• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim bebeği istemiyorum lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu hikayeye inanmadım.
Türk erkeklerini bilmesek yutardik. Hikâyenin aslının değiştirildiği gayet belli.

Kaç sayfadır dil döküyorsunuz doğursun size versin bari, zaten çocuğu fazlalık görüyor, ayağına takoz olacak, bari sevildiği yerde olur.
Vallahi billahi ben çocukları çok seviyorum Yok demem de ama annelik yapsın hamile kal sonra çocuğunu ortaya at ben böylelerine anne demem kardeşim bak ablacım çocuğunu doğur güzel güzel annelik yap annelik görevini yap nedir öyle doğur at 😞

Kilzar hakkınızı helal edin yaa senaryo yazmayı düşünüyorum okuluna gidiyorumda böyle bir hikaye yazayım dedim bakalım inandırıcı gelecek mi diye 🤣🤣🤣

Kuzum hakkını helal et yaa ben okuyorum sinema televizyon okumayı düşünüyorum belki yazarsa olabilirim burada birşeyler yazmak istedim acaba nasıl olur ki diye
Bu hikaye tutmaz, 3. bölümde yayından kaldırırlar.

Senarist olmak istiyorum senaryo için yardım edin deseydiniz üyeler size bir senaryo yazardı 3 sezon soluksuz izlenecek bol raitingli dizi olurdu.

Sevdiğiniz çocuk gariban ama evlendiğiniz adam ağa olmalıydı, kayınvalideniz hanımağa olarak nüfusunu kullanıp sevdiğiniz çocuğu hapse attırmalıydı, hapiste geçen yıllarda eşinizden ve kayınvalidenizden intikam almak isteyen esas oğlan, kayınvalidenizin eskiden aşık olduğu aynı kendileri gibi nüfuslu bir ağanın has adamını şişlenmekten kurtarıp gözüne girmeli, o ağanın en yakın dostu sağ kolu olmalıydı, silah çatışma kan intikam gözyaşı eksik🙄

Kilzar hakkınızı helal edin yaa senaryo yazmayı düşünüyorum okuluna gidiyorumda böyle bir hikaye yazayım dedim bakalım inandırıcı gelecek mi diye 🤣🤣🤣
Hanımlar,
son dakika bilgisi, teyit etmeden yazmak istemedim ki teyit de geldi.
Bu senaryocu arkadaşla şu konuyu açan arkadaş aynı kişi: Moralim bozuk derdimi anlatmak istiyorum ( Hayalperestkizx Hayalperestkizx )

Normalde kimsenin 2. üyeliğini deşifre etmeyiz ama üye 2. üyelik alıp kafa buluyorsa açıklamak haktır.

Şimdi siz düşünün Hayalperestkizx Hayalperestkizx

Not: KK Kadınları siz var yaaa çok fenasınızzzzz:KK70:deşifre topiği açsak ortalık yıkılacak demek ki :)))

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back