narsist insanlardan nefret ediyorum

Servise verip akrabaya tamah etmezdim yaptıkları saygisizlik falan hepsini geçtim yarin bedava hayirina yapmis gibi sürekli basa kalkilir her ay ciksin o 500 sizden ama kafaniz rahat olsun boşverin verin servise çocuğunuzu
Sürekli başa kakmasın diye fazladan para verdim ancak yine de dediğiniz gibi ben çocuk götürüyorum diyip başa kakılıyor kendi çocuklarına laf dedirtmek yok ben çocuğumu kreşe veriyorum diye başımdan atmak için veriyormuşum bile olduk şakayla karışık baş edemezsin en güzeli mesafeli olmakmış

Tanidikla akrabayla is yapılmaz. Sonu illaki böyle oluyor. Paranla rezil olmak. Yani panik olmuş olabilirler ,hadi unutabilirler ama duymussundur diye aramadım tam bir saçmalık. Bu ihtimale bırakılır mı. Madem duydugunu düşünecek kadar akıllarına geldin bir alo diyemediler mi.
Servise vermeniz iyi olmuş böyle devam edin. Açıkçası bu konuda karşı tarafın agresif olup suçu atmaya çalışmasının sebebinin gelen paraya alışmak ve onun elden gitmesi olarak düşünüyorum. Ben böyle bir durumda gercekten unutsam karşı taraftan nasıl tavır gösterirse gostersin, kirk kere özür dilerim heralde.Ucunda bana emanet bir çocuk var çünkü

bir bebeğim daha 10 günlük olduğu için diğer çocuğumu okula bırakamıyorum dayım ben bırakırım dedi kendisi emekli. Bende servise vermedim olur dedim ama ücreti ile neyse servisciye sordum 500 tl fazlasını verdim ama getirip götürecekti. Neyse normalde 3 te evde olurlardı 10 geçiyordu çocuk yok dedim heralde pazara ugradılar baktık bir 5-10 dk daha geçti yok aradım bana söylediği oğlu ateşlenmiş ambulans gelmiş herkes duymuş ben nasıl duymamışım kızımı almamış mıyım dedim hayır duymadım neyse gittik aldık çocuğu yengem o telaşla unuttuk dedi sinirlendim ama hadi insanlık halidir olabilir dedim. Sonra dayım bana duymadığım için laf vurunca sana güvenmeyeceğim diye bende bende sana güvenmem bir daha dedim ve dayı o telaşla unuttumuz mu yoksa duyduğumu düşündüğün için mi haber vermedin dedim oda duyduğunu düşündüğüm için dedi ve ben daha çok sinirlendim. Bugünde gelmiş kaynanamlar burdayken eşime yok elif oğlumu sormadı filan demiş bu seferde kıvırdılar çocuğu o telaşla unuttuk dediler artık onla göndermiyorum diye mi işte çıkıyorlar yoksa işine mi gelmiyor anlamadım benim 4 yaşında çocugum orda yarım saat gereksiz yere bekledi ki haber vermiş olsalardı aldıracak çok kilim vardı ama onun psikolojisini düşünen yok üstelik kendi 20 yaşındaki danası ile bir tutuyor
akrabalarla ne yuz goz oluyosunuz.akrabayla iş yapilmsz canim.servisciye ver en azindan adamin asil isi oldugu icin sizi surekli bilgilendirir.boyle sacma aksilkkler yasanmaz

Tanidikla akrabayla is yapılmaz. Sonu illaki böyle oluyor. Paranla rezil olmak. Yani panik olmuş olabilirler ,hadi unutabilirler ama duymussundur diye aramadım tam bir saçmalık. Bu ihtimale bırakılır mı. Madem duydugunu düşünecek kadar akıllarına geldin bir alo diyemediler mi.
Servise vermeniz iyi olmuş böyle devam edin. Açıkçası bu konuda karşı tarafın agresif olup suçu atmaya çalışmasının sebebinin gelen paraya alışmak ve onun elden gitmesi olarak düşünüyorum. Ben böyle bir durumda gercekten unutsam karşı taraftan nasıl tavır gösterirse gostersin, kirk kere özür dilerim heralde.Ucunda bana emanet bir çocuk var çünkü
Aynen nasılsa tanıdık akraba diyip önemsemiyorlar heralde. Bende öyle 40 kere özür diler utanırdım

Back
X