• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Haftada birgun bir ogunde odullendirebilirim kendimi. Yok yetmezse haftada birgun komple birgun istedigini ye dedi. Ama tercihen sadece bir ogun yeterli diye de eklemusti.
Sporu ben zayiflamaktan ziyade cok seviyorum. Kendime ayirdigim zaman gibi oluyor spor. Mutluluk veriyor beni rahatlatiyir. Ozellikle agurlikli sporlar, tabata cardio tarzi cok seviyorum. Hel derim su hayatta sporsuz ve sekssiz yasayamam galiba, ikisi de acayip huzur veriyor 🧘‍♀️🧘‍♀️
İyi canım o zaman 😘
Spor gibisi var mı ya 😍 ben de spor salonuna başlamayı düşünüyorum biraz daha sıkılaşmak için sonra 😍 3.doz aşımı da olayım diyorum önce 😘

Evet canim liyor kesinlikle. Beyaz dut hapi var eczaneden recetesiz alabilirsin. Ogle yemeginde. Yarim saat once ic, dogal birsey. Ben emzirdigim hakde icebiliyirum. Bir de saat 3 civari sekerin en cok dustugu zaman saat 3 gibi benim diyetisyen ya bolca meyve ye dedi (ornek: 300gr elma/armut + 200 gr salatalik, buber, havuc) veya mesela peynir ricotta tarzi veya cottage cheese ve recel. Bunlar benim seker dusyslerimi engelliyir. Benim menulere bak, senin de oyle 2-3 saatte bir yemen lazim ve kesinlikle doymys kalkmaman lazim ki sekerinde ani yukselme olmasin
Az ama sık yiyeceksin dedi bana da canım doktorum . Özellikle meyveyi vs tek tüketme ayran süt yoğurt vs ile tüket dedi

Aynı şehirde misiniz cnm?
Ahahaha sağol kuşum 😘
Evet kuzum aynı şehirdeyiz.
Tamamdır canım, Azimliiii Azimliiii ortim inşallah güzel kilolar veririz bu hafta ❤️

Ne bileyim ya, bizim ki yemek yemeyi aşırı sever ve bana da yedirse ama kendjsi çok kilo almaz alırsa da diyet yapar hemen 🙄

Gözün aydın canım, huzursuzluk kötü oluyor ama bundan sonra dikkatli ol çok samimi olma tuhaf bir kv var senin 😁
Sağol kuzum😘. Aynen dediğin gibi bi tuhaf. Ben mesafeli olmaya çalışıyorum ama o her yere hakim olmaya çalışır canım. Aramıyorsun gelmiyorsun diyor hep. Ben sırf bi tartışma olacak korkusuyla geri çekiyorum kendimi. Bundan sonra daha da dikkat edicem. Kavga çıkaramasın çatlasın 😆😆😆
Neyseki dolunay da bitti. Bi süre rahatız inşallah 😂😂😂😂😂

Sağol kuzum😘. Aynen dediğin gibi bi tuhaf. Ben mesafeli olmaya çalışıyorum ama o her yere hakim olmaya çalışır canım. Aramıyorsun gelmiyorsun diyor hep. Ben sırf bi tartışma olacak korkusuyla geri çekiyorum kendimi. Bundan sonra daha da dikkat edicem. Kavga çıkaramasın çatlasın 😆😆😆
Taşınsan mı acabaa 🤔
Ya da çok duygulara girmeden sosyal maskenle görüşmeyi arttırsan 😂

Merhaba kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim bu hafta bir türlü diyet moduna giremedim çok yoğunum dün günlük planlarla boğuştum 5 farklı derse giriyorum bilgisayar başında durmaktan belim ağrıdı iş güç yemek oğlanın dersleri vallahi yetiştiremiyorum yetemiyorum hastaneye gittim kan değerlerim hep düşük doktor çok halsiz olman normal ama bu ilaçları kullan çok değişecek hayatın dedi başladım bakalım.bu hengamede diyete adapte olamıyorum kendime özel menüler yapamıyorum dün çok yorulmuştum yemekler hep karbonhidrat yedim ne yapayım ☹️ bu cumayı da atlatayım inşallah başlayacağım bu hafta lütfen mazur görün C Cagrihilal1 özellikle sana mahcubum ortak

