Kendimizi boğsak günaha girmiş olur muyuz?

zayıflama olayıyla çok uğraştım diyet yapmak işe yaramıyor. bak diyet dedim aklıma yemek yemek geldi :halay:zayıflamak istiyorsan hayat tarzını değiştirceksin. günde bi saat spor yapıp (ben evde yapıyorum), yemek düzenini mantılardan ot yemeklerine kaydırman lazım
ikinci olarak arkadaşlarına çok bakma. onları takip etmen de canını sıkar. ne bileyim direk face kapat numaralarını sil. herkesin hayatı face de muhteşem sonuçta

zayıflama olayıyla çok uğraştım diyet yapmak işe yaramıyor. bak diyet dedim aklıma yemek yemek geldi :halay:zayıflamak istiyorsan hayat tarzını değiştirceksin. günde bi saat spor yapıp (ben evde yapıyorum), yemek düzenini mantılardan ot yemeklerine kaydırman lazım
ikinci olarak arkadaşlarına çok bakma. onları takip etmen de canını sıkar. ne bileyim direk face kapat numaralarını sil. herkesin hayatı face de muhteşem sonuçta
Aynı fikirdeyim. Millet hayatını öyle bi gösteriyor ki sosyal medyada sanırsın herkes prenses hayatı yaşıyor. Bir eli yağda bir eli balda. Ama o iş öyle değil kim bilir onların da ne sıkıntıları var.

Ayrıca konu sahibine bu lafım depresyona girmek istemiyorsanız kendinizden üstün durumda gördüklerinize bakmak yerine sizden daha çok sıkıntısı olan insanlara bakıp halinize şükredin bence.

Çok olumsuz düşünmekten olumsuzu çağırıyorsunuz. Öncelikle ben "yapamıyorum"ları kenara bırakmanız gerek. Ne demek yapamıyorum. Zayıf,başarılı,çocuklu olan arkadaşlarınızda sizin gibi etten kemikten insan,onlar yapabiliyorsa sizde gayet yaparsınız. Kendinizi öyle şartlandırmışsınız ki yazınızın içinde bile çokça olumsuz düşünce var kendinize dair. Psikolok değilim ama böyle düşünerek bir adim ileri gidemezsiniz diye düşünüyorum.
Bir yerden başlayın,tek bir hedef koyun ortaya ama iş ama kilo konusu,hangisi iyi hissettirecekse artık,ona yoğunlaşın ki bence kilo ile başlayın,spor yapmak kafa dağitmaya,enerji yüklemeye birebir,onunla başlayın,1 hafta hiç tartılmadan,sağlıklı beslenerek,imkanlar dahilinde spor yaparak gecirin o 1 haftayı,sonra tartılın,kilo verdiğinizi görünce daha motive olarak devam edersiniz. Kilo konusunu düzene oturtunca,iş konusunada bir el atarsınız.
İnanın isteyin yeter,öyle dertler var ki çaresi yok,sizin derdinizin careside sizsiniz, gayet başarabilirsiniz. Aşamayacağınız bir sorun yok ortada,yeterki olumlu düşünün.
Kolaylıklar dilerim

Mugeeeee duygularini cok yogun yaşıyorsun su sıralar. Bir seye veya birine kizdin hayatindaki bütün olumsuzluklar görünüyor gözüne.
Zayiflar cok mu mutlu
Iyi isi olanlar cok mu mutlu
Cocugu olanlar cok mu mutlu
Esi ve ailesi iyi olanlar cok mu mutlu
Velevki bunlarin hepsine sahip olsun illa onlarinda vardir uzuldukleri seyler...
Kimsenin hayati mukemmel değil.
Ama sen kendin mukemmelsin :KK36:
Cok tatlisin sevilmek cok guzel bir sey bence baksana ne cok insan var burda seni begenen...
Ayrica sen depresyonda falan degilsin dedigim gibi birine veya bi seye kizdin kendini suclayip olumsuz seyleri görüyorsun yapma bunu guzel mugeye...:KK19:

İşin bitince oku da bi güzel patakla döv sonrada sev beni ihtiyacım var :KK43: bende çok seviyom seni, kolay gelsin öptüm.

