• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Ben kızımla anladım ki her çocuğun mizacı farklı. Benimki de böyle napalım🤷‍♀️ 6. Aydan beri uyku sevmiyor . Bazen deliriyorum ama yapacak bir şey yok🤷‍♀️
Kesinlikle ve zamanla da degisiyorlar, benim kızım en geç 9 da uyurdu şimdi ne olduysa düzene koayamiyorum :( sebze türü hiç yemiyor oysa ilk ek gıda zamanı herşeyi yedirdim, babaannesi özellikle her yemeği eski usul yedirdi ama şimdi hep et türü yese, özellikle köfte ya da makarna yese, deli cikicam yemin ederim
Geçen hafta da çok gitmedi zaten ne bileyim canım ya son 5-6 kiloyu verseydim de bitseydi şu iş bakalım artık cumaya ne olacak🥰
Moral bozmak istemem ama verince de bitmiyor canım :( verdim hala burdayim uzaklaşınca aliyorum

Ben bu mesajı sabah gördüm tabi
Huysuz bir bebek değil o zaman. Yada uykuyu sevmedgigi için huysuzluk yapmıyor mu. Benim ki uyumadigi zaman çok huysuz oluyor. Küçüklüğünden beri akşam en geç 10 akadar durabilir.

Her çocuk tabiki farkli. Benim kızların büyük olanı da hiç sevmezdi uykuyu çok geç uyurdu ama küçük tam bir uykucu aynı babası😂😂

Ay abla gerçekten öyle sanırım. Çamaşır olayı mahvediyor beni hafta sonu özellikle. Çocukların formaları yıka kurut utule derken. Şu ütüyü kim bulduya deyip saydiracam şimdi😂😂😂
Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ,buzdolabı bulanlara duaciyim tabi😂😂

Evet biraz fazla artı gibi ama. Hallolmayacak bişey değil canim. Buraya gelmesen ve dikkat etmeye başlamadan daha da cogalacakti kilon
Cumaya büyük çoğunluğu gidecek onların bence

Vovvv harika ekşi canim cumaya güzel bir ekşi bekliyor bizi

Tebrikler canım çok güzel eksi

Tebrikler canım kaçamakları rağmen böyleyse cumaya güzel eksi gelecek demekki
Aaa benim kızlarım da öyle. Büyük hiç uyumazdı, küçük uykusu gelince gider yatağında kendi uyurdu. Büyük te çok zorlandım. 4-5 saat uyku ile yaşardım. Halen daha uykuyu sevmez. Sabah okula gideceği için çoğu zaman kendi uyanıyor.
Ama ne olursa olsun bi uyku kuralımız vardır en geç 10:30 yatakta olunacak.
Hadi bakalım gitsin ödemler😍😍

Hoş geldin canım😘

Bak beni geçtin neyse peşindeyim canım🤭🤭 Çok iyi eksi cuma günü harika bir sonuç geliyor🤩🤩

Kolay gelsin canım cumaya kadar halledersin sen😍😍

Cuma güzel bir rakam gidecek inşallah🥰😘
Sağol kuzumm
Kizlar gunaydin 💕 haftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar 😞
Birinci olmusuz canimm @Nikinik 👏😍
Geçmiş olsun canım
Gunaydin kizlaar tam 500gr eksideyim 💃💃💃 ve daha cumaya cook var 😀

El_Em El_Em Calypso95 Calypso95
Ooo Süpersin 👏👏👏
ben hep yapıyorum işim bilinç altını kurcuklamak , diyet yapmıyorum ki :)
yemek içmek aslın da çok da önemli değil, sadece gerçekten açken yemek önemli ve tabi ki açlıkla susuzluğu beden sık sık karıştırdığı için aç hissederken önce su içip bir kaç dk beklemek , açlık gidiyor genel de , gerisi bilinç altına hangi inanç kalıplarını yerleştirdiğimizle ilgili
Bizim bilinç altlarını da kurcala gülüm. Çok iyi geliyo bana bu anlattıkların. Bi ara bu konuyla ilgileniyordum ben de💕
Şükür kavuşturana ben geldim kızlar ❤️❤️
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar😐 gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız 😘😘
Hoşgeldin kuzum. Nasıl bir ağrı Allah ım kurtarsın seni bu dertten 😘
Evett gelelim tartıya yazmasam mi ben acaba🤭🤭
Cuma 65.15
Pazartesi 66

