Kilolar Firarda 😎

İyi geceler oğlanı uyutunca mutfağa bı girdim yeni çıktım elim kolum ağrıdı vala temizlik zaten zorladı bileklerimi demin bı de tereyağı yaptım sabaha şiş uyanırım kesin bu ara ağır yaşamlara sardım onu izliyorum sürekli ama artık uyusam iyi olur sonra izlerim

İyi uykular canim bayii yolculuklar

Kurabiyeler küçükse bir nebze kurtarır. Ama 4 tane çok olmuş canım. Afiyet olsun

Ortime bak beeee
Kucuktu aslinda hesapladm yinede bi 150 kalorisi var :/
İyi yolculuklar cnm şimdiden
Sagol cnm
Evet mantikli cnm. Ayy ne guldm pilavla pek aram yok iyiki ama benimde tencereyle bitirebilcegim cok sey varrr
Kolay gelsn cnm baya yormussun kendini ne yaptn temizlik mi sos falanmi, agir yasamlar bende seviyorm ya guzl oluyor
Hayırlı yolculuklar canım
Sagol cnm

Aklıma direk bu geldi
Ayy ne gerek var gecenin 3une kadar temizliğe bacım.
Ağır yaşamları bir ara izliyordum ama şimdi izlemiyorum. Bende mi izlesem. Etki ediyor mu bari
Günaydin kizlarr 2 saat uykuyla yola ciktik bakalim
Hadi hayırlısıyla varın canim iyi yolculuklar

2 kaşık ye kuzum ne olacak. bundan sonra ağır ağır gitse de olur. Çok katı olmayan bi yeme düzenine geçebilirsin aslında
Amin mi diyim ne diyim bilemedim
Günaydin kizlarr 2 saat uykuyla yola ciktik bakalim
Günaydın canım. İyi yolculuklar, iyi tatiller ❤
Günaydın kızlar
Günaydın ortimm. Kahvaltını yaptın mı. 2 yumurta ye kuzum.

Kardelencim zaten çocuğun stresi bizi resmen duygusal yemeye teşvik ediyor. Hepimiz çocuklarla burun buruna evlere tıkılı kaldık. Ne onlar stresini atabildi ne biz… Sürekli bir hengame olması, disiplin olmaması ve tabii çocukların zooma adapte olamaması, ders yapmak istememeleri gibi faktörler de yine bizim üzerimize bindi duygusal yük olarak. Benim kızım da 2. Sınıf bu sene ama 1. Sınıf yok resmen hayatında… direkt 2’den başlamış gibi oldu. Benim de üstümden tır gibi geçti geçen sene… Hep birlikte azmedip veririz yine kilolaları. Yeter ki depresif olmayalım. En zoru o depresyon modundan çıkmak…

Gökçelerce, evlenince ne oluyor bu erkeklere yahu. Ben uzun süreli dukan diyeti yapıp 57 kiloya düşmüştüm. Eşim vah vah ben çok üzülüyorum deyip ağzıma yemek tıkıyordu düşününce o kadar sinirleniyorum ki şimdi… o zaman daha duygusallık var tabii yoğun yaşadığımız zamanlar ben de salakkk… neden izin verdim diyorum şimdi Binbir emekle verdiğim kiloyu geri aldım.

Aynen öyle canım. Bu sene düzene girdi okul durumu çok şükür. Sabah 8.30 akşam 16.30 okulda kızım. Küçükle evdeyiz biz de. Ev işleri, spor, diyet, yemek böyle geçiyo günler. En azından bir düzen var. Küçük de ara sıra ben de ders çalışmak istiyorum annecim deyip geliyo Geçen sene abladan özendi. Onunla da çizgi çalışmaları resim filan yapıyoruz bol bol
Senin de dediğin gibi psikolojimiz iyi olursa yapıyoruz kuzum. Bu defa ben çok kararlıyım 6lı kiloları görcem. Yemin ettim.
İnşallah hepimiz hedeflerimize kolayca ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…