• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatil bitti burda canım, her şey yoğun şekilde devam. Bu dinlenmiş halim 
Sen nerdesin ki canm 🌼
Ruhunu canlı tut sabah kalkınca bi hareketli şarkı aç neşeli ve hareketli başla öyle devam etsin günün 😘 biz sabah evden çıkınca arabada hareketli müziklerle başliyoruz iyi geliyor valla 🤣 bu ara favorimiz APT. ve pikachu dansı arada horon 💃💃💃

Kızlar kolumu bile kaldıramıyorum o kadar bitkin o kadar yorgunum :ruh:
Tartı günü ne zamandı kaç gün kaldı :lülülü:yandı kablolar bende
Dün 500 ip atlamak perte çıkardı nasıl hamlamışım. Bugün sadece yürüdüm ip atlayamam herhalde. Atlayabilirsem 100 ancak. Yazarım atlayabilirsem @Boncuk2307
Doğru dürüst menü yemek istiyorum :cry::cry::cry: yiyemiyorum @arke geliyor aklıma :silah:
Sırtım yanlarım bağımsızlığını ilan etti :KK53::KK53:
Bugün sadece okicam yorum yapamicam üzgünüm :KK23::KK23:
Hay Allah geçmiş olsun mu denir. Kış yüzündendir belki kaptanım

Çok iyi menü, afiyet olsun 😉

Vayyy, benim de acil spora başlamam lazım :spor:

Afiyet olsun, menün gayet güzel ☺️

Kaptanım lavaş ve kurabiye birlikte olunca karbonhidrat biraz fazla olmuş sanki. Ama sporla dengelemişsin 👍
Nazlikusum naber nasılsın? Ben yürüyüşe çıktım telefonun fenerini açtım öyle yürüyorum karanlıkta 😂 keşke kilo almadan önce ön görseydik bunları. Neyse kısacası seni de yürüyüşe davet ediyoree

Kızz bide kendime birsey bulamıyorumm hep croplu tarzlı şeyler dogru düzgün kıyafetler yok saçma sapan kıyafetler yapıyolar aşırı sinir oluyorum evdekileri vericektim ama baktım ben bulamıyorum hic giymediklerim asılı duruyor
Ay hakkatten aynen katılıyorum. Kısa seylerden bıktım. Göbek üstü crop zaten nasi giyeyim 😂😂 hani ay adını unuttum böyle sevimli kahverengi bı ayı var çizgi film. Sarı bı t-shirt giyiyor göbekli. Ona dönerim yani ben cropla. Neydi o cizgifilm yaa? 😂

Bugünkü menüm.
Sabah 8:30 menemen (bir çay bardağı kadar,ay menemen ölçüsü nasi verilir bilemedim de 😂)peynir zeytin+ yarım dilim tam buğday ekmek (küçük bişey)
10:30 filtre kahve
14:30 küçük boy döner dürüm
18:30 portakallı pitki çayı

Sen nerdesin ki canm 🌼
Ruhunu canlı tut sabah kalkınca bi hareketli şarkı aç neşeli ve hareketli başla öyle devam etsin günün 😘 biz sabah evden çıkınca arabada hareketli müziklerle başliyoruz iyi geliyor valla 🤣 bu ara favorimiz APT. ve pikachu dansı arada horon 💃💃💃
Şarkılar iyiymiş 😂 apt. Ne ola ki? ☺️
Hollandadayim. Sabah arabada radyoda ne varsa onu dinliyorum ecnebi müzikler 😭🤣
Ama şimdi yürüyüşte kulaklıkla Türkçe pop dinliyorum şu an edisle Gülşen çalıyor. Yalnız sarkiya göre aheste yürüyorum 😂

Evett evettt 2ci bebem hayatımı yeniden yaşıyorum 🤭🤭 hoşgeldin🥰
Ayyy ben de çok istiyorum 2. Çocuğu. Çocuğum 4 yaşında şu anda. Ama eşimi ikna edemiyorum. Bunu büyütelim yeter bize diyo.
Kızlar yarın çok yakın bir arkadaşımın kızı ameliyat olacak. Hem dualarınızı esirgemeyin hem de ugrayamazsam haberiniz olsun. Tüm gün onun yanında olacağım büyük ihtimalle. Hepinizi çok öpüyorum 🥰😘
Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah iyi geçmiştir
Heeee kızz ben bu sıra böyle croplara sardım tabiikide evde yani dışarda biyerde giyemem rahatsız oluyorum insallah benim kızımda bana benzer senelerdir aynı tarzdayım giyecekse evde giysin dışarlara giymesin kimseye özenmesin 🥲 bu devir çokkötü 😔
Malesef keşke böyle olmasa, ama zamanin getirdiği hâl çok kötü. İnsanlık gittikçe medenilesmesi gerekirken tersine işleyen bir durum var. Allah yardımcımız olsun.
Selamlar kizlar gelemedim bugün kayinvalidemlerdeydik yemekte menümu yazım