Yediklerime hakim olamiyommm
Olsun canım çok değil. Halledersin cumaya kadar
Gunaydn kizlar bi gece uyudm uyandm 19 sayfa birikmis :rolleyes:
Sen yine uyumussun. Ben spora gittim gelicem yazdım. Bi geldim 30 sayfa birikmiş. 😆😆😆😆
Öyle canım tşkr ederim aslında çalıştığım oldu tekrardan başvuru yapmayı düşünüyorum ama kızım küçük şartları çok önemli o yüzden bakalım hayırlsı çok üzgünüm Farklı çenenekşerde denileceğim polislik gibi bakalım allah büyük
Hayırlısı canım, kardeşim de kendi sonucundan memnun değil.
Geçen hafta da çok gitmedi zaten ne bileyim canım ya son 5-6 kiloyu verseydim de bitseydi şu iş bakalım artık cumaya ne olacak🥰
Yılmak yok kuzum. Gidecek o 6 kilo. Sadece sabır. Eskisi kadar hızlı gitmemesi çok normal.
Cok yorgunum canim ya nobetten ciktigimdan beri kislik hazirlikla uğraştım domates, kahvaltilik sos ,biber , patlican derken dun gece ayak bilegim sisti en son topalliyordum🤣 krem surdum yastiga uzattim yattim sabah inmisti. Simdi de nöbete geldim 😖
Ayyy bugün nasıl geçecek sana bilmem. Eve gidince eşiği yastık sanacaksın.

Geçmiş oslun canim

Yani uyusa daha iyi ama huysuzluk yapmıyorsa artık yapacak birşey yok.
Ama sen uyuyamiyorsun işte ışığı söndürüp yatınca da yatmıyor mu

Güzel akım olur denesekmi😂

Ne güzel ekside olman harika

Gece yarısı yaptım ya hemen sana bir ortak bulayım 😘kusura bakma canim
Sagol canim. Ins cumaya guzel bir eksiyle gelcem. Gecen hafta artiyd 😉

Kolay gelsin canım ne ince düşünceli bir davranış eşin şanslıymış😊
canım benim sağol :KK60:

rabbim hayırlı sağlıklı uzun mutlu ömürler versin eşine seninle çocuklarla beraber , bu gün çook güzel geçsin koşturup yorulacaksın ama olsun güzel şeylere koşturmak her zaman iyidir , kolay gelsin gülüüümm
Amiinnnn canımm :KK60:
keşke her yorgunluğumuz böyle güzel şeyler için olsa canımın içi :KK60:

Sagol cnm

Aslinda uygulamasni indirip telfnla eslestirince ordan geriye donuk de gorunuyor diye biliyorm

Hayirli yolculuklar cnm ben yazana vardin bile belki

Kiskaniyor olabillr cnm

Kolay gelsn cnm insallah guzel gecer gununuz

Aslinda et miktari biraz fazla kacmis yazacaktm ama dedm ona mi takildn diycekler kendisi bar cikolata goturuyor :olamaz: :rolleyes:

Gercekten oyle ya insallah ablam :KK200:

Insallah canim :KK200:

Sagolasn cnm
sağol bitanem :KK60:

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
( 17 /24 EYLÜL )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar :KK200:
@Azimliiii ❣️
ellerine sağlık canımm :KK200:

Adam seni her halinle seviyorsa suç mu🤭ne güzel.

Yaptım gibi hesap eklemem gerekiyormuş uygulamaya canim.

Cansın😘elimden geldigince iste

Nice birlikte seneleriniz olsun canim.
Güzel vakit gecirmissinizdir ins😍😍

Harikasın patır patır gitcek onlar. Zaten sürekli spor yaptığın için yerleşmemistir. Yol ödemi de vardır .

Ayarladım canim oldu sağolasın😘

Ah ütü deme abla bugun yaptım daha off görmek istemiyorum 😂😂 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yazmadigim şeyi buldum😂

Güzel vakit gecirmissiniz gördüm sosyal medyada 😂😂😂
Aldinizmi yokluğu. Baktınız mı köşe takımına.
Sorularım bu kadar istediğin sorudan Baslayabilisin

Kız o attığın konuda mı yedin bani. Bende sinir oldum okuyunca 🤭
Yarin tartıda görürüz kaçamakları.
Kolay gelsin canim ins bicirik uyumusturda halletmissindir islerini