Cancağazım,okudum ve seni kendime o kadar yakın hissettim ki anlatamam.
Beceremediğim ya da yaşayamadığım şeylerin temelde sebebi ailemdi.Küçükken bahanem vardı onları suçlardım.Şimdi eşek kadar kadın oldum,problemin tamamen ben olduğunu biliyorum.Ama o zamanlar küçüktüm ve elimden hiçbir şey gelmiyordu.Şimdi de şartlar bir türlü değişmiyor.
İki üniversite okudum ama memnun değilim,daha iyisini yapabilirdim.Psikolog ya da avukat olmayı öyle çok isterdim ki...
Daha insani şartlarda büyümeyi de çok istemiştim,değiştiremedim bunu üniye kaçana kadar,kaçmak diyorum çünkü resmen kaçtım.Bir daha da dönmedim.Kendimden başka hiç kimsem yoktu.Hep dedim ki bela olmasın da desteğine de ihtiyacım yok kimsenin.
Uzatırsam konu karışacak ve ben de pek iyi değilim bu aralar,toparlayamıyorum kafamı da cümlelerimi de.
Hayatta öğrendiğim en güzel şey;
Sen varsan her şey var,sen yoksan zaten öpmüşüm gerisini...
Aynı hisleri hissettiğim zaman o kadar çok ki o yüzden boşa geçiyor ömrüm.
En azından ben çabuk toparlıyorum çünkü kendimi çook seviyorum.

İştahınızın kesilmesi için tarçınlı su için.
Eşinizi kendi haline bırakın, olduğu gibi kabullenin ve beklentiye girmeyin.
Acilen iş bulun en yoğun olanından.
Son olarak, ben sizde çok güzel bir yaşam enerjisi hissettim şunu da unutmayın ki Mutlu olan herkesin bir başarı hikayesi yok.

Mugecim istedigin şeyler atla deve değil ki. Yani is bulmak, kilo vermek imkansız değil
Psikoloğa devam et derim. Onun haricinde burada zayıflama grupları var. Oralara katıl. Spor salonuna git maddi imkanın yoksa bol bol yürü. Kendine bir kota belirle ayda bir kitap bir dergi bitir mesela ;-) Eşini ikinci plana at, ev islerini ikinci plana at. Dedin ya kv trip atar diye. Sallama; işim var benimde çık git. Hep yazıyorum hep yazacağım; önce can sonra canan.

İş konusunda çok mutsuz e haklıda
e eşide evde yok otel misali kullanıyo
doktora da gitmiyo
Bu imaj bunu düşündürüyo.

İş bana kilit nokta gibi geliyo hani çok yorulacağı nefes alamıyacağı dahi bi işi olsa mutlu olucak

Hani enerji olayı bu işi olsa daha bi pozitif enerji vericek eşine gibi geliyo

Tabiki eşinin oyalamaya bekletmeye hakkı yok . Neyse derdi keşke söylese doktora gitmek istemiyorum çünki ...

bu boşluğu doldursa ama doldurmuyo

Eşinin bende bıraktığı izlenim hayatı tek başına, tek kişilik yaşamayı seven bir adam olması. Böyle tanıdığım insanlar var ve bana göre evlenmemeliler. Zaten kendilerince dört dörtlük bir düzenleri var ve o düzene ikinci bir kişiyi alamıyorlar. Hoş ikinci bir kişiyi bile hayatına alamayan insan baba olunca nasıl olacak o da artı bir soru işareti.
İş konusuna katılıyorum. Ama şunu da biliyorum insanoğlu mutsuz bir durumdaysa (bu içsel olur dışsal olur) iş de bir yere kadar oyalayabiliyor.

