sen artık bişey deme ağırlığını koru, hanım teyze zaten şu ara sana iyice diş biliyodur ve kısa zamanda gene patlıcaktır, mümkün mertebe eşin olmadan görüşme, görüşme ki bişey dicekse herkesin içinde demek zorunda kalsın
her gün iyiye giden yazılarımızla dolsun taşsın
peki canım teşekkürler,fikirlere açığım,6 senelik evliliğimde bu bir ilk:) gerçekler ortaya çıktıya çok mutluyum.
Bende sorunlarımda fikirlere ihtiyac duyarım yeni bir pencere acar çünkü canım.
Kayınvalidene saygı belirtmenin iyi olacağını düşünmemin sebebi; yarın öbür gün başka bir sorunda eşinin senin ailen hakkında saygı duyması gerekeceğinin altını çizer onun bilinçaltında.
Sen bunu dedin benim aileme
Senin ailen de bla bla
Asıl kendi annene bak .... Gibi klasiklerin yaşanmaması için :))
senin adına sevindim canım çünkü eşini yanında hissetmek gerçekten çok güzel umarım daha fazla üstünüze gelmez artık...rabbim er yada geç hakettiğini verir herkese...
siz yine de fazla sevinmeyin. o yaşlı cadılar ne yapıp eder, zafer bayrağını aha da böyle sallar:92:
Bence bu noktadan sonra daha fazla sertlik yapmak yerine kendini acındırma yolu da seçebilir..
Siz bir derece ama oğluyla kötü olmak istemeyecektir..
evet benımde aklıma geldi,kesin hasta ayakalarına yatacak,yaptığı taktiklerden birtanesi bu:)) ben yenı evlendım 2 gün sonra kayınvalıdem hastalandı ne oldu anne dedik doktora gittim tansiyon şeker çıktı,bundan sonra bana çok iyi davranın her an birşey olabilirmiş dedi,ama kaynanamı görseniz benden sağlıklı at gibi kadın...şekeri tansiyonu varmış sözde ama ilacı yok nedense:)
aynen tatlım darısı iki yüzlü insanlarla uğraşan herkesin başına:)
sen eşine onun hakkında bişiler söyleme cnm zaten sorun oğluyla kendi arasına taşmış şimdi o arayı düzeltmek için iyi insan moduna giricektir....
geledebilir sizi yanlız bırakmamak için olsun gelirsede siz kendinizi bozmayın hiç eşinizle iyi olun ikinci darbeyide indirmiş olursunuz ona böylelikle
inş. gelmez canım güzel haberlerini bekliyoruzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?