Sabah 9 30
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Biraz peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik

Ara 13 30
1 kase yoğurt 1 avuç fıstık

Aksam 16 30
1 kase mercimek çorbası
3 4 tane lahana sarması
Istavrit yedim ama sayısını bilmiyorum bir tabak diyelim
Ve salata bolca

Su 2.5 lt

Ellssa Ellssa @Boncuk2307 @arke canım hastanede misin hala nasıl durumu hastanın çıktı mı ameliyattan
Çok iyi menü 👍 afiyet olsun
Kızlar kolumu bile kaldıramıyorum o kadar bitkin o kadar yorgunum :ruh:
Tartı günü ne zamandı kaç gün kaldı :lülülü:yandı kablolar bende
Dün 500 ip atlamak perte çıkardı nasıl hamlamışım. Bugün sadece yürüdüm ip atlayamam herhalde. Atlayabilirsem 100 ancak. Yazarım atlayabilirsem @Boncuk2307
Doğru dürüst menü yemek istiyorum :cry::cry::cry: yiyemiyorum @arke geliyor aklıma :silah:
Sırtım yanlarım bağımsızlığını ilan etti :KK53::KK53:
Bugün sadece okicam yorum yapamicam üzgünüm :KK23::KK23:
Yaaa kaptanım geçmiş olsun, kas gevsetici varsa iç bir tane iyi gelir. Benim de gözüm kesmiyo spora başlamayı. Hamlamaktan korkuyorum 🙈
Bugün menüm

10:45
3 tane sahanda yumurta
siyah zeytin
4 dilim tam buğday

12:30
1 tane portakal

15:00
1 minik kurabiye çayın yanında

Bu kadar :mad::KK61:

Su
3000 ml diyor tel

Spor
4 defa 30 dk yürüyüş toplam 2 saat

@Jasminium84 @Boncuk2307
Menün kalori olarak iyi ama 4 dilim ekmek ve kurabiye yerine protein alsan daha doyurucu olur sanki kaptanım :kk77:
selammmmlar günün z raporunu veriyorum:

8.30 ananas, yulaf, chia, fıstık ezmesi smoothie
12.30 süzme yoğurt üzeri fırında bamya&nohut, salata
16.00 sütlü kahve, 2 galeta, armut ve 8 badem
19.30 2 yumurta(sahanda, az yağlı) 1 dilim tam buğday ekmeği, 7 zeytin, domates salatalık söğüş, 1 tane ıspanaklı gül böreği (ev yapımı, yağsızdı)

sporu akşam yatmadan önce yazayım. daha üst vücut antrenmanı yapıcam 😂😂
su 2.5 lt, büyük ihtimalle 3'e tamamlarım.
@arke Ellssa Ellssa (boncuk u spora etiketleyim galiba di mi)
Çok doyurucu ve güzel menün, afiyet olsun 😉
Fazla atladığım zaman ben de öyle olmuştum kaptanım sonrakilerde akıllandım spor sonrası bacaklarıma kas gevşetici agrı kesici krem sürdüm hep 😉 bir de bu gün ölçülerimi aldım iki ayda total'de 26 cm incelmişim 💃💃💃
Voooaaavvv 😄 maşallah diyelim 🧿
evet sporumla geldim
7700 adım, 20 dk üst vücut antrenmanı 🥳@Boncuk2307
Tebrikler👏👏👏
Nazlikusum naber nasılsın? Ben yürüyüşe çıktım telefonun fenerini açtım öyle yürüyorum karanlıkta 😂 keşke kilo almadan önce ön görseydik bunları. Neyse kısacası seni de yürüyüşe davet ediyoree
Filizz, iyiyim anca bakabiliyorum buraya. Sen nasılsın? Haftanın 5 günü kursa gitmek benim pertimi öyle bir çıkarıyor ki spora hiç halim kalmıyor. Şimdi sıpamı uyuttum evi temizliycem yarın misafirim gelecek. Zaten hiç oturamiyorum gün içinde sürekli hareket halindeyim.
Ben biraz diyeti oturttuktan sonra spora başlamak istiyorum ya. Belki 1 hafta daha sonra.
Akşam yürüyüşü çok iyiymiş ama, keşke daha yakın olsaydık da beraber ciksaydik :KK5:

Kızlar ya bu arada tanişmadiklarimla tanişabilir miyiz? Zaten forum online bir de acaba kimle konuşuyorum karşımdaki nasi biri diye bilmeyince bir nevi zorluk yaşıyorum. Diğer türlüsü daha sıcak samimi geliyor. Siz artık tanıyorsunuz az çok birbirinizi ama benim gibi sonradan gelenler için bir kere daha şöyle genel yazsanız kendinizden bahsetseniz olur mu? Nolur nolur 😊😊😌🩷🌷🌷

Ayyy ben de çok istiyorum 2. Çocuğu. Çocuğum 4 yaşında şu anda. Ama eşimi ikna edemiyorum. Bunu büyütelim yeter bize diyo.

Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah iyi geçmiştir

Malesef keşke böyle olmasa, ama zamanin getirdiği hâl çok kötü. İnsanlık gittikçe medenilesmesi gerekirken tersine işleyen bir durum var. Allah yardımcımız olsun.

Çok iyi menü 👍 afiyet olsun

Yaaa kaptanım geçmiş olsun, kas gevsetici varsa iç bir tane iyi gelir. Benim de gözüm kesmiyo spora başlamayı. Hamlamaktan korkuyorum 🙈

Menün kalori olarak iyi ama 4 dilim ekmek ve kurabiye yerine protein alsan daha doyurucu olur sanki kaptanım :kk77:

Çok doyurucu ve güzel menün, afiyet olsun 😉

Voooaaavvv 😄 maşallah diyelim 🧿

Tebrikler👏👏👏

Filizz, iyiyim anca bakabiliyorum buraya. Sen nasılsın? Haftanın 5 günü kursa gitmek benim pertimi öyle bir çıkarıyor ki spora hiç halim kalmıyor. Şimdi sıpamı uyuttum evi temizliycem yarın misafirim gelecek. Zaten hiç oturamiyorum gün içinde sürekli hareket halindeyim.
Ben biraz diyeti oturttuktan sonra spora başlamak istiyorum ya. Belki 1 hafta daha sonra.
Akşam yürüyüşü çok iyiymiş ama, keşke daha yakın olsaydık da beraber ciksaydik :KK5:
Keşke canım ama sen hakkatten hareketliymişsin zaten. Misafir hazırlığında kolaygelsin 🙏 yarım kilo verdiriyor insana. Dil kursu iyiymiş burda 5 günlük kurs yok sayılır. Öğretmen sıkıntısı çekiyor kurslar

16.01.2025 Menüm

Sabah(10.00)
3 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu beyaz peynir

Ara(13.00)
1kupa sütlü kahve
2 badem

Akşam(18.00)
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 küçük parça fırında tavuk

Su:1.5 lt ( yatana kadar 2.5 olur)
Spor: 5000 adım
Birazdan ev temizliycem ama artık onu saymiyosunuz heralde kurallarda gördüğüme göre.

Bir de danışmak istediğim bir konu var size kızlar. Akşam fırında tavuğu komşum göndermişti. Çok toktum aslında ama bilerek yedim protein almak ve kalorimi bir anda azaltmamak için. Daha önce kalorimi bir anda düşürdüğümde kilo vermem yavaslamisti.
Ne diyorsunuz menüme? Sizce iyi mi? O tavuğu zorla yememe gerek var mıydı?

Keşke canım ama sen hakkatten hareketliymişsin zaten. Misafir hazırlığında kolaygelsin 🙏 yarım kilo verdiriyor insana. Dil kursu iyiymiş burda 5 günlük kurs yok sayılır. Öğretmen sıkıntısı çekiyor kurslar
Sen 2 yıl demiştin di mi Hollandaya taşınalı. Bizim de 1.5 seneye yaklaşıyor Almanya'ya taşınmamız. Dili halledebildin mı kursa gidiyor musun?

