Kendimizi boğsak günaha girmiş olur muyuz?

Seni degilde, o kocani itinayla bogarimhaa bide surekli (neden ben)diye sorma canim, bu sekilde bir arpa boyu yol alamassin

Bence cok tatlisin bak bu sirf kendini bogmaman icin bile bir bahane sayilabilir bence

Ben de 10 kilo verdim.
Sen 7. takımdın sanırım.
evet 3. takım ile başladım 10 kilo orda verdim sonra izne ayrıldım, izin dönüşü 7. takıma geçtim 7 kilo orda verip izne ayrıldım. son 6-7 kilo kaldı işte cesaretimi toplayıp bir gazla daha girsem takıma onu da atıp bekarlık kiloma ulaşıcam da gözüm kesmiyo hala

not: ayyy takımlardan emin olamadım hangisi önce hangisi sonraydı ama iki takımda da bulundum sanki

Geçmişe uzulmek sadece seni bir adım daha depresyona sürükler.unut geçmişi kimin iyi işi var kimin iyi eşi var boş ver.
Hayatını bit yerinden yakala hiç bir şey için geç değil.insan isterse herşeyi yapabilir sen kendini başarısız olarak adlandırmişssin bile ama su sorununı bile o kadar akıcı ve derli toplu yazmışsın ki bir solukta okudum.belki bu konuda basarılısındır.ben insanın yeteneklerinin keşfedilmemiş olduğunu ve geliştirilebilir olduğunu düşünüyorum.
Mesela ben bir ara karakalem çalışmaları o kadar hoşuma gidiyordu ki bayılıyordum resmen ama resim yeteneğim sıfır cin ali serisi çizerim sadece bir merak çıktım yola tabi kursa falan gidemedim ama internetten nasıl cızılir nasıl yapılır araştırdım ve kendi capımda güzel şeyler basardım.bence iste yeter

a

arkadasım yazını okudum öncelıkle Allah yardımcın olsun amaaaaa bence sen hemen yazarlık işine giriş.
bak ne dicem wattpad diye bır sıte var ınsanlar oraya hıkayelerını romanlarınıyada ne bılım yazılarını gunden gune yazıyor oyle oturup saatlerce yaz babam yaz gıbıde degıl sonra onu sıteye gırenler okuyorlar ve puanlıyorlar yayın
vlerı bu sıteyı sureklı takıp edıyor veee sonuc olarak ücretsiz herseyıyle ücretsiz bir sekılde kıtabın basılıyor.büşra kucuk/kötü çocuk yada 4n1k yada sevgili gelecekteki kocam örneklerini verebılırım sana arastır ıstersen netten sadece aksamları yazarsın hem senın sıkıntın dagılır hemde orda yuksek puanlar aldıkca moralın yerıne gelır e bıde beyenı cogalır kıtabın basılırsa para kazanırsın.
bu anlatım degerı boşa gıtmesın bence.

mugehatun
mugecigim ankara'da uygun fiyatli ve iyi spor salonlari var. bunlardan birine yazil. hatta yurume mesafesinde olan yerlerden birini sec. yuruyerek git gel.
sabah esinle cik. spordan sonra oglene dogru gel; islerini gor, yemegini yap. dusunu al esini bekle.
bir bakmissin hem gucun artmis, hem kilon azalmis; hem de dunya varmis.

7 . takıma uğramıştım ben bir ara.
Ordan aşina geldin.
Ama benim kilom az olduğu için girememiştim sanırım.

Yorumlarına arada denk geliyorum ve genelde pozitif bir insan imajı uyandırıyorsun bende.

Bu depresyon falan yalan dolan. Evde durmaktan sıkılmışsın. Ne iş olduğu farketmez seveceğin bir iş bulsan kafanı kaşıyacak vaktin olmasa depresyon falan kalmaz canım.. Yoğunluktan kilo falan da verirsin ayrıca.

