- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
Yeter yeter ne kaldı şurada iki gün zaten yarın proteinli besleneceğim o beni idare ederCumaya kadar yetmez benziiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeter yeter ne kaldı şurada iki gün zaten yarın proteinli besleneceğim o beni idare ederCumaya kadar yetmez benziiin
İyi hadi bakalımYeter yeter ne kaldı şurada iki gün zaten yarın proteinli besleneceğim o beni idare eder
Hayırlı yolculuklar canım, yolculuk nereyeGünaydin kizlarr 2 saat uykuyla yola ciktik bakalim
Hayırlı yolculuklar canımGünaydin kizlarr 2 saat uykuyla yola ciktik bakalim
Hayırlı yolculuklar canım, yolculuk nereye
Sagol cnm
. Boluya gidiyoruz 3 gunluk
Kucuktu aslinda hesapladm yinede bi 150 kalorisi var :/İyi uykular canim bayii yolculuklar
Kurabiyeler küçükse bir nebze kurtarır. Ama 4 tane çok olmuş canım. Afiyet olsun
Ortime bak beeee
Sagol cnmİyi yolculuklar cnm şimdiden
Evet mantikli cnm. Ayy ne guldm pilavla pek aram yok iyiki ama benimde tencereyle bitirebilcegim cok sey varrrKöfte sayın az olmuş canım belki onu daha çok yeseydin kurabiyeleri yemezdin ya da daha az yerdin ben de yarına yemek yaptım pirinç pilavı var öyle canım çekti anlatamam bıraksam tüm tencereyi bir oturuşta yerim çok açım zaten
Kolay gelsn cnm baya yormussun kendini ne yaptn temizlik mi sos falanmi, agir yasamlar bende seviyorm ya guzl oluyorİyi geceler oğlanı uyutunca mutfağa bı girdim yeni çıktım elim kolum ağrıdı vala temizlik zaten zorladı bileklerimi demin bı de tereyağı yaptım sabaha şiş uyanırım kesin bu ara ağır yaşamlara sardım onu izliyorum sürekli ama artık uyusam iyi olur sonra izlerim
Sagol cnmHayırlı yolculuklar canım
Ne olacak benim bu halim güya bu hafta kaçamaklı beslenecektim yine yapamadım aksine aç bir şekilde dolaşıyorum ama cuma günü itibariyle bir hafta mola vereceğim canım ne istiyorsa onu yiyeceğim Allahım bana kaçamaklı bol kalorili tatlılı karbonlu yemekleri yeme gücünü ver
Ayy ne gerek var gecenin 3une kadar temizliğe bacım.İyi geceler oğlanı uyutunca mutfağa bı girdim yeni çıktım elim kolum ağrıdı vala temizlik zaten zorladı bileklerimi demin bı de tereyağı yaptım sabaha şiş uyanırım kesin bu ara ağır yaşamlara sardım onu izliyorum sürekli ama artık uyusam iyi olur sonra izlerim
Hadi hayırlısıyla varın canim iyi yolculuklarGünaydin kizlarr 2 saat uykuyla yola ciktik bakalim
Hergün tartılıyorum sabahları gram oynama yokCnm tartılıyo musun arada?
