• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim bebeği istemiyorum lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke en başta size soyleseydim ama acaba senaryom nasıl olurd bilemedim burda fikir almak istedim gerçekten özür dilerim lütfen beni affedin burda yazidugim konuyu silemiyorumda en baştan sinemam TV okucagimi soyleseydim sizlere
Yalniz sen bu kadar bilgiyle ilerde korunurken hamile kalirsin demedi deme 🥴

Bi de tam tersini yazarsın belki bebek sahibi isteyen bir versiyon 🫡 ancak dikkat et olur mu kayıt yaşına ve konuda belirttiğin yaşa, sonradan gizleyince kaçmıyor tüm gözlerden
Tamam canım onu dusunememistim özür dilerim gerçekten hepsinizden hakkımızı helal edin ne olur

Seni çocuğunla kabul etmiş bir adamdan evladını nasıl çalarsın ? Onun hakkı değil mi baba olmak .. eşiniz için çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda sizin gerçek yüzünüzü görüp ayrılır sizden
Benim yazacaklarımı siz yazmışsınız ağzınıza sağlık.Eski sevgilin seni yeteri kadar sevmiş olsaydı her halukarda iletişimi kesmezdi.Sevgi emek ister.emek vereni seni dardan cıkaranı sevmen lazım.

Ay hiç inanamadım konuya eee teknoloji çağında diğer sevgilin nasıl ulaşamadı sana? Yoksa babası kuleye mi hapsetti saçlarını uzatıyordur sana kaçmak için

Teşekkürler ederim
Ve bu kadar şey yaşamış bir kız, şu yazısında iki tutam drama bağlar, ajite olurdu. Sıfır duygu emaresi... Ana karakterin, sosyopat olmadığı sürece, bu kadar duygusal olayların arasında üç beş "Kalbim acıyor" benzeri laf olurdu. Psikopat gibi yazmışsın :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back