Litfen bi akil verin

Engel olmadım ben sadece beni arayıp sinirli konuşunca normal şekilde noluyo dedim o da annem ağladı ben düğüne gjdicem dedi bende yalandan agliyo deyince küfür etti bana çok üzgünüm
Annesi hakkında yorum yapmasaydınız keşke..eş ailesinin meselelerine bu şekilde karışmak doğru değil..yalandan ağlıyor demeniz hoş olmamış..aşılmaz bir sorun yoksa kardeşin düğününe gidilir yani..yapıcı olmak yerine olayı daha çok kışkırtmışsınız..işi ,ailesiyle sizin aranızda tercih yapmaya kadar götürmüşsünüz..Bu gidişle adamı kaybedersiniz..

Uzun vadede eş ailesiyle yarışıp da kazanan görmedim ben. İstersen hayatından çıksınlar illa hayatın bir döneminde bulaşıp sorun oluyorlar. Siz bu konudan uzak durun. Eşiniz arada kalmış sinir krizi geçirmiş. Küfür falan elbette haklı değil ama beni çocuğunu kaybedersin falan gerek var mı buna ? Düğüne giderse boşanacaksınız o zaman ?

Sizce ne yapayım kızlar ben zaten anneme gelmiştim o da beni gece alacaktı tartışıca gelme bitti dedim o da sen bilirsin dedi.Simdi msj atmış gelip sizi alayım.beyim durdu

Hem her şeyin iyi olmasını istiyorsanız hemde kendi elinizle her şeyi bozuyorsunuz. Eşiniz abisinin düğününe gider gitmez bu sizi hiç ilgilendirmemelidiydi. Ayrıca en ufak tartışmada boşanmayı dile getirseniz siz kaybedersiniz.

Engel olmadım ben sadece beni arayıp sinirli konuşunca normal şekilde noluyo dedim o da annem ağladı ben düğüne gjdicem dedi bende yalandan agliyo deyince küfür etti bana çok üzgünüm

Gidersen beni ve çocuğunu kaybedersin demek engel olmaktır. Siz nasıl bir dünyada yaşıyorsanız artık etrafınızda dünüyor sanıyorsunuz.

Merak ediyorum gerçekten benim yaşadığım sorunların çeyreğini yaşasaydınız ne yapacaktınız?
Acıları yarıştırmıyorum yanlış anlaşılmasın,kurban rolünde de değilim.

Eşimin kardeşi evlendi ve ben en şık halimle eşimin yanında oldum.
Evlilik biraz da kendinden ödün vermektir,unutmayın.
Hadsizlik etmişsiniz.

Annesi ile arasındaki konuşması/ilişkisi sizi ilgilendirmez ki. Keşke karışmasaydınız. Sadece dinleseydiniz. Nasıl sizinle olan ilişkisine annesinin yorum yapması kabul edilebilir değilse, sizin de onların ilişkisine yorum yapmanız normal değil.

Bu oruçlu halimle çok üzgün şekilde yaziyorum. Eşim aradı sinirle şekilde konuştu sonra yüzüme kapattı bende noldu neden yüzüme kaoatiin annesine girmişti orda mi doldurusa geldin dedim. Kardeşinin düğünü muhabbetleri vardi kardeşiyle arası kötü annesine düğüne gelmciem demis annesde ağlamış.Bende tekrar aradım insan gibi neden yüzüme kapattın noldu annen mi bise dedi dedim bağırmaya başladı annem ağladı ben düğüne gidicme karismamazsin dedi ben de yalandan aglamasin dedim. Küfür etmeye başladı. Gidicem dedim konu gitmek dediği dedim bana neden tavır alıyorsun dedim.sonrqda sen beni ailemle düşmen etmeye çalışıyorsun Allah bi dert versin bugünü ararsin dedin buna çok takıldım tek derdim yapılan haksızlıkları gostermekti
Ya konuda ne nedir hiç anlaşılmıyor, ne biçim bir yazım şekli, olay örgüsü yok, ne nedir belli değil.

Kendimiz mi bulmaya çalışacağız mesele nedir diye? Düzgünce yazsanız keşke.

Eşinizin ailesiyle olan ilişkisine mi karışıyorsunuz? Ondan mı kızıyor size?

Eğer öyleyse ne münasebet karışıyorsunuz?

Dolduruşa mı geldin diye kışkırtmak nedir? Öyle şey denir mi, siz olsanız eşiniz size bunu dese ayy cici güzel mi dersiniz??

Suratınıza kapatmış olması konuda sorgulanacak en son şey resmen.

Ayıptır yahu biraz özenli yazın şu konuları.

Merak ediyorum gerçekten benim yaşadığım sorunların çeyreğini yaşasaydınız ne yapacaktınız?
Acıları yarıştırmıyorum yanlış anlaşılmasın,kurban rolünde de değilim.

