- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle tabiki haklisin canimOy sen kendi barını mı yapıyorsuun maşallah hamarat kızımıza yaa
Hıım anladım cnm aynen oran fazla olunca sersemlik hali de oluyor düşünme yetisi bile azalıyor sersem gibi oluyor insan
Sağol cnm
Hehe kerata
Oh ne güzel işte cnm brokoliyi filan makarnalı çorbaya karıştırabilirsin önce haşlayıp püre yapıp , yoğurt nohut filan da oluur çok besleyici olur
Ben de burun eğriliği için ameliyat olacaktım güya ama olamadım sende de mi var cnm?
Hergün akıntım oluyor nerdeyse hele yemek yerken
Tamam cnm
Anladim canim. Cok gecmis olsun.ayy canım eziyet etmişin kendine sanada çok geçmiş olsun
aminnn kuzu Allah razı olsun
amin inşallah cnm bu kadar olmasın en azından
4.gün bugünde 3 tane ağrı kesici aldım :/ yarına ağrı tamamen gidecek mi emin değilim yerleşti oraya sanki
yok canım spiral var o da daha yeni migrn ise 15 yaşındn beri
sağol canım
devamlı oluyor ama 3 4 gün sürdüğü nadir oluyor canım
hastanede önce iğne yaptılar yarım saaat beklettiler geçmedi
serum taktılar ondada ağrı kesici vardı ama bu defa morfin gibi kuvvetli bir şey sanrım tekerlekli sandalye ile gittim arabaya yürüyemedim bile hep uyudum sonra.. cocuk bu arada rezil oldu tabi bizle
botoks yaptırmıştım geçici oluyor canım etksi gidiyor 3 4 aylık
regli tetikliyor doktorcuum yaa menopozu bekliyorum :)) hamileykende mesela hiç olmadı ağrı sızı şahaneydi
Dun liste didina ciktim ama bugun devamSüper menü Spor ortim afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bence
Güzel menü canım Afiyet olsun
Nutella dışında güzel canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Yok canim hem yagsiz hem tuzsuz. Evde makinada yapiyorum. Ama haklisin cok olduSut tozundan dolayi iyi degl diyorlar cnm ama bende iciyorm bazen, evdeyken genelde granul kahve ve biraz sut kullaniyorm daha saglikli ama kahvesiz yapamadigm icin disarsaysam o sekilde iciyorm
Ayy zor bizimde durumlar pek farkli sayilmaz
Afyt olsn cnm
Gofret olmasaymis, krep aslinda gozume cok gelmedi buyuklermiydi acab dedm senin ifadenden dolayi afyt olsn cnm
Ortim guzel menu bence afyt olsun
Detoks gelms yansin yaglar afyt olsm cnm
Guzel bence afyt olsn cnm
Pasta olmasa guzelms lavas da var karbon enazindan yarim afyt olsn cnm
Pide cok olms bence oglenki patates salatasida karbon sonuc olark fazla karbon olmus afyt olsun
Sagolasin cnm
Makarna miktari cok geldi 3 yk yrterliydi, kek de var oglede 1 kase bulgur pilavi, miktarlar ayarlarsan sknti olmaz bence ama bu sekilde cok karbon olmus
Super
Guzel menu cnm afyt olsn yuruyusunde cok iyi
Afyt olsn cnm patlamis misir yagli ve tuzlumuydu keske saha az olsaymis gerisi guzel bence
Oo sabah nasil canim gec mi kalkiyor?Oglan uyudu sukur gunlerdir ilkdefa 12 gormeden uyuduk. Bende yaticam iyi geceler kızlar
Wuuwuu o daha iyiymisKısmayınca hemen geliyor kilolar bugün yine hiçbir şey yemedim resmen
Ben bu yüzden hiç almadım fıstık ezmesi
Mutlaka dene canım eminim seveceksin
Sporu yapamadım canım eşimle film izledim
Sağ ol ortim
iyi geceler canım
Hosgeldin canim. Nasilsin?Lollll bir tanem hoşgeldinn
Aynen canım artık kararlı olma zamanı
Bende sevmem ütüyü en çok ta pantolon ütülemeyi sevmem
Nasıl insanlar var ya
Ne kadar güzel bir dua
Senin adına çok sevindim
Çok geçmiş olsun kaptanım
Fotigrafta gordum canim istedi. Gidio bi kahve iceyim. Gunaydin ️️
