• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Tunaydin kizlar oglen 12 uyaninca kahvalti fasli ev toparla bavul hazirla yaptm biraz, sonra komsu kahveye cagrdi ona gittim geldim oglanla babasi asagi indi bende dus girdm arkasinda biraz dinlenmek niyetimdi ama oglan herseye aglamis durmamis asagi indim. Aksam yemegi ne yapacam belirsiz belki balik aliriz dedik. Bugun biraz daha eksi gordum mutluyum :KK36: gecede yola cikacaz nasipse

Tunaydin kizlar oglen 12 uyaninca kahvalti fasli ev toparla bavul hazirla yaptm biraz, sonra komsu kahveye cagrdi ona gittim geldim oglanla babasi asagi indi bende dus girdm arkasinda biraz dinlenmek niyetimdi ama oglan herseye aglamis durmamis asagi indim. Aksam yemegi ne yapacam belirsiz belki balik aliriz dedik. Bugun biraz daha eksi gordum mutluyum :KK36: gecede yola cikacaz nasipse
hayırlı yolculıklar canımcım

Afiyet olsun ortagam😂
Annemler falan da portakalla ekmeği yerlerdi ama ben pek sevemedim afiyet olsun 🤭
Yürüyüşünü gördüm şahane

Olmasa iyiydi ama yaşandı ve bitti🤭

Buna yukarda cevap yazdım🤭👆

Yok canım kadro işi sıkıntı belki 1 hafta daha devam edebiliriz Azimliiii Azimliiii ne der bilmiyorum ama

Geçmiş olsun canım. Önemli birşey değildir ins dikkat et. Çovid olma ihtimalin yok degilmi şimdi herkes griple başlıyor diyor

😔😔

Evet canım olmadı bugün güzel olur ins

Krepler normal krep tavası buyuklugundeydiler. Ama 1 tane yiyecektin kendimle öyle anlaşmıştık😂😂😂

Eline sağlık canım. Patlıcanın haşlanip buzluğa konulduğunu ilk defa duydum ne yapıyorsun sonra onunla dolma mi
Aksam yemegi icin 2 tane cok degl sanki cnm afyt olsn
Başlangıç olarak tarihi ataym 21.09.2021 😍
Hadi baslangicin hayirli olsun cnm
Sagolasin canim afiyetbolsun simdiden.
Kirmizi biber ince yesil biber domatesle yaptim canim ince robottan cekip kaynattim suyunu cekince de baharatlandirip yag koydum. Sicakken kavanoza doldurdum konserve yaptim. Kahvaltida icine bol ceviz yanina beyaz peynirle cok guzel oluyor 🤤🤤🤣
Ohh miss :confused: bu bogazla biz iyi kilo verebiliyoruz
Aynen öyle kuzum yaa. Eski düzenime geçemedim. Odağım dağıldı. Kafamın içi bölük pörçük. Kv ile olan sorunlar zaten beni iyice gerdi. Ben kimseyle küs kalamam. Telefon numaramı engellemiş. Arayıp konuşmayı düşünüyordum. Negatif enerji yüklüyüm atamıyorum. Spor diyet hepsinden soğudum bir anda. 😔
Yaa cocuk gbi engellemek ne demek ya sonucta yuzyuze bakicagn birsi nasil engellemis ben olsam hic takmam hic arayip da sormam ne hali varsa gorsn derm ama kisilik meselesi esimde cok takintilidir mesela herseyi takar ben daha rahatim sanrm
Online kaptanım
Benim kendi baskülümn ölçümü var ordan yaptım
Ya ne guzl hangi marka baskuln bende istiyorm aslinda akilli tartı
Off ya ben sabah sabah kalktım buskivi yedim 😓😓😓 çok üzgünüm şuan vicdanım çok rahatsız
Kactane yedn cnm bence sknti olmaz az ise sabah yemissin ztn spor ekle erir gider

Çok sağol kuzum💕💕💕💕💕.
Siz de olmasanız ne yapardım, patlama noktasındayım. İnsan doluyo bi yerden sonra. Allah razı olsun kuzummm.

Eşime bile yansıtmamak için çok zorlandım. Onun ne suçu var niye boşa üzülsünki dedim. 3 gün sonra nasılsa düzeliriz dedim ama son yaptığı beni çok üzdü. Ona kendisi gibi bi gelin lazımmış aslında. Ama o zaman da kan gövdeyi götürürdü herhalde. Bana bunları yapan kadın öyle olan birine ne yapardı acaba.
😨😈👿 ☠☠☠☠☠☠
Inan ters teperdi biliyormusun sende biraz sert cikıssan kavga anında bidaha brlki yapamaz ama tabi buyugun dogru akıl vermiyorm, bukadar uzulup taktigin icin dedim.

Kızlar kaç gündür başıma kış hazırlığı sardım. Bugün de temizlik var evde. Okuldan geldim bana düşen işleri yapıyorum. Hiç fırsatım olmuyor girmeye. Kusura bakmayın lütfen. Spor da yapamıyorum kaç gündür. Toparlıcam inş
Kolay gelsn cnm diyetti bosla ma da spor yaparsn isler bitince insallah

Ablaa napiyon nasl gidiyorrr
iyi gülüm şükür koşturuyorum bir yandan kahvaltılık sos tarifi var bir tencere koydum onu yapıyorum bir yandan benimkilerin akşam yemeğini hazırladım fırına attım mutfağı alt üst ettim mısır haşladım püskülü her yana saçılmış :)))
ahaa da çamaşır makinesi ötüyor çamaşır serip akşam 5 e kadar pilav salata yapıp sofrayı hazır etmem lazım benim koca açım diye giriyor eve :)
yani bildiğin günlük koşturmaca gülüm , iyi sen bu gün komşunla kahve içmişsin az sohbet iyi gelmiştir , siz ne olur ne olmaz yine cam kapı açık mesafeli oturun gülüm tedbir iyidir :)

iyi gülüm şükür koşturuyorum bir yandan kahvaltılık sos tarifi var bir tencere koydum onu yapıyorum bir yandan benimkilerin akşam yemeğini hazırladım fırına attım mutfağı alt üst ettim mısır haşladım püskülü her yana saçılmış :)))
ahaa da çamaşır makinesi ötüyor çamaşır serip akşam 5 e kadar pilav salata yapıp sofrayı hazır etmem lazım benim koca açım diye giriyor eve :)
yani bildiğin günlük koşturmaca gülüm , iyi sen bu gün komşunla kahve içmişsin az sohbet iyi gelmiştir , siz ne olur ne olmaz yine cam kapı açık mesafeli oturun gülüm tedbir iyidir :)
Ben de dün gece yaptım o sosu. 3 gündür yok turşuydu yok domatesti yok sostu.ne gerek var dedim bu kadar yorulunca 😂

selam kızlar, :KK200::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Menü paylaşımı yapalım lütfen, Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Her gün menü paylaşımı yapan arkadaşlar,:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:
eceboce eceboce Fit mutlu anne Fit mutlu anne Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hzlsel hzlsel

1632233208201.png

Menü paylaşım nickli hali,

NoÜye Nick13.Eyl14.Eyl15.Eyl16.Eyl17.Eyl18.Eyl19.Eyl20.Eyl21.Eyl* Sayısı
1 Azimliiii Azimliiii *******7
2 Beyaz leylak Beyaz leylak ******6
3@bilgem tomris****4
4@Breeze96*****5
5 C Cagrihilal1 *******7
6 Calypso95 Calypso95 ****4
7 DeryaOnDiet DeryaOnDiet *******7
8 eceboce eceboce ********8
9 eliya eliya *1