Kaynanam yüzünden mutsuzum

O binadan ayrılmadan çocuk düşünmüyorum bu kadar senede o yüzden düşünmedim kendime güvenemedim böyle huzursuz bir ortamda mutsuz bir anne sağlıksız bir çocuk yetiştirebilirdim

Siz kavga ederken eşiniz ne yapıyordu? Bence onun tavrı önemli. En mantıklısı da aile apartmanından taşınmak galiba.

Oturduğunuz evin tapusu kime ait ? Aynı binada sadece eşinizin annesi ve kardeşleri mı yaşıyor ? Bina tamamen onlara mı ait ?
Mülket sahibi kaynanam kaynanam eşimin kardeşleri karısı görümcem boşandı annesine geldi alt katımız kira o kadar

Hiç kimsenin bu kadar uzun konuyu okuyacağını sanmıyorum

Mutlaka taşının. 2 gun 3 gun guzel gecer ama 4.gun yine bir olay cikacak.
İnşallah tek temennim o iki buçuk sene oldu ben de şimdi bebek istiyoruz sürekli sağlık sorunları yaşadım gebeliğin diğer bir durumum yok sadece çok kaygılıyım kalbini bir gebelik süreci ile ustalık yaşamak istemiyorum yoksa sağlıklı olamam

Tabii ortamdan binadan kurtulduktan sonra düşünüyorum planlıyorum

Siz noye tamam gitmiyorum diyosunuz safmisiniz istedigi kadar aglasaydi hic muhattap olmayip tatilinzie gidecektiniz sizi sevmiyor diye tamam bosaniyorum demek nedir siz olgun davranmiyorsunuzki ben esimle mutluyum gerisi sizi ilgilendirmez diyecektiniz boyle aciklama yapmaya calismayin anlamazlar mesafe mutluluk istedigi kadar kudursun esinle planini yapip istedigini yapacaksin aciklama yapma birak kudursun

Evet cahillik ettim yanlış söyledim Çok Şükür eşimle aram daha da iyi oldu daha çok duygularımı önemsiyor sadece ikimiz birbirimizi önemsiyoruz ben biraz vicdan azabı çekmesini istedim nelere sebep olduğu için ama maalesef öyle de hissetmeyecekti zaten tatili iptal edemezdik almıştık bu kavganın üzerine sabahına tatilimize gittik çok da güzel vakit geçirdik hiç bu konuları konuşmadık resetlenmiş döndük hayatım sanki düzene girdi

Biraz okudum yok olmuyor. Noktalama işareti olmayan yazıları tek nefeste okumaya çalışıyorum mal gibi. Ölemem bu yazı için.

Bu konu en gec annesi yine olay cikartsa tekrar acilacak. Tatil yara bandi gibi birsey olmus, ama asıl sorun: Tekrar ayni durum ortaya ciksa nasil davranilacagi konusulmamasi.

Mutlaka taşının. 2 gun 3 gun guzel gecer ama 4.gun yine bir olay cikacak.
Bir olay çıkmasa dahi daha 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim eminim Allah daha güzel günler yaşatacak aile olalım bebeğimiz olsun istiyorum bebeğimi huzurla büyütmek istiyorum maalesef kavgayla kaosla büyüyen anne baba kavgası ile büyüyen bir çocuk olarak gerçekten çok zor benim karakterim asla yanımda kimseye sevmediğim bir insan dahi olsa azarlatmayı sevmiyorum ki kendi çocuğuma asla laf ettirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…