Afiyet olsun ortagam20 Eylül Menüm
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekli beyaz peynirli tereyağlı tost, telvesiyle türk kahvesi,kırmızı biber ve domates
Ara 2 hurma,2 ceviz
Öğlen 4 kaşık bulgur pilav, biraz patates kızartması, tavuk şiş, salata
Ara 2 hurma,3 ceviz, 2 mandalina, 2 dilim kepekli ekmek (ne işi var burda diyebilirsiniz )
Biraz önce küçük fincan türk kahvesiyle 1 parça çoklıt yedim yine şekersiz olamadı
2 lt su
yürüyüşü birazdan atıcam
Azimliiii Ucmelekannesi
Olmasa iyiydi ama yaşandı ve bittiAfiyet olsun canım bence güzel menü spor da şahane
Afiyet olsun canım tam sana has bir menü olmuşAma yine de o 2 kepekli ekmek gözüme fazla geldi
Afiyet olsun canım çikolatalı gofret olmasaymış şahane olacakmış
Buna yukarda cevap yazdımneden, sen hiç mandalinayla ekmek yemez misin
Yok canım kadro işi sıkıntı belki 1 hafta daha devam edebiliriz Azimliiii ne der bilmiyorum amaEllerine sağlık canım bu kaptanlık işini çok güzel götürüyorsun kadrolu mu olsan acaba
Merhaba canım hayırlı olsun ortaklığımız bu arada eksin harikaa tebrikler darısı bana . inşallah yüzünü kara çıkarmam bu bi kaç gün iyi performansım yok yarın daha derli toplu başlıyacam inşallah menülerini takipteyim aman sende ensemden ayrılma az biraz pisboğazım da
Geçmiş olsun canım. Önemli birşey değildir ins dikkat et. Çovid olma ihtimalin yok degilmi şimdi herkes griple başlıyor diyorSelam kizlar , arkadaşlarla disardaydik biraz kaçtı gibi geçmişe bakamadım, hasta gibiyim sinüzitim var sanki yine doldu tikandim inşallah hasta olmam
Çok sağ ol canım, inşallah covit değilimdir ama hasta oluyorum hissediyorum
Evet canım olmadı bugün güzel olur insGofret olmamış canim
Krepler normal krep tavası buyuklugundeydiler. Ama 1 tane yiyecektin kendimle öyle anlaşmıştıkSut tozundan dolayi iyi degl diyorlar cnm ama bende iciyorm bazen, evdeyken genelde granul kahve ve biraz sut kullaniyorm daha saglikli ama kahvesiz yapamadigm icin disarsaysam o sekilde iciyorm
Ayy zor bizimde durumlar pek farkli sayilmaz
Afyt olsn cnm
Gofret olmasaymis, krep aslinda gozume cok gelmedi buyuklermiydi acab dedm senin ifadenden dolayi afyt olsn cnm
Ortim guzel menu bence afyt olsun
Detoks gelms yansin yaglar afyt olsm cnm
Guzel bence afyt olsn cnm
Pasta olmasa guzelms lavas da var karbon enazindan yarim afyt olsn cnm
Pide cok olms bence oglenki patates salatasida karbon sonuc olark fazla karbon olmus afyt olsun
Sagolasin cnm
Makarna miktari cok geldi 3 yk yrterliydi, kek de var oglede 1 kase bulgur pilavi, miktarlar ayarlarsan sknti olmaz bence ama bu sekilde cok karbon olmus
Super
Guzel menu cnm afyt olsn yuruyusunde cok iyi
Afyt olsn cnm patlamis misir yagli ve tuzlumuydu keske saha az olsaymis gerisi guzel bence
Eline sağlık canım. Patlıcanın haşlanip buzluğa konulduğunu ilk defa duydum ne yapıyorsun sonra onunla dolma miKolay gelsin ortağım bende dün adanadan gelirken 10kg patlican aldım adana patlicanı oyup haşladım buzluğa attım gece 12 ydi okadar yorulmuşum ki sen nasıl sos yaptın
Ahahah canımm bende özledimmm ben bi araa 67 ye kadar inmiştim evet bu ara 79 civarındayım sus çaktırmaTempuuuussssss özlemişim yahu ! Ay hepinizi çok özledimmm… Takımın tuhunu özledim El_Em Esracığımı özledim. Arada yediğim fırçaları özledim
Bugün itibariyle yeni bir sayfa açıyorum. Dikkatinizi çekerim bugün Pazartesi değil. Bu defa olacak demek ki….
