Hareketsiz olduğun için ödem yapmışsındırr kuzummmmGünaydın ortimmm. Nasıl gidiyo kuzum kabak detoksu. Senden özendim yapsam dedim ama markete gitmeye üşeniyorum. Ne üşengeç oldum yaa. Kaç gündür kalas gibiyim, aşırı ödem var neden anlamadım. Bakalım bi çaresine bakıcam.
Sen çok iyi gidiyorsun kuzum, devam
Hayy maşallahGünaydın kızlar
Kahvaltı yaptık bütün evi süpürdüm sildim oturdum şimdi kahvaltı bulaşığı var turşuluk bekliyor kaymak tereyağı olacak bugün mesai mutfakta yani bklm öğle uykusuna yatınca oğlan oturma odasınin balkonunu yıkamam lazım insAllah bugün halılar gelecek yıkamadan kullanmayacaklarimi balkonda havalandircam sonra kaldırcam
Amin canım sağ olDiğer topikten buraya alıntı yapmışım ama burda da varsın nasılsaRabbim hayırlısını versin canım kötü tecrübe korkutuyor tabi sağlıkla olur insAllah
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Anne evinde çakışmak daha zordur tabi Tus zaten başlı başına bir zorluk ama ben mesela kpss yi eğer mezun olmadan kazanmasaydım bir daha çok zorlanırdım Allah kolaylık versin canım hangi üniversiteden mezundunTus çalışmaya diye geldim ama işteanne evi ya zor oluyor ders moduna girmem lazım
Harikasın canım ya çok hamaratsın maşallahGünaydın kızlar
Kahvaltı yaptık bütün evi süpürdüm sildim oturdum şimdi kahvaltı bulaşığı var turşuluk bekliyor kaymak tereyağı olacak bugün mesai mutfakta yani bklm öğle uykusuna yatınca oğlan oturma odasınin balkonunu yıkamam lazım insAllah bugün halılar gelecek yıkamadan kullanmayacaklarimi balkonda havalandircam sonra kaldırcam
Öyle tabi canım 6lara geldikten sonra durdu en azındanBu ne güzel duraksama
Hoşgeldin canım bende haftadır geldim geri ama düzene sokamadım kendimi
Günaydınlar
Bizde aldık tam 3 kavanoz
Aynen burası yapamayız biz
Günaydın
Günaydın
İyiyyim canım benim sen nasılsın
Lollllll bende oldum 75
Veririz canım inşallah
Ben 1de evden çıkacağım ama hala yataktan kalkamadım kim yapacak bu işleri bir Katya da bana lazımHayy maşallah
Ben anca yatağımı kapatayımkahve içiyorum sanki tüm işlemleri bitirmiştim giibi Katya ya söyledim o yapacak kalanları
Olabilir canım doktorumada bir sorayım baya oldu yaptıralı bekarken yaptırmıştımYine botoks yaptırsan kuzum?
Etkisi geçene kadar da yediklerini düzene koysan alternatif tedavi başlasan kendine ve belki psikoloğa gitsen inan çok rahatlarsın sonra
Biliyorum sorumluluk duygun çok fazla ve strese giriyorsun özellikle Emre'yle ilgili ama okula da daha çok alışır bu sürede bak
Çok iyi yapıyosun kuşum
Oh ohAllah zihin açıklığı versin cnm
O döngüye girdin demeek
Ay hoşgeldin canıım ben de yeniden başlıyorum bugün
Günaydın aşkom
Ben de başladım cnm arada çay kahve molasıyla yapıyorum
sağol ortağam
Ayyy ne iyi olurdu arada 1 2 dedikodu da getirirdiBen 1de evden çıkacağım ama hala yataktan kalkamadım kim yapacak bu işleri bir Katya da bana lazım
Selamm esracım hoşgeldinnnnEmnis’ciiimmm… Nasılsın? Buralarda neler oldu böyleÖzlemiştim uzun zamandır bir bakayım dedim şaşırdım. Takımlar neden kapandı? Ne kadar da çok anımız vardı…
Nasılsınız, her şey yolunda mı? Takımlar olmayınca herkes kendine yeni grup mu kurdu nasıl oldu?
