Kilolar Firarda 😎

Çok çok geçmiş olsun geç dönüyorm kusura bakma hafta sonu bende rahatsızdım .
Tamm canım çıkarmayız bekliyoruz rabbim şifasını versin inşallah

Hayal kırıklığı canım şoklardayım hala atanmam imkansız o kadar emeğim çöp oldu ona üzülüyorum işte
Herşeyde bir hayır vardır kuzum işiniz o kadar zor ki yalnız değilsin sadece öyle düşün senelerce hazırlanıp atanamayan var Allah bilir doğru zamanını ..
Özelde öğretmenlik flaan düşünmez misin

Öyle canım tşkr ederim aslında çalıştığım oldu tekrardan başvuru yapmayı düşünüyorum ama kızım küçük şartları çok önemli o yüzden bakalım hayırlsı çok üzgünüm Farklı çenenekşerde denileceğim polislik gibi bakalım allah büyük

Evet yine artıyım cumartesiden beri artıyım sanırım sonunda duraklama evresine giriş yapmış bulunmaktayım ama çok takıyor muyum kafaya hayır ne hali varsa görsün tartının diyorum 68,9 çıktım artı 500 cumaya kadar gider mi belki gitmezse keyfi bilir

Gider ortim insallah ben inaniyorumm, bencede tartiyi takmamak lazim ya bianda dusebilliyor cunki

LoL geldi eğer o aktif olacaksa goklerce ile onu ortak yapabiliriz o zmaan kaptanim yada 3lu eş yapalım sen ne dersen

Teşekkür ederim kuzum nasılsın ?

Teşekkürler hoşgeldin 9.takımdaydın değil mi ?
Cok yorgunum canim ya nobetten ciktigimdan beri kislik hazirlikla uğraştım domates, kahvaltilik sos ,biber , patlican derken dun gece ayak bilegim sisti en son topalliyordum krem surdum yastiga uzattim yattim sabah inmisti. Simdi de nöbete geldim

Hoşbuldm canm

Ayy inşaAllah kuzm annem bende yarın gidiyor inşaAllah, en az bi 3 ay gelen giden olmaz 3 aydada hallederim diye umuyorum ama diyete yarın başlıyorum bu gün dışarı çıkacz
Bugün felekten bir gece çal ye gönlünce sonra 3 ay tam motivasyonla diyet yapıp hedef kilona ulaşacaksın
Evett gelelim tartıya yazmasam mi ben acaba
Cuma 65.15
Pazartesi 66

Yediklerime hakim olamiyommm
Çok blr artı değil canım verirsin cumaya kadar
bir şekilde anlaştık canım sporun her an hayatımızda olması gerektiğini inşallah zamanla ikna edeceğim

Çikolata yesem içim gam yemeyecek bugünkü yemekten sonra bakalım yarın kaç çıkacağım
Yaa dimi bende hep oyle dusunrm yemeyip de arti geldigm gun
Ben bir dahaki pazarı beklicem yemek için kendimi o güne saklıyorum Pazara kadar sabredebilirim. Şuan istemiyor canim
Bencede mantikli odul niyetine
Eline emegine saglik canim
Sana hala uyumadı 21 aylık velet dersem ne dersin nasıl dayanıyor aklım almıyor hayret ediyorum vallahi
Yaa bizde farkli deglz azilar gelyr ama sizdede oyle bi durum olabillrmi gerci seninki hic sevmedi uykuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…