Sen nasılsın Tempus ? Nasıl gidiyor bir ara baya inmiştin sen 60’lara? Şimdi nerelerde seyrediyorsun?
HoşbulduuummmmLollll bir tanem hoşgeldinn
Yine botoks yaptırsan kuzum?devamlı oluyor ama 3 4 gün sürdüğü nadir oluyor canım
hastanede önce iğne yaptılar yarım saaat beklettiler geçmedi
serum taktılar ondada ağrı kesici vardı ama bu defa morfin gibi kuvvetli bir şey sanrım tekerlekli sandalye ile gittim arabaya yürüyemedim bile hep uyudum sonra.. cocuk bu arada rezil oldu tabi bizle
botoks yaptırmıştım geçici oluyor canım etksi gidiyor 3 4 aylık
regli tetikliyor doktorcuum yaa menopozu bekliyorum :)) hamileykende mesela hiç olmadı ağrı sızı şahaneydi
Çok iyi yapıyosun kuşumYa yerim aslında çok severim ama hani yemekten sonra falan yemem. İlla yicem diye sartlamam kendimi. Olursa yerim. Şuan mesela emzirdigim için düzenli yemeye çalışıyorum
Oh oh Allah zihin açıklığı versin cnmHoşbulduk canım kızı üniversiteye yerleştirdik geldik
O döngüye girdin demeekKısmayınca hemen geliyor kilolar bugün yine hiçbir şey yemedim resmen
Ay hoşgeldin canıım ben de yeniden başlıyorum bugünTempuuuussssss özlemişim yahu ! Ay hepinizi çok özledimmm… Takımın tuhunu özledim El_Em Esracığımı özledim. Arada yediğim fırçaları özledim
Bugün itibariyle yeni bir sayfa açıyorum. Dikkatinizi çekerim bugün Pazartesi değil. Bu defa olacak demek ki….
Sen nasılsın Tempus ? Nasıl gidiyor bir ara baya inmiştin sen 60’lara? Şimdi nerelerde seyrediyorsun?
Günaydın aşkomHedef60kgolmak Ortim günaydın. Sabah uyuyamadım erkenden kalktım kalkmisken herkescikler uyurken Leslie yopiverem dedim 2mil leslei yaptım.
Dün menume bakamadim şimdi bakıyorum hemen
sağol ortağamAfiyet olsun ortagam
Annemler falan da portakalla ekmeği yerlerdi ama ben pek sevemedim afiyet olsun
Yürüyüşünü gördüm şahane
Buna yukarda cevap yazdım
Pide akşam değilde sabah ve öğlen olabilirdi yakması daha zor ama adımların harika afiyet olsun20 eylul
kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 tk recel
ogle
4 yk yumurtali patates salatasi yagsiz
4 yk yogurtlu kereviz
aksam
3 dilim kiymali pidr
1 dilim peynirli pide
2 yk yogurtlu kabak
1 bardak ayran
2.5 lt su