• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim bebeği istemiyorum lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve bu kadar şey yaşamış bir kız, şu yazısında iki tutam drama bağlar, ajite olurdu. Sıfır duygu emaresi... Ana karakterin, sosyopat olmadığı sürece, bu kadar duygusal olayların arasında üç beş "Kalbim acıyor" benzeri laf olurdu. Psikopat gibi yazmışsın :)))
Neden dalga geçtin anlamiyorum bundan sonra buraya birşey yazmış hesabımı kapaticam siz kendiniz takılın

Dalga geçmiyorum ki, eleştiriyorum. Eksiklerini gör ve daha iyilerini yazarak dön diye. Buradaki kadınları olduğu gibi kandırabilirsen, başarmışsın demektir. :))
Tamam sağolun zaten okuluna gitmeyi düşünüyoruz bakalım birazcık işlerimiz yoluna girsinde

Bu konunun gerçek olmadığına o kadar sevindim ki . Başka kocanıza sonra da lafta karnınızdaki çocuğa çok üzülmüştüm. Senaryo olduğu için teşekkür ederim.

Tamam sağolun zaten okuluna gitmeyi düşünüyoruz bakalım birazcık işlerimiz yoluna girsinde
Online kurslar da oluyor, takip edebilirsin.
Hobi olarak kardeşimle katılmıştık, güzel ödevler veriyorlar az buçuk kalemin gelişir. Boş vakitlerini bununla değerlendirmeye başlayabilirsin.
Daha da ilerletmeyi düşünüyorsan Dramaturji ana dalı okuyabilirsin, hangi üni.lerde var bakarsınız artık.
Muhakkak minik bir defter ve kalemle dolaş çantanda, gün içinde insanları izle; gördüğün tiplere hikayeler yazmayı dene.
İnsanlarla sohbet et ve bol bol kitap oku.
Kolay gelsin.

Online kurslar da oluyor, takip edebilirsin.
Hobi olarak kardeşimle katılmıştık, güzel ödevler veriyorlar az buçuk kalemin gelişir. Boş vakitlerini bununla değerlendirmeye başlayabilirsin.
Daha da ilerletmeyi düşünüyorsan Dramaturji ana dalı okuyabilirsin, hangi üni.lerde var bakarsınız artık.
Muhakkak minik bir defter ve kalemle dolaş çantanda, gün içinde insanları izle; gördüğün tiplere hikayeler yazmayı dene.
İnsanlarla sohbet et ve bol bol kitap oku.
Kolay gelsin.
Çok kitap okuyorum aslında ama henüz çok yolun basincagim dur bakalım gelidtircek artık kendimi tavsiyeler için teşekkür ederim

ıyyyy ıyyyyy. İğrenç senaryolarla ne elde etmeyi umuyordunuz ki ? Yaratıcılık deseniz o da yok. Bu platformu gerçek kadınlar gerçek sorunları için kullanıyor sizin oyuncağınız değil. Ayrıca kadının dramından dayağından hamileliğinden gelir elde etme çabasını biraz azaltalım. Madem bu yolda ilerlemeye çalışıyorsun bari daha güzel konulara yönel. Hep dram hep dram sıktı baydı bıktırdı.

Bu konunun gerçek olmadığına o kadar sevindim ki . Başka kocanıza sonra da lafta karnınızdaki çocuğa çok üzülmüştüm. Senaryo olduğu için teşekkür ederim.
Rica ederim hakkınızı helal edin lütfen kimsenin kalbini kırmak yada kimseyle alay etmek değildi niyetim acaba senaryom güzel mı değil mi diye yazmak istedim bunun bir senaryo olduğunu bilseydiniz senaryo olduğunu bile bile yazacaksınız ama ben farklı açılardan yazmak istedim

ıyyyy ıyyyyy. İğrenç senaryolarla ne elde etmeyi umuyordunuz ki ? Yaratıcılık deseniz o da yok. Bu platformu gerçek kadınlar gerçek sorunları için kullanıyor sizin oyuncağınız değil. Ayrıca kadının dramından dayağından hamileliğinden gelir elde etme çabasını biraz azaltalım. Madem bu yolda ilerlemeye çalışıyorsun bari daha güzel konulara yönel. Hep dram hep dram sıktı baydı bıktırdı.
Lütfen alay etmeyin beğenmemiş olabilirsiniz saygım sonsuz ama lütfen insanlar ile güzel konuşun tamam bende özür dilerim amacım kimseyi kırmak yada alay etmek değildi

Neden bizim duygularimizla oynuyorsunuz? zaten cok celiskiliydi anlattiklariniz ama yine de insanoğlu iste basina gelir mi gelir deyip yol göstermeye cabaliyoruz kizlarla. Ayip ama yaptiğiniz cok mu eğlendiniz?

Bu arada senaryo ve yazarlik konusunda cok yolunuz var biraz kitap okuyun derim...

Bunu söyleyen sen gerçek hayatta da bu tarz diziler izliyordundur bence

Neden bizim duygularimizla oynuyorsun zaten cok celiskiliydi anlattiklarin ama yine de insanoğlu iste basina gelir mi gelir deyip yol göstermeye cabaliyoruz kizlarla ayip ama yaptiğiniz cok mu eğlendiniz?

Bu arada senaryo ve yazarlik konusunda cok yolunuz var biraz kitap okuyun derim...
Ben dediğim gibi özür diledim kimseyle alay etmek değildi amacım

Karşına çıkan hayirli birini bulmuşsun adam seni cocugunla kabul etmiş.Evlenmis şimdide zirvanadan çıkmak isteyip belani istiyon tövbe ya rahatlık battı sanırım..:olamaz:

Kader gayrete aşıktır hayalperest konu sahibi. Gayret et belki bir gün iyi bir senaryo yazabilirsin. Emoji koymuyorum dalga geçtiğimi sanma diye, anlarsın sen.
Dediğini gerçekten anlamadım da neyse tamam dalga gecmiyordun sen çok ciddisin en ciddi de sensin zaten anladık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back