Ben de diyete başlıyorum yarın belki ben de takip ederim sizi tabii çok sabıka kaydım olduğu için beni yeniden aranıza alırsanız
Olsun C Cagrihilal1 de sabıkalı ama bak o da dönmüş yuvaya, kantarlardaaaannn basküllereee, altın sahalara
Kabul etmezseniz de uzaktan izlerim
Valla resmenn takım Züberin gizli reklamını yapıyorPekii bana sabah sabah züber ve fıstık ezmesi aldıran o güç kimdeydi acaba
Biri yazmış indirim falan, kimin yazdığını da bulamadım aldım gitti
Bizde seni özledik canım iyi ki geldinTempuuuussssss özlemişim yahu !Ay hepinizi çok özledimmm… Takımın tuhunu özledim El_Em Esracığımı özledim. Arada yediğim fırçaları özledim
Bugün itibariyle yeni bir sayfa açıyorum. Dikkatinizi çekerim bugün Pazartesi değil. Bu defa olacak demek ki….
Sen nasılsınTempus ? Nasıl gidiyor bir ara baya inmiştin sen 60’lara? Şimdi nerelerde seyrediyorsun?
Başlangıç olarak tarihi ataym 21.09.2021
Sagolasin canim afiyetbolsun simdiden.Kolay gelsin ortağım bende dün adanadan gelirken 10kg patlican aldım adana patlicanı oyup haşladım buzluğa attım gece 12 ydi okadar yorulmuşum ki sen nasıl sos yaptın
Veririz inşaAllah canımLollllll bende oldum 75
Veririz canım inşallah
Aynen öyle kuzum yaa. Eski düzenime geçemedim. Odağım dağıldı. Kafamın içi bölük pörçük. Kv ile olan sorunlar zaten beni iyice gerdi. Ben kimseyle küs kalamam. Telefon numaramı engellemiş. Arayıp konuşmayı düşünüyordum. Negatif enerji yüklüyüm atamıyorum. Spor diyet hepsinden soğudum bir anda.Hareketsiz olduğun için ödem yapmışsındırr kuzummmmcanlanırsan ödem falan kalmaz
Eline sağlık canım yeni gördüm malum17 - 24 Eylül Cuma Hedef Tablosu
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ hzlsel 68,4 67,5 Calypso95 76,7 76 eliya 80,1 79,1 SonsuzUmut 69,6 68,8 kardelelen321 92,65 92,15 kollontai 54,6 53,9 DeryaOnDiet 74,8 74,2 Tempus 79,3 78 Azimliiii 64,8 64 @Breeze96 76,35 75 Pnrrr-12 76,5 73,5 Ucmelekannesi 65,15 64,5 Hedef60kgolmak Nikinik eceboce 73,2 G Goklerce 62,7 62 Fit mutlu anne 82,20 81 nnurc 72,45 71 pacman 65,8 65,5 @hadikonuşalım 63,9 62,5 @bilgem tomris 79,7 78 Jasminium84 66,85 65,9 C Cagrihilal1 69,65 69 ekim2009 81 80,3 Z Z P 69,5 Deniz ve Kum Beyaz leylak Lizozom55
Kızlar hedef listemiz...
Cuma günü hepsindeolur inşallah.
Senle küsmekte ne bileyim büyük başarıAynen öyle kuzum yaa. Eski düzenime geçemedim. Odağım dağıldı. Kafamın içi bölük pörçük. Kv ile olan sorunlar zaten beni iyice gerdi. Ben kimseyle küs kalamam. Telefon numaramı engellemiş. Arayıp konuşmayı düşünüyordum. Negatif enerji yüklüyüm atamıyorum. Spor diyet hepsinden soğudum bir anda.
Kız de gettttSagolasin canim afiyetbolsun simdiden.
