• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Oy sen kendi barını mı yapıyorsuun 😍 maşallah hamarat kızımıza yaa

Hıım anladım cnm aynen oran fazla olunca sersemlik hali de oluyor düşünme yetisi bile azalıyor sersem gibi oluyor insan 😰

Sağol cnm 😘

Hehe kerata 🤭
Oh ne güzel işte cnm 😍 brokoliyi filan makarnalı çorbaya karıştırabilirsin önce haşlayıp püre yapıp , yoğurt nohut filan da oluur çok besleyici olur 😍

😍😘

😘
Ben de burun eğriliği için ameliyat olacaktım güya ama olamadım :KK43: sende de mi var cnm?
Hergün akıntım oluyor nerdeyse hele yemek yerken 😫
Tamam cnm
Oyle tabiki haklisin canim

ayy canım eziyet etmişin kendine sanada çok geçmiş olsun :KK43:

aminnn kuzu Allah razı olsun

amin inşallah cnm bu kadar olmasın en azından :KK43:

4.gün bugünde 3 tane ağrı kesici aldım :/ yarına ağrı tamamen gidecek mi emin değilim yerleşti oraya sanki :KK43:

yok canım spiral var o da daha yeni migrn ise 15 yaşındn beri :KK43:

sağol canım

devamlı oluyor ama 3 4 gün sürdüğü nadir oluyor canım
hastanede önce iğne yaptılar yarım saaat beklettiler geçmedi
serum taktılar ondada ağrı kesici vardı ama bu defa morfin gibi kuvvetli bir şey sanrım tekerlekli sandalye ile gittim arabaya yürüyemedim bile hep uyudum sonra.. cocuk bu arada rezil oldu tabi bizle :KK43:
botoks yaptırmıştım geçici oluyor canım etksi gidiyor 3 4 aylık

regli tetikliyor doktorcuum yaa menopozu bekliyorum :)) hamileykende mesela hiç olmadı ağrı sızı şahaneydi
Anladim canim. Cok gecmis olsun.

Sut tozundan dolayi iyi degl diyorlar cnm ama bende iciyorm bazen, evdeyken genelde granul kahve ve biraz sut kullaniyorm daha saglikli ama kahvesiz yapamadigm icin disarsaysam o sekilde iciyorm

Ayy zor bizimde durumlar pek farkli sayilmaz :olamaz:

:confused: :rolleyes: Afyt olsn cnm

Gofret olmasaymis, krep aslinda gozume cok gelmedi buyuklermiydi acab dedm senin ifadenden dolayi afyt olsn cnm

Ortim guzel menu bence afyt olsun

Detoks gelms yansin yaglar afyt olsm cnm

Guzel bence afyt olsn cnm

Pasta olmasa guzelms lavas da var karbon enazindan yarim afyt olsn cnm

Pide cok olms bence oglenki patates salatasida karbon sonuc olark fazla karbon olmus afyt olsun

Sagolasin cnm

Makarna miktari cok geldi 3 yk yrterliydi, kek de var :olamaz: oglede 1 kase bulgur pilavi, miktarlar ayarlarsan sknti olmaz bence ama bu sekilde cok karbon olmus

Super

Guzel menu cnm afyt olsn yuruyusunde cok iyi

Afyt olsn cnm patlamis misir yagli ve tuzlumuydu keske saha az olsaymis gerisi guzel bence
Yok canim hem yagsiz hem tuzsuz. Evde makinada yapiyorum. Ama haklisin cok oldu

Kısmayınca hemen geliyor kilolar bugün yine hiçbir şey yemedim resmen🥺

Ben bu yüzden hiç almadım fıstık ezmesi🤭🤭

Mutlaka dene canım eminim seveceksin😍

Sporu yapamadım canım eşimle film izledim🙈

Sağ ol ortim😍

iyi geceler canım🥰😘
Wuuwuu o daha iyiymis ❤️

Lollll bir tanem hoşgeldinn

Aynen canım artık kararlı olma zamanı

Bende sevmem ütüyü en çok ta pantolon ütülemeyi sevmem

Nasıl insanlar var ya

Ne kadar güzel bir dua

Senin adına çok sevindim

Çok geçmiş olsun kaptanım
Hosgeldin canim. Nasilsin?