Gideceğin yere varmissindir heralde iyi yolculuklar diyecektim ama😂
10.000 adım atılmış harikasın😍

Ayy hafta sonu hiç iş bitmiyor. Sende baya yorulmussun bugün iyi dinlenmeler canim

Hiç sorma canım şu 2 gündür menü paylasmadigimdan da durum vahim. Söylemiştim hiç yarın tartilinca günahıma seni de etiketlerim🤭🤭

Oldu canim başardım teşekkürler😘

Çok bilirler öyle şeyleri. Bence yarın kendine küçücük bir ödül verebilirsin canim. Abartma nolur cumaya ne kaldı surda

😂😂😂😂 Allah sizi iyi etsin emii @Ezogelin56

Kitapların ardı arkası kesilmiyordu😂😂
Ek kitaplar canim dün almistim onları kapliycam🤦🏼‍♀️
teşekkür edeerim canımm :KK60:

Selam cnm nasl gecti dunku yemek
eşim çok mutlu oldu canım, anlamış bişeler hazırladığımı zaten sürprizi kaçmış oldu yani :) ama yine çok sevindi :KK200:

19 eylul menum
06:00- 50gr ev yapimi unsuz ekmek, tereyaginda 2 yumurta, donates.
Ara: 1 bardak ananas sut ve keten tohumundan koktel.
13:00- 200gr firinda domates soslu, peynirli , bol kabakli balik (diyetisyen tarifi).
Ara: 1 kase icine elma ve taze biber.
18:00- 1 dilim yulafli ekmek, 30gr hindi fume, bolca marul, salata:75gr yogurt ustube 10gr hardal ve 100gr havuc.

Su:3,5lt
Spor:35 dk agirliklarla cardio
4500 adim
@Azimliiii @Ucmelekannesi
Çok güzel menü canım diyetisyen yazdığı belli 😍😁
Kizlar gunaydin 💕 haftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar 😞
Birinci olmusuz canimm @Nikinik 👏😍
Geçmiş olsun canım
Birinciliğinizi de tebrik ederim 😍
Günaydın ortimm 🥰
Gunaydin kizlaar tam 500gr eksideyim 💃💃💃 ve daha cumaya cook var 😀

El_Em El_Em Calypso95 Calypso95
Çok güzel eksi maşallah 🥰 benim de 76.5 76.8 77 76 değiştiriyor tartı bozuk mu bilemedim ya
Şükür kavuşturana ben geldim kızlar ❤️❤️
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar😐 gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız 😘😘
Hoşgeldin kaptanım Çok geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah ☺

Emeğine sağlık canım
denizbenimadim denizbenimadim denizbenimadim denizbenimadim tebrik ederim canım 3.olmuşuuuz. :KK5:
Hadi daha iyilerine inşalalh💕
Evet canım hepsi farklı. Kimsenin yöntemi kimseye uymuyor. En iyisi çocuğunu iyi tanımak ve uzlaşmak gerek bana göre.
Aynen öyle bebişim
Yaa bizde farkli deglz azilar gelyr ama sizdede oyle bi durum olabillrmi gerci seninki hic sevmedi uykuyu :confused:
Benimki dişleri 14. Ayda bitirdi canım. Uyku sevmiyor zilli
Kesinlikle ve zamanla da degisiyorlar, benim kızım en geç 9 da uyurdu şimdi ne olduysa düzene koayamiyorum :KK43: sebze türü hiç yemiyor oysa ilk ek gıda zamanı herşeyi yedirdim, babaannesi özellikle her yemeği eski usul yedirdi ama şimdi hep et türü yese, özellikle köfte ya da makarna yese, deli cikicam yemin ederim
Makarna He çocuğun vazgeçilmezi sanırım 🤷‍♀️😄

tabi ki ama tüyolar var gülüm tek başına olumlu cümlenin işe yaraması uzun sürer
54 kilo olucam değil ,54 kiloyum diyeceksin
basküle çıkıp 54 rakamını orada gördüğünü zihin de imajlıyacaksın
ve cidden o an da nasıl mutlu olup neler derdin aynen o duyguyla sevineceksin
hatta 54 kilo halini yeni görenlerin yakının kimselerden (annen ablan v.s.) onların nasıl şaşırıp vayyy muhteşem olmuşsun seni yolda görsek tanımazdık, gençleşmişsin resmen v.s. dediklerini seslerini mimiklerini de canlandıracaksın o zaman çok hızlı işe yarar çünkü bilinç altı saftiriktir gerçekle hayali ayırt edemez neye inanırsa bedeni o yönde çalışmaya başlatır:)
Vay canına 😍 tamam bu gece dolunayda başlıyorum :)

