27 yaşındayım üni mezunuyum.
Ah işte beni anlıyorsun. Hep o saldır pişman ol döngüsündeyim. Lanet gibi. Bir ara bende ne yapsam kar diyordum ama oldu mu illa ki 34-36 bedene düşeyim takıntısı oluşuyor. Öyle olunca diyorum ki kendi kendime ya ben böyle yedikçe düşmeyeceğim, sonra tekrar bırakıyorum her şeyi.
Böyle değildim aslında ben, tekrar düzelir miyim.
Ahucum bir ara yazısalım biz ^^
Hadi ya :)
Dertsiz insan yok tabi, genel olarak neşeliyim ama depresyonumda böyle pis işte. Yine de halime şükür tabi.
İnşallah dertlerimize çare buluruz ^^
Arkadaşlarımı inan takip etmiyorum ama illa ki haberim oluyor işte. Çocukluk arkadaşım bir kız vardı senelerce komşuluk yaptı annelerimiz. Kız sinsi fesatın tekiydi ama benim çocukluğum onunla geçti. Üniversitede doğru düzgün bölümü onun sayesinde kazanamadım birazda. Kendisi atandı öğretmen oldu. Şimdi de çocuğu olmuş annelerimiz görüşüyor hala onlar farklı şehre taşınmışlardı. Gelde sinir olma. O ünide güzel bölüm kazanarak, aşık olduğu yakışıklı bir erkekle evlenerek atanarak incecik olarak atmıştı zaten hep. Şimdi de çocuğu olmuş. Böyle işte.
Çok tşk hayatım ne güzel şeyler demişsin öyle çok mutlu oldum ^^
Canım canım, canım arkadaşım. O senin tatlılığın.
Biliyorum geçecek bu günlerde ama bu sürede ben böyle boğulup duruyorum işte
Sana hayranım cancağzım. Tek başına ve güçlü durabilmişsin her şeye rağmen. Ben senin kadar güçlü durabilirmiydim bilmiyorum. Zira ben duygusal yönden gördüğün gibi hiiiç güçlü değilim:/
İnsanın kendini sevmesi önemli ya, biraz bencillik şart hatta bence. Bende o yok hiç sevmiyorum kendimi afedersin itin poposuna sokmakta bir dünya markasıyım. Düzelirmiyim bilmiyorum neden böyleyim onuda bilmiyorum.
Canım haklısın aslında olmayacak şeyler değil ama sıkıntım zaten bu şeyleri oldurmak için heves istek ve azmin olmayışı. İsteğin olup icraatın olmayışı. Ufak ufak yapmalıyım. haklısın. Hep yazıyorsun, çok sağol ^^
Kediyi hep istiyorum var ya ama hiç cesaret edemiyorum bak ona da cesaretsizim. Anneme filan sık geliyorum tatile gidiyorum hayvancağızı nereye bırakırım naparım bilemiyorum ondan hep. Yoksa olsa güzel olur olmaz mı oyy kediciklerini sev yerime ^^
[