• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Günaydın ortimmm. Nasıl gidiyo kuzum kabak detoksu. Senden özendim yapsam dedim ama markete gitmeye üşeniyorum. Ne üşengeç oldum yaa. Kaç gündür kalas gibiyim, aşırı ödem var neden anlamadım. Bakalım bi çaresine bakıcam.
Sen çok iyi gidiyorsun kuzum, devam :KK68:
Hareketsiz olduğun için ödem yapmışsındırr kuzummmm 🙃 canlanırsan ödem falan kalmaz 💃

Günaydın kızlar 🤗
Kahvaltı yaptık bütün evi süpürdüm sildim oturdum şimdi kahvaltı bulaşığı var turşuluk bekliyor kaymak tereyağı olacak bugün mesai mutfakta yani bklm öğle uykusuna yatınca oğlan oturma odasınin balkonunu yıkamam lazım insAllah bugün halılar gelecek yıkamadan kullanmayacaklarimi balkonda havalandircam sonra kaldırcam
Hayy maşallah 🤩🤩🤩
Ben anca yatağımı kapatayım 🤣🤣 kahve içiyorum sanki tüm işlemleri bitirmiştim giibi 🤭🤭 Katya ya söyledim o yapacak kalanları🤦🏻‍♀️

Diğer topikten buraya alıntı yapmışım ama burda da varsın nasılsa 🤭 Rabbim hayırlısını versin canım kötü tecrübe korkutuyor tabi sağlıkla olur insAllah

Başlangıcın hayırlı olsun canım
Amin canım sağ ol😍
Tus çalışmaya diye geldim ama işte 😂 anne evi ya zor oluyor ders moduna girmem lazım 🤭
Anne evinde çakışmak daha zordur tabi Tus zaten başlı başına bir zorluk ama ben mesela kpss yi eğer mezun olmadan kazanmasaydım bir daha çok zorlanırdım Allah kolaylık versin canım hangi üniversiteden mezundun
Günaydın kızlar 🤗
Kahvaltı yaptık bütün evi süpürdüm sildim oturdum şimdi kahvaltı bulaşığı var turşuluk bekliyor kaymak tereyağı olacak bugün mesai mutfakta yani bklm öğle uykusuna yatınca oğlan oturma odasınin balkonunu yıkamam lazım insAllah bugün halılar gelecek yıkamadan kullanmayacaklarimi balkonda havalandircam sonra kaldırcam
Harikasın canım ya çok hamaratsın maşallah🤩🤩
Bu ne güzel duraksama

Hoşgeldin canım bende haftadır geldim geri ama düzene sokamadım kendimi

Günaydınlar

Bizde aldık tam 3 kavanoz

Aynen burası yapamayız biz

Günaydın

Günaydın

İyiyyim canım benim sen nasılsın

Lollllll bende oldum 75

Veririz canım inşallah
Öyle tabi canım 6lara geldikten sonra durdu en azından🤭

Hayy maşallah 🤩🤩🤩
Ben anca yatağımı kapatayım 🤣🤣 kahve içiyorum sanki tüm işlemleri bitirmiştim giibi 🤭🤭 Katya ya söyledim o yapacak kalanları🤦🏻‍♀️
Ben 1de evden çıkacağım ama hala yataktan kalkamadım kim yapacak bu işleri bir Katya da bana lazım🤣🤣

Yine botoks yaptırsan kuzum?
Etkisi geçene kadar da yediklerini düzene koysan alternatif tedavi başlasan kendine ve belki psikoloğa gitsen inan çok rahatlarsın sonra :dua:
Biliyorum sorumluluk duygun çok fazla ve strese giriyorsun özellikle Emre'yle ilgili ama okula da daha çok alışır bu sürede bak :KK66:

Çok iyi yapıyosun kuşum 😘

Oh oh 😀 Allah zihin açıklığı versin cnm

O döngüye girdin demeek 😢😢😢

:KK74: Ay hoşgeldin canıım ben de yeniden başlıyorum bugün 😂

😍😘😘😘

Günaydın aşkom 😍
Ben de başladım cnm arada çay kahve molasıyla yapıyorum :KK70:

😀 sağol ortağam
Olabilir canım doktorumada bir sorayım baya oldu yaptıralı bekarken yaptırmıştım
Bu ay yaptığım enn büyük hata magnezyum oldu regli döneminde onu aksatma demişti doktor ben bitti diye almadım gümledimm😔😔

