Kendimizi boğsak günaha girmiş olur muyuz?

Yaz buraya rahatla biz dinleriz :)
En sevmediğim arkadaş tipi de sen anlatırken ama sen de hep şöylesin böylesin diyenler:) salla gitsin arkadaş sana yaradığı iyi geldiği sürece iyi arkadaştır boşver..
Öbür sorunlarına gelince sen şu an depresyondasın diye öyle görüyorsun bence eminim

Bir başarının olması gerekmiyor. Mutlu ol yeter. Sana bunu empoze etmeye çalışırlar " neler yapıyorsun " diye sorarken. Herkes karşılaştırma yapar. işini, çocuklarını, kocanı merak ederler. Sanki insan bunlar olmadan Mutlu olamıyor. Sen mutluluğu kendi içinde ara. Kendini eleştirme sürekli. En büyük düşmanlığı kendine yapıyorsun. Yalnız şunu söylemeliyim evliliğinde mutsuzsan mutlaka boşan. Kendi iyiliğin için. Ancak bu şekilde kafanı dinleyebilirsin huzuru bulursun. Aksi taktirde sürekli anlamsız bir mücadele vermek zorunda kalacaksın.

Hayat birileri icin mücadele edecek kadar uzun degil ama napalim. Tahammül edemedigim icin,konu sahiplerine cidden uzuldugum icin o guruhtayim.

Tatlım benim de aynı çizgi de olduğumu anlamışsındır sanırım.
Şaka yapıyorum.
Ben bencil bir karakterim zaten.
Kendimi zor çekiyorum.
Başkası beni çeksin bir zahmet.

Dimi ya, iki kelam edip rahatlayım demişim beni iyce dibe yolladı sağolsun
Sizde olmasanız zaten napardım bilmiyorum. Bugün buraya yazmak çok iyi geldi gerçekten.
Sağol hayatım ^^

Bi işe gir yoğun tempoda calıs bakalım Kilo kalıyormu :) Kilonu üzerinden atmak istiyorsan Endokrin bölümüne gidiceksin..

Düzelir miyim ne demek ortada düzelmesi gereken bişey olduğunun farkındasın madem hemen başla. Al eline bi bardak su iç mesela şimdi şuan bile sen istersen fark yaratabilirsin. Çocukluktan beri beynimize kodlanan Şeyler var düşün bi çocuklara ne derler şunu yaparsan sana şeker/çikolata vercem vs bu o kadar etkin ki beynimizde ödül/ceza yiyecek şeylerle eşleşmiş artık. Yeme bozukluğu var bende mesela. Bunun için psikolojik destek düşünüyorum bende. Ben 60 bedenden 42-44 bedene düştüm ve sana şunu söyleyebilirim ki 40 beden olmadan 38 olunmuyor şu an ki bedenin neyse bir alt bedenini hedefle. Hedefini yüksek tutarsan çabuk yorulursun gözünde büyür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…