• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunlarımız(siz olsanız ne yapardınız)

sen olgun değilsin,insancıl değilsin ,cahilsin

Az bile soylemis , insan bile degilsin bu kadar yaziyorum konu sahibesi. 13 yasindaki cocuk babasiz buyusun diyen bir ruh hastasisin. Suc hem sende, hem o adamda cocuk yapip onun da gunahina girmissiniz , siz 2niz gibi tiplerin asla urememesi gerekiyor.

Merhaba , eşimle Mayıs'ta 5 yıllık evli olacağız 1.5 yaşında bı kızımız var.Esimle aramızda 11 yaş var ve benden önce evlenip boşanmış 13 yaşında bi oglu var.
Konu şu eşimin oğlunun doğum günüydü yarın ve eşim eski karısıyla sürekli telefonda oğlu hakkında (okulu, alınıp bırakılması, masrafları vs ) görüşüyor .Kadin eşime kizinla karını da al bize gelin oğlumun doğum gününü kutlayalim kimse olmayacak yalnız kalmayalim demiş.Esimde bana bunu söylediğinde çok sinirlendim benim aile yapıma ters ben senin eski eşinin evine neden gidiyorum dedim.O da kızımızı alıp giderim dedi bende götüremezsin dedim.Cok istiyorsan oğlunu al buraya getir burda biz beraber kutlayalım annesiyle de nasıl kutlamak isterse kutlasin dedim (bana göre olması gereken buydu) Tutturdu 13 yaşında her şeyin farkında olan bı çocuk için onunda annesiyle babasını yan yana görmeye hakkı var sen olgun değilsin,insancıl değilsin ,cahil kopeksin vs diye hakaretlere ve kızımız doğdugundan beri psikolojik şiddet gösteriyor sonra özür dileyip affettirmeye çalışıyor.
Siz olsanız gider miydiniz? Yaklaşımlarını merak ediyorum
Size karşı genelde nasıl ? Yani düşmanlık durumu yoksa bence de gidilebilir ama dediğim gibi normal şartlardan söz ediyorum

Neye sinirlendiniz tam olarak? Eski eşi gayet medenice bir teklifte bulunmuş. Siz gitmek istemiyorsanız mecbur değilsiniz gitmezsiniz ama eşinizin hatta çocuğunuzun gitmesine müdahale etmenizi doğru bulmadım. Cafeyle evin ne farkı var? Aile yapınıza tersti madem çocuklu daha önce evlenmiş adamla evlenmeyecektiniz. Dünyada adam kalmamış gibi çocuklu adamla evleniyorsunuz sonra eski karısıyla görüşmesi dert oluyoru. Oğlu ve annesi bir bütünler onları birbirinden ayrı düşünerek hata etmişsiniz en başta. Her daim eski eşi hayatınızda olacak kaldıramayacaksanız evlenmeyecektiniz. Eşinizin hakaretleri elbette doğru değil ama bir cümlesi doğru o da sizin olgun olmadığınız.

O zamanlar 34 yaşındaydı ağzı çok iyi laf yapan bı adam bı anda ne olduğunu anlamadım ailesiyle tanışmış evlilik konuları konuşuyor buldum kendimi kötü bı ilişkiden çıktığım için bana iyi gelmişti o zamanlar ve evlendikten hemen sonra çocukta istemedim onu görmek için ama kendini çok iyi sakladı ya gerçekten çok iyi sakladı.Bi iki kere fiziki şiddet uyguladı kızım ağlıyor diye bana bunları yapan birine iyi davranasim gelmiyor anlayışlı olasım gelmiyor maalesef yoksa onun çocuğuna zamanında ne kadar çok emeğim geçti bir bilseniz annesi bırakırdı gecelerce çalışmaya giderdi ben yeni evli olduğum halde bakardım ogluna oyunlar oynatirdim çünkü babasını seviyordum
Kardeş senin acilen bu herifi boşamam gerekiyor sence tek sorun eski eşin evine gitme olayı mı?
İkinizde bu heriften mağdur kadınlarsınız

Yani bence konu burada 3.kişiler değil direkt eşinizin davranışları ve tutumu. Eski eşle beraber kutlamak gibi olaylardan önce eşinizle olan evliliğinizi gözden geçirmelisiniz diye düşünüyorum.

Esinizin bu hakaretlerinin hicbir makul aciklamasi yok. Terbiyesiz herif. Ama bunun disinda evlendiginiz kisinin eski es ve cocugunu biliyordunuz. Sizin cocugunuzda onun kardesi. Bu gercek degismeyecek. Siz gitmeyebilirsiniz ama kardesleri bukadar uzak tutmak, birbirinden bihaber yetistirmek bana mantikli gelmiyor. Abisinin dogum gunune gitmesi sizin tarafinizdan da bukadar olay olmamali. Yarin mezuniyet, dugun vs durumlar oldugunda da oglun gelsin burda evlensin mi diyeceksiniz? Sizin de uyumlu oldugunuzu dusunmuyorum acikcasi.

Back