• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Ben hergun uyurken 65 ve apti diye uyuyorum 😉 ama gercekten 😀😀
ben hep yapıyorum işim bilinç altını kurcuklamak , diyet yapmıyorum ki :)
yemek içmek aslın da çok da önemli değil, sadece gerçekten açken yemek önemli ve tabi ki açlıkla susuzluğu beden sık sık karıştırdığı için aç hissederken önce su içip bir kaç dk beklemek , açlık gidiyor genel de , gerisi bilinç altına hangi inanç kalıplarını yerleştirdiğimizle ilgili

ben hep yapıyorum işim bilinç altını kurcuklamak , diyet yapmıyorum ki :)
yemek içmek aslın da çok da önemli değil, sadece gerçekten açken yemek önemli ve tabi ki açlıkla susuzluğu beden sık sık karıştırdığı için aç hissederken önce su içip bir kaç dk beklemek , açlık gidiyor genel de , gerisi bilinç altına hangi inanç kalıplarını yerleştirdiğimizle ilgili
Benim anladigim ben sIk sIk ve az miktarda yeyince veriyormusum 😀 bir de spor tabiki

günaydın fit ve güzel hanımlarrr

kilo bildirimi
cuma :73,2
pazartesi :73,2

sabitim arkadaşlar ... hafta sonu kaçırdım yine maalesef
:KK19: ORTAKLAR :KK19:
( 17 /24 EYLÜL )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar :KK200:
@Azimliiii ❣️
ben aktif değilmiymişim kuzum :110:

Kizlar gunaydin 💕 haftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar 😞
Birinci olmusuz canimm Nikinik Nikinik 👏😍
Geçmiş oslun canim
Kışlık yapıyorum bi heveslendim karışık turşuya falan. Hayırlısı bakalım. Eşim gece gündüz turşu mu yicez diye isyanda😂

Yok huysuz değil. Sadece uyumak istemiyor. Bizimle oturmak istiyor. Hadi kızım uyuyalım dediğim an ağlamaya başlıyor😬

İnşallah bakalım

Ütüyü bulanın canına ben de rahmet okuyorum😂
Yani uyusa daha iyi ama huysuzluk yapmıyorsa artık yapacak birşey yok.
Ama sen uyuyamiyorsun işte ışığı söndürüp yatınca da yatmıyor mu
O ütü yok mu gerçekten dün beni mahvetti buruşuk buruşuk giysek gitsek ne olur sanki yeni bir akım çıksa keşke kurtulsak🤣🤣 Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Güzel akım olur denesekmi😂
Gunaydin kizlaar tam 500gr eksideyim 💃💃💃 ve daha cumaya cook var 😀

El_Em El_Em @Calypso95
Ne güzel ekside olman harika
günaydın fit ve güzel hanımlarrr

kilo bildirimi
cuma :73,2
pazartesi :73,2

sabitim arkadaşlar ... hafta sonu kaçırdım yine maalesef

ben aktif değilmiymişim kuzum :110:
Gece yarısı yaptım ya hemen sana bir ortak bulayım 😘kusura bakma canim

ayy vallaha güldüm, gözüm de canlandı çok tatlı bir görüntüydü amaaa ,rüyasında mı gördü acaba canı çekti kuzunun :KK36:
Ya abla bu ara huy edindi gecenin bir vakti acıktım diyor 🙄 babası kılıklı ne olacak,bir aksam babasina bıraktım uyutsun diye sonra baktım mutfaktalar açmışlar dolabı peynir ekmek yiyorlar 🤦🤣

Offf yatmalı sanada yazık 😂😂
Belki bir umut diye sormuştum😔
Okul çağı gelince de yataktan kaldiramazsin😂😂😂
Bu arada sabah kaçta kalkıyor kızın erken mi eğer erken se gercekten çocuk uykuya tepki olarak gelmiş dünyaya 🤭

Şükür kavuşturana ben geldim kızlar ❤️❤️
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar😐 gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız 😘😘
Hoşgeldin kaptanım.
Migren için hacamat yaptırdı eltim artık eskisi kadar agrimiyir diyor. Düşünür müsün bilmiyorum ben cesaret edip yaptıramam
Tabi Migren için kafaya yapıyorlar hacamati🤦🏼‍♀️

Back