• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Kızlar kv ile barıştık. Eşimin telefonundan aradım. Oğlu sandı yumuşak bi ses tonuyla açtı. Konuştuk barıştık ama hiç birşey olmamış gibi sanki😂çok enteresan.
Günlerdir negatif enerjimi sizlere yansıttım canlar hakkınızı helal edin. Sizler de bana moral verdiniz. Çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyoruum💕💕💕💕

Kızlar kv ile barıştık. Eşimin telefonundan aradım. Oğlu sandı yumuşak bi ses tonuyla açtı. Konuştuk barıştık ama hiç birşey olmamış gibi sanki😂çok enteresan.
Günlerdir negatif enerjimi sizlere yansıttım canlar hakkınızı helal edin. Sizler de bana moral verdiniz. Çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyoruum💕💕💕💕
çok sevindim canımm, gözün aydın :KK60:

Gözün aydın kuzum. İns bir daha sorun yaşamazsınız kuzum.
Ayy Allah'ım kv sinile barıştı diye sevinen gelin😂😂😂
Başkası olsa küstüm artık oh rahatım yüzünü görmeyeceğim der
Harikasın tatlım😍😍

Dengesiz hanım yaa 😂😂😂

Günaydin kizlarr 2 saat uykuyla yola ciktik bakalim :confused:
İyi yolculuklar canım yolda uyursun belki biraz🥰😘
Kucuktu aslinda hesapladm yinede bi 150 kalorisi var :/

Sagol cnm :KK200:

Evet mantikli cnm. Ayy ne guldm pilavla pek aram yok iyiki ama benimde tencereyle bitirebilcegim cok sey varrr :rolleyes: :confused:

Kolay gelsn cnm baya yormussun kendini ne yaptn temizlik mi sos falanmi, agir yasamlar bende seviyorm ya guzl oluyor

Sagol cnm
Ne tencereler biter ama tutuyoruz kendimizi🤣🤣🤣

😂😂😂Aklıma direk bu geldi

Ayy ne gerek var gecenin 3une kadar temizliğe bacım.
Ağır yaşamları bir ara izliyordum ama şimdi izlemiyorum. Bende mi izlesem. Etki ediyor mu bari

Hadi hayırlısıyla varın canim iyi yolculuklar 😘

Ne güldüm canım ya🤣🤣🤣 Haftaya sürekli bu videoyu izleyip kendimi gazlayacağım😂😂
Hergün tartılıyorum sabahları gram oynama yok😂
Aynı ben😂 Her sabah içim umutla dolu tartıya çıkıyorum ama hep hüsran🥺

İçin rahatlamıştır canım senin adına çok sevindim😍😍 İnşallah bundan sonra bir problem yaşamazsınız kuzum her şey güzel devam eder😘

İyi yolculuklar canım yolda uyursun belki biraz🥰😘

Ne tencereler biter ama tutuyoruz kendimizi🤣🤣🤣

Ne güldüm canım ya🤣🤣🤣 Haftaya sürekli bu videoyu izleyip kendimi gazlayacağım😂😂

Aynı ben😂 Her sabah içim umutla dolu tartıya çıkıyorum ama hep hüsran🥺
Şey 🤭🤭iyimi yaptım kötümü acaba kizzz çok gaza gelme şey etme yani😂😂

Aboww nekadar cok sey yapmissin abla masallah kolay gelsinn.
O komsumla cok yakiniz ya oglanlar da 3 aylikti tanistigmizda beraber buyuduler gbi birsey genelde evde degl disarda gorusuyoruz nadiren evde, yinede dikkat etmek lazm haklisin

Evet mantikli ama inan brnde olugbi uyuyorm uyanamiyormki gec yatinca ama duzeltmek icin biseyler yapmak sart tabi. Bide uyandirinca huysuz oluyor diye ellemiyorm genelde. Bugun ogle uykusunu es gecip 9bucuk uyudu ama yola cikicaz gece 4-5 arasi nasl olcak bakalm
Iyi yolculuklar canim. Insallah yolculugunuz iyi geciyordur

Ekim'de Adana'ya gitme planı oluşturuldu kızlarrr :KK72:çok mutluyuum
dün derse başlayamadık annişle bayağı gezdik dönünce de apartmanda kötü bir olay yaşandı ama bugün başlıyoruum :KK24:
Wuuwuu sirdan ye benim yerime de 😋😋 cok severim Adana yemeklerini. Aklim gikrim yine yemek mi olmus ne 😀
Ne oldu kuzum apartmanda aman su golan basmasin evi

Ahahahaha :KK70: başarabilirsin hzlsel hzlsel yavrum :KK70:
😂😂😂 İnşallah bu video ve sizin desteklerinizle başaracağım🤣🤣
Ekim'de Adana'ya gitme planı oluşturuldu kızlarrr :KK72:çok mutluyuum
dün derse başlayamadık annişle bayağı gezdik dönünce de apartmanda kötü bir olay yaşandı ama bugün başlıyoruum :KK24:
Ne güzel oh mis Adana yemeklerini yer gelirsin🤩🤩 Hadi bakalım kolay gelsin canım ders çalışmaya başlamak da ara verdikten sonra zor geliyor gerçekten ama sen yaparsın🥰🥰

Back