Kızlar gerçekten çok tatlısınız, kafa kafaya verip kritiğimi yapıp tavsiyelerde bulundunuz, seviyorum sizi ^^

Beni tarif etmişsiniz merhaba tanışalım Hande ben :halay: Dört senedir kilom var kilom var diyet yapamıyorum diyorum, veremediğim gibi üstüne de ekledim 15 kilo! Her ay bir kilo sadece bir kilo versem şimdi tüy gibiydim. Bu bir.

Sürekli kararlar alıyorum tırnaklarımı uzatıcam, spora başlıycam, anti aginge devam edicem. Ama yok sürdüremiyorum. Dolabım sürmediğim kremlerle dolu mesela, üşeniyorum. DEV ÜŞENME DALGASININ İÇİNDEYİM. Bak bir yemeğe üşenmiyorum :110:

Şu an çalışmak istiyorum çünkü iş hayatı beni daha verimli yapıyor ama arayan soran yok. Ben kariyerli arkadaşlarımla görüşmeyi de kestim mesela bana göre aramızda uçurumlar vardı çünkü.

Ama ben depresyonda hissetmiyorum tek farkımız bu. Sadece kendime artık inanmıyorum ve kendimi olduğum gibi sevmeye çalışıyorum.

Ekleme yapmak istedim. 24 yaşımda ilk evliliğimi yaptım çok zor zamanlar yaşadım üstesinden geldim. Çalışmayan ve sürekli sözle hakaret eden bir eş, maddi sorunlar ve benim eve bakmam, hakaretlerle dolu bir cinsel hayat ve aldatılma. Ben bunu yendim. Ama şu an çok kırılganım ve neleri atlatmış biri olarak bu iradesiz hallerime çok kızıyorum.

Handee sende bendensin :) İşte aynen böyle,beni çok iyi anlıyorsun, dev üşengeçlik :) Ben kendimi böyle kabul edemiyorum ama. Çünkü mutsuzum, şişmanım, kendimi çirkin hissediyorum. Her ortamdan çekiyorum kendimi. Evde kaldıkça depresyona girdim, çocuk olmadıkça bu tavan yaptı. Ben böyleyim dersem tamamen depresyoncu olurum herhalde:KK43:

Handee sende bendensin :) İşte aynen böyle,beni çok iyi anlıyorsun, dev üşengeçlik :) Ben kendimi böyle kabul edemiyorum ama. Çünkü mutsuzum, şişmanım, kendimi çirkin hissediyorum. Her ortamdan çekiyorum kendimi. Evde kaldıkça depresyona girdim, çocuk olmadıkça bu tavan yaptı. Ben böyleyim dersem tamamen depresyoncu olurum herhalde:KK43:

Zaman zaman ben de kendimi sevmiyorum, eski fotoğraflarıma bakıp üzülüyorum. Ama çok tembelim diyet yapmaya bile üşeniyorum, kahvaltı hazırlamaya üşenip dışarıdan börek çörek siparişi veriyorum mesela. İçimde zerre heves yok. İşe girince değişirim ama şu an iş de yok. Kedilerimle avunuyorum çünkü çocuk da sevmiyorum istemiyorum senin aksine.

Acaba sen de kedi mi alsan çok iyi gelir depresyona :KK36:

Aaa ben ayni ben gerci hepsini okumadim ama.

Hayat zor. Zamanla olaylara kendi cözümümü bulmayi ögrendim. Baskasi at gibiyse ben kaplumbaga. Tombik agir ama en azindan yürüyen. Kilo sorununu doyana kadar saglikli yemek olarak cözdüm.(hala 15kilo fazlam var) aC birakmiyorum kendimi. Cavdar bulgur sebze meyve. Tok karin. Veremesem de almiyim.
4 senedir yapayalnizim. Esim disinda bir insan yüzü görmüyorum 1-2 hafta bazen. Herkes uzakta. Sabah uyaninca sesimi kisildigina aksama kadar fark edemiyecek kadar yalnizdim birara. Tüm bölümüm kariyer yapti tek issiz benim. Burdaki yasitlarim dil biliyor is güc sahibi. Ben cocuk gibiyim. Dil bile bilmiyorum dogru düzgün. Ama hedef koydum 5-10 yil sonra bile olsa olsun. Hergün bir kum tanesi kadar bir sey yapmaya calissam da kar. Saglik olsun. Ne desem etki etmicek aslinda. Depresyon bazen ataga gecer. Bende de oluyor. Ama her seferinde daha güclü bir ben cikio. O atak sirasinda bunu fark edemiyor insan. Sey gibi en dibe batinca ayaklarinla kendini daha hizli yukari itebilmek gibi. Suan fark edemezsin bu yasadigin dogal sürec. Zamanla fatk edeceksin. Ve de normalsin. Hepimiz böyleyiz aslinda.

