Litfen bi akil verin

Aileyle Ben zaten baştan beri sorunluyuz.kendide kardeşiyle kavga etti ağır laflar etti abisine bende neden gidiyosun o laflardan sonra dedim annem ağladı dedi bende yalandan ağlamasın boşa dedim
Nereden biliyorsunuz yalandan ağladığını bir evladı evleniyor diğeri düğüne gelmem diyor bu durum ağlama sebebi olamaz mı sizin için? Birazcık empati yapsanız.. Eşinizin aile ilişkilerine gereksiz müdahil olmuşsunuz sonunda da kötü olan siz olmuşsunuz. Siz gitmeyin düğüne ama eşinize karışma hakkınız yok

Birde üzüldüğüm o düğüne gidersen beni ve çocuğunu kaybedersin dedim sen bilirsin beni tehdit mi ediyorsun dedi o kadar laf eden kardeşi için bizi hiçe sayan biri sevmiyodur ki zaten
Amacınız kendinizden soğutmaksa çok başarılısınız tebrik ederim. Kocam bana böyle saçmasapan diretmede bulunsa daha çok gidesim gelir.. siz de evlat büyüteceksiniz kırdığınız yerden kırılırsınız

Aaah ah. Birakin esiniz ailesiyle iyi olmak.isterse olsun istemezse olmasin. Sizi darlayan zorlayan bir durum var mi yok? Neden bu kadar icsellestiriyorsunuz ki. Insan hatta ister ki aralari iyi olsun nede olsa ailesi eşim kizsada yinede uzuluyordur der. Size karsi bir sey yoksa esinizle kisisel bir tartisma icin sizin bilenmenize gerek yok. Onlar anne ogul kardes. Bugun itisir kakisirlar yarin can ciger olurlar siz kotu oldugunuzla kalirsiniz. Bence esinize "senin kendi ailenle olayini ben cok kisisellestirmisim aslinda beni ilgilendiren bir durum yoktu gereksiz seyler soyledim" seklinde bir aciklama yapin sakinlestikten sonra.

Klasik manipületif bir kaynana ne kadar kazık yesede ailesinden kopmayan bir eş...akışına bırakın giderse gitsin sinirlerinize hakim olun...eşinizle iyi olmak istiyorsanız ailesini kotulemeyin bırakın ister iyi olsun ister kötü ..sebepleri siz olmayın..kazık yedikçe size karşı dahada mahcup olacaktır...ve bu suçluluk duygusuyla size karşı daha ılımlı bir yaklaşım sergileyecektir..tipik erkek..
Bakın erkekleri idare etmek zanettiginiz kadar zor değil aslında...
Sen en doğrusunu bilirsin,sen nasıl istersen,onlar senin ailen sonuçta deyip eşinizi kendi safiniza rahatça çeker parmaginizda oynatirsiniz(tabi aileden büyük bir saygısızlık görmediğiniz müddetçe)
Ben sizin yerinizde olsam eşimin annesinin gazıyla söylediklerinden sonra sen bilirsin der kapatirdim telefonu ..çokta ilgilenmez mevzuyu uzatmaz,k.valideye malzeme olmazdım...k.valide nin hoşuna gitmiştir kesin size bu şekilde bağırması
Neyse olan olmuş eşinizi alın karşiniza bu yazdıkları mi söyleyin sakince...o an sinirliydim sen bagirinca bende öyle söyledim agzimdan cikiverdi istemeden...onlar senin ailen tabiki git kardeşinin düğününe anneni kırma kadın üzülmesin gönlü olsun falan deyin..iyiyi oynayın ki k.aile sizin hakkınızda birşey söylediğinde eşiniz gaza gelmek yerine sizin iyi niyetinizi görüp sizi savunmuş olsun...aksi halde bu savaşın uzuleni hep siz olursunuz

Amacım doldurmak degildi doldurmak olsa daha iki üç akşam önce yemeğe aldım hepsini benim derdim olanları görüp farkına varmasiydi
daha 3 akşam önce yemeğe aldığınız insanların siz de görüp farkına varmamışsınız demek ki almışsınız yemeğe
ne oldu 3 günde aydınlama reform rönasans sanayi devrimi hepsi birden mi yaşandı?
Birde üzüldüğüm o düğüne gidersen beni ve çocuğunu kaybedersin dedim sen bilirsin beni tehdit mi ediyorsun dedi o kadar laf eden kardeşi için bizi hiçe sayan biri sevmiyodur ki zaten
adama bunu demişsiniz
daha bir de bişey dememiş gibi
Sizce ne yapayım kızlar ben zaten anneme gelmiştim o da beni gece alacaktı tartışıca gelme bitti dedim o da sen bilirsin dedi.Simdi msj atmış gelip sizi alayım.beyim durdu
gelme bitti! demişsiniz. ablacım her kavgada bitti'lik oluyorsanız siz. ohoo. daha mesela şey de deyin. boşol boşol boşol bi o kalmış...
Görümce değil kayın. Ben bunlardan kendimi geri çektim gidip gelmedim eşimde biraz mesafe koyunca abisini aradı laf saydı
e hani mesafe koymuştunuz 3 gün önce yemeğe aldım diyorsunuz?

