Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vallahi billahi ben çocukları çok seviyorum Yok demem de ama annelik yapsın hamile kal sonra çocuğunu ortaya at ben böylelerine anne demem kardeşim bak ablacım çocuğunu doğur güzel güzel annelik yap annelik görevini yap nedir öyle doğur at
Kuzum hakkını helal et yaa ben okuyorum sinema televizyon okumayı düşünüyorum belki yazarsa olabilirim burada birşeyler yazmak istedim acaba nasıl olur ki diye
Bu hikaye tutmaz, 3. bölümde yayından kaldırırlar.
Senarist olmak istiyorum senaryo için yardım edin deseydiniz üyeler size bir senaryo yazardı 3 sezon soluksuz izlenecek bol raitingli dizi olurdu.
Sevdiğiniz çocuk gariban ama evlendiğiniz adam ağa olmalıydı, kayınvalideniz hanımağa olarak nüfusunu kullanıp sevdiğiniz çocuğu hapse attırmalıydı, hapiste geçen yıllarda eşinizden ve kayınvalidenizden intikam almak isteyen esas oğlan, kayınvalidenizin eskiden aşık olduğu aynı kendileri gibi nüfuslu bir ağanın has adamını şişlenmekten kurtarıp gözüne girmeli, o ağanın en yakın dostu sağ kolu olmalıydı, silah çatışma kan intikam gözyaşı eksik