bence ise tam tersi, mügenin şu durumunun en büyük sebebi kocası. mügecim sen kendini niye boğuyosun kocayı boğ bence En Büyük KK adamı tanısam tenhada ben sıkıştırıp pataklıcam artık:sopa:

ama iş iyi fikir biraz etrafındaki insanların profili değişmiş olur kafanı dağıtmış olursun:rapci:

İş konusunda da nasıl şanssızım biliyorsun :KK43: Ah canım yarın eve gidiyorum gidince baya baya bende pataklamayı düşünüyorum bu sefer.

Boşver herkesin hayatı kötü sanırım.
İyi gibi mi göstermeye çalışıyorlar anlamadım.
Benim bazen boğazımı sıkıyor gibi oluyorlar.
Öncelikle insanlarla kendini karşılaştırma.
Bu seni mutsuz eder.
Geçmişe de vahvahlanma.Geri getiremezsin.
Arkadaş konusunu da salla.Her gün buraya onlarca konu açılıyor arkadaşlıkla ilgili.
Yalnız değilsin bu konuda.
Diyet topiklerine gir burada çok eğlenceliler.Arkadaşlıkları da süper.:eğlence:

Diyet grubundayım bende aslındaa :) 4. takımdayım sağolsunlar onlarında çok başlarını şişirdim onlara da kıyamıyorum artık benim gibi sorunluyla uğraşmasınlar diyorum :)

Hayat enerjiniz yok sizin sanki ya da enerjinizi yemis olabilirler? Mesela laf anlatamadiginiz insanlar insani yorar ,ne yapsam nafile tipler elin kolun baglanir ,sonra birde mukemmelliyetci insalar vardir diyet konusunda onu hissettirdiniz bana yani pzt sali diyettesiniz carsamba dayanamadiniz yediniz hooop dondunuz basa bu birde biden fazla olunca ne diyoruz kendimize tamam artik anlasildi ben iradesinizm basarisizim vs kendimize yuklenmeler...insan bu sefer isini gucunu birakiyor kendine sarmaya basliyor ,boyle olmaz ,bu devamli depresyon demek
Bakis acinizi degistirin pozitif olun

Ya insan yeme konusunda zayif bir irade sergileyebilir hemen basaramayabilir tamamen duzgun bir periyot ta gidemeyebilir ne yapar?tamam boyle olsun der, duse kalka gidelim ama gidelim der ,koyverirsek elimize ne gececek?

Bir psikoloktan dinledigim sozler ; kendimizle.ugrasmayi birakacagiz , cok dogru soyluyor yani gercegimiz ne bizim ah soyle olsam larla degilde evet benim boyle boyle eksikliklerimm var bunlara ragmen basaracagim insaAllah (burada Mevla tealadan yardim.isteyecegiz dua edecegiz tecekkul.edecegiz yardim et diyecegiz bizim irademiz zayif her konuda boyle destek lazim )

Çok tşk ederim, taviyelerini yazıcam defterime arkadaşım, çok sağol.

evet 3. takım ile başladım 10 kilo orda verdim sonra izne ayrıldım, izin dönüşü 7. takıma geçtim 7 kilo orda verip izne ayrıldım. son 6-7 kilo kaldı işte cesaretimi toplayıp bir gazla daha girsem takıma onu da atıp bekarlık kiloma ulaşıcam da gözüm kesmiyo hala:olamaz:

not: ayyy takımlardan emin olamadım hangisi önce hangisi sonraydı ama iki takımda da bulundum sanki

