• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sana beden doktorcum diyorlar gerçekten doktor musun eğer öyleysen yanlarım ağriyy doktor hanım 😂😂😂
Cnm pratisyenim 🤗 2 yıl mecburiyi yapıp geldim ama 3 yıl oldu evdeyim 😂 o yüzden tam doktor gibi hissedemiyorum 😂😂😂
Ahahaha 😂😂 a bah kizim na şura ağrıyiii burdan geliyiii başimi delip çikiyiii

Cnm pratisyenim 🤗 2 yıl mecburiyi yapıp geldim ama 3 yıl oldu evdeyim 😂 o yüzden tam doktor gibi hissedemiyorum 😂😂😂
Ahahaha 😂😂 a bah kizim na şura ağrıyiii burdan geliyiii başimi delip çikiyiii
Valla son söylediğin cümleyle yakınımda teyzeler var hissettim 😂 tecrübe ettiğin çok belli .niye hissetmeyesin canım aslanlar gibi bitirmişsin koca tıp fakültesini.tusa hazırlanıyor musun

Ay aslında var yapayım diyorum ama çok çekincelerim var daha önce düşük oldu yine aynı şeyler olur mu diye endişeliyim bir yanım da istiyor ne bileyim işte 🤔
Diğer topikten buraya alıntı yapmışım ama burda da varsın nasılsa 🤭 Rabbim hayırlısını versin canım kötü tecrübe korkutuyor tabi sağlıkla olur insAllah
Başlangıç olarak tarihi ataym 21.09.2021 😍
Başlangıcın hayırlı olsun canım

Günaydın ortimmm. Nasıl gidiyo kuzum kabak detoksu. Senden özendim yapsam dedim ama markete gitmeye üşeniyorum. Ne üşengeç oldum yaa. Kaç gündür kalas gibiyim, aşırı ödem var neden anlamadım. Bakalım bi çaresine bakıcam.
Sen çok iyi gidiyorsun kuzum, devam :KK68:

Günaydın kızlar 🤗
Kahvaltı yaptık bütün evi süpürdüm sildim oturdum şimdi kahvaltı bulaşığı var turşuluk bekliyor kaymak tereyağı olacak bugün mesai mutfakta yani bklm öğle uykusuna yatınca oğlan oturma odasınin balkonunu yıkamam lazım insAllah bugün halılar gelecek yıkamadan kullanmayacaklarimi balkonda havalandircam sonra kaldırcam

Uykusuzluk yapıyor olabilir blr de okulun temposu yoruyor belki de ondandır bakalım artık bu hafta şansımı dukan birasıyla deneyeceğim🙈 cumaya kadar fark olur belki

Hayırlı olsun menün canım gayet güzel gözüküyor kaç kiloyla başlıyorsun
inşallah canım

Valla son söylediğin cümleyle yakınımda teyzeler var hissettim 😂 tecrübe ettiğin çok belli .niye hissetmeyesin canım aslanlar gibi bitirmişsin koca tıp fakültesini.tusa hazırlanıyor musun
Tus çalışmaya diye geldim ama işte 😂 anne evi ya zor oluyor ders moduna girmem lazım 🤭

Günaydın kızlar 🤗
Kahvaltı yaptık bütün evi süpürdüm sildim oturdum şimdi kahvaltı bulaşığı var turşuluk bekliyor kaymak tereyağı olacak bugün mesai mutfakta yani bklm öğle uykusuna yatınca oğlan oturma odasınin balkonunu yıkamam lazım insAllah bugün halılar gelecek yıkamadan kullanmayacaklarimi balkonda havalandircam sonra kaldırcam
Ne güzel bitirmissin, iş bana bakıyor ben ona bakıyorum şuan

Cok gecmis olsun canim😥

Evet yine artıyım cumartesiden beri artıyım sanırım sonunda duraklama evresine giriş yapmış bulunmaktayım ama çok takıyor muyum kafaya hayır ne hali varsa görsün tartının diyorum🤣🤣🤣 68,9 çıktım artı 500 cumaya kadar gider mi belki gitmezse keyfi bilir😤
Bu ne güzel duraksama
Emnis’ciiimmm… Nasılsın? Buralarda neler oldu böyle🤷🏻‍♀️ Özlemiştim uzun zamandır bir bakayım dedim şaşırdım. Takımlar neden kapandı? Ne kadar da çok anımız vardı…🙈
Nasılsınız, her şey yolunda mı? Takımlar olmayınca herkes kendine yeni grup mu kurdu nasıl oldu?
Ben de diyete başlıyorum yarın belki ben de takip ederim sizi tabii çok sabıka kaydım olduğu için beni yeniden aranıza alırsanız🤪
Olsun @Cagrihilal1 de sabıkalı ama bak o da dönmüş yuvaya, kantarlardaaaannn basküllereee, altın sahalara😂😂😂
Kabul etmezseniz de uzaktan izlerim🥺
Hoşgeldin canım bende haftadır geldim geri ama düzene sokamadım kendimi

Günaydın kızlar 🥰😘

Günaydınlar
Pekii bana sabah sabah züber ve fıstık ezmesi aldıran o güç kimdeydi acaba :D

Biri yazmış indirim falan, kimin yazdığını da bulamadım aldım gitti :KK14: :D
Bizde aldık tam 3 kavanoz
Hoşgeldin canım. Gel tabi. Burası daimi adresimiz 😊
Aynen burası yapamayız biz
Günaydın...
❤❤❤❤
Günaydın