• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanama karşı kazandığım zafer:)

sen artık bişey deme ağırlığını koru, hanım teyze zaten şu ara sana iyice diş biliyodur ve kısa zamanda gene patlıcaktır, mümkün mertebe eşin olmadan görüşme, görüşme ki bişey dicekse herkesin içinde demek zorunda kalsın

evet hem nasıl varya çok kinlenmiştir,evet eşim olmadan bende görüşmeyi düşünmüyorum zaten,çok haklısın teşekkürler...

peki canım teşekkürler,fikirlere açığım,6 senelik evliliğimde bu bir ilk:) gerçekler ortaya çıktıya çok mutluyum.

Bende sorunlarımda fikirlere ihtiyac duyarım yeni bir pencere acar çünkü canım.
Kayınvalidene saygı belirtmenin iyi olacağını düşünmemin sebebi; yarın öbür gün başka bir sorunda eşinin senin ailen hakkında saygı duyması gerekeceğinin altını çizer onun bilinçaltında.

Sen bunu dedin benim aileme
Senin ailen de bla bla
Asıl kendi annene bak .... Gibi klasiklerin yaşanmaması için :))

Bende sorunlarımda fikirlere ihtiyac duyarım yeni bir pencere acar çünkü canım.
Kayınvalidene saygı belirtmenin iyi olacağını düşünmemin sebebi; yarın öbür gün başka bir sorunda eşinin senin ailen hakkında saygı duyması gerekeceğinin altını çizer onun bilinçaltında.

Sen bunu dedin benim aileme
Senin ailen de bla bla
Asıl kendi annene bak .... Gibi klasiklerin yaşanmaması için :))

evet canım tabıkıde,benım göremediğimi sen görürsün ,senın göremediğini ben görürüm,olayın içinde olmadığınız için daha sağlıklı karar almak acısından sordum,kayınvalıdem benım evlılıgımı etkıleyen en büyük etken...

haklsıın ben saygıyı elden bırakmayım,hanımlığımı koruyacağım...

senin adına sevindim canım çünkü eşini yanında hissetmek gerçekten çok güzel umarım daha fazla üstünüze gelmez artık...rabbim er yada geç hakettiğini verir herkese...

siz yine de fazla sevinmeyin. o yaşlı cadılar ne yapıp eder, zafer bayrağını aha da böyle sallar:92:

senin adına sevindim canım çünkü eşini yanında hissetmek gerçekten çok güzel umarım daha fazla üstünüze gelmez artık...rabbim er yada geç hakettiğini verir herkese...

teşekkürler canım darısı benim gibi olanların başına ....
evet eşimi daha bi çok sevmeye başladım bana olan sevgisini gösterdi...ve bunları bildiğimden haberi yok..
inan birgün hep bu anın gelmesini bekledim,geçenlerde bi arkadaşın konusunu okudum ,eşi demiş ki bunca sene annemlere nasıl katlandın ben yeni gördüm gercek yüzlerini hakkını helal et demiş,içimden dedim darısı benım başıma...
sabreden muradına eriyor:)
sizde pes etmeyin hanımlar,gerçekler bir gün er geç ortaya çıkacak

Bence bu noktadan sonra daha fazla sertlik yapmak yerine kendini acındırma yolu da seçebilir..

Siz bir derece ama oğluyla kötü olmak istemeyecektir..

Bence bu noktadan sonra daha fazla sertlik yapmak yerine kendini acındırma yolu da seçebilir..

Siz bir derece ama oğluyla kötü olmak istemeyecektir..

evet benımde aklıma geldi,kesin hasta ayakalarına yatacak,yaptığı taktiklerden birtanesi bu:)) ben yenı evlendım 2 gün sonra kayınvalıdem hastalandı ne oldu anne dedik doktora gittim tansiyon şeker çıktı,bundan sonra bana çok iyi davranın her an birşey olabilirmiş dedi,ama kaynanamı görseniz benden sağlıklı at gibi kadın...şekeri tansiyonu varmış sözde ama ilacı yok nedense:)

sen eşine onun hakkında bişiler söyleme cnm zaten sorun oğluyla kendi arasına taşmış şimdi o arayı düzeltmek için iyi insan moduna giricektir....

evet benımde aklıma geldi,kesin hasta ayakalarına yatacak,yaptığı taktiklerden birtanesi bu:)) ben yenı evlendım 2 gün sonra kayınvalıdem hastalandı ne oldu anne dedik doktora gittim tansiyon şeker çıktı,bundan sonra bana çok iyi davranın her an birşey olabilirmiş dedi,ama kaynanamı görseniz benden sağlıklı at gibi kadın...şekeri tansiyonu varmış sözde ama ilacı yok nedense:)

hep acıtasyon zaten işleri...

aynen tatlım darısı iki yüzlü insanlarla uğraşan herkesin başına:)

inşallah,ben burada bazı konuları okuyunca çok üzülüyorum,kaynanası yüzünden boşananları,lohusa dönemlerinde kaynanaların harekete geçmeleri,mutlu anlarda ara bozmaları,gelinlere iftira atanları kk da bırcok kişi dertli bu yüzden ben onların hepsini Allaha havale ediyorum inşallah birgün ettiklerini bulurlar....

geledebilir sizi yanlız bırakmamak için olsun gelirsede siz kendinizi bozmayın hiç eşinizle iyi olun ikinci darbeyide indirmiş olursunuz ona böylelikle:D

geledebilir sizi yanlız bırakmamak için olsun gelirsede siz kendinizi bozmayın hiç eşinizle iyi olun ikinci darbeyide indirmiş olursunuz ona böylelikle:D

:D:D biz zaten çok iyiyiz ama o gözüyle kaşıyla yiyor bizi,ters birşey atarsa ortaya ,eşim cevabını verir ama olan anım ziyan olacak,zaten çok özledik birbirimizi...belkide gelmez...yazarım size :)

filmlerdeki cadı kayınvalideler gibi gercek hayatta bu kadarı olmaz sanıyordum inanılmaz karını boşa bunu demesi hem de ortada bir sey yok...bir de arkadasına anlatmış arkadası da size anlatmış cok mantıklı gelmedi ne biçim arkadası varmış hemen size yumurtlamış belki kadın da ekleme yaptı bilemezsiniz ki..

Back