Dur bende etiketleyeyim. K Kazen burada bir istek var
Bunca zaman sonra konuna yorum yazmak icin foruma girdim inan ki yaa bu sorun zamane hastaligi bence (annnemin tabiriyle) öyle der üşengeçlik zamane hastaligiymiş sana kendımi anlatayim kpss ye calismaya basladim 1 ay sürdü snr biraktim hıc calismadan girdim 75 aldim agladim yirtindim keske calissaydim die (töbeler olsun) snr is buldum 1 bucuk sene kadar calistim ise girmeden once esimin basinin etini yedim ben calsicam diye ama ise girince o bir bucuk sene boyunca hergün bugun isi birakcam diye gittim ve en sonunda 1 ay önce biraktimm ve dün tekrar iş başvurusu yapmak geçti içimden diyet hikayelerimi anlatsam burdan köye yol olur..bir kizim var cok sükür onu yaparken üsengeclik yapmamisimm hayatta tek basarimm. Esime gelince adam benle ugrasmayi birakti cok manyak deli kavgalar ederdik onceden simdi tamm diyo sadece ne dersem tamam olur diyo ama gizlice kendi bildigini yapio görmuyor degilim ama onunla ugrasamayacak kadar bitkinim pöfff
Ya sen etrafa nese katabiliyorsan depresyonda degilsin.Depresifler neseli olmaz.Manikdepresifse yani bipolarsa ozaman bir neseli bir durgun olur.
Psikolog teshis koymaz.Psokiyatrise git.Birgun demeyelim de.Bir donem depresif bir donem manik olurlar.Belki depresyonda bile degilsin.Öyleyim kız ben bir gün neşeli bir gün dipte. Anaa manikmiyim yoksaama hiç öyle bir şeyler demedi pskolog. Anlamayabilir mi?
Psikolog teshis koymaz.Psokiyatrise git.Birgun demeyelim de.Bir donem depresif bir donem manik olurlar.Belki depresyonda bile degilsin.
Öyleyim kız ben bir gün neşeli bir gün dipte. Anaa manikmiyim yoksaama hiç öyle bir şeyler demedi pskolog. Anlamayabilir mi?
Burç Yengeç mi ?
bende başak burcuyum bir gün neşeli bir gün dipte rinaaaa rinaaaaaÖyleyim kız ben bir gün neşeli bir gün dipte. Anaa manikmiyim yoksaama hiç öyle bir şeyler demedi pskolog. Anlamayabilir mi?
Senden beklemezdim
Aaa kötü mü oluyo başaklar niden öle dedin
Yok ya çok mantıklı, kibirli ve bencil olurlar da ona şaşırdım sende yengeç tipi var
Burcumdan mı öyleyim kız ben yoksa
Ben Yengeç'im keşke olmayaydım