Kilolar Firarda 😎

Ankara’dan ayrılmam diyorsun Hadi bakalım kolay gelsin canım özellikle istediğin bir alan var mı
Canım aile hekimliği olabilir ama bu düzenimle biraz daha kilo verirsem mutlaka beslenme koçluğu yapıcam onun yanında ya da iyi para kazanırsam sadece o ya da vlogger lık olabilir sosyal medyayı ilerletebilirim şemek tarifi vs
Doktorluk bilgilerini hatırlamak için çalışıcam aslında %100 yetecek birşey değil bana bu ilaçlı hekimlik

Eline sağlık cnm

Off ya ben sabah sabah kalktım buskivi yedim çok üzgünüm şuan vicdanım çok rahatsız
Canım afiyet olsun hem gündüz yemişsin yakarsın onu

Çok sağol kuzum.
Siz de olmasanız ne yapardım, patlama noktasındayım. İnsan doluyo bi yerden sonra. Allah razı olsun kuzummm.

Eşime bile yansıtmamak için çok zorlandım. Onun ne suçu var niye boşa üzülsünki dedim. 3 gün sonra nasılsa düzeliriz dedim ama son yaptığı beni çok üzdü. Ona kendisi gibi bi gelin lazımmış aslında. Ama o zaman da kan gövdeyi götürürdü herhalde. Bana bunları yapan kadın öyle olan birine ne yapardı acaba.
☠☠☠☠☠☠

Hayy maşallah
Ben anca yatağımı kapatayım kahve içiyorum sanki tüm işlemleri bitirmiştim giibi Katya ya söyledim o yapacak kalanları
sen yine iyisiniz, ben o kadarını bile yapmıyorum evdeyken

ellerine sağlık canım
ama bu haftaki hedefim yalan oldu, haftaya kötü başladım kötü gidiyorum bi toparlayamadım yahu

Hayy maşallah
Ben anca yatağımı kapatayım kahve içiyorum sanki tüm işlemleri bitirmiştim giibi Katya ya söyledim o yapacak kalanları
Afiyet şifa olsun cnm yapınca bitiyor mu sanki hep bı iş çıkıyor
Harikasın canım ya çok hamaratsın maşallah
Saol cnm
Off ya ben sabah sabah kalktım buskivi yedim çok üzgünüm şuan vicdanım çok rahatsız
Afiyet şifa olsun cnm üzülme sabah yedin diğer öğünleri dengelersen hiç bişey olmaz

Iyiyim canim. Ayni hala 70in altina dusmeye calisiyorum

Eline saglik canim. Cook sagol hatirlaa icin

Hedef kilom 60 Ben hep aynı tartıda tartilcam artık. Aç karnına tartilmam lazım sanırım. Kahvaltıdan sonra tartıldım 68 geldim. 15 kilosu yağ 10 kilosu kemik çıktı

Canım afiyet olsun hem gündüz yemişsin yakarsın onu
Ben aslında bunu öğrenmek istiyorum. Bazen çok istiyor canım hamur işi malum annem yapıyor. Sabah kahvaltisinda yemek istiyorum. Gün içinde hiç oturamiyorum zaten büyük ihtimal yakarım diye düşünüyorum.
Kuzum hemen enseyi karartma. Ne olmuş yediysen. Şifa olsun. Akşama kadar yediklerini de gele. Kh ı azalt. Bol su iç. Güzel bi egzersiz. Bitti gitti ❤❤❤
Tamam canim Cok teşekkür ederim. Bünye alışmış . Ne kadar yemicem desem de illaki istiyor canım . Diğer ogunlerimi güzel beslenirim.
Afiyet şifa olsun cnm üzülme sabah yedin diğer öğünleri dengelersen hiç bişey olmaz
Tamam canim öyle yapacağım

sen yine iyisiniz, ben o kadarını bile yapmıyorum evdeyken

ellerine sağlık canım
ama bu haftaki hedefim yalan oldu, haftaya kötü başladım kötü gidiyorum bi toparlayamadım yahu
Benim tablo da iyi değil pek kuzum. Ama cumaya kadar ne giderse... Tam gaz gitmem lazım şu andan itibaren kendi adıma.
Hedef kilom 60 Ben hep aynı tartıda tartilcam artık. Aç karnına tartilmam lazım sanırım. Kahvaltıdan sonra tartıldım 68 geldim. 15 kilosu yağ 10 kilosu kemik çıktı
Kuzum bu liste cuma hedefleri için, haftalık yani. Bu cuma kaç olmayı hedefliyorsun.

Dolunaydır dolunay
ahhh umarım ondandır, en azından bitince iştahım da gider diye kendimi avutabilirim

Benim tablo da iyi değil pek kuzum. Ama cumaya kadar ne giderse... Tam gaz gitmem lazım şu andan itibaren kendi adıma.

Kuzum bu liste cuma hedefleri için, haftalık yani. Bu cuma kaç olmayı hedefliyorsun.
aynen benim de daha sıkı tutmam gerek yoksa yine 7li rakamlara geçmem an meselesi

İyi gidiyor ortim yarın bitse de kurtulsam diyorum şimdiden

Sende yeşil çay iç canım bol bol

Hmm onu nasıl hedeflicez kuzum öyle. Yani ne kadar giderse. 67 olsam kardır ama sanmıyorum. Biraz geç kilo veriyorum. 70 ile başladım. Şuan 68 isem. Cumaya kadar 67.8 falan olabilirim

tabi tabi kedidir kedi
Neden olmasın

Cnm ben erken saatlere denk getiriyorum genelde, haftada yaklaşık yarım kilo gidiyordu böyle bu cuma da bakalım sonucum nolcak

Sen en kötü sabit gelirsin korkmaaa
Ve ne kusuru ne diyorsun kuzum

ahhh umarım ondandır, en azından bitince iştahım da gider diye kendimi avutabilirim

aynen benim de daha sıkı tutmam gerek yoksa yine 7li rakamlara geçmem an meselesi
ayneen

Çıkmazsıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…