Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canjmDün bakamamıştım canım sabahki ekmek sayısı fazla olmuş ama onun dışında harika menü ben de bugün tavuk sote yedim
Harika menü canım afiyet olsun
Biraz fazla olmuş canım keşke o hoşbeş ve kek olmasaymış
Afiyet olsun canım çok güzel menü
dünya tarihine devrim olarak geçer vallahaHer türlü yerde kullananlar ya kirismayan kumaşları ahh ne güzel olur
Bu yemeyle veremem eşim yıllık iznini aldı geziyoruz öyle hep dışarda yemeler zor veririmKız veriyor valla hee ben de şaşırıyorum Azimliiii di mi öyle hatırlıyorum kuzu
Calypso95 gunaydin ortimORTAKLAR
( 17 /24 EYLÜL )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
Azimliiii
Sagol canimSağol canım valla kendiyle ilgilenmek acayip iyi geliyor insana
kız nasıl anlamayim korona ardından o bitti regl geldi derken mevzu derin beceremedim ya ben o olayı
En güzeli vala
159 cnm boyum ama vücudum sıkı olduğu için genelde kilomdan daha zayıf gösterildiğimi söylerler o yüzden fazla zayıflama diyo tabi bı de onun göbek mevzusu var bı 5-6 kg zorla veriyor yeniden alıyor ya bı veremedi tam
Hg cnm hayırlı olsun işin
Hg cnm bdv de çok gezme
Kesinlikle kız vala
Afiyet şifa olsun yaramasın cnm bu hafta kacamaksiz ilerleyelim şimdi gorhdm örtü olmuşuz
Oooo hodri meydan diyosun
Ay evet ya MaşAllah barekAllah darısı başıma
Afiyet olsun canım güzel menü
Baklava olmasa süper menuymus cnm afiyet olsun
Off evet ha yemeyim dedim ama acayip canım çekti kızımla kocam yiyince
Ayy ya geçer bı an önce insAllah şikayetlerin cnm
Artık keyfi emiyor benim emziren kategorisinden çıkmam lazım snrm
Cnm sürekli aynı tartida tartilirsan daha sağlıklı olur annemler yakın demiştin sürekli onların tartisinda tartil bence ya da eve de al mümkünse
Eline sağlık canım çok güzel olmuş10.09/17.09
ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARİ
UYE UYE SONUÇ Azimliiii (+) @Jasminium84(+) × @Ucmelekannesi(+) @Lizozom55 (?) × @Goklerce @pacman %0.454 @hadikonusalim @kardelelen321 %1267 @Beyaz leylak @hzlsel %1.460 @Pnrrr-20 (+) @bilgem tomris %1.116 @Breeze96 (+) @Kubraaaccc(?) × @karabiber01(?) Calypso95 %0.776 @nnurc @Nikinik %2.424 @yarimuhendis (?) eceboce %1.215 @Fit mutlu anne (+) Hedef60kgolmak (+) ×
BİRİNCİLER@nnurc @Nikinik tebrikler kizlar
İKİNCİLER @Beyaz leylak @hzlsel tebrikler canlar
ÜÇÜNCÜLER @hadikonusalim @kardelelen321 tebrikler kizlar
Kizlarrr ins doğru hesaplamışimdir yapabilmiş indir. Aktif olmayanları çıkarıp yeni listeyi hazırlayacağım ins Azimliiii
(Nick yanındaki artılar kişinin artı olduğunu soru işareti kilo bildiriminin olmadığın temsil eder)
Anladim canim.Adam seni her halinle seviyorsa suç mune güzel.
Yaptım gibi hesap eklemem gerekiyormuş uygulamaya canim.
Cansınelimden geldigince iste
Nice birlikte seneleriniz olsun canim.
Güzel vakit gecirmissinizdir ins
Harikasın patır patır gitcek onlar. Zaten sürekli spor yaptığın için yerleşmemistir. Yol ödemi de vardır .
Ayarladım canim oldu sağolasın
Ah ütü deme abla bugun yaptım daha off görmek istemiyorum Hedef60kgolmak yazmadigim şeyi buldum
Güzel vakit gecirmissiniz gördüm sosyal medyada
Aldinizmi yokluğu. Baktınız mı köşe takımına.
Sorularım bu kadar istediğin sorudan Baslayabilisin
Kız o attığın konuda mı yedin bani. Bende sinir oldum okuyunca
Yarin tartıda görürüz kaçamakları.
