Kendimizi boğsak günaha girmiş olur muyuz?

Ayy kız astrologmusun nesin Valla yükselen burc yengeçi okudum aynı ben. Oha falan oldum. Yemeğe sarışım filan.. şuan bir aydınlanma yaşadım kule İniş izni istiyorumm

İlgileniyorum amatör olarak Yengeç beladır bulaşmışssın demek ki kenarından köşesinden

Ay resmen benmiş ya oturdum okuyorum şuan pskopat gibi. Ayyy başak gibi olaydım nolurrduuuğ

Kız benim yükselen de terazi estetik burcu güzelliğine düşkün. Ama esas burç yengeç o da boğazına düşkün. Anla benim ne zor durumda olduğımu yiyip yiyip aynalara küsüyorum

Kız benim yükselen de terazi estetik burcu güzelliğine düşkün. Ama esas burç yengeç o da boğazına düşkün. Anla benim ne zor durumda olduğımu yiyip yiyip aynalara küsüyorum

Ahahah kıyamam ya.
Değiştirebileceğimiz gibi bir şey olsa vallah parası neyse verip değiştirttirirdim hee
B.k boğazlı, depresif, her şeyde kendini suçlayan, dengesiz. Piiii.... Resmen ben
Diyoki kendinin farkına varıp sağlıklı alışkanlıklar edinirse bundan kurtulur. Kolaydı sanki öyle zort diye sağlıklı alışkanlık edinmek. Demişki oğlak burçlarına baksın, onlar nasıl kendilerini seviyo, özgüvenli kopya çeksin.
Varam gidem de bir oğlak bulam ahahahah

arkadaşım hiç öyle bahsettiğin gibi depresif bi durumda değilsin,sohbetin güzel,kendine güvenmen için bu büyük bi neden zaten.ayrıca sanırım arkadaşların falan da var.yani esasen o kadar da dipte değilsin. :)

Aynı şeylerimi yaşıyoruz nedir.
Benziyoruz şu an ruh halimiz vs. vs.

Mügecim gelsene iki bunalımlı arkadaş olalım :)

İlla günaha gireceksem ben,beni sinir edenleri boğarım

Şaka bir yana depresyondan çıkın,öncelikle kendini sev ve kimseyle kıyaslama.

Yapman gereken şeyleri ve yapmak istediklerini düşün,sırala ve yap.

Müge nerelerdesinnn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…