Kendimizi boğsak günaha girmiş olur muyuz?

Bunca zaman sonra konuna yorum yazmak icin foruma girdim inan ki yaa bu sorun zamane hastaligi bence (annnemin tabiriyle) öyle der üşengeçlik zamane hastaligiymiş sana kendımi anlatayim kpss ye calismaya basladim 1 ay sürdü snr biraktim hıc calismadan girdim 75 aldim agladim yirtindim keske calissaydim die (töbeler olsun) snr is buldum 1 bucuk sene kadar calistim ise girmeden once esimin basinin etini yedim ben calsicam diye ama ise girince o bir bucuk sene boyunca hergün bugun isi birakcam diye gittim ve en sonunda 1 ay önce biraktimm ve dün tekrar iş başvurusu yapmak geçti içimden diyet hikayelerimi anlatsam burdan köye yol olur..bir kizim var cok sükür onu yaparken üsengeclik yapmamisimm hayatta tek basarimm. Esime gelince adam benle ugrasmayi birakti cok manyak deli kavgalar ederdik onceden simdi tamm diyo sadece ne dersem tamam olur diyo ama gizlice kendi bildigini yapio görmuyor degilim ama onunla ugrasamayacak kadar bitkinim pöfff

Dur bende etiketleyeyim. K Kazen burada bir istek var dikkate alir mısın?

Ya belkide çağımızın belası hakkaten. Zaten teknoloji işlerimizi kolaylaştırdı bizde iyice tembelleştik. Bir de tembellik teşvik edilince... Ben çok tembel olarak büyütüldüm mesela. Sakın kızını tembel büyütme!
Ben bir çare bulursam sana yazarım bacım aklımdasın

Ya sen etrafa nese katabiliyorsan depresyonda degilsin.Depresifler neseli olmaz.Manikdepresifse yani bipolarsa ozaman bir neseli bir durgun olur.

Ya sen etrafa nese katabiliyorsan depresyonda degilsin.Depresifler neseli olmaz.Manikdepresifse yani bipolarsa ozaman bir neseli bir durgun olur.

Öyleyim kız ben bir gün neşeli bir gün dipte. Anaa manikmiyim yoksa ama hiç öyle bir şeyler demedi pskolog. Anlamayabilir mi?

Öyleyim kız ben bir gün neşeli bir gün dipte. Anaa manikmiyim yoksa ama hiç öyle bir şeyler demedi pskolog. Anlamayabilir mi?
Psikolog teshis koymaz.Psokiyatrise git.Birgun demeyelim de.Bir donem depresif bir donem manik olurlar.Belki depresyonda bile degilsin.

Psikolog teshis koymaz.Psokiyatrise git.Birgun demeyelim de.Bir donem depresif bir donem manik olurlar.Belki depresyonda bile degilsin.

İlk önce pskiyatristle görüştüm zaten ama o da o tarz bir şey demedi gerçi kadın pskologa sallayıp durdu onunla ben birmiyim gibilerinden ahahah O yüzden beni anlamamış olabilir bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…