Kilolar Firarda 😎

Ben hergun uyurken 65 ve apti diye uyuyorum ama gercekten
ben hep yapıyorum işim bilinç altını kurcuklamak , diyet yapmıyorum ki :)
yemek içmek aslın da çok da önemli değil, sadece gerçekten açken yemek önemli ve tabi ki açlıkla susuzluğu beden sık sık karıştırdığı için aç hissederken önce su içip bir kaç dk beklemek , açlık gidiyor genel de , gerisi bilinç altına hangi inanç kalıplarını yerleştirdiğimizle ilgili

Benim anladigim ben sIk sIk ve az miktarda yeyince veriyormusum bir de spor tabiki

günaydın fit ve güzel hanımlarrr

kilo bildirimi
cuma :73,2
pazartesi :73,2

sabitim arkadaşlar ... hafta sonu kaçırdım yine maalesef
ben aktif değilmiymişim kuzum

Kizlar gunaydin haftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar
Birinci olmusuz canimm Nikinik
Geçmiş oslun canim
Yani uyusa daha iyi ama huysuzluk yapmıyorsa artık yapacak birşey yok.
Ama sen uyuyamiyorsun işte ışığı söndürüp yatınca da yatmıyor mu
O ütü yok mu gerçekten dün beni mahvetti buruşuk buruşuk giysek gitsek ne olur sanki yeni bir akım çıksa keşke kurtulsak Ucmelekannesi
Güzel akım olur denesekmi
Gunaydin kizlaar tam 500gr eksideyim ve daha cumaya cook var

El_Em @Calypso95
Ne güzel ekside olman harika
günaydın fit ve güzel hanımlarrr

kilo bildirimi
cuma :73,2
pazartesi :73,2

sabitim arkadaşlar ... hafta sonu kaçırdım yine maalesef

ben aktif değilmiymişim kuzum
Gece yarısı yaptım ya hemen sana bir ortak bulayım kusura bakma canim

ayy vallaha güldüm, gözüm de canlandı çok tatlı bir görüntüydü amaaa ,rüyasında mı gördü acaba canı çekti kuzunun
Ya abla bu ara huy edindi gecenin bir vakti acıktım diyor babası kılıklı ne olacak,bir aksam babasina bıraktım uyutsun diye sonra baktım mutfaktalar açmışlar dolabı peynir ekmek yiyorlar

Offf yatmalı sanada yazık
Belki bir umut diye sormuştum
Okul çağı gelince de yataktan kaldiramazsin
Bu arada sabah kaçta kalkıyor kızın erken mi eğer erken se gercekten çocuk uykuya tepki olarak gelmiş dünyaya

Şükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
Hoşgeldin kaptanım.
Migren için hacamat yaptırdı eltim artık eskisi kadar agrimiyir diyor. Düşünür müsün bilmiyorum ben cesaret edip yaptıramam
Tabi Migren için kafaya yapıyorlar hacamati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…