Hoşgeldin kaptanımmmmŞükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılargelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
İnşallah canım sende hoşgeldin yeni sayfamızaHoşgeldin kaptanımmmmçokk geçmiş olsun bidaha uğramasın ağrılar
Cok gecmis olsun canimŞükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılargelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
geçmiş olsunŞükür kavuşturana ben geldim kızlar
Nasılsınız
Hoşbulduk canım ben sırttan çok yaptırdım hatta bir kere atak anında denk geldi o saniye düzeldim canlandım, kafadan hiç yaptırmadım ozman açıktım tereddüt ettim çalışıyordumda saçın altından gözükürse diye şimdi kapalıym yaptırmak lazım aslında. Ama onda da sırt gibiyse sanki geçici bir rahatla uzun süreli bir düzelme yok gibi eğer sırt gibiyse tabiHoşgeldin kaptanım.
Migren için hacamat yaptırdı eltim artık eskisi kadar agrimiyir diyor. Düşünür müsün bilmiyorum ben cesaret edip yaptırmadım.
Tabi Migren için kafaya yapıyorlar hacamati
En geç 8Offf yatmalı sanada yazık
Belki bir umut diye sormuştum
Okul çağı gelince de yataktan kaldiramazsin
Bu arada sabah kaçta kalkıyor kızın erken mi eğer erken se gercekten çocuk uykuya tepki olarak gelmiş dünyaya
Teşekkür ederim kuzum nasılsın ?Cok gecmis olsun canim
Teşekkürler hoşgeldingeçmiş olsun
hoşbuldum evet 9.takımdaydım :)Teşekkür ederim kuzum nasılsın ?
Teşekkürler hoşgeldin9.takımdaydın değil mi ?
Uclemen gerek diye biliyorum canim.Hoşbulduk canım ben sırttan çok yaptırdım hatta bir kere atak anında denk geldi o saniye düzeldim canlandım, kafadan hiç yaptırmadım ozman açıktım tereddüt ettim çalışıyordumda saçın altından gözükürse diye şimdi kapalıym yaptırmak lazım aslında. Ama onda da sırt gibiyse sanki geçici bir rahatla uzun süreli bir düzelme yok gibi eğer sırt gibiyse tabi
Botoks yaptırdım 2 3 ay çok iyiydi o da geçti
Abovvv küçük cadı yaaa . Canı sağolsun diyecek söz bittiEn geç 8
Eline sağlık canım harika kaptanlarsınız sizORTAKLAR
( 17 /24 EYLÜL )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
@Azimliiii
Evet evet çok fark ediyor yanlışlıkla yemezsem dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen ne yaparsam yapayım regli zamnı ise onu kaçırmıyorhoşbuldum evet 9.takımdaydım :)
migren ataklarını süt ürünleri tarçın ve çikolata da tetikliyormuş. bir yazı okumuştum hafiften ağrı bile olsa o gün tüketmeyin yazıyordu
Evet canım ben de ilk etapta çok yaptım. Vücut artık tepki vermiyor. Daha zorlamak istiyor. Kademe kademe arttırıyorum ben de. Şimdi 15 dk ısınmak için yapıyorum leslie. Sonrasında pilates yapıyorum. Bölgesel (squat, plank, mekik, şınav) egzersizler yapıyorum. Bir buçuk saat spor sürüyor. Sabah yapıyorum, metabolizmayı çalıştırıyorum (yani sobayı yakıyorum akşama kadar yanıyor).Ben de Leslie hep yapardım ama baktım sonradan bir işe yaramadigini farkettim. Benim yaptığım spor da vücudumun yanması lazım yoksa spor yaptigimi hissetmiyorum. Leslie den sonra 2 sene önce Tuğçe alpaya geçtim. Bir gün karın ertesi gün bacak iç bacak kalça diğer gün de kol calisiyordum çok güzel yakıyor vücudu ve güzel etki ediyor. O kadına bayiliyorum
Hoşgeldin canımGruplar kapanmış üzüldüm kızlarbende aranıza katılabilir miyim ?
