- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Cnm pratisyenimHedef60kgolmak sana beden doktorcum diyorlar gerçekten doktor musun eğer öyleysen yanlarım ağriyy doktor hanım
Sana da çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimÇok çok geçmiş olsun geç dönüyorm kusura bakma hafta sonu bende rahatsızdım .
Tamm canım çıkarmayız bekliyoruz rabbim şifasını versin inşallah
Valla son söylediğin cümleyle yakınımda teyzeler var hissettimCnm pratisyenim2 yıl mecburiyi yapıp geldim ama 3 yıl oldu evdeyim o yüzden tam doktor gibi hissedemiyorum
Ahahahaa bah kizim na şura ağrıyiii burdan geliyiii başimi delip çikiyiii
Diğer topikten buraya alıntı yapmışım ama burda da varsın nasılsaAy aslında var yapayım diyorum ama çok çekincelerim var daha önce düşük oldu yine aynı şeyler olur mu diye endişeliyim bir yanım da istiyor ne bileyim işte
Başlangıcın hayırlı olsun canımBaşlangıç olarak tarihi ataym 21.09.2021
Günaydın ortimmm. Nasıl gidiyo kuzum kabak detoksu. Senden özendim yapsam dedim ama markete gitmeye üşeniyorum. Ne üşengeç oldum yaa. Kaç gündür kalas gibiyim, aşırı ödem var neden anlamadım. Bakalım bi çaresine bakıcam.
inşallah canımUykusuzluk yapıyor olabilir blr de okulun temposu yoruyor belki de ondandır bakalım artık bu hafta şansımı dukan birasıyla deneyeceğimcumaya kadar fark olur belki
Hayırlı olsun menün canım gayet güzel gözüküyor kaç kiloyla başlıyorsun
Tus çalışmaya diye geldim ama işteValla son söylediğin cümleyle yakınımda teyzeler var hissettimtecrübe ettiğin çok belli .niye hissetmeyesin canım aslanlar gibi bitirmişsin koca tıp fakültesini.tusa hazırlanıyor musun
Hedef60kgolmak sana beden doktorcum diyorlar gerçekten doktor musun eğer öyleysen yanlarım ağriyy doktor hanım
Ne güzel bitirmissin, iş bana bakıyor ben ona bakıyorum şuanGünaydın kızlar
Kahvaltı yaptık bütün evi süpürdüm sildim oturdum şimdi kahvaltı bulaşığı var turşuluk bekliyor kaymak tereyağı olacak bugün mesai mutfakta yani bklm öğle uykusuna yatınca oğlan oturma odasınin balkonunu yıkamam lazım insAllah bugün halılar gelecek yıkamadan kullanmayacaklarimi balkonda havalandircam sonra kaldırcam
Hem çalışıp hem tusa çalışsan olmamı canım yoksa birisinimi seçmek lazımTus çalışmaya diye geldim ama işteanne evi ya zor oluyor ders moduna girmem lazım
Hadi kalk bismillah de yap bitir kurtul canımNe güzel bitirmissin, iş bana bakıyor ben ona bakıyorum şuan
Olur cnm ama odaklanamıyorum öyleHem çalışıp hem tusa çalışsan olmamı canım yoksa birisinimi seçmek lazım
Alllah yolunu bahtını açık etsinnn oğluşumda yolundan gitsinnn aminOlur cnm ama odaklanamıyorum öyle
Cok gecmis olsun canim
Bu ne güzel duraksamaEvet yine artıyım cumartesiden beri artıyım sanırım sonunda duraklama evresine giriş yapmış bulunmaktayım ama çok takıyor muyum kafaya hayır ne hali varsa görsün tartının diyorum68,9 çıktım artı 500 cumaya kadar gider mi belki gitmezse keyfi bilir
Hoşgeldin canım bende haftadır geldim geri ama düzene sokamadım kendimiEmnis’ciiimmm… Nasılsın? Buralarda neler oldu böyleÖzlemiştim uzun zamandır bir bakayım dedim şaşırdım. Takımlar neden kapandı? Ne kadar da çok anımız vardı…
Nasılsınız, her şey yolunda mı? Takımlar olmayınca herkes kendine yeni grup mu kurdu nasıl oldu?
Ben de diyete başlıyorum yarın belki ben de takip ederim sizi tabii çok sabıka kaydım olduğu için beni yeniden aranıza alırsanız
Olsun @Cagrihilal1 de sabıkalı ama bak o da dönmüş yuvaya, kantarlardaaaannn basküllereee, altın sahalara
Kabul etmezseniz de uzaktan izlerim
Günaydın kızlar
GünaydınlarGünaydınlarr
Bizde aldık tam 3 kavanozPekii bana sabah sabah züber ve fıstık ezmesi aldıran o güç kimdeydi acaba
Biri yazmış indirim falan, kimin yazdığını da bulamadım aldım gitti
Aynen burası yapamayız bizHoşgeldin canım. Gel tabi. Burası daimi adresimiz
GünaydınGünaydın...
❤❤❤❤
GünaydınGünaydın kızlar ☺
İyiyyim canım benim sen nasılsınHosgeldin canim. Nasilsin?
Lollllll bende oldum 75Hoşbulduuummmm
Veririz canım inşallahBaşlangıç olarak tarihi ataym 21.09.2021
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?