Kendimizi boğsak günaha girmiş olur muyuz?

Yaa cok güzel ifade etmissin kendini.. Aslında birçok insandan yeteneklisin bence..yazarlık yönün var..hiç bu konu da bir girişimin oldu mu?

Bende başağım.
Kısım kısım kendim yazmışım gibi okudum %90 beni yazmışsın diyebilirim. Benim kadar negatif bi insan başka yoktur diyodum biz niye bu kadar karamsarız ya negatiflikten ölcem bende bigün
Şarjım dolsun yorumları tek tek okuyacağım

mugehatun 34 beden ne allasen? Yahu 38 beden hatta 40 beden bile çok güzel yeter ki sen kendine güven ve giydiğin kıyafeti o güvenle taşı. Bu kafada devam edersen 34 beden olduğunda bile ikna olmayacaksın. Ben 42 ye kadar inmiştim ama kafa aynı olduğu için kendimi 50 beden görüyordum mağazalarda da ilk 50 beden kıyafetten başlıyordum denemeye. Öte yandan nice 44 beden kadın tanırım duruşuyla farkedilir bi kere. Bi silkelen canım ..

Ne kadar guzel anlatmissin derdini.insan heves bile ediyor okurken dermisim arkadasim şaka bir yana ayni kaderi paylaşiyoruz sanki.dünyaya bir eksiyle gelmisiz.çabaliyoruz ama olmuyor.senden tek farkım duzgun bi isimin olmasi ama inan hic tatmin etmiyor beni.yani is bunda bitmiyor cnm emin ol.ise girdiginde de buna benzer ama baska turlü sorunlarla karsilasacaksin.yasin kac tanismak isterdim bakalim hangimiz daha fazla depresyonda,hangimiz daha fazla dibe vurmusuz

Ben de balıketliyim 40 bedenim.
Hayatımda iki kere diyet yaptım. Lisedeyken 55 kiloydum. Diyet yaptım iyice iştahım kesildi 42 oldum. Bu sefer bi boka benzemedim afedersin.
Geçen yaz da stresten aldığım kiloları verdim, 65 e dayanmıştım. 50 oldum. Sonra 8 kiloyu geri aldım ameliyat olunca. Herhalde bu yaz yine diyet ve spor yapacağım gibi görünüyor çok dengesizim. Uyku düzenim sıfır bir de.
Bence sen hormonlarına ve insülin direncine baktır, diyet yaparken kendini bitkin hissediyor musun ya da elin ayağın titriyor mu açlıktan? Bence bunlar önemli.

kız sen beni görrr anlatsam haline binlerce kere şükredersin ama gercekten anlatış şeklin cok hoşuma gitti arkadaşın dediği gibi kitep yazsan süper olur bence

bende 85 kiloydum gecen sene ayda 2 şer kilodan 10 kilo verdim üstelik 14 yıllık yerleşmiş kilolar azim azim azim ki ben verdiysem herkes verir kiloyu

Ne
ne okudun Müge ıkı üniversite okudun bulursun Ya bır iş bence Ankara buyukkk . Bende kilo verecem beraber başkayalımmjj beş altı kılo vermem lazım rahat

Sanki atanınca herşey yolun a gırecek sanki onu dıyenlere yollarını verdıler iş hayatına . Hayırlısı ya hayırlısı hayırlısı Allah sağlığımızı İmanımızı versın de gerısı olur kardeş

Kaç yasındasın kız sen ? Cocuk olunca n'oluyor level mı atılıyoruz . Benımde kızım var ama sorunlarımız oluyor kocayla sorun bitmez ki

Yazdığın şeylerin birebir aynısını hissediyorum, tek fark istediğim bölümü kazandım ve kocam yok. Benim bu ruh halim birine aşık olunca ve aynı zamanda aşık olduğum kişi tarafından sevilince geçiyo ama o da en fazla bir ay sürüyor. Çaresi olsa keşke bu hevessizliğin

Anlatımın çok güzel su gibi aktı gitti okurken.. Bi ara ben yazsam bu kadar olur dedim.. aynı dertlerden muzdarip sayılırız canım.. valla ne desem bilemedim.. Bende net bi çözüm bulamadım kendim icin

Ben de başak burcuyum. bu burcun ortak özelliği galiba üşengeçlik.
Bugün karar verip, 1 saate kalmadan fosss diye sönmek.
Gündüz şirkette çalışırken karar veriyorum. Bir gaz geliyor. Eve gidince şunu yapıcam, bunu bitiricem ..vs. v.s
Eve bir gidiyorum. Oğlanla oyna , onu uyut . Sonra amaaaannnn bugün geçsin yarın yaparım. Derken derken ....
Anladınız siz onu Müge cim kendini düzeltirken bize de bir el atıver lütfen

Değişiriz, değişelim yani :) Ben kendimi olduğum gibi kabullenemiyorum, hoş değişemiyorum da.. Ama kabullenmek daha kötü geliyor bana nedense :/

Yaa cok güzel ifade etmissin kendini.. Aslında birçok insandan yeteneklisin bence..yazarlık yönün var..hiç bu konu da bir girişimin oldu mu?

Olmadı canım. Oturup kitap mı yazsam napsam gaza getiriyorsunuz beni

Haklısın kendimi çok eleştirip milletle kıyaslıyorum. Ya ben yapmasam da bir zaman sonra insanlar bunu yapıyor bende buna kapılıp gidiyorum ister istemez. Haklısın, kendime bunu yapmamalıyım. İyi yönlerimi görmeliyim ama insan bu pskolojideyken yapamıyor be yavrum :/

Canım yaşım 27, arada yaz dertleşiriz ne güzel olur

Boğarsın eyvallah da ölürsen sıkıntı büyük

hahaha aynen, haklısın :)

O değerlerime baktırdım canım, gayet sağlıklıyım, şükür :)
Benimki tamamen iradesizlik ve pskolojik.

kız sen beni görrr anlatsam haline binlerce kere şükredersin ama gercekten anlatış şeklin cok hoşuma gitti arkadaşın dediği gibi kitep yazsan süper olur bence

Bu gazla yazıcam bir kitap

Kaç yasındasın kız sen ? Cocuk olunca n'oluyor level mı atılıyoruz . Benımde kızım var ama sorunlarımız oluyor kocayla sorun bitmez ki

Canım yaşım 27 eh artık küçük sayılmam, doğurmak için en ideal zamanlarım. Çocuk istiyorum tabiyki. Ne bileyim işte insanoğluyuz illa ki hayatımızda bir şeyler istiyoruz.

Yaa işte aynen böyleyim. Beni çoook iyi anlıyorsun. Hay bizim burcumuza :))

Mugecim şu kitap işini bir düşün derim;-) wattpad a takıl biraz. Bakalım neler çıkacak senden. Ben eminim çok eglenceli ve güzel olacak yazdığın şeyler. ;-)

Mugecim şu kitap işini bir düşün derim;-) wattpad a takıl biraz. Bakalım neler çıkacak senden. Ben eminim çok eglenceli ve güzel olacak yazdığın şeyler. ;-)

Yavruşum orası çok ergen işiydi ya Ben KK yöneticilerine sesleniyorum arkası yarınlı hikaye bölümü açsınlar Bende benim gibilerde yazsın Böyle aşklı meşkli entrikalı dizi tadında bir seri
Ay çok mantıklı geldi şu an bu fikir bence beni K Kazen dikkate alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…