21 Eylül
Sabah

Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, zeytin, 1 dilim hindi füme, 1 wasa
Ara
Züber, 1 LT dukan birası
Akşam
Zeytinyağlı Taze fasulye , 1 wasa, 1 kase yoğurt

2 LT su, 4700 adım

Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii @Pnrrr-20
Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍
21 Eylül
9.00
Kahve

12.30
4 kaşık Menemen
2 dilim ekmek
Domates
Peynir
Salatalık

18.00
7-8 istavrit (kızartılmış)
Roka salatası
2 silim ekmek
3 dilim kavun
2 dilim bitter çikolata
21 Eylül salı
Sabah klasik kahvaltı +1 milföy
Öğle yok
19.00
Sulu patates-5-6 kaşık bulgur
21.30 1 hırma sütlü kahve
7500 adım 2 litresu
@nnurc
Guzel ama hem patates hem pilav bir arada olmasa daha güzel olur ❤️
21 Eylül
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 yumurtalı omlet
Domates Salatalık
2 çatal tahin helvası

Ara
1 avuç kadar üzüm

Öğle
1 kase çorba
6 kaşık taze fasulye
5 kaşık yoğurt

Ara
2 ceviz
1 elma

Akşam
5 kaşık et yemeği
2 kaşık pilav
1 kepçe çorba
Salata

Ara
1 dilim karpuz

Spor
Leslie 3 mil

Su 3.5 lt

@DeryaOnDiet
Azimliiii Azimliiii
Güzel menu canım afiyet olsun 😘
21 Eylül
+Sabah 8
4 5 bisküvi küçük
+Kahvaltı 11
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
🍅 🥗 Peynir zeytin
Bir tatlı kaşığı fistikkremasi
+Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
1hurma
1incir kurusu
10siyah incir kurusu
3ceviz
+Akşam 8
3 beyaz lahana dolması
1 kase yoğurt
6 7 kaşık bulgur pilavı
3 fırında köfte
+Yürüyüş çok yapamadım 1000 adım anca olmuştur.
Spor çocukları uyutup 45 dakika mekik tarzı yapacağım +Su 2.5 litre
10 siyah üzüm kurusu dur diye düşünüyorum onu,incir değildir heralde 😁 akşam pilav fazla olmuş canım, pilav için saatte geç ayrıca
21 eylul Menum:

12:30 2 dilim cavdar ekmek, 1 yumurta omlett, 1kk peynir, 2 hindifume salam, domates salatalik

13:30 1 turk kahvesi komsumla

16:30 sutlu menengic kahvesi, 1 hurma, 2 kuru kayisi

19:00 2 kofte, buyuk tabak Salata, 3 yk yogurt /4 kurabiye (yemek sonrasi cnm hep tatli istiyor tutamiyorm kendmi :KK43:)

4.500 Adım
2. lt Su

Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii @hzlsel
Güzel ama kurabiye miktarı fazla,ben yemekten sonra canım çok tatlı istiyorsa hurma falan yiyorum canım
21 Eylül salı
Kahvaltı
Avuç içi kadar saç böreği
Domates salatalık
Peynir zeytin
3 çatal kızartma

Ara
1 bardak süt
1 armut 1 şeftali
3 dilim kek 🙈🙄

Akşam
Menemen
Yoğurt
2 ince dilim ekmek

Avuç içi kadar tahinli tatlı

Su 2.5 lt
Spor yarım saat tempolu yürüyüş artı temizlik 🤪
Canım 3 dilim kek ve tahinli tatlı fazla :(
21 Eylül
Kahvaltı 2 dilim ekmek, domates, salatalık, yumurtalı sucuk, yeşillik
Akşam 2 çikolata

