Öncelikle eşinizle konuşun.
Annesine de mesafeli davranın. Sonuçta size iftira atmış evden kovdu falan demiş.
Ama sizde biraz hatalısınız. Sende kocanın parasını yiyorsun demek onu ateşlemiş zaten.
Nolursa olsun yüzüne karşı söylemeyin. O büyütür büyütür eşinize sunar.
Sonra yine siz haksız olursun.
Evliliklerde aile konusu hasastir, maalesef
Eşinize anında olmasada yuzyuze geldiğinizde annesiyle olan kırgınlığınızdan bahsedin.Ama o bunu dedi ben bunu dedim seklinde degil. Onun annesine saygı duyduğunuzdan bahsedip, aranizin sağlıklı bir sekilde düzelmesi için ne yapacagınızı bilmediğinizi. Tam eşinizin size aldığı güzel hediye sonucunda sevincinizi paylasirken yaptıgı yorumlara kırıldığınızı ve bundan sonra nasıl yapalım ben biraz mesafe koymalı miyim ? Seklinde eşinize sorabilirsin ?
Ama onun annesi olduğunu, saygı duydugunuzu ve senin de artık artık onların kızı olduğunu belirtmeninizin iyi olabileceğini düşünüyorum.:)
Ortada kazanılmış bir zafer yerine cılkından çıkmış bir savaş gördüm anlattıklarınızdan.
Bu boyutta çirkinleşen bir ilişkiye ve sözlere maruz bırakılmayı kazanılmış bir zafer görmeyin lütfen,bu kendinize ve evliliğinize yaptığınız büyük bir haksızlık olur .
ben kendimi çok mutlu hissettim gerçeklerin ortaya çıkmasından dolayı zafer kazandığımı düşünüyorum,çünnkü kayınvalıdem senelerce rol yaptı,eşime kendimi bir türlü ispat edemedim...ama sabreden muradına erer...
kayınvalıdem gercek yüzünü gösterdi,artık eşim benim yanımda:)
cılkından çıkan sadece kayınvalidem :))) evliliğim daha çok yoluna girecek çünkü artık ilişkimize yön veremicek...cevabını aldı..
bence eşinize hiç bilmiyor gibi davranın o zaten sizi korumuş..size hak veriyor.bir eşten beklenen bu değilmidir tekrar açıp konuşsanız ne dğişecek..bence sadece sevginizi gösterin ona...
Kayınvalideniz sizi neden sevmiyor ve istemiyor?
Hiç onunla yüzyüze konuşmayı denediniz mi?
Bu arada eşinizin annesine bu derece sert çıkıp "benim karıma birşey yapanın kemiklerini kırarım ,laf söyleyenin dilini koparırım" demesi bana hiç doğru gelmedi..
Annesine karşı daha terbiyeli konuşabilirdi eşiniz..Hiç hoş olmamış..
ben kendimi çok mutlu hissettim gerçeklerin ortaya çıkmasından dolayı zafer kazandığımı düşünüyorum,çünnkü kayınvalıdem senelerce rol yaptı,eşime kendimi bir türlü ispat edemedim...ama sabreden muradına erer...
kayınvalıdem gercek yüzünü gösterdi,artık eşim benim yanımda:)
cılkından çıkan sadece kayınvalidem :))) evliliğim daha çok yoluna girecek çünkü artık ilişkimize yön veremicek...cevabını aldı..
biz ne dersek diyelim sen karekterinin el verdiği gibi davranacaksın.....
anlattıklarımız anladığın kadardır bence içinden nasıl geliyorsa,seni sen yapan davranış ne ise öyle davran....
taşıma suyla değirmen dönmeyeceği gibi taşıma karakterle de bu işler yürümez....kolay gelsin sana....
Eşinize annesinin gerçek yüzünü gösterdiğiniz için zafer kazanmış olabilirsin,bundan mutluluk duymakta pek tabii; ben başka bir boyuttayım.
Bu kadar söz,hakaret...Futursuz bunca söze verilen cevaplar değilde,bunların hiç duyulmayacağı ilişkiler kurabilmek büyük zafer bence.
Neyse,yine de tebrikler...
kayınvalıdemde hep aşşağlık kompleksı var,kendı kendıne trıpere gırer,aniden küser,ilgi odağı olmak ister,yalan cok konuşur,huyu böyle onu değiştiremem şu saatten sonra,keşke bana bir adım gelse ben onu başımın üstünde gezdiririm,herkes gelini çok sevıyoruz der,buda onu sinirlendiriyor,kendı kızının birisi dul diğeride mutsuz evliliğinde ,benım mutlu olmam ona batıyor...
eşim direk annesine öyle söylememiştir,genelleme yapmıştır,anneside kendine pay cıkarsın diye,ben öyle düşünüyorum..tam neler konuştular olay nasıl gelişti haberim yok..eşimde sinirlenmekte haksız mı yani benim için hayvan isimleri kullanıyor,boşan diyor,kadın delirdi şu sıralar
Ben sorumun cevabını alamadım ama..
Niye kayınvalidenizle yüzyüze konuşmadınız?
Bu insan bir gün durup dururken evinize gelip hediye yüzünden bağırmaya başlamadı herhalde, mutlaka öncesinde de olaylar yaşanmıştır..
Durum bu şekilde çirkin bir hal alıncaya kadar niye birşey yapmadınız?
Bu sözüm hem siz hem de eşiniz için geçerli..
Benim yazdıklarınızdan anladığım, herkes birbirine bağırıp duruyor ama ortada sorunu çözmek için bir adım atan ya da "neden" sorusunu soran kimse yok..Sadece bir sürü çirkin söz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?