eşimde demişki; benim karıma birşey yapanın kemiklerini kırarım ,laf söyleyenin dilini koparırım,o benim himayemde tabikide ben bakıcam herşeyin en iyisini alıcam,şuan calısıyorum diye ailesinin yanında sorun etmeden beni bekliyor..ailesinin bizim paramıza ihtiyacı yok hem onlar öyle insanlar değil,senin söylemenle niye boşanayım hem boşansam yerine başkası gelecek,hem ben karımı çok seviyorum niye boşanayım demiş...daha birçok şey söylemiş ,kayınvalidem mors olmuş...
Demek şu oluyorki annesi birşey yapsa kemiklerini kıracak laf soylersede dilini kopartacak...bunu annesine yapan yada söyleyen kişi ne yapmazki eşine bu saygısızlığa uzuleceginize zafer kazandiginizi dusunuyorsunuz yazık çok yazık .....
seviyorum senin gibi hatunları
bende kendimi seviyorumrahatlamış hissediyorum...ama hakkınızı yemeyim kk nın kadınları sayesinde başardım,burada ki hayatlardan kendime birçok örnek çıkardım ve uyguladım ,,,sonuç değdi:))
eşimde demişki; benim karıma birşey yapanın kemiklerini kırarım ,laf söyleyenin dilini koparırım,o benim himayemde tabikide ben bakıcam herşeyin en iyisini alıcam,şuan calısıyorum diye ailesinin yanında sorun etmeden beni bekliyor..ailesinin bizim paramıza ihtiyacı yok hem onlar öyle insanlar değil,senin söylemenle niye boşanayım hem boşansam yerine başkası gelecek,hem ben karımı çok seviyorum niye boşanayım demiş...daha birçok şey söylemiş ,kayınvalidem mors olmuş...
Demek şu oluyorki annesi birşey yapsa kemiklerini kıracak laf soylersede dilini kopartacak...bunu annesine yapan yada söyleyen kişi ne yapmazki eşine bu saygısızlığa uzuleceginize zafer kazandiginizi dusunuyorsunuz yazık çok yazık .....
uyguladın ve işe yaradı yani :) bravo denedin ve oldu..
allah daim etsın mutluluğunuzu
teşekkürler canım darısı tüm kaynanalardan çekenlerin başına...
taktik çok basit önce kayınvalidenizi izleyin ne yapmaya çalışıyorsa aynısını uygulayın ,sonra çırak ustayı geçiyor:)
canım yatak ilişkinizden nasıl ne diye bahsetmiş ki?
koynuna giren şeytan kandırıyor işte , .. veriyorya tabikide onun dediği olacak vs. ay terbiyem müsade etmıyor neler neler söylemiş,bu kadından nefret etmemek mümkün değil
birde evliliğimizin ilk zamanlarındayken kaynana ve görümcelerim hayırdır seninkisi altından mı ,ac bakalım ne kıymetliymiş,kocan her dediğini yapıyor...
kurdukları mantıklara bakarmısın,cahilin önde gideni bu kadın
koynuna giren şeytan kandırıyor işte , .. veriyorya tabikide onun dediği olacak vs. ay terbiyem müsade etmıyor neler neler söylemiş,bu kadından nefret etmemek mümkün değil
birde evliliğimizin ilk zamanlarındayken kaynana ve görümcelerim hayırdır seninkisi altından mı ,ac bakalım ne kıymetliymiş,kocan her dediğini yapıyor...
kurdukları mantıklara bakarmısın,cahilin önde gideni bu kadın
vallahi ne diyecegımı bılemedım yaa Allah sabır versin sana ne diyim
evet canım,benim kaynana gibisi yoktur bu sitede problem yaşayanlarla iddiaya girerim yok yani eşi benzeri yok...
bu yüzden burada ki bayanlara söylüyorum ben başardıysam sizlerde başarırsınız:))
kıskançlığın son seviyesi canım benımondan böyle demişler
sizin ki bakır, benim ki altın deseydin
ayy gece gece güldürdün beniDD
yok utancımdan birşey diyemedim,ama şimdi olsa ağızlarının payını veririm
en önemlisi
eşin yanındaysa bunları kolay aşardın zaten canım..
allah eşi yanında olmayanlara yardımcı olsun.
evet canım haklısın ,ama kendimi birtürlü eşime ispatlayamadım ki,salağa cevirdiler beni ,oyunlarıyla kaynanamgil,oğluna canım gelinim biricik gelinim başımızın tacı,ama benim yanımda demiyordu,oğlu gidince yapmadıklarını bırakmıyorlardı ,anlatıyordum eşime inanmıyordu,annem senin hakkında birşey demiyor,sen fesatsın alıngansın vs..
ama şimdi şaşırdı kaynana roller değişti,benden nefret ettiğini dışa vurdu,ohh eşimdende cevabını aldı,yanlış yaptı,ama nereye kadardı ikiyüzlülük zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?