Ahh azimli hatun senii^^

Geçmişe uzulmek sadece seni bir adım daha depresyona sürükler.unut geçmişi kimin iyi işi var kimin iyi eşi var boş ver.
Hayatını bit yerinden yakala hiç bir şey için geç değil.insan isterse herşeyi yapabilir sen kendini başarısız olarak adlandırmişssin bile ama su sorununı bile o kadar akıcı ve derli toplu yazmışsın ki bir solukta okudum.belki bu konuda basarılısındır.ben insanın yeteneklerinin keşfedilmemiş olduğunu ve geliştirilebilir olduğunu düşünüyorum.
Mesela ben :-)bir ara karakalem çalışmaları o kadar hoşuma gidiyordu ki bayılıyordum resmen ama resim yeteneğim sıfır cin ali serisi çizerim sadece bir merak çıktım yola tabi kursa falan gidemedim ama internetten nasıl cızılir nasıl yapılır araştırdım ve kendi capımda güzel şeyler basardım.bence iste yeter:-)

Canım çok tşk ederim. Ben yazardım bir zamanlar ama oda öyle kaldı. Belki de daha keşfetmedim ne yapmam gerektiğini :KK43:

a

arkadasım yazını okudum öncelıkle Allah yardımcın olsun amaaaaa bence sen hemen yazarlık işine giriş.
bak ne dicem wattpad diye bır sıte var ınsanlar oraya hıkayelerını romanlarınıyada ne bılım yazılarını gunden gune yazıyor oyle oturup saatlerce yaz babam yaz gıbıde degıl sonra onu sıteye gırenler okuyorlar ve puanlıyorlar yayın
vlerı bu sıteyı sureklı takıp edıyor veee sonuc olarak ücretsiz herseyıyle ücretsiz bir sekılde kıtabın basılıyor.büşra kucuk/kötü çocuk yada 4n1k yada sevgili gelecekteki kocam örneklerini verebılırım sana arastır ıstersen netten sadece aksamları yazarsın hem senın sıkıntın dagılır hemde orda yuksek puanlar aldıkca moralın yerıne gelır e bıde beyenı cogalır kıtabın basılırsa para kazanırsın.
bu anlatım degerı boşa gıtmesın bence.

Yaa watpadd olayını duymuştum yazardım da ben bir zamanlar kendi kendime.. Ah becerebilsem keşke ama yapamam ki! Yine de çok güzel tavsiye çok tşk ederim :)

Son düzenleme:
Kaç yasindasin? Lise mezunu musun?
27 yaşındayım üni mezunuyum.

Merhaba. Önce bi sakin.. Depresyonun genetik olsa da olmasa da eğer bu denli içinden çıkamadığın bi durumdaysan hafif de olsa bi antidepresan kullanabilirsin. Kilonu kafana takmışsın bi kere hayatında geri kalan herşey yolunda olsa bile sadece bu seni depresyona sokmaya yeter. O sinirlenip üzülüp Yemeğe saldırma sonra suçlulukla tekrar yeme sonra da kilolarına üzülüp tekrar yeme döngüsünü çok iyi biliyorum. Bende yaptım sonuç 132 kilo oldu. Bu arada o hayatımın içine edenler gayet mutlu devam ettiler tabi. Sonra diyetle 120 ye sonra da tüp mide ameliyatıyla 80 e indim. Midemi kestirdim ama bitti mi? Hayır bitmedi. Mutluluğu çikolatada tatlı da bulmaya alışmışım beslenme alışkanlıklarım yanlış bi kere. Şimdi 86-87 oldum tekrar. Ve tekrar diyet spor moduna geçtim. Şimdi kendime Söylediklerimi sana da söyleyeceğim .. O bozduğun diyetler var ya canım devam et. 1 gün yaptın ertesi gün kaçamak yaptın diyelim hiçbişey yokmuş gibi devam et diyetine. Birde bişeyi yerken ne kadar az kalori alsam kârdır de mesela. Koca bi çikolataya başladın diyelim ve 1 lokma kaldı amaaan olan oldu demek yerine bu 1 parçanın kaloriside eksik Kalsın de at çöpe. Gün içinde fazladan atacağın 20-30 adım bile kârdır de yakındaki markete değil bi sonrakine git mesela. Herşeyden önce seni mutlu edecek bi uğraş bul kendine. Inan sen iyi olduğunda senden başkasının ne dediği ne yaptığı çok da umrunda olmayacak..

