• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Hoşgeldin kaptanım.
Migren için hacamat yaptırdı eltim artık eskisi kadar agrimiyir diyor. Düşünür müsün bilmiyorum ben cesaret edip yaptırmadım.
Tabi Migren için kafaya yapıyorlar hacamati🤦🏼‍♀️
Hoşbulduk canım ben sırttan çok yaptırdım hatta bir kere atak anında denk geldi o saniye düzeldim canlandım, kafadan hiç yaptırmadım ozman açıktım tereddüt ettim çalışıyordumda saçın altından gözükürse diye şimdi kapalıym yaptırmak lazım aslında. Ama onda da sırt gibiyse sanki geçici bir rahatla uzun süreli bir düzelme yok gibi eğer sırt gibiyse tabi
Botoks yaptırdım 2 3 ay çok iyiydi o da geçti 😐

Teşekkür ederim kuzum nasılsın ?

Teşekkürler hoşgeldin ☺️ 9.takımdaydın değil mi ?
hoşbuldum evet 9.takımdaydım :)

migren ataklarını süt ürünleri tarçın ve çikolata da tetikliyormuş. bir yazı okumuştum hafiften ağrı bile olsa o gün tüketmeyin yazıyordu

Hoşbulduk canım ben sırttan çok yaptırdım hatta bir kere atak anında denk geldi o saniye düzeldim canlandım, kafadan hiç yaptırmadım ozman açıktım tereddüt ettim çalışıyordumda saçın altından gözükürse diye şimdi kapalıym yaptırmak lazım aslında. Ama onda da sırt gibiyse sanki geçici bir rahatla uzun süreli bir düzelme yok gibi eğer sırt gibiyse tabi
Botoks yaptırdım 2 3 ay çok iyiydi o da geçti 😐
Uclemen gerek diye biliyorum canim.
Ama tabi ileri seviye de bir ağrı seninki anladığım kadarıyla. Kesin bir tedavi yöntemi yok sanırım. Başlayacağını anladığın anda ilaç içip önleyebilirsin belki.

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
( 17 /24 EYLÜL )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar :KK200:
@Azimliiii ❣️
Eline sağlık canım harika kaptanlarsınız siz 💕💕🤩🤩
kollontai kollontai sadece kilo bildirimi yapıyor listelerde olmak istemiyor kuzum başka birisi var ise G Goklerce yi onla eş yapalım veya 3 lü eş yapalım 🤩 öyle de olur :)

hoşbuldum evet 9.takımdaydım :)

migren ataklarını süt ürünleri tarçın ve çikolata da tetikliyormuş. bir yazı okumuştum hafiften ağrı bile olsa o gün tüketmeyin yazıyordu
Evet evet çok fark ediyor yanlışlıkla yemezsem dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen ne yaparsam yapayım regli zamnı ise onu kaçırmıyor 😔 birebir aynı gün başlıyorlar :( ayın diğer günlerinde hiç sorun yok :(

Ben de Leslie hep yapardım ama baktım sonradan bir işe yaramadigini farkettim. Benim yaptığım spor da vücudumun yanması lazım yoksa spor yaptigimi hissetmiyorum. Leslie den sonra 2 sene önce Tuğçe alpaya geçtim. Bir gün karın ertesi gün bacak iç bacak kalça diğer gün de kol calisiyordum çok güzel yakıyor vücudu ve güzel etki ediyor. O kadına bayiliyorum
Evet canım ben de ilk etapta çok yaptım. Vücut artık tepki vermiyor. Daha zorlamak istiyor. Kademe kademe arttırıyorum ben de. Şimdi 15 dk ısınmak için yapıyorum leslie. Sonrasında pilates yapıyorum. Bölgesel (squat, plank, mekik, şınav) egzersizler yapıyorum. Bir buçuk saat spor sürüyor. Sabah yapıyorum, metabolizmayı çalıştırıyorum (yani sobayı yakıyorum akşama kadar yanıyor).
Gruplar kapanmış üzüldüm kızlar :KK43: bende aranıza katılabilir miyim ?
Hoşgeldin canım
Günaydın kızlar 💕💕💕 Dün saat 12de yattım 10da kalktım nasıl yorulmuşsam🤣 Eşimle sürekli kilo konusunda tartışıyoruz hiçbir şekilde ne yürüyüş be evde spor yapmamı istemiyor sanırım bu durum benim modumu düşürüyor🙈
😱
Yürüyüş yap bari çaktırmadan kuzum. Bir de artık sporu sağlıklı olmak zinde kalmak için yaptığını kabullense iyi olur.
Merhaba kızlar minik bi ban yedim de geldim😝
Şu an turşu vs yapıyorum. Pazara gittim bugün. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. O uyuyunca devam edicem inşalalh
Aşırı yoruldum yalnız
Dün ve bugün biraz fazla kaçamak yaptım. Dışardaydım. Bugün de kahvaltıya gittik. Kaçamaklarım baya var😳 umarım tartıya köy yansımaz. Dün sporla kapatmaya çalıştım da bakalım
Hadi geçmişi kaldır at. Bugün tekrar başla canım. Bu hafta güzel bir eksi gelsin 😉
10.09/17.09
ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARİ

UYEUYESONUÇ
@Azimliiii (+)@Jasminium84(+) ×
@Ucmelekannesi(+) Lizozom55 Lizozom55 (?) ×
G Goklerce @pacman%0.454
denizbenimadim denizbenimadim kardelelen321 kardelelen321 %1267
@Beyaz leylak@hzlsel%1.460
@Pnrrr-20 (+)@bilgem tomris%1.116
@Breeze96 (+)@Kubraaaccc(?) ×
@karabiber01(?)@Calypso95%0.776
nnurc nnurc Nikinik Nikinik %2.424
@yarimuhendis (?)@eceboce%1.215
@Fit mutlu anne (+)@hedef54kg (+) ×

BİRİNCİLER
nnurc nnurc Nikinik Nikinik tebrikler kizlar 👏👏👏

İKİNCİLER
@Beyaz leylak @hzlsel tebrikler canlar👏👏

ÜÇÜNCÜLER
denizbenimadim denizbenimadim kardelelen321 kardelelen321 tebrikler kizlar👏

Kizlarrr ins doğru hesaplamışimdir yapabilmiş indir. Aktif olmayanları çıkarıp yeni listeyi hazırlayacağım ins @Azimliiii

(Nick yanındaki artılar kişinin artı olduğunu soru işareti kilo bildiriminin olmadığın temsil eder)
Emeğine sağlık canım
denizbenimadim denizbenimadim tebrik ederim canım 3.olmuşuuuz. :KK5:
:KK19: ORTAKLAR :KK19:
( 17 /24 EYLÜL )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar :KK200:
@Azimliiii ❣️
Emeğine sağlık canım
Allaaaahh ilk ortağıma düştüm😘
Ortiiim bu hafta en eksi biz olalııım 💕💕
Ay geldim ben sonunda😍gelirken yanımda da yaşam koçu bi abla vardı ay ne güzel konuştu rahatlattı beni çok iyi geldi💃
Gözün aydın canım ailene kavuştun. Yaşam koçu da ne iyi olmuş yanına denk gelmiş. Bu hafta motivasyon sende tavan 😊
Ben kızımla anladım ki her çocuğun mizacı farklı. Benimki de böyle napalım🤷‍♀️ 6. Aydan beri uyku sevmiyor . Bazen deliriyorum ama yapacak bir şey yok🤷‍♀️
Evet canım hepsi farklı. Kimsenin yöntemi kimseye uymuyor. En iyisi çocuğunu iyi tanımak ve uzlaşmak gerek bana göre.
Amanın nolmuş takım kapanmış buraya göç edilmiş bişeler olmuş, ama önemli olan birlikte kalmak yola devam etmek buraya göç edilmese çok üzülürdüm 🙈 benim tatil bitti kürkçü dükkanıma geri döndüm 😁
Yarın büyük gün diyetisyene başlıyorum inşaAllah :halay: El_Em El_Em
Tekrardan hoş geldin canım. Hadi bu defa hedefe ulaşmadan gitmek yok. Diyetisyenle çok daha disiplinli ilerleyeceğin için daha kolay olacak bence
Günaydın kızlar ben sabah +1500 kg ile uyandım :d bekliyordum tabiki hastalık düzensizlik o bu şu derken olacağı buydu

Amaaa gel gelelim kii kardelelen321 kardelelen321 ortim olmuş 🙈 bu hafta 3 günlük kabak detoksuna bu gün başlıyorum 🤗🤗
Ortiim hiç merak etme. Artılarımız gidecek çok iyi eksiler görcez bu hafta.
Gunaydin
Cuma 69.65
pazartesi 68.75
Fark -900
@Beyaz leylak merhaba yeni ortim kimi etiketleyem bilemedim seni etiketledim 🙈🙈
Vaay süper bi eksii👏👏👏
Kilo bildirimimi yapayım wc çıkamadım acıktık kahvaltı hazırlıyorum kalanı cumaya olsun bklm
Cuma: 82.20
Pazartesi: 81.85
Fark: -350 bu hafta hedefim 81 bklm insAllah görürüm
Süper 👏👏
Günaydın kızlar
Cuma:63.9
Bugün:63.7
Kaçamaklarım olmasa iyi gidecekti de neyse sağlık olsun
Okulda nöbetçiyim😘
Çok güzel👏👏
😂 aynen bayağı iyiydi yaa 😋 🤭
Cnm alıntı yapıp buraya yorumlarsan daha güzel olur 🤗