3 lt su, 30 dk Leslie
G Goklerce
Ortim biraz sağlıksız olmuş ama canın çikolata istedi ve bu şekilde dengelemek çok iyi, acikmadin mi kız 😁
21.09.2021

Kahvaltı
-1 domates
-1 salatalık
-1 yk lor
-1 haşlanmış yumurta

Sade kahve

Öğle kabak detoksu

Sade kahve

Akşam kabak detoksu

Sade kahve Sade soda

Su 3 lt
Spor yok

kardelelen321 kardelelen321
Aşırı iyi 😍😘
21 eylül menüsü (1432 kalori olmuş toplamda)

kahvaltı
1 yum. omlet
peynir zeytin domtis salatalık
2 dilim tbe

öğle
peynir zeytin
1 dlm tbe

akşam
5 adet küçük köfte patates
3 yk makarna
salata

5-6 adet çubuk kraker
1 elma

su 1,5 lt
spor 9300 adım
El_Em El_Em Ucmelekannesi Ucmelekannesi yazarhanim35 yazarhanim35

Taşınsan mı acabaa 🤔
Ya da çok duygulara girmeden sosyal maskenle görüşmeyi arttırsan 😂
Görüşmeyi arttırmayı denedim. Maske de tskındım. He dedim. Bu sefer benim bünye kaldırmadı. Çok aşırı negatif bi insan. Bi olay olsun o önce kötüye yorar, ben iyiye. Ben umut doluyum o karamsarlık. Bu kadar zıtken çok zor. Bir de aşırı dominant bi karakter. Kendi fikirleri hep doğru.
Taşınma da zor gibi. Taşınsam şehir değiştirmem gerek. Peşimizden o da yerleşir aynı yere. 😂😂😂😂

Merhaba kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim bu hafta bir türlü diyet moduna giremedim çok yoğunum dün günlük planlarla boğuştum 5 farklı derse giriyorum bilgisayar başında durmaktan belim ağrıdı iş güç yemek oğlanın dersleri vallahi yetiştiremiyorum yetemiyorum hastaneye gittim kan değerlerim hep düşük doktor çok halsiz olman normal ama bu ilaçları kullan çok değişecek hayatın dedi başladım bakalım.bu hengamede diyete adapte olamıyorum kendime özel menüler yapamıyorum dün çok yorulmuştum yemekler hep karbonhidrat yedim ne yapayım ☹️ bu cumayı da atlatayım inşallah başlayacağım bu hafta lütfen mazur görün C Cagrihilal1 özellikle sana mahcubum ortak
Zor canim anlayabiliyorum diyet te ayri bir motivasyon istiyor. Yogunlukta vakit ayirmak zor oluyor. Ayri yemek yapmak cok mantikli gelmiyor bana zaten sureklilik saglayamiyorsun aralarda yediklerine dikkat et alisveris yaparken neler pisirecegini ona gore ayarlayip mutfagi doldur ne kadr yogun olsakta illaki yemek yapiyoruz elinin altinda sebzeleri bulundur pisirecegin sey onlar olur böylece baktin olmuyor ne varsa ondan yersin porsiyon kontrolu yaparsin yogurtla salatayla ek yaparsin Allah kolaylik versin. Insallah ilaclar işe yarar. Buyuk kilolar veremesende 100 200 eksilerek gitsen bile zamanla buyuk kilolar cikiyor ortaya 👍👍