Ben bu laflardan sonra nasıl gidersin kendine saygın olsun dedim sen karışamazsın beni onlardan ayırmaya caliyosun dedi derdim ayırmak asla değil ben olanı görsün istedim
Adam o kadar haklı ki.. Neyse anlamış artık çıbanın başının siz olduğunu.

Allah bilir kardeşi ile arasını da siz bozdunuz.

Bir annenin ağlamasına yalandan ağlıyor diye kocayı doldurmaya çalışarak elinize ne geçecek. Mutsuz adam sizi de mutsu eder.

Umarım, bir gün gelin yüzünden iki evladınız arasında kalıp ağlamazsınız..

Sizce ne yapayım kızlar ben zaten anneme gelmiştim o da beni gece alacaktı tartışıca gelme bitti dedim o da sen bilirsin dedi.Simdi msj atmış gelip sizi alayım.beyim durdu
Devam edin yangına körükle gitmeyi. Adam akıllıysa gelip de almaz sizi ama mutlaka çocuğu için yapacak..

daha 3 akşam önce yemeğe aldığınız insanların siz de görüp farkına varmamışsınız demek ki almışsınız yemeğe
ne oldu 3 günde aydınlama reform rönasans sanayi devrimi hepsi birden mi yaşandı?

adama bunu demişsiniz
daha bir de bişey dememiş gibi

gelme bitti! demişsiniz. ablacım her kavgada bitti'lik oluyorsanız siz. ohoo. daha mesela şey de deyin. boşol boşol boşol bi o kalmış...

e hani mesafe koymuştunuz 3 gün önce yemeğe aldım diyorsunuz?
Yani amcacım adami soğutmak olsa her şeye rağmen eşim mutlu olsun diye yemeğe almazdım.

Adam o kadar haklı ki.. Neyse anlamış artık çıbanın başının siz olduğunu.

Allah bilir kardeşi ile arasını da siz bozdunuz.

Bir annenin ağlamasına yalandan ağlıyor diye kocayı doldurmaya çalışarak elinize ne geçecek. Mutsuz adam sizi de mutsu eder.

Umarım, bir gün gelin yüzünden iki evladınız arasında kalıp ağlamazsınız..
Kardeşi ile arayı ben nasil bozmuş olabilirim.kardesi ortada neredeyse hiçbir şey yokken öyle ağır laflar etti.Biara kardesini ara düğün ustu eksik var mı sor bile dedim burda böyle çıban gibi gözükms olabilirm SMS birçok şeyi çoğu insanın alttan alamayacağı şeyleri kabul edip bu insanlarla gene biraya geldim ama çaba tek taraflı olmuyor

Hiçbir evlat annesinin ağlamasına dayanamaz.
Aradığında sen bilirsin gitmek istiyorsan git tabiki deseydiniz mevzu bu hale gelmezdi.

Hiçbir evlat annesinin ağlamasına dayanamaz.
Aradığında sen bilirsin gitmek istiyorsan git tabiki deseydiniz mevzu bu hale gelmezdi.
Aslında benim o an sinirlenxjgim telefonda bana benim bir seyden haberim bile yokken bağırıp çağırması ben ne oldu dedim bağırmaya başladı onun o bagirmasiyla bende kayis koptu orda dolduruşa geldin demi dedim.Evden mutlu çıkan bi adam iki saat içinde böyle davranınca çok üzüldüm yoksa sinirle soylesemde kardesinin düğününe gitmesine ben karışamam benimkinede o benim canımı yakan bana öyle bağırmaya başlamasıhdi. O gitmem dediğinde bile düğün vs bi kere oluyo mecbur gitceksin ilerde barışınca düğüne gitmedin diye pişman olursun dedim ama ben nasıl kötü ilan edildim anlamadım bide kv ye yalandan agliyo demem şu yüzden ben kadına anne ben gelmiycem deyince tamam bari yardıma gel yemeğe falan deyip beni sanırım hizmetçi görüp oğluna agliyo.E ben de ailedenimya beni de güzellikle ikna etsene ben zaten bi güler yüze kanan bi insanım biraz bana güzel konuşsa ben eşimden önce koşarım. Burds çok yanlış anlaşıldım