ALLAH IYILIGINIZI VERSIN
Basligi okuyunca gulmekten alamadim kendimi
fakat konuyu okuyunca sıkïntılı oldugunuzu ankadim sabir herseyin ilacidir umarim iyi olursunuz

Merhaba. Önce bi sakin.. Depresyonun genetik olsa da olmasa da eğer bu denli içinden çıkamadığın bi durumdaysan hafif de olsa bi antidepresan kullanabilirsin. Kilonu kafana takmışsın bi kere hayatında geri kalan herşey yolunda olsa bile sadece bu seni depresyona sokmaya yeter. O sinirlenip üzülüp Yemeğe saldırma sonra suçlulukla tekrar yeme sonra da kilolarına üzülüp tekrar yeme döngüsünü çok iyi biliyorum. Bende yaptım sonuç 132 kilo oldu. Bu arada o hayatımın içine edenler gayet mutlu devam ettiler tabi. Sonra diyetle 120 ye sonra da tüp mide ameliyatıyla 80 e indim. Midemi kestirdim ama bitti mi? Hayır bitmedi. Mutluluğu çikolatada tatlı da bulmaya alışmışım beslenme alışkanlıklarım yanlış bi kere. Şimdi 86-87 oldum tekrar. Ve tekrar diyet spor moduna geçtim. Şimdi kendime Söylediklerimi sana da söyleyeceğim .. O bozduğun diyetler var ya canım devam et. 1 gün yaptın ertesi gün kaçamak yaptın diyelim hiçbişey yokmuş gibi devam et diyetine. Birde bişeyi yerken ne kadar az kalori alsam kârdır de mesela. Koca bi çikolataya başladın diyelim ve 1 lokma kaldı amaaan olan oldu demek yerine bu 1 parçanın kaloriside eksik Kalsın de at çöpe. Gün içinde fazladan atacağın 20-30 adım bile kârdır de yakındaki markete değil bi sonrakine git mesela. Herşeyden önce seni mutlu edecek bi uğraş bul kendine. Inan sen iyi olduğunda senden başkasının ne dediği ne yaptığı çok da umrunda olmayacak..

Yazınız çok ekikedi beni evlilik dışında kendi içimi dinledim sanki caresi olsa keske insanın kendi içiyle boğuşmasi ben mesela dışardan öyle böyle okuyorum size de tavsiye ederim bana yazabilirsiniz ozelden dertlesiriz

Hangimiz normaliz canım ya
Öncelikle eğer eşinle ayrılmak istiyorsan, sana iyi gelmiyorsa ayrıl. Sorunu bilmiyorum ama senin ruh durumun daha önemli. Atanmak, iş bulmak, çocuk yapmak her zaman olur. Bunları bu kadar büyütme. Bir yıl gece gündüz ders çalışırsın kazanırsın, bir yıl diyet yaparsın verirsin kiloları. Önemli olan o gücü kendinde bulmak. Milletin dediğine bakarsak zaten ölmüşüz, kadının biri annemin yanında bana sen de bi ekmeğini eline alamadın be kızım dedi sanki o vermiş yıllardır ekmeğimi.

Hani tok tutan yiyecekler vardır onlardan tüketsen
Bolca yeşillik ot yesen , emin ol öne vücuttaki su gider
Önce senin kendine saygın ve sevgin olacak
İstersen başaramayacağın birşey yok
Havalar güzelleşti bol bol yürü, galeta al ondan tüket elinden geleni yap sonrası tevekkül

Ben sizi hep okuyorum KK'da . Bana her zaman olumlu , hayatı takmayan bir kadınmışsınız gibi gelirdi. Ama şu yazdıklarınızı okuyunca "vay be" dedim. Müge'nin içinde ne fırtınalar kopuyormuş. Cidden şaşırdım.
Ama biraz da kendimi buldum. Ben de aynıyım senelerdir ( kilo ve çocuk dışında) .Size gelen yorumları dikkatle okuyacağım .Bakalım neler olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…