Yaaa 😍

Ne güzel bişeymiş ooo 😍

Hahaha 😂 iyi olmuş şekerli şeyler verip uyku kaçırmasının karşılığı haha 😂
Anam bu bebeler bizden zeki oluyıııı :confused:

😘😘😘 hg cnm hayırlı olsun başlangıcın

Tebrikler cnmm 👏👏👏

kardelelen321 kardelelen321 cnm kilom 62.6 kg
Cuma hedefim 62.0 kg olsun çok uçmayayım belli olmuyor :KK66:
Tamamdır kuzu kaydettim
Afiyet olsun bol yağ yakmalar
Teşekkür ederim kuzum 😘

Evet canım ben de ilk etapta çok yaptım. Vücut artık tepki vermiyor. Daha zorlamak istiyor. Kademe kademe arttırıyorum ben de. Şimdi 15 dk ısınmak için yapıyorum leslie. Sonrasında pilates yapıyorum. Bölgesel (squat, plank, mekik, şınav) egzersizler yapıyorum. Bir buçuk saat spor sürüyor. Sabah yapıyorum, metabolizmayı çalıştırıyorum (yani sobayı yakıyorum akşama kadar yanıyor).

Hoşgeldin canım

😱
Yürüyüş yap bari çaktırmadan kuzum. Bir de artık sporu sağlıklı olmak zinde kalmak için yaptığını kabullense iyi olur.

Hadi geçmişi kaldır at. Bugün tekrar başla canım. Bu hafta güzel bir eksi gelsin 😉

Emeğine sağlık canım
denizbenimadim denizbenimadim tebrik ederim canım 3.olmuşuuuz. :KK5:

Emeğine sağlık canım

Ortiiim bu hafta en eksi biz olalııım 💕💕

Gözün aydın canım ailene kavuştun. Yaşam koçu da ne iyi olmuş yanına denk gelmiş. Bu hafta motivasyon sende tavan 😊

Evet canım hepsi farklı. Kimsenin yöntemi kimseye uymuyor. En iyisi çocuğunu iyi tanımak ve uzlaşmak gerek bana göre.

Tekrardan hoş geldin canım. Hadi bu defa hedefe ulaşmadan gitmek yok. Diyetisyenle çok daha disiplinli ilerleyeceğin için daha kolay olacak bence

Ortiim hiç merak etme. Artılarımız gidecek çok iyi eksiler görcez bu hafta.

Vaay süper bi eksii👏👏👏

Süper 👏👏

Çok güzel👏👏

Tamamdır kuzu kaydettim

Teşekkür ederim kuzum 😘
hoşbuldum :KK68:

10.09/17.09
ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARİ

UYEUYESONUÇ
@Azimliiii (+)@Jasminium84(+) ×
@Ucmelekannesi(+) Lizozom55 Lizozom55 (?) ×
G Goklerce @pacman%0.454
denizbenimadim denizbenimadim kardelelen321 kardelelen321 %1267
@Beyaz leylak@hzlsel%1.460
@Pnrrr-20 (+)@bilgem tomris%1.116
@Breeze96 (+)@Kubraaaccc(?) ×
@karabiber01(?)@Calypso95%0.776
nnurc nnurc Nikinik Nikinik %2.424
@yarimuhendis (?)@eceboce%1.215
@Fit mutlu anne (+)@hedef54kg (+) ×

BİRİNCİLER
nnurc nnurc Nikinik Nikinik tebrikler kizlar 👏👏👏

İKİNCİLER
@Beyaz leylak @hzlsel tebrikler canlar👏👏

ÜÇÜNCÜLER
denizbenimadim denizbenimadim kardelelen321 kardelelen321 tebrikler kizlar👏

Kizlarrr ins doğru hesaplamışimdir yapabilmiş indir. Aktif olmayanları çıkarıp yeni listeyi hazırlayacağım ins @Azimliiii

(Nick yanındaki artılar kişinin artı olduğunu soru işareti kilo bildiriminin olmadığın temsil eder)
Eline sağlık kaptanım 🤗

nnurc nnurc Nikinik Nikinik tebrikler kızlar 💃💃💃

Back