Kilolar Firarda 😎

Hareketsiz olduğun için ödem yapmışsındırr kuzummmm canlanırsan ödem falan kalmaz

Hayy maşallah
Ben anca yatağımı kapatayım kahve içiyorum sanki tüm işlemleri bitirmiştim giibi Katya ya söyledim o yapacak kalanları

Amin canım sağ ol
Tus çalışmaya diye geldim ama işte anne evi ya zor oluyor ders moduna girmem lazım
Anne evinde çakışmak daha zordur tabi Tus zaten başlı başına bir zorluk ama ben mesela kpss yi eğer mezun olmadan kazanmasaydım bir daha çok zorlanırdım Allah kolaylık versin canım hangi üniversiteden mezundun
Harikasın canım ya çok hamaratsın maşallah
Öyle tabi canım 6lara geldikten sonra durdu en azından

Hayy maşallah
Ben anca yatağımı kapatayım kahve içiyorum sanki tüm işlemleri bitirmiştim giibi Katya ya söyledim o yapacak kalanları
Ben 1de evden çıkacağım ama hala yataktan kalkamadım kim yapacak bu işleri bir Katya da bana lazım

Olabilir canım doktorumada bir sorayım baya oldu yaptıralı bekarken yaptırmıştım
Bu ay yaptığım enn büyük hata magnezyum oldu regli döneminde onu aksatma demişti doktor ben bitti diye almadım gümledimm

Selamm esracım hoşgeldinnnn
Takımlar aynen kapandı canım amacını yitirmişti gitmiyordu uzun süredir.. bazı takımlar da dediğin gibi kendi sayfalarını açtı
Bizde artık buradayız sende yeniden hoşgeldin her zman yerin hazır biliyorsun :)
Pekii bana sabah sabah züber ve fıstık ezmesi aldıran o güç kimdeydi acaba

Biri yazmış indirim falan, kimin yazdığını da bulamadım aldım gitti
Valla resmenn takım Züberin gizli reklamını yapıyor
Bizde seni özledik canım iyi ki geldin
Başlangıç olarak tarihi ataym 21.09.2021
Hayırlı olsun canım
Bende 1.sayfa listemize ekleyeyim seni

Kolay gelsin ortağım bende dün adanadan gelirken 10kg patlican aldım adana patlicanı oyup haşladım buzluğa attım gece 12 ydi okadar yorulmuşum ki sen nasıl sos yaptın
Sagolasin canim afiyetbolsun simdiden.
Kirmizi biber ince yesil biber domatesle yaptim canim ince robottan cekip kaynattim suyunu cekince de baharatlandirip yag koydum. Sicakken kavanoza doldurdum konserve yaptim. Kahvaltida icine bol ceviz yanina beyaz peynirle cok guzel oluyor

Hareketsiz olduğun için ödem yapmışsındırr kuzummmm canlanırsan ödem falan kalmaz
Aynen öyle kuzum yaa. Eski düzenime geçemedim. Odağım dağıldı. Kafamın içi bölük pörçük. Kv ile olan sorunlar zaten beni iyice gerdi. Ben kimseyle küs kalamam. Telefon numaramı engellemiş. Arayıp konuşmayı düşünüyordum. Negatif enerji yüklüyüm atamıyorum. Spor diyet hepsinden soğudum bir anda.

Eline sağlık canım yeni gördüm malum

Senle küsmekte ne bileyim büyük başarı
Çok üzüldüm canım eşin ne diyor bu duruma o ara yol bulmalı madem seni bu kadar tedirgin ediyor bir hal çaresi olmalı bu işin sıkma canını lütfen

Kız de getttt

Alllah yolunu bahtını açık etsinnn oğluşumda yolundan gitsinnn amin 2li dua hem sana hem bize
Amiiin

Bugün başlıyorum valla ahan da geçsin kayıtlara
Başkent üni cnm burda o da

Oyy hemen kullan cnm yaa aksatma çok geçmiş olsun

Valla resmenn takım Züberin gizli reklamını yapıyor
Valla bilinçaltına çalışıyoruz hatta

Eline sağlık canım yeni gördüm malum
Ne demek kuzum ben bu listeyi hazırlarken motive oluyorum..
Senle küsmekte ne bileyim büyük başarı
Çok üzüldüm canım eşin ne diyor bu duruma o ara yol bulmalı madem seni bu kadar tedirgin ediyor bir hal çaresi olmalı bu işin sıkma canını lütfen
Eşime çok yansıtmamaya çalıştım. Kv ile aramızdaki sorun yine aramızda hallederiz diye düşündüm ama o herkese söylemiş. Kp de tavırlı. Mevzu da çok basit aslında. Hiç tartışma gerektiren bir şey değildi. Haftalık kavgası geldi herhalde diyorum başka da bişey diyemiyorum. Çünkü o kavga ederek deşarj olan bi kadın.
Sağol kuzum bu arada. İçim çok doldu kusura bakma urası hiç yeri değil ama...
❤❤❤

Amiiin

Bugün başlıyorum valla ahan da geçsin kayıtlara
Başkent üni cnm burda o da

Oyy hemen kullan cnm yaa aksatma çok geçmiş olsun

Valla bilinçaltına çalışıyoruz hatta
Ankara’dan ayrılmam diyorsun Hadi bakalım kolay gelsin canım özellikle istediğin bir alan var mı
Canım ya gerçekten şaşırıyorum senin gibi bir gelini olduğu için yatıp kalkıp şükredeceğine kavga çıkartıyor Allah sabır versin insan doluyor ve paylaşmak istiyor canım hiç öyle düşünme burada birbirimize her türlü konuda destek oluyoruz tabi paylaşacaksın içindekileri böyle zamanlarda insanın morali bozukken diyet spor gerçekten arka planda kalıyor ama hiç moralini bozmanı hak etmeyecek biri için canını sıkma umursama görmezden gel

17 - 24 Eylül Cuma Hedef Tablosu

5.TAKIM
ÜYELERİ
CUMA
KİLOSU
HEDEF
KİLOSU
SONUÇ
hzlsel 68,467,5
Calypso95 76,776
eliya 80,179,1
SonsuzUmut 69,668,8
kardelelen321 92, 1590
kollontai 54,653,9
DeryaOnDiet 74,874,2
Tempus 79,378
Azimliiii 64,864
@Breeze9676,3575
Pnrrr-12 76,573,5
Ucmelekannesi 65,1564,5
Hedef60kgolmak 62,662
Nikinik 81,679,9
eceboce 73,272,3
G Goklerce 62,762
Fit mutlu anne 82,2081
nnurc 72,4571
pacman 65,865,5
@hadikonuşalım63,962,5
@bilgem tomris79,778
Jasminium84 66,8565,9
C Cagrihilal1 69,6569
ekim2009 8180,3
Z Z P 69,5
Deniz ve Kum
Beyaz leylak 6665
Lizozom55

Hedef Listesini hatırlayalım.

cuma günü sahiplerini bulacak.

Haydii canlanalım ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…