• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Masterfit 145.Etap

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi kırmızı takıma katılacak.
Ellerine sağlık kaptanım💕

Masterfit 145.Etap

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Sonradan katılacak olan kişi kırmızı takıma katılacak.
Ellerine sağlık canım. Aynı takımdayız yine :KK60:

Maviş takımın maviş nazar boncukları, yeni bir haftaya hazır mıyız bakalım. Menülerimize dikkat edelim, sporlarımızı eksik etmeyelim. Herkes karşı takımdan birini gözüne kestirip onunla yarışsın, herkes kendini rakibini yenerse takımca kazanmış oluruz, nasıl matematik ama, zehir gibiyim maşallah. Bu hafta benim için elinizden geleni yapın boncuklarım, size güveniyorum :nazar:

Kusura bakma kızlar yeni gelebildim.
Mesai arkadaşın kızı apartmandan aşağı düşmüş dümura uğradık resmen. Hastanedeydik. Az önce döndüm.
Siz naptınz kurulmamış sanırım takımlar.
dengesini mi kaybetmiş canım kaçıncı kattan düşmüş? çok geçmiş olsun Allah şifa versin. umarım hayati tehlikesi yoktur 😔

Bu hafta kim benimle yarışmak ister (takım yarışmasının yanında bireysel de yarışmak istiyorum).
Bu hafta FitFiliz FitFiliz ile rakibiz haftaya kapışalım kaptanım 🥳
Benim de okuduğum tek murakami kitabı. Begeneceğimi düşünmüştüm ama içeriginden dolayı sevmedim. Sonrabaska şans da vermedim başka bir kitabına.

İsterim kaptanım teşekkürler 🙏💐

Bu ikinci haftam olucak daha sağlıklı yemeye başlayalı. Aslında çok kez denemem oldu basladm bıraktım başladım bıraktım. O yüzden temkinliyim bu sefer ama olsun bu seni cumartesi günü ekside geçecegim gerçeğini değiştirmez nazlicim 🤣🤣
Hahaha görüşücez canım 🙈 gerçi ben bugün baya saldım ödül günü yaptık eşimle ama saliya kadar hallederim ben bunu 💪
Bugünkü durum
Sabah 11 kahvaltı biraz sucuk yarım dilim ekmek, 1 yumurta, 1 muz

Akşam 16.00 salata yeşil yapraklı, tavuk göğsü bir büyük dilim gibiydi

Aralarda çay bitki çayı kafeinsiz kahve
1 buçuk litre su

Spor 18.00 yarım saat yürüyüş
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Vayyy tam gaz ileri diyosun, helal olsun.Bi gözüm korkmadi değil 😂

Maviş takımın maviş nazar boncukları, yeni bir haftaya hazır mıyız bakalım. Menülerimize dikkat edelim, sporlarımızı eksik etmeyelim. Herkes karşı takımdan birini gözüne kestirip onunla yarışsın, herkes kendini rakibini yenerse takımca kazanmış oluruz, nasıl matematik ama, zehir gibiyim maşallah. Bu hafta benim için elinizden geleni yapın boncuklarım, size güveniyorum :nazar:

Kaptanım kaptanım, tüm heyecanımla hazırım. Hadi bakalım hepimiz için güzel bir hafta olsun 😉

Kusura bakma kızlar yeni gelebildim.
Mesai arkadaşın kızı apartmandan aşağı düşmüş dümura uğradık resmen. Hastanedeydik. Az önce döndüm.
Siz naptınz kurulmamış sanırım takımlar.
Allah şifa versin , durumu nasil 😔

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Cumartesi
Sabah 12.00

1 Fincan sekersiz latte

13
3 yk yulaf, 1 yumurta, 1 ck tereyagda pişirdim
2 yk sarimsakli yogurt
Roka

Aksam 19.00
220 g tavuk pirzola
13 parmak patates firinda
1 porsiyon ispanak, 2 yk yogurt
3 yk nar
Salata

Spor: 15.700 adım
Bugun dinlenme , ezneme hareketi günüm.
15 dk roller üzerinde debelendim 😁

Screenshot_20250118-230026_Opera.jpg

Bugünkü menüm

Sabah
2 dilim beyaz 🍞
Yeşillik
1 kk peynir
Kıymalı yumurta
4 çeri domates

Ara
1 avuç hindistan cevizi kurusu

Akşam
2 lahmacun
Yeşillik
Ayran
Türk kahvesi fincanı boyutunda muhallebi

Su:1.5 lt
Spor: 6400 adım

Akşam bilerek böyleydi. Eşimle beraber diyetteyiz bugün kendimizi odullendirmek istedik.

arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Back