Bir şunu diyen bir yazı 'Günaydın Musmutlu Günler:' görseli olabilir'Günaydın Musmutlu Günler:' görseli olabilir
Fotigrafta gordum canim istedi. Gidio bi kahve iceyim. Gunaydin ☕☕

20 Eylül Menüm

Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekli beyaz peynirli tereyağlı tost, telvesiyle türk kahvesi,kırmızı biber ve domates
Ara 2 hurma,2 ceviz
Öğlen 4 kaşık bulgur pilav, biraz patates kızartması, tavuk şiş, salata
Ara 2 hurma,3 ceviz, 2 mandalina, 2 dilim kepekli ekmek (ne işi var burda diyebilirsiniz :KK70: )
Biraz önce küçük fincan türk kahvesiyle 1 parça çoklıt yedim yine şekersiz olamadı :KK70:

2 lt su

yürüyüşü birazdan atıcam :KK66:
Azimliiii Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun ortagam😂
Annemler falan da portakalla ekmeği yerlerdi ama ben pek sevemedim afiyet olsun 🤭
Yürüyüşünü gördüm şahane
Afiyet olsun canım bence güzel menü spor da şahane😍

Afiyet olsun canım tam sana has bir menü olmuş🤭🤭Ama yine de o 2 kepekli ekmek gözüme fazla geldi🤣

Afiyet olsun canım çikolatalı gofret olmasaymış şahane olacakmış😅
Olmasa iyiydi ama yaşandı ve bitti🤭
neden, sen hiç mandalinayla ekmek yemez misin :eek:
:KK70: :KK70: :KK70:
Buna yukarda cevap yazdım🤭👆
Ellerine sağlık canım bu kaptanlık işini çok güzel götürüyorsun kadrolu mu olsan acaba😂

Merhaba canım hayırlı olsun ortaklığımız bu arada eksin harikaa tebrikler darısı bana . inşallah yüzünü kara çıkarmam bu bi kaç gün iyi performansım yok yarın daha derli toplu başlıyacam inşallah menülerini takipteyim aman sende ensemden ayrılma az biraz pisboğazım da🙈😂
Yok canım kadro işi sıkıntı belki 1 hafta daha devam edebiliriz Azimliiii Azimliiii ne der bilmiyorum ama
Selam kizlar , arkadaşlarla disardaydik biraz kaçtı gibi :KK43: geçmişe bakamadım, hasta gibiyim sinüzitim var sanki yine doldu :KK43: tikandim inşallah hasta olmam
Geçmiş olsun canım. Önemli birşey değildir ins dikkat et. Çovid olma ihtimalin yok degilmi şimdi herkes griple başlıyor diyor
Çok sağ ol canım, inşallah covit değilimdir ama hasta oluyorum hissediyorum
😔😔
Gofret olmamış canim
Evet canım olmadı bugün güzel olur ins
Sut tozundan dolayi iyi degl diyorlar cnm ama bende iciyorm bazen, evdeyken genelde granul kahve ve biraz sut kullaniyorm daha saglikli ama kahvesiz yapamadigm icin disarsaysam o sekilde iciyorm

Ayy zor bizimde durumlar pek farkli sayilmaz :olamaz:

:confused: :rolleyes: Afyt olsn cnm

Gofret olmasaymis, krep aslinda gozume cok gelmedi buyuklermiydi acab dedm senin ifadenden dolayi afyt olsn cnm

Ortim guzel menu bence afyt olsun

Detoks gelms yansin yaglar afyt olsm cnm

Guzel bence afyt olsn cnm

Pasta olmasa guzelms lavas da var karbon enazindan yarim afyt olsn cnm

Pide cok olms bence oglenki patates salatasida karbon sonuc olark fazla karbon olmus afyt olsun

Sagolasin cnm

Makarna miktari cok geldi 3 yk yrterliydi, kek de var :olamaz: oglede 1 kase bulgur pilavi, miktarlar ayarlarsan sknti olmaz bence ama bu sekilde cok karbon olmus

