kaynanama karşı kazandığım zafer:)

kadını 6 senedir tanıyorum güvenmesem inanmazdım,kayınvalıdemın cevresı benı hep seviyor zaten:) birsey dese kulağıma gelıyor bir değil iki değil...
fılmlerdekınde daha beterı bende ki,herkesın arkasından konuşur,bi arkadaşı sohbete gelır kafasını cevirse kaş göz işareti yapar onun için,gidince dedıkodusunu yapar,çok kötü bir kaynanam var anlıyacağınız ve cok tehlikeli...

tatlilmmmmm davulun sesi kilmilerine hos gelir yasayan bilir bu durumu...kayinvalide magduruyum....

vallahi konusan arkadaslar yok buyukdur yok soyle diyenlere bu lafim ors.....u deseler kayinpeder gelip bu cocuk bnm oglumdan degil kimden soyle diye iftira atsalar dovmek haric soz ile taciz tecavuz hakaret etseler de ozaman gorurdum sizleri....siz susun ozaman bunlar yapildiginda.......

aynen bnde konusmuyorum aslinda vcok gec kalmis bir olay kaybedecek hic bir seyim yok....sorun degil anasi babasi icin beni birakacaksa biraksin anamin kapilari herzaman acik bana ve evladima....

ceken bilir o yazanlar zaten cekmeyenler....

hic bir sey olmamais gibi davran sakin konuyu acmadan acma soyle boyle diye annesi de geldiginde gayet mesafeli muhabbetine katilkmayacaksin resmi olacaksin zaten basdan olmadi bir daha ne yaparsan yap olmaz bu dunyadaki melek bile olsan

okurken bile strese girdim valla soğuk soğuk terledim.
Allah yardımcın olsun denecek bişey yok.
eşin iyi yapmış bunları söylemekle de o akraba sana nasıl anlattı bunları:44:

şunu hiç bir zaman unutma onlar anne oğul
döner dolanırlar tekrar arayı yaparlar
sen el kızısın
eğerki kv.denin kötü niyetini anladıysa eşin
artık üsteleme çünkü sende kötülemeye devam edersen oğluşluk damarı tutabilir
mesafeli olun yeter..

ben kayinvalidemde sizinki karakterde bir tip
ben hic muhatap olmuyorum
aynen sizin esinizin gibi benimde esim benim yanimda bu yeter zaten
ugrasmayin bence bundan sonra sen söylesin böylesin kocanin parasi vs
basin agriri sadece degmez

Bence esiniz gereken cevabi vermis annesine.

Eger kayinvalidenizle aranizdaki durum, esinizle sizin aranizi bozarsa o zaman konusun derim.

Birakin o huzur bozan, siz ise huzur veren olun..

Konusunu bile acmayin.

evet canım malesef yaşayan bilir,heran bize müdahale etmesi,eşimin yanında bana çok iyi davranmaları eşim yokkende 180 derece değişmeleri benimde eşime annesigilin yaptıklarını inandıramıyordum,eşim yeminler ediyordu annem senin arkandan tek laf kötü söz söylemiyor diyordu,ama nasıl olurdu yalnızken demedikleri kalmıyordu ,ben bu durumda yalancı konumuna düşmüştüm kendimi brtürlü ispatlayamadım,ama gün geldi devran döndü şaytan şaşırttı kaynanamı eli ayağına dolaştı gerçekleri gün yüzüne vurdu eşimde şok oldu onun bu davranışlarına ...

darısı umarım tüm kaynanalardan çekenlerin gelinlerin başına....

okurken bile strese girdim valla soğuk soğuk terledim.
Allah yardımcın olsun denecek bişey yok.
eşin iyi yapmış bunları söylemekle de o akraba sana nasıl anlattı bunları:44:

hakettiğini bulduya yeter bana..
kayınvalıdemın çevresi beni hep sever,gezek yani gün arkadaşları filan her oturmalarda beni çağırırlar illa gelini ara gelsin derler kayınvalideme,birgün evde oturuyordum kaynanam aradı napıyosun dedi oturuyorum iyi oğlum napıyo oda iyi tamam dedi sen napıyosun dedim gezmedeyim dedi hadi görüşürz dedi kapattı,meğersem arkadaşları benide çağırmış kaynanamda antreye cıkmış bana havadan sudan bahsetti kapattı içerdekileride gelin gelmiyor demiş:) daha sonra biriyle karşılaştık niye gelmedin diyolar bende haberim yoktu dedim:)
sonra her gittiği yere gelin niye gelmedi diye soranlara hasta evde yatıyor diyormuş:) beni gören çeviriyor hayırdır neyin var geçmiş olsun hastaymışsın ben şookkk oracıkta:)

ben kayinvalidemde sizinki karakterde bir tip
ben hic muhatap olmuyorum
aynen sizin esinizin gibi benimde esim benim yanimda bu yeter zaten
ugrasmayin bence bundan sonra sen söylesin böylesin kocanin parasi vs
basin agriri sadece degmez

evet haklısın eşim yanımda olduğunu gösterdiya bu bana yetti,en güzeli hiç adını anmamak

Anneyle oğlunun arasının açılması ne zamandan beridir zafer olarak nitelendirilimiş?

Ben olsam neden böyle oldu,nie huzurlu diil kimse die düşünürdüm....

çok haklısın canım!!!

ben zaten annesigilden bahsettikçe adam daha çok düştü onların üstüne yakınlaştı,ama şimdi kaynanam beni bahsettikçe eşim üzerime düştü,demekki bu işler tam tersi yönde işliyor,hiç adını anmıcam:)

Bence esiniz gereken cevabi vermis annesine.

Eger kayinvalidenizle aranizdaki durum, esinizle sizin aranizi bozarsa o zaman konusun derim.

Birakin o huzur bozan, siz ise huzur veren olun..

Konusunu bile acmayin.

sağol canım,söyledikleriniz kafama yerleşti en güzeli hiç anmamak ,dediğin gibi iki gün sonra barışırlar bu ihtimali göz önünde bulundurmak gerek..acaba bundan sonra yüzüme nasıl bakacak kayınvalidem,karşı tarafı izlicem ve ona göre davranıcam

Bence kesinlikle birdaha konusunu acma esine
sen esinle hasret gidermeye gidiyosun, niye degerli vaktini böyle iftiraci bir kadini anarak geciresinki ???
Kaynananada cok mesafeli ol bundan sonra,
gerekmedigi sürece hic konusma

Bence kesinlikle birdaha konusunu acma esine
sen esinle hasret gidermeye gidiyosun, niye degerli vaktini böyle iftiraci bir kadini anarak geciresinki ???
Kaynananada cok mesafeli ol bundan sonra,
gerekmedigi sürece hic konusma

evet canım cok haklısın,sayenizde daha mantıklı düşünmeye başladım:) sağolun kızlar...yaşasın kk

iyi olmus ne güzel.aferin o kacaya

eşimle görüştük buluştuk kızlar o gün kaynanam yoktu,elemanıda gelmedi,başbaşa idik,hiç annesinin adını anmadım,eşimde bahsetmedi hiç,demek oluyor ki annesine gelme demiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…