- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Canım inşallah bir an evvel düzelirsin. Vitamin eksikliği gerçekten kilo vermede çok etkili. Ben de b12, dvitamini çok kullandım. Kolumu kaldıracak gücüm yoktu. Şimdi çok şükür iyiyim, gücüm kuvvetim de yerinde. Sen de ilaçlarla bir an evvel toparlanırsın inşallah kuzum.Merhaba kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim bu hafta bir türlü diyet moduna giremedim çok yoğunum dün günlük planlarla boğuştum 5 farklı derse giriyorum bilgisayar başında durmaktan belim ağrıdı iş güç yemek oğlanın dersleri vallahi yetiştiremiyorum yetemiyorum hastaneye gittim kan değerlerim hep düşük doktor çok halsiz olman normal ama bu ilaçları kullan çok değişecek hayatın dedi başladım bakalım.bu hengamede diyete adapte olamıyorum kendime özel menüler yapamıyorum dün çok yorulmuştum yemekler hep karbonhidrat yedim ne yapayım bu cumayı da atlatayım inşallah başlayacağım bu hafta lütfen mazur görün @Cagrihilal1 özellikle sana mahcubum ortak
Aynen öyle kuzum. Çok iyi bi tespit duygusal vampirÇok görüşsen de az görüşsen de hep şikayetçi he
Negatiflik de kişilik özelliği olmuştur o yaşta cnm öyle kabul edicen artık :/
Ama sen onun modunu yükselticem diye kendi enerjini harcama kuzum böylelerine duygusal vampir deniyor yani herşeyleri düzgün insanlar sorunsuz aslında ama varmış gibi drama yapıp enerji sömürürler
Dengesizler de yorar cnm sen belli bi aralıkta skin tutmaya çalış modunu.Güldü diye ümitlenme kızdı diye üzülme zor ama işte napıceksin
Çok teşekkür ederim canımm, valla çok iyi geldiniz bana..
Ayy valla üç beş bişey anlattım çözdünüz kadını kuzum. Evlatlarını çok över, sen bişey anlatırsın dinlemez. Hasetlik, kıskançlık hat safhada. İlk evlendiğimde bana ve oğluna neler yaptı anlatsam...Ne güzel ya , ben de spora başlasam biliyorum çok iyi gelecek ama baslayamiuorum ben de kendime zaman ayirmak deyince alsam kitabımı sessizce okusam kimse rahatsız etmeden
Allah'ım hakimiyet kurmaj isteyen insanlara gerçekten sinir oluyorum, genelde uyumlu biriyimdir ama benim üzerimde hakimiyet kurduğunu hissedersem uzaklaşıyorum direk, tartışma olacaksa da olsun canım korkma, yanlış anlana amacim seni doldurmak değil ama baştan rengini belli et bazı insanlar gerçekten iyi niyeti suistimal ediyor...tabi böyle huzursuzluklar can sıkıcı oluyor kimse istemez ama ne bileyim bunun bir yolu var mı ? Kendini övüyor mu sürekli ? Benim en nefret ettiğim insan tipi kendini öven ve gerçekten hep bir sorunlu oluyorlar
Allah kolaylık versin canım, böyle ypgunluk olunca bir de değerlerin düşükse insan hiç motive olamıyor, vitaminler sana mutlaka iyi gelecektir ihmal etme, bu süreçte yediklerime dikkat et, kan ilacı falan istah açabilir ama kontrollü yersen kilo vermene de yardımcı olur , şimdi çok scama gelebilir ama vitaminlerin düşükse kilo vermen yavaşlar, önce ilaçlarını kullan değerlerin normale dönsun sonra kilo vermen hızlanacaktır ama bu süreçte ilaçlar biraz iştah açtığı için yediklerine dikkat et
Eşim hep yanımdaydı o yüzden dayanabildim açıkcası. Uzak durmaya çalıştım hep. Tabi ne kadar uzak durabilir sem. Ben Allah 'a havale ettim kendisini.
Çok teşekkür ederim kuzum gerçekten paylaşmak dertleşmek bana çok iyi geldi.