Eşimin kardeşi evlendi ve ben en şık halimle eşimin yanında oldum.
Evlilik biraz da kendinden ödün vermektir,unutmayın.
Hadsizlik etmişsiniz.
Burda anlatmadigim çok şey var insan bi noktadan sonra taşıyor

Annesi ağlayınca yalandan agligo demişim diye
Ben bu laflardan sonra nasıl gidersin kendine saygın olsun dedim sen karışamazsın beni onlardan ayırmaya caliyosun dedi derdim ayırmak asla değil ben olanı görsün istedim
Ay yok artık, cidden şu laflardan sonra adamın size kızmamasını mı bekliyorsunuz? Adamın gururuna, annesine kadar dil uzatıyorsunuz. Bu şekilde haklı olduğunuz noktalar varsa bile haksız duruma düşersiniz. Bilginiz olsun.
derdim ayırmak asla değil ben olanı görsün istedim
IMG_2138.webp

:işsiz:

Bu oruçlu halimle çok üzgün şekilde yaziyorum. Eşim aradı sinirle şekilde konuştu sonra yüzüme kapattı bende noldu neden yüzüme kaoatiin annesine girmişti orda mi doldurusa geldin dedim. Kardeşinin düğünü muhabbetleri vardi kardeşiyle arası kötü annesine düğüne gelmciem demis annesde ağlamış.Bende tekrar aradım insan gibi neden yüzüme kapattın noldu annen mi bise dedi dedim bağırmaya başladı annem ağladı ben düğüne gidicme karismamazsin dedi ben de yalandan aglamasin dedim. Küfür etmeye başladı. Gidicem dedim konu gitmek dediği dedim bana neden tavır alıyorsun dedim.sonrqda sen beni ailemle düşmen etmeye çalışıyorsun Allah bi dert versin bugünü ararsin dedin buna çok takıldım tek derdim yapılan haksızlıkları gostermekti
Kocanızı tapusuyla mı aldınız nufüs kâğıdın da anne baba adı sizin ki mi siz ne bencil bir insansınız ya sizin gibiler aile dağıtır evlerden Irak

Dünyanın en kötü annesi bile olsa ağladı deyince yalandan ağlamasın demeniz zoruna gider. Siz neden karıştınız ki. Sinirliyim annem ağladı dediğinde üzülme canım hayırlısı olsun deseydiniz şimdi mutlu mutlu evinizde oturuyodunuz. Adamı zorla düğüne yollamışsınız. Gitmeyeceği halde size inat gidecek. Kaldı ki size ne giderse gitsin neticede kardeşi.

Görümce değil kayın. Ben bunlardan kendimi geri çektim gidip gelmedim eşimde biraz mesafe koyunca abisini aradı laf saydı
Eşinizin ailesi ile yaristirmayin kendinizi görüşürsun görüşmezsiz sen bilirsin ama eşine karışamazsin ben eşimin kardeşi ile 2 senedir görüşmüyor konuşmuyorum eşim gider gelir görüşür konuşur beni ilgilendirmez kardeşi kardeşe kırdıramam kendi bilir onlar kardeş eninde sonunda görüşüp konuşacaklar siz istediğiniz kadar bu durumu istemesenizde bence Kendi kendinize sorun yaratmışsiniz annesi için de her ağza gelen laf söylenmez bazen bazı lafları içinizde tutun ya ne demek yalan yere ağlamış öyle olsa bile içinde tut sonuçta o onun anası senin annen için öyle dese hoşuna gider mi ben ne kardeşi ailesi ile görüşmesine karışırım ne bana karışmasına izin veririm herkesin ailesi kendine kıymetli lütfen bazı şeyleri içinizde tutmayı öğrenin

Birde üzüldüğüm o düğüne gidersen beni ve çocuğunu kaybedersin dedim sen bilirsin beni tehdit mi ediyorsun dedi o kadar laf eden kardeşi için bizi hiçe sayan biri sevmiyodur ki zaten
Kardeşinin düğününe gitti diye adamı boşamayacaksınız. Neden durup dururken laf işitiyosunuz. İnanın zorla kendinize sorun oluşturmuşsunuz. Yalandan adamı tehdit etmenin anlamı ne.

Niye bi daha bi daha arıyorsun. Sonuçta eve gelmeyecek mi o zaman sorarsın.
-annen mi doldurdu diye bi aramışsın
-yalandan ağlıyordur diyorsun.
Lafı duymak için uğraşmışsın

Benim eşimin ailesinde kardeşler habire tartışır küser küsünce birbirlerine birbirlerini şikayet ederler. Barışınca hiçbir şey olmamış gibi devam ederler. 7 yıldır tanıyorum 7 yıldır böyleler. Yaşarlarsa 70 yıl da böyle olacaklar. Onlar kardeş anne baba aile ne yaparlarsa yapsınlar birbirlerinden kopamazlar. Siz eşinizi anne baba aile konusunda doldurmaya çalışmayın kötü siz olursunuz

Benim eşimin ailesinde kardeşler habire tartışır küser küsünce birbirlerine birbirlerini şikayet ederler. Barışınca hiçbir şey olmamış gibi devam ederler. 7 yıldır tanıyorum 7 yıldır böyleler. Yaşarlarsa 70 yıl da böyle olacaklar. Onlar kardeş anne baba aile ne yaparlarsa yapsınlar birbirlerinden kopamazlar. Siz eşinizi anne baba aile konusunda doldurmaya çalışmayın kötü siz olursunuz
Amacım doldurmak degildi doldurmak olsa daha iki üç akşam önce yemeğe aldım hepsini benim derdim olanları görüp farkına varmasiydi

Back
X