kaynanama karşı kazandığım zafer:)

İnsanlıktan nasibini almamış bir kaynanan varmış. Şok oldum okuyunca allah yardımcın olsun. Kendini ezdirme sakın.

Elbette seni koricak kollayacak ....kaynanan ne kadar kötü olursa olsun kemiklerini kırarım dilini kopartirim laflar deyipte oda annesinin seviyesine düşmemeliydi ....ben olsam guzellikle ikaz ederim haa baktiki olmuyor bir süre gorusmeyi tamamiyle keserdim....hangi gelin dortdortluk geçiniyor kaynanasiyla o dengeyi korumak eşe düşer....benim kendi kanaatim bir insan annesine saygı duymazsa eşine hiç duymaz....yanlış anlasilmasin ben kaynanani korumuyorum böyle yapmışsa çok ayıp etmiş...ama esinde böyle cvp vererek onun seviyesine düşmüş....çok çok gorusmez olur biterdi....kaymasının sözleri yanlissa belki eşinin tavrida bir okadar yanlış....

valla sertte olsa eşiniz en güzelini yapmış bidahada bişey yapamaz kendi kendine konuşur durur

İnsanlıktan nasibini almamış bir kaynanan varmış. Şok oldum okuyunca allah yardımcın olsun. Kendini ezdirme sakın.

sağolun kızlar ,ohh kurtuldum bu kadından ne arıyor ne soruyor,kafam rahatladı önceden yan yana gelince aklım hep karışıyordu,midemi bulandırıyordu sözleriyle,hep laf sokma başkalarını örnek vererek bana laf atma,şükürrrrr kurtuldum bu kadından...
tek korkum eşimle yeniden barışmaları ,inşallah öyle birşey olmaz,yalancı ve iftiracı birinin hayatımda olmasını istemiyorum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…