Kilolar Firarda 😎

Kızlar kv ile barıştık. Eşimin telefonundan aradım. Oğlu sandı yumuşak bi ses tonuyla açtı. Konuştuk barıştık ama hiç birşey olmamış gibi sankiçok enteresan.
Günlerdir negatif enerjimi sizlere yansıttım canlar hakkınızı helal edin. Sizler de bana moral verdiniz. Çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyoruum

çok sevindim canımm, gözün aydın

Gözün aydın kuzum. İns bir daha sorun yaşamazsınız kuzum.
Ayy Allah'ım kv sinile barıştı diye sevinen gelin
Başkası olsa küstüm artık oh rahatım yüzünü görmeyeceğim der
Harikasın tatlım

Dengesiz hanım yaa

Günaydin kizlarr 2 saat uykuyla yola ciktik bakalim
İyi yolculuklar canım yolda uyursun belki biraz
Ne tencereler biter ama tutuyoruz kendimizi
Ne güldüm canım ya Haftaya sürekli bu videoyu izleyip kendimi gazlayacağım
Hergün tartılıyorum sabahları gram oynama yok
Aynı ben Her sabah içim umutla dolu tartıya çıkıyorum ama hep hüsran

İçin rahatlamıştır canım senin adına çok sevindim İnşallah bundan sonra bir problem yaşamazsınız kuzum her şey güzel devam eder

Şey iyimi yaptım kötümü acaba kizzz çok gaza gelme şey etme yani

Iyi yolculuklar canim. Insallah yolculugunuz iyi geciyordur

Ekim'de Adana'ya gitme planı oluşturuldu kızlarrr çok mutluyuum
dün derse başlayamadık annişle bayağı gezdik dönünce de apartmanda kötü bir olay yaşandı ama bugün başlıyoruum
Wuuwuu sirdan ye benim yerime de cok severim Adana yemeklerini. Aklim gikrim yine yemek mi olmus ne
Ne oldu kuzum apartmanda aman su golan basmasin evi

Ahahahaha başarabilirsin hzlsel yavrum
İnşallah bu video ve sizin desteklerinizle başaracağım
Ekim'de Adana'ya gitme planı oluşturuldu kızlarrr çok mutluyuum
dün derse başlayamadık annişle bayağı gezdik dönünce de apartmanda kötü bir olay yaşandı ama bugün başlıyoruum
Ne güzel oh mis Adana yemeklerini yer gelirsin Hadi bakalım kolay gelsin canım ders çalışmaya başlamak da ara verdikten sonra zor geliyor gerçekten ama sen yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…