Kirmizi biber ince yesil biber domatesle yaptim canim ince robottan cekip kaynattim suyunu cekince de baharatlandirip yag koydum. Sicakken kavanoza doldurdum konserve yaptim. Kahvaltida icine bol ceviz yanina beyaz peynirle cok guzel oluyor
Diyetisyenin online mı kuzum yüzyüze mi ? Ölçüm flaan yapıldı mıVeririz inşaAllah canım
AmiiinAlllah yolunu bahtını açık etsinnn oğluşumda yolundan gitsinnn amin2li dua hem sana hem bize
Bugün başlıyorum vallaAmin canım sağ ol
Anne evinde çakışmak daha zordur tabi Tus zaten başlı başına bir zorluk ama ben mesela kpss yi eğer mezun olmadan kazanmasaydım bir daha çok zorlanırdım Allah kolaylık versin canım hangi üniversiteden mezundun
Oyy hemen kullan cnm yaa aksatmaOlabilir canım doktorumada bir sorayım baya oldu yaptıralı bekarken yaptırmıştım
Bu ay yaptığım enn büyük hata magnezyum oldu regli döneminde onu aksatma demişti doktor ben bitti diye almadım gümledimm
Valla bilinçaltına çalışıyoruz hattaValla resmenn takım Züberin gizli reklamını yapıyor
Online kaptanımDiyetisyenin online mı kuzum yüzyüze mi ? Ölçüm flaan yapıldı mı
Ne demek kuzum ben bu listeyi hazırlarken motive oluyorum..Eline sağlık canım yeni gördüm malum
Eşime çok yansıtmamaya çalıştım. Kv ile aramızdaki sorun yine aramızda hallederiz diye düşündüm ama o herkese söylemiş. Kp de tavırlı. Mevzu da çok basit aslında. Hiç tartışma gerektiren bir şey değildi. Haftalık kavgası geldi herhalde diyorum başka da bişey diyemiyorum. Çünkü o kavga ederek deşarj olan bi kadın.Senle küsmekte ne bileyim büyük başarı
Çok üzüldüm canım eşin ne diyor bu duruma o ara yol bulmalı madem seni bu kadar tedirgin ediyor bir hal çaresi olmalı bu işin sıkma canını lütfen
Ankara’dan ayrılmam diyorsunAmiiin
Bugün başlıyorum vallaahan da geçsin kayıtlara
Başkent üni cnm burda o da
Oyy hemen kullan cnm yaa aksatmaçok geçmiş olsun
Valla bilinçaltına çalışıyoruz hatta
Canım ya gerçekten şaşırıyorum senin gibi bir gelini olduğu için yatıp kalkıp şükredeceğine kavga çıkartıyor Allah sabır versin insan doluyor ve paylaşmak istiyor canım hiç öyle düşünme burada birbirimize her türlü konuda destek oluyoruz tabi paylaşacaksın içindekileri böyle zamanlarda insanın morali bozukken diyet spor gerçekten arka planda kalıyor ama hiç moralini bozmanı hak etmeyecek biri için canını sıkma umursama görmezden gelNe demek kuzum ben bu listeyi hazırlarken motive oluyorum..
Eşime çok yansıtmamaya çalıştım. Kv ile aramızdaki sorun yine aramızda hallederiz diye düşündüm ama o herkese söylemiş. Kp de tavırlı. Mevzu da çok basit aslında. Hiç tartışma gerektiren bir şey değildi. Haftalık kavgası geldi herhalde diyorum başka da bişey diyemiyorum. Çünkü o kavga ederek deşarj olan bi kadın.
Sağol kuzum bu arada. İçim çok doldu kusura bakma urası hiç yeri değil ama...
❤❤❤
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
| 68,4 | 67,5 | |
| 76,7 | 76 | |
| 80,1 | 79,1 | |
| 69,6 | 68,8 | |
| 92, 15 | 90 | |
| 54,6 | 53,9 | |
| 74,8 | 74,2 | |
| 79,3 | 78 | |
| 64,8 | 64 | |
@Breeze96 | 76,35 | 75 | |
| 76,5 | 73,5 | |
| 65,15 | 64,5 | |
| 62,6 | 62 | |
| 81,6 | 79,9 | |
| 73,2 | 72,3 | |
G Goklerce | 62,7 | 62 | |
| 82,20 | 81 | |
| 72,45 | 71 | |
| 65,8 | 65,5 | |
@hadikonuşalım | 63,9 | 62,5 | |
@bilgem tomris | 79,7 | 78 | |
| 66,85 | 65,9 | |
C Cagrihilal1 | 69,65 | 69 | |
| 81 | 80,3 | |
Z Z P | 69,5 | ||
| |||
| 66 | 65 | |
|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?