Günaydın kızlarDün saat 12de yattım 10da kalktım nasıl yorulmuşsam Eşimle sürekli kilo konusunda tartışıyoruz hiçbir şekilde ne yürüyüş be evde spor yapmamı istemiyor sanırım bu durum benim modumu düşürüyor
Hadi geçmişi kaldır at. Bugün tekrar başla canım. Bu hafta güzel bir eksi gelsinMerhaba kızlar minik bi ban yedim de geldim
Şu an turşu vs yapıyorum. Pazara gittim bugün. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. O uyuyunca devam edicem inşalalh
Aşırı yoruldum yalnız
Dün ve bugün biraz fazla kaçamak yaptım. Dışardaydım. Bugün de kahvaltıya gittik. Kaçamaklarım baya varumarım tartıya köy yansımaz. Dün sporla kapatmaya çalıştım da bakalım
Emeğine sağlık canım10.09/17.09
ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARİ
UYE UYE SONUÇ @Azimliiii (+) @Jasminium84(+) × @Ucmelekannesi(+) Lizozom55 (?) × G Goklerce @pacman %0.454 denizbenimadim kardelelen321 %1267 @Beyaz leylak @hzlsel %1.460 @Pnrrr-20 (+) @bilgem tomris %1.116 @Breeze96 (+) @Kubraaaccc(?) × @karabiber01(?) @Calypso95 %0.776 nnurc Nikinik %2.424 @yarimuhendis (?) @eceboce %1.215 @Fit mutlu anne (+) @hedef54kg (+) ×
BİRİNCİLERnnurc Nikinik tebrikler kizlar
İKİNCİLER @Beyaz leylak @hzlsel tebrikler canlar
ÜÇÜNCÜLER denizbenimadim kardelelen321 tebrikler kizlar
Kizlarrr ins doğru hesaplamışimdir yapabilmiş indir. Aktif olmayanları çıkarıp yeni listeyi hazırlayacağım ins @Azimliiii
(Nick yanındaki artılar kişinin artı olduğunu soru işareti kilo bildiriminin olmadığın temsil eder)
Emeğine sağlık canımORTAKLAR
( 17 /24 EYLÜL )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
@Azimliiii
Ortiiim bu hafta en eksi biz olalııımAllaaaahh ilk ortağıma düştüm
Gözün aydın canım ailene kavuştun. Yaşam koçu da ne iyi olmuş yanına denk gelmiş. Bu hafta motivasyon sende tavanAy geldim ben sonundagelirken yanımda da yaşam koçu bi abla vardı ay ne güzel konuştu rahatlattı beni çok iyi geldi
Evet canım hepsi farklı. Kimsenin yöntemi kimseye uymuyor. En iyisi çocuğunu iyi tanımak ve uzlaşmak gerek bana göre.Ben kızımla anladım ki her çocuğun mizacı farklı. Benimki de böyle napalım6. Aydan beri uyku sevmiyor . Bazen deliriyorum ama yapacak bir şey yok
Tekrardan hoş geldin canım. Hadi bu defa hedefe ulaşmadan gitmek yok. Diyetisyenle çok daha disiplinli ilerleyeceğin için daha kolay olacak benceAmanın nolmuş takım kapanmış buraya göç edilmiş bişeler olmuş, ama önemli olan birlikte kalmak yola devam etmek buraya göç edilmese çok üzülürdümbenim tatil bitti kürkçü dükkanıma geri döndüm
Yarın büyük gün diyetisyene başlıyorum inşaAllahEl_Em
Ortiim hiç merak etme. Artılarımız gidecek çok iyi eksiler görcez bu hafta.Günaydın kızlar ben sabah +1500 kg ile uyandım :d bekliyordum tabiki hastalık düzensizlik o bu şu derken olacağı buydu
Amaaa gel gelelim kiikardelelen321 ortim olmuş bu hafta 3 günlük kabak detoksuna bu gün başlıyorum
Vaay süper bi eksiiGunaydin
Cuma 69.65
pazartesi 68.75
Fark -900
@Beyaz leylak merhaba yeni ortim kimi etiketleyem bilemedim seni etiketledim
SüperKilo bildirimimi yapayım wc çıkamadım acıktık kahvaltı hazırlıyorum kalanı cumaya olsun bklm