Emnis’ciiimmm… Nasılsın? Buralarda neler oldu böyle🤷🏻‍♀️ Özlemiştim uzun zamandır bir bakayım dedim şaşırdım. Takımlar neden kapandı? Ne kadar da çok anımız vardı…🙈
Nasılsınız, her şey yolunda mı? Takımlar olmayınca herkes kendine yeni grup mu kurdu nasıl oldu?
Ben de diyete başlıyorum yarın belki ben de takip ederim sizi tabii çok sabıka kaydım olduğu için beni yeniden aranıza alırsanız🤪
Olsun C Cagrihilal1 de sabıkalı ama bak o da dönmüş yuvaya, kantarlardaaaannn basküllereee, altın sahalara😂😂😂
Kabul etmezseniz de uzaktan izlerim🥺
Selamm esracım hoşgeldinnnn 💕
Takımlar aynen kapandı canım amacını yitirmişti gitmiyordu uzun süredir.. bazı takımlar da dediğin gibi kendi sayfalarını açtı
Bizde artık buradayız sende yeniden hoşgeldin her zman yerin hazır biliyorsun :)🤗
Pekii bana sabah sabah züber ve fıstık ezmesi aldıran o güç kimdeydi acaba :KK70:

Biri yazmış indirim falan, kimin yazdığını da bulamadım aldım gitti :KK14: :KK70:
Valla resmenn takım Züberin gizli reklamını yapıyor 🤣🤣
Tempuuuussssss özlemişim yahu !😍 Ay hepinizi çok özledimmm… Takımın tuhunu özledim El_Em El_Em Esracığımı özledim. Arada yediğim fırçaları özledim😂😂😂
Bugün itibariyle yeni bir sayfa açıyorum. Dikkatinizi çekerim bugün Pazartesi değil. Bu defa olacak demek ki….😂😂😂
Sen nasılsın Tempus Tempus ? Nasıl gidiyor bir ara baya inmiştin sen 60’lara? Şimdi nerelerde seyrediyorsun? 😍
Bizde seni özledik canım iyi ki geldin 🤩🤩
Başlangıç olarak tarihi ataym 21.09.2021 😍
✌️✌️Hayırlı olsun canım
Bende 1.sayfa listemize ekleyeyim seni 🤩

Kolay gelsin ortağım bende dün adanadan gelirken 10kg patlican aldım adana patlicanı oyup haşladım buzluğa attım gece 12 ydi okadar yorulmuşum ki sen nasıl sos yaptın
Sagolasin canim afiyetbolsun simdiden.
Kirmizi biber ince yesil biber domatesle yaptim canim ince robottan cekip kaynattim suyunu cekince de baharatlandirip yag koydum. Sicakken kavanoza doldurdum konserve yaptim. Kahvaltida icine bol ceviz yanina beyaz peynirle cok guzel oluyor 🤤🤤🤣

Hareketsiz olduğun için ödem yapmışsındırr kuzummmm 🙃 canlanırsan ödem falan kalmaz 💃
Aynen öyle kuzum yaa. Eski düzenime geçemedim. Odağım dağıldı. Kafamın içi bölük pörçük. Kv ile olan sorunlar zaten beni iyice gerdi. Ben kimseyle küs kalamam. Telefon numaramı engellemiş. Arayıp konuşmayı düşünüyordum. Negatif enerji yüklüyüm atamıyorum. Spor diyet hepsinden soğudum bir anda. 😔

17 - 24 Eylül Cuma Hedef Tablosu
🎯

5.TAKIM
ÜYELERİ
CUMA
KİLOSU
HEDEF
KİLOSU
SONUÇ
hzlsel hzlsel 68,467,5
Calypso95 Calypso95 76,776
eliya eliya 80,179,1
SonsuzUmut SonsuzUmut 69,668,8
kardelelen321 kardelelen321 92,6592,15
kollontai kollontai 54,653,9
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 74,874,2
Tempus Tempus 79,378
Azimliiii Azimliiii 64,864
@Breeze9676,3575
Pnrrr-12 Pnrrr-12 76,573,5
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 65,1564,5
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Nikinik Nikinik
eceboce eceboce 73,2
G Goklerce 62,762
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 82,2081
nnurc nnurc 72,4571
pacman pacman 65,865,5
@hadikonuşalım63,962,5
@bilgem tomris79,778
Jasminium84 Jasminium84 66,8565,9
C Cagrihilal1 69,6569
ekim2009 ekim2009 8180,3
Z Z P 69,5
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Beyaz leylak Beyaz leylak
Lizozom55 Lizozom55

Kızlar hedef listemiz...
Cuma günü hepsinde 🏆 olur inşallah.
Eline sağlık canım yeni gördüm malum 🤦🏻‍♀️
💕

Aynen öyle kuzum yaa. Eski düzenime geçemedim. Odağım dağıldı. Kafamın içi bölük pörçük. Kv ile olan sorunlar zaten beni iyice gerdi. Ben kimseyle küs kalamam. Telefon numaramı engellemiş. Arayıp konuşmayı düşünüyordum. Negatif enerji yüklüyüm atamıyorum. Spor diyet hepsinden soğudum bir anda. 😔
Senle küsmekte ne bileyim büyük başarı 🤯
Çok üzüldüm canım eşin ne diyor bu duruma o ara yol bulmalı madem seni bu kadar tedirgin ediyor bir hal çaresi olmalı bu işin sıkma canını lütfen 😘😘