Ah işte beni anlıyorsun. Hep o saldır pişman ol döngüsündeyim. Lanet gibi. Bir ara bende ne yapsam kar diyordum ama oldu mu illa ki 34-36 bedene düşeyim takıntısı oluşuyor. Öyle olunca diyorum ki kendi kendime ya ben böyle yedikçe düşmeyeceğim, sonra tekrar bırakıyorum her şeyi.
Böyle değildim aslında ben, tekrar düzelir miyim.

Yazınız çok ekikedi beni evlilik dışında kendi içimi dinledim sanki caresi olsa keske insanın kendi içiyle boğuşmasi ben mesela dışardan öyle böyle okuyorum size de tavsiye ederim bana yazabilirsiniz ozelden dertlesiriz :işsiz:

Ahucum bir ara yazısalım biz ^^

Ben sizi hep okuyorum KK'da . Bana her zaman olumlu , hayatı takmayan bir kadınmışsınız gibi gelirdi. Ama şu yazdıklarınızı okuyunca "vay be" dedim. Müge'nin içinde ne fırtınalar kopuyormuş. Cidden şaşırdım.
Ama biraz da kendimi buldum. Ben de aynıyım senelerdir ( kilo ve çocuk dışında) .Size gelen yorumları dikkatle okuyacağım .Bakalım neler olacak :)

Hadi ya :)
Dertsiz insan yok tabi, genel olarak neşeliyim ama depresyonumda böyle pis işte. Yine de halime şükür tabi.
İnşallah dertlerimize çare buluruz ^^

Arkadaşlarımı inan takip etmiyorum ama illa ki haberim oluyor işte. Çocukluk arkadaşım bir kız vardı senelerce komşuluk yaptı annelerimiz. Kız sinsi fesatın tekiydi ama benim çocukluğum onunla geçti. Üniversitede doğru düzgün bölümü onun sayesinde kazanamadım birazda. Kendisi atandı öğretmen oldu. Şimdi de çocuğu olmuş annelerimiz görüşüyor hala onlar farklı şehre taşınmışlardı. Gelde sinir olma. O ünide güzel bölüm kazanarak, aşık olduğu yakışıklı bir erkekle evlenerek atanarak incecik olarak atmıştı zaten hep. Şimdi de çocuğu olmuş. Böyle işte.

Yazının tamamını okudum
Bence çok matrak,tatlı ve akıllı bir kadınsın
Kendine haksızlık yaptığını düşünüyorum
Başkalarının hayatına hiç bakma ,neler gizliyorladır
Herkesin dertleri var
Seninkiler en azından çözümsüz değil

Çok tşk hayatım ne güzel şeyler demişsin öyle çok mutlu oldum ^^

Mugeeeee duygularini cok yogun yaşıyorsun su sıralar. Bir seye veya birine kizdin hayatindaki bütün olumsuzluklar görünüyor gözüne.
Zayiflar cok mu mutlu
Iyi isi olanlar cok mu mutlu
Cocugu olanlar cok mu mutlu
Esi ve ailesi iyi olanlar cok mu mutlu
Velevki bunlarin hepsine sahip olsun illa onlarinda vardir uzuldukleri seyler...
Kimsenin hayati mukemmel değil.
Ama sen kendin mukemmelsin :KK36:
Cok tatlisin sevilmek cok guzel bir sey bence baksana ne cok insan var burda seni begenen...
Ayrica sen depresyonda falan degilsin dedigim gibi birine veya bi seye kizdin kendini suclayip olumsuz seyleri görüyorsun yapma bunu guzel mugeye...:KK19:

Canım canım, canım arkadaşım. O senin tatlılığın.
Biliyorum geçecek bu günlerde ama bu sürede ben böyle boğulup duruyorum işte :KK43:

İşin bitince oku da bi güzel patakla döv sonrada sev beni ihtiyacım var :KK43: bende çok seviyom seni, kolay gelsin öptüm.

