• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

İyi geldiğiniz kesin 🙏 tüm motivasyonumu kaybettim tjne az almışım hiçbir düzenim yok ya çok yiyorum ya açım.
Düzelmedi kalp sıkıntısı çıktı tansiyon sıkıntısı çıktı geçen hafta bu haftanın yarısı hep raporluydu okula dün gitmeye başladı maske ayrı sorun zaten bakalim Rabbım sağlık versin neylerse güzel eyler.

Takımdan çıkarmayın önümüzdeki hafta vererek geliyorum eskiye dönmek istemiyorum yürüyüşlere de başladım 2 gündür 🙏
Çok çok geçmiş olsun geç dönüyorm kusura bakma hafta sonu bende rahatsızdım .
Tamm canım çıkarmayız bekliyoruz rabbim şifasını versin inşallah 💕

Hayal kırıklığı canım şoklardayım hala atanmam imkansız o kadar emeğim çöp oldu ona üzülüyorum işte
Herşeyde bir hayır vardır kuzum işiniz o kadar zor ki :( yalnız değilsin sadece öyle düşün senelerce hazırlanıp atanamayan var :( Allah bilir doğru zamanını ..
Özelde öğretmenlik flaan düşünmez misin

Herşeyde bir hayır vardır kuzum işiniz o kadar zor ki :( yalnız değilsin sadece öyle düşün senelerce hazırlanıp atanamayan var :( Allah bilir doğru zamanını ..
Özelde öğretmenlik flaan düşünmez misin
Öyle canım tşkr ederim aslında çalıştığım oldu tekrardan başvuru yapmayı düşünüyorum ama kızım küçük şartları çok önemli o yüzden bakalım hayırlsı çok üzgünüm Farklı çenenekşerde denileceğim polislik gibi bakalım allah büyük

Evet yine artıyım cumartesiden beri artıyım sanırım sonunda duraklama evresine giriş yapmış bulunmaktayım ama çok takıyor muyum kafaya hayır ne hali varsa görsün tartının diyorum🤣🤣🤣 68,9 çıktım artı 500 cumaya kadar gider mi belki gitmezse keyfi bilir😤

Evet yine artıyım cumartesiden beri artıyım sanırım sonunda duraklama evresine giriş yapmış bulunmaktayım ama çok takıyor muyum kafaya hayır ne hali varsa görsün tartının diyorum🤣🤣🤣 68,9 çıktım artı 500 cumaya kadar gider mi belki gitmezse keyfi bilir😤
Gider ortim insallah ben inaniyorumm, bencede tartiyi takmamak lazim ya bianda dusebilliyor cunki

Eline sağlık canım harika kaptanlarsınız siz 💕💕🤩🤩
@kollontai sadece kilo bildirimi yapıyor listelerde olmak istemiyor kuzum başka birisi var ise G Goklerce yi onla eş yapalım veya 3 lü eş yapalım 🤩 öyle de olur :)
LoL geldi eğer o aktif olacaksa goklerce ile onu ortak yapabiliriz o zmaan kaptanim yada 3lu eş yapalım sen ne dersen

Teşekkür ederim kuzum nasılsın ?

Teşekkürler hoşgeldin ☺️ 9.takımdaydın değil mi ?
Cok yorgunum canim ya nobetten ciktigimdan beri kislik hazirlikla uğraştım domates, kahvaltilik sos ,biber , patlican derken dun gece ayak bilegim sisti en son topalliyordum🤣 krem surdum yastiga uzattim yattim sabah inmisti. Simdi de nöbete geldim 😖

Hoşbuldm canm 😍

Ayy inşaAllah kuzm 😂 annem bende yarın gidiyor inşaAllah, en az bi 3 ay gelen giden olmaz 3 aydada hallederim diye umuyorum 🤲😂 ama diyete yarın başlıyorum 🙈😂😂 bu gün dışarı çıkacz
Bugün felekten bir gece çal ye gönlünce sonra 3 ay tam motivasyonla diyet yapıp hedef kilona ulaşacaksın😍😍
Evett gelelim tartıya yazmasam mi ben acaba🤭🤭
Cuma 65.15
Pazartesi 66

Yediklerime hakim olamiyommm
Çok blr artı değil canım verirsin cumaya kadar🥰
Evet canım ben de ilk etapta çok yaptım. Vücut artık tepki vermiyor. Daha zorlamak istiyor. Kademe kademe arttırıyorum ben de. Şimdi 15 dk ısınmak için yapıyorum leslie. Sonrasında pilates yapıyorum. Bölgesel (squat, plank, mekik, şınav) egzersizler yapıyorum. Bir buçuk saat spor sürüyor. Sabah yapıyorum, metabolizmayı çalıştırıyorum (yani sobayı yakıyorum akşama kadar yanıyor).

Hoşgeldin canım

😱
Yürüyüş yap bari çaktırmadan kuzum. Bir de artık sporu sağlıklı olmak zinde kalmak için yaptığını kabullense iyi olur.

Hadi geçmişi kaldır at. Bugün tekrar başla canım. Bu hafta güzel bir eksi gelsin 😉

Emeğine sağlık canım
@hadikonusalim tebrik ederim canım 3.olmuşuuuz. :KK5:

Emeğine sağlık canım

Ortiiim bu hafta en eksi biz olalııım 💕💕

Gözün aydın canım ailene kavuştun. Yaşam koçu da ne iyi olmuş yanına denk gelmiş. Bu hafta motivasyon sende tavan 😊

Evet canım hepsi farklı. Kimsenin yöntemi kimseye uymuyor. En iyisi çocuğunu iyi tanımak ve uzlaşmak gerek bana göre.

Tekrardan hoş geldin canım. Hadi bu defa hedefe ulaşmadan gitmek yok. Diyetisyenle çok daha disiplinli ilerleyeceğin için daha kolay olacak bence

Ortiim hiç merak etme. Artılarımız gidecek çok iyi eksiler görcez bu hafta.

Vaay süper bi eksii👏👏👏

Süper 👏👏

Çok güzel👏👏

Tamamdır kuzu kaydettim

Teşekkür ederim kuzum 😘
bir şekilde anlaştık canım sporun her an hayatımızda olması gerektiğini inşallah zamanla ikna edeceğim 🙈

Çikolata yesem içim gam yemeyecek bugünkü yemekten sonra bakalım yarın kaç çıkacağım🤣
Yaa dimi bende hep oyle dusunrm yemeyip de arti geldigm gun :rolleyes:
Ben bir dahaki pazarı beklicem yemek için kendimi o güne saklıyorum 😃Pazara kadar sabredebilirim. Şuan istemiyor canim
Bencede mantikli odul niyetine :KK36:
:KK19: ORTAKLAR :KK19:
( 17 /24 EYLÜL )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar :KK200:
@Azimliiii ❣️
Eline emegine saglik canim
Sana hala uyumadı 21 aylık velet dersem ne dersin:işsiz: nasıl dayanıyor aklım almıyor hayret ediyorum vallahi
Yaa bizde farkli deglz azilar gelyr ama sizdede oyle bi durum olabillrmi gerci seninki hic sevmedi uykuyu :confused:

Back