Sagolasin canim afiyetbolsun simdiden.
Kirmizi biber ince yesil biber domatesle yaptim canim ince robottan cekip kaynattim suyunu cekince de baharatlandirip yag koydum. Sicakken kavanoza doldurdum konserve yaptim. Kahvaltida icine bol ceviz yanina beyaz peynirle cok guzel oluyor 🤤🤤🤣
Kız de getttt :-) :rolleyes:

Alllah yolunu bahtını açık etsinnn oğluşumda yolundan gitsinnn amin 🤭😜😜 2li dua hem sana hem bize 😁😁🤣
Amiiin ;)

Amin canım sağ ol😍

Anne evinde çakışmak daha zordur tabi Tus zaten başlı başına bir zorluk ama ben mesela kpss yi eğer mezun olmadan kazanmasaydım bir daha çok zorlanırdım Allah kolaylık versin canım hangi üniversiteden mezundun
Bugün başlıyorum valla :KK73: ahan da geçsin kayıtlara 😀
Başkent üni cnm burda o da 😊

Olabilir canım doktorumada bir sorayım baya oldu yaptıralı bekarken yaptırmıştım
Bu ay yaptığım enn büyük hata magnezyum oldu regli döneminde onu aksatma demişti doktor ben bitti diye almadım gümledimm😔😔
Oyy hemen kullan cnm yaa aksatma 😢 çok geçmiş olsun

Valla resmenn takım Züberin gizli reklamını yapıyor 🤣🤣
Valla bilinçaltına çalışıyoruz hatta 😂

Eklentiler

• Screenshot_20210920_131911_com.polosmart.btcontrol.jpg
    Screenshot_20210920_131911_com.polosmart.btcontrol.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 22
Eline sağlık canım yeni gördüm malum 🤦🏻‍♀️
💕
Ne demek kuzum ben bu listeyi hazırlarken motive oluyorum..
Senle küsmekte ne bileyim büyük başarı 🤯
Çok üzüldüm canım eşin ne diyor bu duruma o ara yol bulmalı madem seni bu kadar tedirgin ediyor bir hal çaresi olmalı bu işin sıkma canını lütfen 😘😘
Eşime çok yansıtmamaya çalıştım. Kv ile aramızdaki sorun yine aramızda hallederiz diye düşündüm ama o herkese söylemiş. Kp de tavırlı. Mevzu da çok basit aslında. Hiç tartışma gerektiren bir şey değildi. Haftalık kavgası geldi herhalde diyorum başka da bişey diyemiyorum. Çünkü o kavga ederek deşarj olan bi kadın.
Sağol kuzum bu arada. İçim çok doldu kusura bakma urası hiç yeri değil ama...
😘😘❤❤❤

Amiiin :KK66:

Bugün başlıyorum valla :KK73: ahan da geçsin kayıtlara 😀
Başkent üni cnm burda o da 😊

Oyy hemen kullan cnm yaa aksatma 😢 çok geçmiş olsun

Valla bilinçaltına çalışıyoruz hatta 😂
Ankara’dan ayrılmam diyorsun🤭 Hadi bakalım kolay gelsin canım özellikle istediğin bir alan var mı🥰
Ne demek kuzum ben bu listeyi hazırlarken motive oluyorum..

Eşime çok yansıtmamaya çalıştım. Kv ile aramızdaki sorun yine aramızda hallederiz diye düşündüm ama o herkese söylemiş. Kp de tavırlı. Mevzu da çok basit aslında. Hiç tartışma gerektiren bir şey değildi. Haftalık kavgası geldi herhalde diyorum başka da bişey diyemiyorum. Çünkü o kavga ederek deşarj olan bi kadın.
Sağol kuzum bu arada. İçim çok doldu kusura bakma urası hiç yeri değil ama...
😘😘❤❤❤
Canım ya gerçekten şaşırıyorum senin gibi bir gelini olduğu için yatıp kalkıp şükredeceğine kavga çıkartıyor Allah sabır versin insan doluyor ve paylaşmak istiyor canım hiç öyle düşünme burada birbirimize her türlü konuda destek oluyoruz tabi paylaşacaksın içindekileri böyle zamanlarda insanın morali bozukken diyet spor gerçekten arka planda kalıyor ama hiç moralini bozmanı hak etmeyecek biri için canını sıkma umursama görmezden gel

17 - 24 Eylül Cuma Hedef Tablosu
🎯

5.TAKIM
ÜYELERİ
CUMA
KİLOSU
HEDEF
KİLOSU
SONUÇ
hzlsel hzlsel 68,467,5
Calypso95 Calypso95 76,776
eliya eliya 80,179,1