düzenli menü paylaşan sadece 4 kisimi varr
Hedef60kgolmak hzlsel eceboce @Fit mutlu anne tebrikler teşekkürler kizlarr
İyi yolculuklar canım yolda uyursun belki birazGünaydin kizlarr 2 saat uykuyla yola ciktik bakalim
Ne tencereler biter ama tutuyoruz kendimiziKucuktu aslinda hesapladm yinede bi 150 kalorisi var :/
Sagol cnm
Evet mantikli cnm. Ayy ne guldm pilavla pek aram yok iyiki ama benimde tencereyle bitirebilcegim cok sey varrr
Kolay gelsn cnm baya yormussun kendini ne yaptn temizlik mi sos falanmi, agir yasamlar bende seviyorm ya guzl oluyor
Sagol cnm
Ne güldüm canım yaAklıma direk bu geldi
Ayy ne gerek var gecenin 3une kadar temizliğe bacım.
Ağır yaşamları bir ara izliyordum ama şimdi izlemiyorum. Bende mi izlesem. Etki ediyor mu bari
Hadi hayırlısıyla varın canim iyi yolculuklar
Aynı benHergün tartılıyorum sabahları gram oynama yok
İçin rahatlamıştır canım senin adına çok sevindimKızlar kv ile barıştık. Eşimin telefonundan aradım. Oğlu sandı yumuşak bi ses tonuyla açtı. Konuştuk barıştık ama hiç birşey olmamış gibi sankiçok enteresan.
Şeyİyi yolculuklar canım yolda uyursun belki biraz
Ne tencereler biter ama tutuyoruz kendimizi
Ne güldüm canım yaHaftaya sürekli bu videoyu izleyip kendimi gazlayacağım
Aynı benHer sabah içim umutla dolu tartıya çıkıyorum ama hep hüsran
hellöğğğ cınımmmGünaydın kızlar
günaydııınnnnGunaydinnn canlar
AhahahahaAklıma direk bu geldi
Ayy ne gerek var gecenin 3une kadar temizliğe bacım.
Ağır yaşamları bir ara izliyordum ama şimdi izlemiyorum. Bende mi izlesem. Etki ediyor mu bari
Hadi hayırlısıyla varın canim iyi yolculuklar
Iyi yolculuklar canim. Insallah yolculugunuz iyi geciyordurAboww nekadar cok sey yapmissin abla masallah kolay gelsinn.
O komsumla cok yakiniz ya oglanlar da 3 aylikti tanistigmizda beraber buyuduler gbi birsey genelde evde degl disarda gorusuyoruz nadiren evde, yinede dikkat etmek lazm haklisin
Evet mantikli ama inan brnde olugbi uyuyorm uyanamiyormki gec yatinca ama duzeltmek icin biseyler yapmak sart tabi. Bide uyandirinca huysuz oluyor diye ellemiyorm genelde. Bugun ogle uykusunu es gecip 9bucuk uyudu ama yola cikicaz gece 4-5 arasi nasl olcak bakalm
Arada doymak lazim, iyi yapmissin o zamanCnm dağıttım güne yineo pasta bayağı düşük karb lı kuzum
Eksi gelir miyim cumaya bilmiyorum ama kam doyduğumu hissettim bugün
Wuuwuu sirdan ye benim yerime deEkim'de Adana'ya gitme planı oluşturuldu kızlarrrçok mutluyuum
dün derse başlayamadık annişle bayağı gezdik dönünce de apartmanda kötü bir olay yaşandı ama bugün başlıyoruum
Ne güzel oh mis Adana yemeklerini yer gelirsinEkim'de Adana'ya gitme planı oluşturuldu kızlarrrçok mutluyuum
dün derse başlayamadık annişle bayağı gezdik dönünce de apartmanda kötü bir olay yaşandı ama bugün başlıyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?