Cancağazım,okudum ve seni kendime o kadar yakın hissettim ki anlatamam.
Beceremediğim ya da yaşayamadığım şeylerin temelde sebebi ailemdi.Küçükken bahanem vardı onları suçlardım.Şimdi eşek kadar kadın oldum,problemin tamamen ben olduğunu biliyorum.Ama o zamanlar küçüktüm ve elimden hiçbir şey gelmiyordu.Şimdi de şartlar bir türlü değişmiyor.
İki üniversite okudum ama memnun değilim,daha iyisini yapabilirdim.Psikolog ya da avukat olmayı öyle çok isterdim ki...
Daha insani şartlarda büyümeyi de çok istemiştim,değiştiremedim bunu üniye kaçana kadar,kaçmak diyorum çünkü resmen kaçtım.Bir daha da dönmedim.Kendimden başka hiç kimsem yoktu.Hep dedim ki bela olmasın da desteğine de ihtiyacım yok kimsenin.
Uzatırsam konu karışacak ve ben de pek iyi değilim bu aralar,toparlayamıyorum kafamı da cümlelerimi de.
Hayatta öğrendiğim en güzel şey;
Sen varsan her şey var,sen yoksan zaten öpmüşüm gerisini...
Aynı hisleri hissettiğim zaman o kadar çok ki o yüzden boşa geçiyor ömrüm.
En azından ben çabuk toparlıyorum çünkü kendimi çook seviyorum.

Sana hayranım cancağzım. Tek başına ve güçlü durabilmişsin her şeye rağmen. Ben senin kadar güçlü durabilirmiydim bilmiyorum. Zira ben duygusal yönden gördüğün gibi hiiiç güçlü değilim:/
İnsanın kendini sevmesi önemli ya, biraz bencillik şart hatta bence. Bende o yok hiç sevmiyorum kendimi afedersin itin poposuna sokmakta bir dünya markasıyım. Düzelirmiyim bilmiyorum neden böyleyim onuda bilmiyorum.

Mugecim istedigin şeyler atla deve değil ki. Yani is bulmak, kilo vermek imkansız değil
Psikoloğa devam et derim. Onun haricinde burada zayıflama grupları var. Oralara katıl. Spor salonuna git maddi imkanın yoksa bol bol yürü. Kendine bir kota belirle ayda bir kitap bir dergi bitir mesela ;-) Eşini ikinci plana at, ev islerini ikinci plana at. Dedin ya kv trip atar diye. Sallama; işim var benimde çık git. Hep yazıyorum hep yazacağım; önce can sonra canan.

Canım haklısın aslında olmayacak şeyler değil ama sıkıntım zaten bu şeyleri oldurmak için heves istek ve azmin olmayışı. İsteğin olup icraatın olmayışı. Ufak ufak yapmalıyım. haklısın. Hep yazıyorsun, çok sağol ^^

Zaman zaman ben de kendimi sevmiyorum, eski fotoğraflarıma bakıp üzülüyorum. Ama çok tembelim diyet yapmaya bile üşeniyorum, kahvaltı hazırlamaya üşenip dışarıdan börek çörek siparişi veriyorum mesela. İçimde zerre heves yok. İşe girince değişirim ama şu an iş de yok. Kedilerimle avunuyorum çünkü çocuk da sevmiyorum istemiyorum senin aksine.

