- 9 Mart 2011
- 11.817
- 9.229
- 448
Merhaba , eşimle Mayıs'ta 5 yıllık evli olacağız 1.5 yaşında bı kızımız var.Esimle aramızda 11 yaş var ve benden önce evlenip boşanmış 13 yaşında bi oglu var.
Konu şu eşimin oğlunun doğum günüydü yarın ve eşim eski karısıyla sürekli telefonda oğlu hakkında (okulu, alınıp bırakılması, masrafları vs ) görüşüyor .Kadin eşime kizinla karını da al bize gelin oğlumun doğum gününü kutlayalim kimse olmayacak yalnız kalmayalim demiş.Esimde bana bunu söylediğinde çok sinirlendim benim aile yapıma ters ben senin eski eşinin evine neden gidiyorum dedim.O da kızımızı alıp giderim dedi bende götüremezsin dedim.Cok istiyorsan oğlunu al buraya getir burda biz beraber kutlayalım annesiyle de nasıl kutlamak isterse kutlasin dedim (bana göre olması gereken buydu) Tutturdu 13 yaşında her şeyin farkında olan bı çocuk için onunda annesiyle babasını yan yana görmeye hakkı var sen olgun değilsin,insancıl değilsin ,cahil kopeksin vs diye hakaretlere ve kızımız doğdugundan beri psikolojik şiddet gösteriyor sonra özür dileyip affettirmeye çalışıyor.
Siz olsanız gider miydiniz? Yaklaşımlarını merak ediyorum
merak etmeyin yakında çekmenize gerek kalmayacak gibiBen üniversite mezunuyum eşim lise mezunu okulu bitirdim sinavlarima çalışma fırsatım olmadı özel sektörde çalışırken evlendik evlendikten sonra işi bıraktırdı uzun süredir uzağım iş hayatına kızım da olduğu için zaten o okula gidene kadar çalışmam zor bu durumda yol nasil vericem bilmiyorum yoksa bende çekemiyorum artık narsist bı adam çünkü her şeyi kendi çok iyi biliyor , beni sürekli yönetmek istiyor, sürekli eleştiri , aşağılama...
eşiniz az söylemiş