Cuma: 82.20
Pazartesi: 81.85
Fark: -350 bu hafta hedefim 81 bklm insAllah görürüm
Çok güzelGünaydın kızlar
Cuma:63.9
Bugün:63.7
Kaçamaklarım olmasa iyi gidecekti de neyse sağlık olsun
Okulda nöbetçiyim
Tamamdır kuzu kaydettimaynen bayağı iyiydi yaa
Cnm alıntı yapıp buraya yorumlarsan daha güzel olur
Yaaa
Ne güzel bişeymiş ooo
Hahahaiyi olmuş şekerli şeyler verip uyku kaçırmasının karşılığı haha
Anam bu bebeler bizden zeki oluyıııı
hg cnm hayırlı olsun başlangıcın
Tebrikler cnmm
kardelelen321 cnm kilom 62.6 kg
Cuma hedefim 62.0 kg olsun çok uçmayayım belli olmuyor
Teşekkür ederim kuzumAfiyet olsun bol yağ yakmalar
geçmiş olsun tekrardanEvet evet çok fark ediyor yanlışlıkla yemezsem dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen ne yaparsam yapayım regli zamnı ise onu kaçırmıyorbirebir aynı gün başlıyorlar ayın diğer günlerinde hiç sorun yok
hoşbuldumEvet canım ben de ilk etapta çok yaptım. Vücut artık tepki vermiyor. Daha zorlamak istiyor. Kademe kademe arttırıyorum ben de. Şimdi 15 dk ısınmak için yapıyorum leslie. Sonrasında pilates yapıyorum. Bölgesel (squat, plank, mekik, şınav) egzersizler yapıyorum. Bir buçuk saat spor sürüyor. Sabah yapıyorum, metabolizmayı çalıştırıyorum (yani sobayı yakıyorum akşama kadar yanıyor).
Hoşgeldin canım
Yürüyüş yap bari çaktırmadan kuzum. Bir de artık sporu sağlıklı olmak zinde kalmak için yaptığını kabullense iyi olur.
Hadi geçmişi kaldır at. Bugün tekrar başla canım. Bu hafta güzel bir eksi gelsin
Emeğine sağlık canım
denizbenimadim tebrik ederim canım 3.olmuşuuuz.
Emeğine sağlık canım
Ortiiim bu hafta en eksi biz olalııım
Gözün aydın canım ailene kavuştun. Yaşam koçu da ne iyi olmuş yanına denk gelmiş. Bu hafta motivasyon sende tavan
Evet canım hepsi farklı. Kimsenin yöntemi kimseye uymuyor. En iyisi çocuğunu iyi tanımak ve uzlaşmak gerek bana göre.
Tekrardan hoş geldin canım. Hadi bu defa hedefe ulaşmadan gitmek yok. Diyetisyenle çok daha disiplinli ilerleyeceğin için daha kolay olacak bence
Ortiim hiç merak etme. Artılarımız gidecek çok iyi eksiler görcez bu hafta.
Vaay süper bi eksii
Süper
Çok güzel
Tamamdır kuzu kaydettim
Teşekkür ederim kuzum
geçmiş olsun tekrardan
Eline sağlık kaptanım10.09/17.09
ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARİ
UYE UYE SONUÇ @Azimliiii (+) @Jasminium84(+) × @Ucmelekannesi(+) Lizozom55 (?) × G Goklerce @pacman %0.454 denizbenimadim kardelelen321 %1267 @Beyaz leylak @hzlsel %1.460 @Pnrrr-20 (+) @bilgem tomris %1.116 @Breeze96 (+) @Kubraaaccc(?) × @karabiber01(?) @Calypso95 %0.776 nnurc Nikinik %2.424 @yarimuhendis (?) @eceboce %1.215 @Fit mutlu anne (+) @hedef54kg (+) ×
BİRİNCİLERnnurc Nikinik tebrikler kizlar
İKİNCİLER @Beyaz leylak @hzlsel tebrikler canlar
ÜÇÜNCÜLER denizbenimadim kardelelen321 tebrikler kizlar
Kizlarrr ins doğru hesaplamışimdir yapabilmiş indir. Aktif olmayanları çıkarıp yeni listeyi hazırlayacağım ins @Azimliiii
(Nick yanındaki artılar kişinin artı olduğunu soru işareti kilo bildiriminin olmadığın temsil eder)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?