- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
inşallah gülümmm..Sabitsen guzel canim. Cumaya kadar eksi yaparsin onu
çünkü hafta sonu akşam bir kere menemen ekmek yemiştim onun dışın da hepsi gayet sağlıklıydı eksi olsagüzel olacaktııı beeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah gülümmm..Sabitsen guzel canim. Cumaya kadar eksi yaparsin onu
ben hep yapıyorum işim bilinç altını kurcuklamak , diyet yapmıyorum ki :)Ben hergun uyurken 65 ve apti diye uyuyorum ama gercekten
Birkac gunndiyete sra vermek iyi geldi sanki bana. Ayy bu cuma 73u horcem gibiinşallah olcak kuzum ben de öyle uyuyayım o zaman
Insallah cumaya eksi olur caniminşallah gülümmm..
çünkü hafta sonu akşam bir kere menemen ekmek yemiştim onun dışın da hepsi gayet sağlıklıydı eksi olsagüzel olacaktııı beeeee
inşallah 73 hiç görmezsin direk 72 li rakam görürsünBirkac gunndiyete sra vermek iyi geldi sanki bana. Ayy bu cuma 73u horcem gibi
Benim anladigim ben sIk sIk ve az miktarda yeyince veriyormusum bir de spor tabikiben hep yapıyorum işim bilinç altını kurcuklamak , diyet yapmıyorum ki :)
yemek içmek aslın da çok da önemli değil, sadece gerçekten açken yemek önemli ve tabi ki açlıkla susuzluğu beden sık sık karıştırdığı için aç hissederken önce su içip bir kaç dk beklemek , açlık gidiyor genel de , gerisi bilinç altına hangi inanç kalıplarını yerleştirdiğimizle ilgili
Ayy o cok zor canjm. Acelem yok twk gitsin de kilolar bu seferki diyet iyi geldi banainşallah 73 hiç görmezsin direk 72 li rakam görürsün
ben aktif değilmiymişim kuzumORTAKLAR
( 17 /24 EYLÜL )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
@Azimliiii
Geçmiş oslun canimKizlar gunaydin haftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar
Birinci olmusuz canimm Nikinik
Yani uyusa daha iyi ama huysuzluk yapmıyorsa artık yapacak birşey yok.Kışlık yapıyorum bi heveslendim karışık turşuya falan. Hayırlısı bakalım. Eşim gece gündüz turşu mu yicez diye isyanda
Yok huysuz değil. Sadece uyumak istemiyor. Bizimle oturmak istiyor. Hadi kızım uyuyalım dediğim an ağlamaya başlıyor
İnşallah bakalım
Ütüyü bulanın canına ben de rahmet okuyorum
Güzel akım olur denesekmiO ütü yok mu gerçekten dün beni mahvetti buruşuk buruşuk giysek gitsek ne olur sanki yeni bir akım çıksa keşke kurtulsak Ucmelekannesi
Ne güzel ekside olman harika
Gece yarısı yaptım ya hemen sana bir ortak bulayım kusura bakma canimgünaydın fit ve güzel hanımlarrr
kilo bildirimi
cuma :73,2
pazartesi :73,2
sabitim arkadaşlar ... hafta sonu kaçırdım yine maalesef
ben aktif değilmiymişim kuzum
Ya abla bu ara huy edindi gecenin bir vakti acıktım diyor babası kılıklı ne olacak,bir aksam babasina bıraktım uyutsun diye sonra baktım mutfaktalar açmışlar dolabı peynir ekmek yiyorlarayy vallaha güldüm, gözüm de canlandı çok tatlı bir görüntüydü amaaa ,rüyasında mı gördü acaba canı çekti kuzunun
öyle buruşuk giyip gitme akımı var bildiğim kadarıylaO ütü yok mu gerçekten dün beni mahvetti buruşuk buruşuk giysek gitsek ne olur sanki yeni bir akım çıksa keşke kurtulsak Ucmelekannesi
Biz daha oralara gelememisiz demekkiöyle buruşuk giyip gitme akımı var bildiğim kadarıyla
SenceYani uyusa daha iyi ama huysuzluk yapmıyorsa artık yapacak birşey yok.
Ama sen uyuyamiyorsun işte ışığı söndürüp yatınca da yatmıyor mu
Offf yatmalı sanada yazık
Hoşbuldum :)hoş geldin gülüm yeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun hedefine giden yolda her gün yüzün gülsün inşallah
Buralardayım canım olabilir :)
Hoşgeldin kaptanım.Şükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
Hoşbuldm canmHoşgeldin canim
Ayy inşaAllah kuzm annem bende yarın gidiyor inşaAllah, en az bi 3 ay gelen giden olmaz 3 aydada hallederim diye umuyorum ama diyete yarın başlıyorum bu gün dışarı çıkaczHoş geldin canım hayırlı olsun bu sefer hedefe ulaşmadan bırakmak yok çok misafirlik de yok inşallah