Kolay gelsin canim ins bicirik uyumusturda halletmissindir islerini
Gideceğin yere varmissindir heralde iyi yolculuklar diyecektim ama
10.000 adım atılmış harikasın
Ayy hafta sonu hiç iş bitmiyor. Sende baya yorulmussun bugün iyi dinlenmeler canim
Hiç sorma canım şu 2 gündür menü paylasmadigimdan da durum vahim. Söylemiştim hiç yarın tartilinca günahıma seni de etiketlerim
Oldu canim başardım teşekkürler
Çok bilirler öyle şeyleri. Bence yarın kendine küçücük bir ödül verebilirsin canim. Abartma nolur cumaya ne kaldı surda
Allah sizi iyi etsin emii @Ezogelin56
Kitapların ardı arkası kesilmiyordu
Ek kitaplar canim dün almistim onları kapliycam
O zmn yarın 54 olcam diye uyuyayım birgün olur yine belkiiiuyku öncesi beyin tetha dalgasına iniyor bilinç altının kapılarının açıldığı zaman :)
Sabitsen guzel canim. Cumaya kadar eksi yaparsin onusabah 7. buçukta tartıldım misafirim vardı kahvaltı hazırladım yediler eşimle çıktılar , o arada su çay kahve içtim yoksa az daha bekler öyle tartılırdım
ben sabitim yine 81.0
Ben hergun uyurken 65 ve apti diye uyuyorum ama gercektenO zmn yarın 54 olcam diye uyuyayım birgün olur yine belkiii
Afiyet olsun :) iyi gezmelerrrBu yemeyle veremem eşim yıllık iznini aldı geziyoruz öyle hep dışarda yemeler zor veririm
Gubaydin canim ️️
KİLOLAR FİRARDA
(17.09/23.09)
ADIM TABLOSU
NoÜye Nick 17.09 18.09 19.09 20.09 21.09 22.09 23.09 1 Azimliiii 2 @Beyaz leylak 10.084 3 @bilgem tomris 4 @Breeze96 5 C Cagrihilal1 6 Calypso95 7 DeryaOnDiet 10.193 8 eceboce 12000 7400 6200 9 @eliya 10 @Fit mutlu anne 10.828 11 @Goklerce 5.300 12 @hadikonusalim 13 Hedef60kgolmak 17.651 14 @hzlsel 13.506 15 @Jasminium84 16 @karabiber01 17 @kardelelen321 6.000 18 @Kubraaaccc 19 @Lizozom55 20 @Nikinik 21 @nnurc 4.800 22 @pacman 23 @Pnrrr-20 10.000 24 @Sonsuz umut 5.000 25 @Ucmelekannesi 26 @yarimuhendis 28 El_Em 29 @Dermabebak
Ben de sasirdim bu eksiye cuma gunu sevinecem nasil oldu anlamadim bende. Gecen hafta cuma pazartesine gore arti 300 gelmistim ayni olmasin yine erken sevjnmeyecegimHadi bakalım gitsin ödemler
Hoş geldin canım
Bak beni geçtin neyse peşindeyim canım Çok iyi eksi cuma günü harika bir sonuç geliyor
Kolay gelsin canım cumaya kadar halledersin sen
Cuma güzel bir rakam gidecek inşallah
Iyi tatiller canim. Tek kilo alma da tatilde donunce dikkat edersinBu yemeyle veremem eşim yıllık iznini aldı geziyoruz öyle hep dışarda yemeler zor veririm
17 - 24 Eylül Cuma Hedef Tablosu
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ @hzlsel 68,4 67,5 Calypso95 76,7 76 @eliya 80,1 79,1 @Sonsuz umut 69,6 68,8 @kardelelen321 92,65 92,15 @kollontai 54,6 53,9 DeryaOnDiet 74,8 74,2 @Tempus 79,3 78 Azimliiii 64,8 64 @Breeze96 76,35 75 @Pnrrr-20 76,5 73,5 @Ucmelekannesi 65,15 64,5 Hedef60kgolmak @Nikinik eceboce 73,2 72,3 @Goklerce 62,7 62 @Fit mutlu anne 82,20 81 @nnurc 72,45 71 @pacman 65,8 65,5 @hadikonuşalım 63,9 62,5 @bilgem tomris 79,7 78 @Jasminium84 66,85 65,9 C Cagrihilal1 69,65 69 ekim2009 81 80,3 @Dermabebak 69,5 @karabiber01 @Beyaz leylak @Lizozom55
Kızlar hedef listemiz...
Cuma günü hepsinde olur inşallah.
inşallah olcak kuzum ben de öyle uyuyayım o zamanBen hergun uyurken 65 ve apti diye uyuyorum ama gercekten
tabi ki ama tüyolar var gülüm tek başına olumlu cümlenin işe yaraması uzun sürerO zmn yarın 54 olcam diye uyuyayım birgün olur yine belkiii