Görüşmeyi arttırmayı denedim. Maske de tskındım. He dedim. Bu sefer benim bünye kaldırmadı. Çok aşırı negatif bi insan. Bi olay olsun o önce kötüye yorar, ben iyiye. Ben umut doluyum o karamsarlık. Bu kadar zıtken çok zor. Bir de aşırı dominant bi karakter. Kendi fikirleri hep doğru.
Taşınma da zor gibi. Taşınsam şehir değiştirmem gerek. Peşimizden o da yerleşir aynı yere. 😂😂😂😂
Çok görüşsen de az görüşsen de hep şikayetçi he 😂
Negatiflik de kişilik özelliği olmuştur o yaşta cnm öyle kabul edicen artık :/
Ama sen onun modunu yükselticem diye kendi enerjini harcama kuzum böylelerine duygusal vampir deniyor yani herşeyleri düzgün insanlar sorunsuz aslında ama varmış gibi drama yapıp enerji sömürürler

Dengesizler de yorar cnm sen belli bi aralıkta skin tutmaya çalış modunu.Güldü diye ümitlenme kızdı diye üzülme 😘 zor ama işte napıceksin

Ekim'de Adana'ya gitme planı oluşturuldu kızlarrr :KK72:çok mutluyuum
dün derse başlayamadık annişle bayağı gezdik dönünce de apartmanda kötü bir olay yaşandı ama bugün başlıyoruum :KK24:
Gezmeye mi memleketin mi canım.
Yemeye içmeye gitmiyorsun oraya gezmeye degilmi🤭😂
Az ama sık yiyeceksin dedi bana da canım doktorum . Özellikle meyveyi vs tek tüketme ayran süt yoğurt vs ile tüket dedi
Sen niye banlandin canim yaa😔

Haftada birgun bir ogunde odullendirebilirim kendimi. Yok yetmezse haftada birgun komple birgun istedigini ye dedi. Ama tercihen sadece bir ogun yeterli diye de eklemusti.
Sporu ben zayiflamaktan ziyade cok seviyorum. Kendime ayirdigim zaman gibi oluyor spor. Mutluluk veriyor beni rahatlatiyir. Ozellikle agurlikli sporlar, tabata cardio tarzi cok seviyorum. Hel derim su hayatta sporsuz ve sekssiz yasayamam galiba, ikisi de acayip huzur veriyor 🧘‍♀️🧘‍♀️
Ne güzel ya , ben de spora başlasam biliyorum çok iyi gelecek ama baslayamiuorum 😁ben de kendime zaman ayirmak deyince alsam kitabımı sessizce okusam kimse rahatsız etmeden ❤️

Allah'ım hakimiyet kurmaj isteyen insanlara gerçekten sinir oluyorum, genelde uyumlu biriyimdir ama benim üzerimde hakimiyet kurduğunu hissedersem uzaklaşıyorum direk, tartışma olacaksa da olsun canım korkma, yanlış anlana amacim seni doldurmak değil ama baştan rengini belli et bazı insanlar gerçekten iyi niyeti suistimal ediyor...tabi böyle huzursuzluklar can sıkıcı oluyor kimse istemez ama ne bileyim bunun bir yolu var mı ? Kendini övüyor mu sürekli ? Benim en nefret ettiğim insan tipi kendini öven ve gerçekten hep bir sorunlu oluyorlar
Allah kolaylık versin canım, böyle ypgunluk olunca bir de değerlerin düşükse insan hiç motive olamıyor, vitaminler sana mutlaka iyi gelecektir ihmal etme, bu süreçte yediklerime dikkat et, kan ilacı falan istah açabilir ama kontrollü yersen kilo vermene de yardımcı olur , şimdi çok scama gelebilir ama vitaminlerin düşükse kilo vermen yavaşlar, önce ilaçlarını kullan değerlerin normale dönsun sonra kilo vermen hızlanacaktır ama bu süreçte ilaçlar biraz iştah açtığı için yediklerine dikkat et

Ne güzel ya , ben de spora başlasam biliyorum çok iyi gelecek ama baslayamiuorum 😁ben de kendime zaman ayirmak deyince alsam kitabımı sessizce okusam kimse rahatsız etmeden ❤️