Sen 2 yıl demiştin di mi Hollandaya taşınalı. Bizim de 1.5 seneye yaklaşıyor Almanya'ya taşınmamız. Dili halledebildin mı kursa gidiyor musun?
2 buçuk olcak artık aslinda. Çok kursa gittim ama şöyle yoğun bir kurs yok dediğim gibi buralarda.daha bugün bir seviye sınavı yaptım. Bakalım sonuç gelsin baslicam Şubat'ta yeniden. B1 filanım ama konuşmaya çalışınca a2 😂
Bazen sinirim bozuluyor. Daha dün mesela dişçi asistaniyla baya bı bozuk hollandacayla konuştum. Basit hatalar yapıyorum hâlâ. Düzelticem inş.
Senin nasıl dil seviyen? Almanca garip geliyor kulağıma benim

LenaG LenaG canım nerelerdesin özlettin kendini?
Buralardayım canım bakıyorum arada dil kursum var ona gidiyorum, bıdığımın ilaçlarını falan veriyorum ona kanalize olmuş durumdayım çok şükür iyi gidiyor hali 🙏
Uyku düzenim şaştı yine ve az su içmeye başladım düzeltmeye çalışıyorum. Kilo almıyorum ama vermiyorum da onu çözmeye uğraşıyorum

Kızlar ya bu arada tanişmadiklarimla tanişabilir miyiz? Zaten forum online bir de acaba kimle konuşuyorum karşımdaki nasi biri diye bilmeyince bir nevi zorluk yaşıyorum. Diğer türlüsü daha sıcak samimi geliyor. Siz artık tanıyorsunuz az çok birbirinizi ama benim gibi sonradan gelenler için bir kere daha şöyle genel yazsanız kendinizden bahsetseniz olur mu? Nolur nolur 😊😊😌🩷🌷🌷
ya zevklee 😂 ben kasım ayında girdim buraya, 2 hafta falan durabildim sonra hamile olduğumu öğrendim ve devam edemedim yarışlara. geçen hafta da bebişimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum, sonra geri döndüm diyet spor moduma. kafamı dağıtmak için her gün spor yapmaya çalışıyorum bu ara. zaten grup bukonufa efsane bi motivasyon, burdaki herkese apayrı kocaman teşekkür ediyorum.
30 yaşındayım, bir kızım var 3 yaşında. japonca tercümanım demir çelik fabrikasında, öyle geçiyo işte hayatım ev iş çocuk diyet spor arasında 😁 kısa özetle böyle.

Buralardayım canım bakıyorum arada dil kursum var ona gidiyorum, bıdığımın ilaçlarını falan veriyorum ona kanalize olmuş durumdayım çok şükür iyi gidiyor hali 🙏
Uyku düzenim şaştı yine ve az su içmeye başladım düzeltmeye çalışıyorum. Kilo almıyorum ama vermiyorum da onu çözmeye uğraşıyorum
başladın mı japoncayaaa? başka mı yoksa? ben de seni merak ediyordum

Bir de danışmak istediğim bir konu var size kızlar. Akşam fırında tavuğu komşum göndermişti. Çok toktum aslında ama bilerek yedim protein almak ve kalorimi bir anda azaltmamak için. Daha önce kalorimi bir anda düşürdüğümde kilo vermem yavaslamisti.
Ne diyorsunuz menüme? Sizce iyi mi? O tavuğu zorla yememe gerek var mıydı?
bence menünde hiç karbonhidrat olmaması dışında bir sıkıntı yok gibi 😁 proteinini, yağını, sebzeni misler gibi almışsın ama bana sorarsan sağlıklı karbonhidrat kaynakları da az da olsa olmalı her diyette

Korece ye başladım canım 🥰 Daha alfabedeyiz yaa ama çok eğlenceli baya hoşuma gidiyor
ay korece japoncaya kıyasla alfabe açısından çok daha kolay, kursla öğrenmesi çokkk daha rahat çok güzel bir seçim olmuş 🩷 kardeşim de korece tercüman 😂😂 alfabesini okuyabiliyorum ben de çat pat japoncayla bazı kelimeler benzer yani italyanca duysam mesela sıfır kelime anlıyorum ama korece bana tanıdık geliyo daha çok. iyi eğlencelerrrr grameri de türkçeye benziyo korecenin kolay öğrenirsin bence 🩷

Back