Acaba sen de kedi mi alsan çok iyi gelir depresyona :KK36:

Kediyi hep istiyorum var ya ama hiç cesaret edemiyorum bak ona da cesaretsizim. Anneme filan sık geliyorum tatile gidiyorum hayvancağızı nereye bırakırım naparım bilemiyorum ondan hep. Yoksa olsa güzel olur olmaz mı oyy kediciklerini sev yerime ^^

[

27 yaşındayım üni mezunuyum.

Ah işte beni anlıyorsun. Hep o saldır pişman ol döngüsündeyim. Lanet gibi. Bir ara bende ne yapsam kar diyordum ama oldu mu illa ki 34-36 bedene düşeyim takıntısı oluşuyor. Öyle olunca diyorum ki kendi kendime ya ben böyle yedikçe düşmeyeceğim, sonra tekrar bırakıyorum her şeyi.
Böyle değildim aslında ben, tekrar düzelir miyim.

Ahucum bir ara yazısalım biz ^^

Hadi ya :)
Dertsiz insan yok tabi, genel olarak neşeliyim ama depresyonumda böyle pis işte. Yine de halime şükür tabi.
İnşallah dertlerimize çare buluruz ^^

Arkadaşlarımı inan takip etmiyorum ama illa ki haberim oluyor işte. Çocukluk arkadaşım bir kız vardı senelerce komşuluk yaptı annelerimiz. Kız sinsi fesatın tekiydi ama benim çocukluğum onunla geçti. Üniversitede doğru düzgün bölümü onun sayesinde kazanamadım birazda. Kendisi atandı öğretmen oldu. Şimdi de çocuğu olmuş annelerimiz görüşüyor hala onlar farklı şehre taşınmışlardı. Gelde sinir olma. O ünide güzel bölüm kazanarak, aşık olduğu yakışıklı bir erkekle evlenerek atanarak incecik olarak atmıştı zaten hep. Şimdi de çocuğu olmuş. Böyle işte.

Çok tşk hayatım ne güzel şeyler demişsin öyle çok mutlu oldum ^^

Canım canım, canım arkadaşım. O senin tatlılığın.
Biliyorum geçecek bu günlerde ama bu sürede ben böyle boğulup duruyorum işte :KK43:

Sana hayranım cancağzım. Tek başına ve güçlü durabilmişsin her şeye rağmen. Ben senin kadar güçlü durabilirmiydim bilmiyorum. Zira ben duygusal yönden gördüğün gibi hiiiç güçlü değilim:/
İnsanın kendini sevmesi önemli ya, biraz bencillik şart hatta bence. Bende o yok hiç sevmiyorum kendimi afedersin itin poposuna sokmakta bir dünya markasıyım. Düzelirmiyim bilmiyorum neden böyleyim onuda bilmiyorum.

Canım haklısın aslında olmayacak şeyler değil ama sıkıntım zaten bu şeyleri oldurmak için heves istek ve azmin olmayışı. İsteğin olup icraatın olmayışı. Ufak ufak yapmalıyım. haklısın. Hep yazıyorsun, çok sağol ^^

Kediyi hep istiyorum var ya ama hiç cesaret edemiyorum bak ona da cesaretsizim. Anneme filan sık geliyorum tatile gidiyorum hayvancağızı nereye bırakırım naparım bilemiyorum ondan hep. Yoksa olsa güzel olur olmaz mı oyy kediciklerini sev yerime ^^

[
Sana hep yazıyorum çünkü cok tatli ve eglencelisin ;-) yani senin mutsuz olmanı uzulmeni istemiyorum. Birde dediklerimiz yapsan çok iyi olacak cancagizim:KK36:

Sana hep yazıyorum çünkü cok tatli ve eglencelisin ;-) yani senin mutsuz olmanı uzulmeni istemiyorum. Birde dediklerimiz yapsan çok iyi olacak cancagizim:KK36:

Oyy bitanem sende öylesin çok tşk ederim.
Ben hep diyorum bir sağlam sopayı hakediyorum ama :KK70:
Atan yok ahaha :KK70:

X