Allah'ım hakimiyet kurmaj isteyen insanlara gerçekten sinir oluyorum, genelde uyumlu biriyimdir ama benim üzerimde hakimiyet kurduğunu hissedersem uzaklaşıyorum direk, tartışma olacaksa da olsun canım korkma, yanlış anlana amacim seni doldurmak değil ama baştan rengini belli et bazı insanlar gerçekten iyi niyeti suistimal ediyor...tabi böyle huzursuzluklar can sıkıcı oluyor kimse istemez ama ne bileyim bunun bir yolu var mı ? Kendini övüyor mu sürekli ? Benim en nefret ettiğim insan tipi kendini öven ve gerçekten hep bir sorunlu oluyorlar

Allah kolaylık versin canım, böyle ypgunluk olunca bir de değerlerin düşükse insan hiç motive olamıyor, vitaminler sana mutlaka iyi gelecektir ihmal etme, bu süreçte yediklerime dikkat et, kan ilacı falan istah açabilir ama kontrollü yersen kilo vermene de yardımcı olur , şimdi çok scama gelebilir ama vitaminlerin düşükse kilo vermen yavaşlar, önce ilaçlarını kullan değerlerin normale dönsun sonra kilo vermen hızlanacaktır ama bu süreçte ilaçlar biraz iştah açtığı için yediklerine dikkat et
Kuzum nasıl oldu n daha iyi misin 😘

Guzel ama hem patates hem pilav bir arada olmasa daha güzel olur ❤️

10 siyah üzüm kurusu dur diye düşünüyorum onu,incir değildir heralde 😁 akşam pilav fazla olmuş canım, pilav için saatte geç ayrıca

Güzel ama kurabiye miktarı fazla,ben yemekten sonra canım çok tatlı istiyorsa hurma falan yiyorum canım

Canım 3 dilim kek ve tahinli tatlı fazla :KK43:

Ortim biraz sağlıksız olmuş ama canın çikolata istedi ve bu şekilde dengelemek çok iyi, acikmadin mi kız 😁

Aşırı iyi 😍😘

Ortim kahvaltıyı geç yapınca acikmadim ☺️ bu hafta eşim izinli disardayiz hep o yüzden pek aktif olamadım ortim kusura bakma lütfen ☺️

Zor canim anlayabiliyorum diyet te ayri bir motivasyon istiyor. Yogunlukta vakit ayirmak zor oluyor. Ayri yemek yapmak cok mantikli gelmiyor bana zaten sureklilik saglayamiyorsun aralarda yediklerine dikkat et alisveris yaparken neler pisirecegini ona gore ayarlayip mutfagi doldur ne kadr yogun olsakta illaki yemek yapiyoruz elinin altinda sebzeleri bulundur pisirecegin sey onlar olur böylece baktin olmuyor ne varsa ondan yersin porsiyon kontrolu yaparsin yogurtla salatayla ek yaparsin Allah kolaylik versin. Insallah ilaclar işe yarar. Buyuk kilolar veremesende 100 200 eksilerek gitsen bile zamanla buyuk kilolar cikiyor ortaya 👍👍
Teşekkür ederim canım dediğin gibi isteyen herşeyi yapar motive olamadım galiba bir de sürekli başım dönüyor halsiz ve yorgunum sanırım ilaçlarla yeni bir leylak olup haydi bismillah diyeceğim diyetesyene mi gitsem diyorum para verince diyet kıymetli oluyo 😂 ama bir an önce gitsin bu 5-6 kilo istiyorum

Sağol kuzum aslında 9.takımdan biliyorsun az da olsa mutlaka eksi gelirdim motivasyonun düşse de diyeti hiç bırakmadım ama son 1 haftadır hiç kendimi bu kadar hevessiz hissetmedim . Değerlerim baya düşük feritinin neredeyse yok magnezyum düşük d vitamini düşük dün başladım inşallah işe yararda enerjim yerine gelir

Back