Super

Guzel menu cnm afyt olsn yuruyusunde cok iyi

Afyt olsn cnm patlamis misir yagli ve tuzlumuydu keske saha az olsaymis gerisi guzel bence
Krepler normal krep tavası buyuklugundeydiler. Ama 1 tane yiyecektin kendimle öyle anlaşmıştık😂😂😂
Kolay gelsin ortağım bende dün adanadan gelirken 10kg patlican aldım adana patlicanı oyup haşladım buzluğa attım gece 12 ydi okadar yorulmuşum ki sen nasıl sos yaptın
Eline sağlık canım. Patlıcanın haşlanip buzluğa konulduğunu ilk defa duydum ne yapıyorsun sonra onunla dolma mi

Tempuuuussssss özlemişim yahu !😍 Ay hepinizi çok özledimmm… Takımın tuhunu özledim El_Em El_Em Esracığımı özledim. Arada yediğim fırçaları özledim😂😂😂
Bugün itibariyle yeni bir sayfa açıyorum. Dikkatinizi çekerim bugün Pazartesi değil. Bu defa olacak demek ki….😂😂😂
Sen nasılsın Tempus Tempus ? Nasıl gidiyor bir ara baya inmiştin sen 60’lara? Şimdi nerelerde seyrediyorsun? 😍
Ahahah canımm bende özledimmm😍😍 ben bi araa 67 ye kadar inmiştim evet bu ara 79 civarındayım 😬😬😬 sus çaktırma😂

Hayat güzel gidiyor keyifler yerinde sen nasılsın bal?😍

devamlı oluyor ama 3 4 gün sürdüğü nadir oluyor canım
hastanede önce iğne yaptılar yarım saaat beklettiler geçmedi
serum taktılar ondada ağrı kesici vardı ama bu defa morfin gibi kuvvetli bir şey sanrım tekerlekli sandalye ile gittim arabaya yürüyemedim bile hep uyudum sonra.. cocuk bu arada rezil oldu tabi bizle :KK43:
botoks yaptırmıştım geçici oluyor canım etksi gidiyor 3 4 aylık

regli tetikliyor doktorcuum yaa menopozu bekliyorum :)) hamileykende mesela hiç olmadı ağrı sızı şahaneydi
Yine botoks yaptırsan kuzum?
Etkisi geçene kadar da yediklerini düzene koysan alternatif tedavi başlasan kendine ve belki psikoloğa gitsen inan çok rahatlarsın sonra :dua:
Biliyorum sorumluluk duygun çok fazla ve strese giriyorsun özellikle Emre'yle ilgili ama okula da daha çok alışır bu sürede bak ;)
Ya yerim aslında çok severim ama hani yemekten sonra falan yemem. İlla yicem diye sartlamam kendimi. Olursa yerim. Şuan mesela emzirdigim için düzenli yemeye çalışıyorum
Çok iyi yapıyosun kuşum 😘

Hoşbulduk canım kızı üniversiteye yerleştirdik geldik
Oh oh 😀 Allah zihin açıklığı versin cnm

Kısmayınca hemen geliyor kilolar bugün yine hiçbir şey yemedim resmen🥺
O döngüye girdin demeek 😢😢😢

Tempuuuussssss özlemişim yahu !😍 Ay hepinizi çok özledimmm… Takımın tuhunu özledim El_Em El_Em Esracığımı özledim. Arada yediğim fırçaları özledim😂😂😂
Bugün itibariyle yeni bir sayfa açıyorum. Dikkatinizi çekerim bugün Pazartesi değil. Bu defa olacak demek ki….😂😂😂
Sen nasılsın Tempus Tempus ? Nasıl gidiyor bir ara baya inmiştin sen 60’lara? Şimdi nerelerde seyrediyorsun? 😍
:KK74: Ay hoşgeldin canıım ben de yeniden başlıyorum bugün 😂

😍😘😘😘

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Ortim günaydın. Sabah uyuyamadım erkenden kalktım kalkmisken herkescikler uyurken Leslie yopiverem dedim 2mil leslei yaptım.
Dün menume bakamadim şimdi bakıyorum hemen😘
Günaydın aşkom 😍
Ben de başladım cnm arada çay kahve molasıyla yapıyorum :D

Afiyet olsun ortagam😂
Annemler falan da portakalla ekmeği yerlerdi ama ben pek sevemedim afiyet olsun 🤭
Yürüyüşünü gördüm şahane

Buna yukarda cevap yazdım🤭👆
😀 sağol ortağam

Back