Birkac gunndiyete sra vermek iyi geldi sanki bana. Ayy bu cuma 73u horcem gibi 💃💃
Vuuuuu 😀

C

nm sen 69da sabitle biraz bakalım 😘 100 gr için bu saati beklediğini biliyorum hehe
Yok kız ya tartıldım ama işlerim vardı o yüzden geç paylaştım🤣🤣
Kilo bildirimimde yapaym yemegi hazir edicem bugun kurufasulye var menude

Cuma: 76.5
Bugun: 76.2
Fark - 300gr

Dun eksim dha fazlaydi nedn boyle oldu bilmiyorm gelirken kilo kilo giderken gramlarla gidiyor hayin kilolar :KK12:
olsun çok iyi canım cumaya güzel blr eksi gelir🥰😍
Kesinlikle ve zamanla da degisiyorlar, benim kızım en geç 9 da uyurdu şimdi ne olduysa düzene koayamiyorum :KK43: sebze türü hiç yemiyor oysa ilk ek gıda zamanı herşeyi yedirdim, babaannesi özellikle her yemeği eski usul yedirdi ama şimdi hep et türü yese, özellikle köfte ya da makarna yese, deli cikicam yemin ederim

Moral bozmak istemem ama verince de bitmiyor canım :KK43: verdim hala burdayim uzaklaşınca aliyorum
Öyle tabi canım hep geri aldım gene buralarda olacağım ama en azından koruma dönemine geçmiş olurdum🙈
Aaa benim kızlarım da öyle. Büyük hiç uyumazdı, küçük uykusu gelince gider yatağında kendi uyurdu. Büyük te çok zorlandım. 4-5 saat uyku ile yaşardım. Halen daha uykuyu sevmez. Sabah okula gideceği için çoğu zaman kendi uyanıyor.
Ama ne olursa olsun bi uyku kuralımız vardır en geç 10:30 yatakta olunacak.

Sağol kuzumm

Geçmiş olsun canım

Ooo Süpersin 👏👏👏

Bizim bilinç altlarını da kurcala gülüm. Çok iyi geliyo bana bu anlattıkların. Bi ara bu konuyla ilgileniyordum ben de💕

Hoşgeldin kuzum. Nasıl bir ağrı Allah ım kurtarsın seni bu dertten 😘

Olsun canım çok değil. Halledersin cumaya kadar

Sen yine uyumussun. Ben spora gittim gelicem yazdım. Bi geldim 30 sayfa birikmiş. 😆😆😆😆

Hayırlısı canım, kardeşim de kendi sonucundan memnun değil.

Yılmak yok kuzum. Gidecek o 6 kilo. Sadece sabır. Eskisi kadar hızlı gitmemesi çok normal.

Ayyy bugün nasıl geçecek sana bilmem. Eve gidince eşiği yastık sanacaksın.
öyle canım ben de farkındayım Ocak ayına kadar gitse bari🤣

Moral bozmak istemem ama verince de bitmiyor canım :KK43: verdim hala burdayim uzaklaşınca aliyorum
Köye bırakmak da her yönüyle iyi olmuyor desene :rolleyes:

Çok güzel menü canım diyetisyen yazdığı belli 😍😁

Geçmiş olsun canım
Birinciliğinizi de tebrik ederim 😍

Günaydın ortimm 🥰

Çok güzel eksi maşallah 🥰 benim de 76.5 76.8 77 76 değiştiriyor tartı bozuk mu bilemedim ya

Hoşgeldin kaptanım Çok geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah ☺
Aa degistiriyor olmasi ilginc 🧐

Ayy o cok zor canjm. Acelem yok twk gitsin de kilolar 😉 bu seferki diyet iyi geldi bana 💃
aa seneee ne kız benim duama karışıyorsun :KK70: belki rabbim duamı kabul eder, :dua:benim canım senin 73 ü görmeden 72 yi görmen, ,istiyor belki canımın çektiğine niye itiraz ediyorsun gülümmm :rolleyes: :KK74:

Köyümden hellöööö💃💃

Eklentiler

• IMG_20210920_140650_198.jpg
    IMG_20210920_140650_198.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 27
Back