2 kaşık ye kuzum ne olacak. bundan sonra ağır ağır gitse de olur. Çok katı olmayan bi yeme düzenine geçebilirsin aslındaKöfte sayın az olmuş canım belki onu daha çok yeseydin kurabiyeleri yemezdin ya da daha az yerdin ben de yarına yemek yaptım pirinç pilavı var öyle canım çekti anlatamam bıraksam tüm tencereyi bir oturuşta yerim çok açım zaten
Amin mi diyim ne diyim bilemedimNe olacak benim bu halim güya bu hafta kaçamaklı beslenecektim yine yapamadım aksine aç bir şekilde dolaşıyorum ama cuma günü itibariyle bir hafta mola vereceğim canım ne istiyorsa onu yiyeceğim Allahım bana kaçamaklı bol kalorili tatlılı karbonlu yemekleri yeme gücünü ver
Günaydın canım. İyi yolculuklar, iyi tatiller ❤Günaydin kizlarr 2 saat uykuyla yola ciktik bakalim
Günaydın ortimm. Kahvaltını yaptın mı. 2 yumurta ye kuzum.Günaydın kızlar
Kardelencim zaten çocuğun stresi bizi resmen duygusal yemeye teşvik ediyor. Hepimiz çocuklarla burun buruna evlere tıkılı kaldık. Ne onlar stresini atabildi ne biz… Sürekli bir hengame olması, disiplin olmaması ve tabii çocukların zooma adapte olamaması, ders yapmak istememeleri gibi faktörler de yine bizim üzerimize bindi duygusal yük olarak. Benim kızım da 2. Sınıf bu sene ama 1. Sınıf yok resmen hayatında… direkt 2’den başlamış gibi oldu. Benim de üstümden tır gibi geçti geçen sene… Hep birlikte azmedip veririz yine kilolaları. Yeter ki depresif olmayalım. En zoru o depresyon modundan çıkmak…Emeğine sağlık canım
Yeter daa.. Yapmışsın yapacağını maaşallah. Dinlen biraz
Yaa son gün daha fena oluyo kuzum. Yarın tartışacak mısın. Sonucu çok merak ediyorum ortim
Pamuğum ben de döndüm ama ben sınırımın da üstüne koyarak döndüm. Geçen yıl 82 lere inmiştim sonra tekrar çıktım. Kızımın ilk okul yılı biraz sancılı gitti. Çok uğraştırdı. Ekran önünde okuma yazma öğrendiler. Hiç stes atamadık hep evdeydik. Derste yanına otur ödev yaptır. Zaten isteksizdi. O dönemde verdiklerimi geri aldım. Sonra yine kendimi burda buldum. Ama dönüp dolaşıp dostları yine burda bulmak çok güzel. Şu an 92 kiloyum tatlım ❤
Aynen dediğin gibi kuzum. Kavga gürültü kin nefret bana göre değil. İnşallah üç günlük dünyada birini kırmanın gereksiz olduğunu idrak etsin o da
Ya olamıyorum işte biliyon muuuu. Sevgi saygı istiyorum çok şey de istemiyorum aslında ama...
Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak herşey... demiş şair.
❤❤❤
Gökçelerce, evlenince ne oluyor bu erkeklere yahu. Ben uzun süreli dukan diyeti yapıp 57 kiloya düşmüştüm. Eşim vah vah ben çok üzülüyorum deyip ağzıma yemek tıkıyordu düşününce o kadar sinirleniyorum ki şimdi… o zaman daha duygusallık var tabii yoğun yaşadığımız zamanlar ben de salakkk… neden izin verdim diyorum şimdi Binbir emekle verdiğim kiloyu geri aldım.Harikasin
Yani ben de evlenince kilo aldım biraz ama eşim her akşam tatlı ile geliyordu sanırım ondan, bekar evinde çok yemezdik arkadaşımla
hahahahaha çok güldüm ya
Evet ya gorunmem lazım ,burda kv sebze yemeği çok yapar ama kalorili şekilde yapar
E buna da şükür kuzuuHergün tartılıyorum sabahları gram oynama yok
Aynen öyle canım. Bu sene düzene girdi okul durumu çok şükür. Sabah 8.30 akşam 16.30 okulda kızım. Küçükle evdeyiz biz de. Ev işleri, spor, diyet, yemek böyle geçiyo günler. En azından bir düzen var. Küçük de ara sıra ben de ders çalışmak istiyorum annecim deyip geliyo Geçen sene abladan özendi. Onunla da çizgi çalışmaları resim filan yapıyoruz bol bolKardelencim zaten çocuğun stresi bizi resmen duygusal yemeye teşvik ediyor. Hepimiz çocuklarla burun buruna evlere tıkılı kaldık. Ne onlar stresini atabildi ne biz… Sürekli bir hengame olması, disiplin olmaması ve tabii çocukların zooma adapte olamaması, ders yapmak istememeleri gibi faktörler de yine bizim üzerimize bindi duygusal yük olarak. Benim kızım da 2. Sınıf bu sene ama 1. Sınıf yok resmen hayatında… direkt 2’den başlamış gibi oldu. Benim de üstümden tır gibi geçti geçen sene… Hep birlikte azmedip veririz yine kilolaları. Yeter ki depresif olmayalım. En zoru o depresyon modundan çıkmak…