Afedersiniz ama olayın başı kıçı yok. Yani öncesinde bir şeyler olmuş ki olay bu noktaya gelmiş onu anlayabiliyoruz sadece. Burda yazdıklarınıza göre cevap veriyorum. Eşinizin “çekirdek”ailesinden biri eşinizi üzdü mü mesela, eşinize destek olun, karşı tarafla mesafenizi koruyun. Eşiniz kardeşinden bi kazık mı yedi, iletişim kurun canı sıkkınsa öfkeliyse sakin olması için çabalayın geride durun. Neden? Çünkü onlar anne, baba, kardeş. Dünyanın en kötü insanı da olsalar eşiniz her şeyi unutabilir affedebilir yarın bir gün hiçbir şey olmamış gibi devam edebilir. Peki ben böyle bir ihtimal varken neden eşimle ailesi arasına girip iyice ortamı ateşleyeyim gaz vereyim fitne çıkarayım da her iki taraf da bu kez bana yüklensin, eşimle huzurum bozulsun? Biraz akıllı olun, politik olun gerekirse. Benim eşimin de kız kardeşiyle arası bir süre bozuldu, kardeşinin yaptığı şey yanlıştı şaşırdığımı söyledim sadece eşime. Eşim kardeşinin arkasından “g*tü kalktı meslek sahibi olunca” dedi mesela. Şimdi? Her şey unutuldu ve araları düzeldi. Ben ne yapayım ara ara eşime olanları hatırlatıp adamın aklını mı çelmeye çalışayım? Banane? Kendileri problem yaşadılar kendileri çözdüler. Benlik hiçbir şey yoktu. Ez cümle; bu kadar müdahil olmayın.

Aslında benim o an sinirlenxjgim telefonda bana benim bir seyden haberim bile yokken bağırıp çağırması ben ne oldu dedim bağırmaya başladı onun o bagirmasiyla bende kayis koptu orda dolduruşa geldin demi dedim.Evden mutlu çıkan bi adam iki saat içinde böyle davranınca çok üzüldüm yoksa sinirle soylesemde kardesinin düğününe gitmesine ben karışamam benimkinede o benim canımı yakan bana öyle bağırmaya başlamasıhdi. O gitmem dediğinde bile düğün vs bi kere oluyo mecbur gitceksin ilerde barışınca düğüne gitmedin diye pişman olursun dedim ama ben nasıl kötü ilan edildim anlamadım bide kv ye yalandan agliyo demem şu yüzden ben kadına anne ben gelmiycem deyince tamam bari yardıma gel yemeğe falan deyip beni sanırım hizmetçi görüp oğluna agliyo.E ben de ailedenimya beni de güzellikle ikna etsene ben zaten bi güler yüze kanan bi insanım biraz bana güzel konuşsa ben eşimden önce koşarım. Burds çok yanlış anlaşıldım
Valla tüm sayfaları okudum ama o kadar anlamadım ki neden iki kardeş kavga etti ? Yani her aynı cümleleri döndürüyorsun ama hala neden olduğunu anlatmıyorsun belki gerçekten sizden kaynaklı bir mevzu

Valla tüm sayfaları okudum ama o kadar anlamadım ki neden iki kardeş kavga etti ? Yani her aynı cümleleri döndürüyorsun ama hala neden olduğunu anlatmıyorsun belki gerçekten sizden kaynaklı bir mevzu
Benden kaynaklı degil. Ben bütün aileye mesafeli olmaya başlamıştım. Ona rağmen nisan vs hep gittim ama evlerine gittiğimde yüzüme bile bakmiyolardi ortada bi şey yokken sonra kardeşiyle nişanlısı ev temizlik yaptığı gün ben de kayinvalidemin etkisine gidiyordum. Kaynimin gözünün içine baktım bana bi laf atsın bende hayırlı olsun vs diyim diye yüzüme bakmadan cjkti.Sonra abisine bi çıkıp yukarı bile bakmadı demiş.Esimde yüzüjne bile bakmıyorsun neden çıksın dedi orda kardeşi ölün olume dirin dijme diye bağırdı uzak dur dedi.yani olay beni umursamayan yüzüme bakmayan insanların evine cikmamam.Ve genede ben çıkıp bi baksam mi dedim ama sonra yüzüme bakmaya tenezzül etmeyen insanların yanına neden çıkayım dedim olay bu yani.Saglam bi kardes ilişkisi olsa asla abisine o lafları demezdi.

Benden kaynaklı degil. Ben bütün aileye mesafeli olmaya başlamıştım. Ona rağmen nisan vs hep gittim ama evlerine gittiğimde yüzüme bile bakmiyolardi ortada bi şey yokken sonra kardeşiyle nişanlısı ev temizlik yaptığı gün ben de kayinvalidemin etkisine gidiyordum. Kaynimin gözünün içine baktım bana bi laf atsın bende hayırlı olsun vs diyim diye yüzüme bakmadan cjkti.Sonra abisine bi çıkıp yukarı bile bakmadı demiş.Esimde yüzüjne bile bakmıyorsun neden çıksın dedi orda kardeşi ölün olume dirin dijme diye bağırdı uzak dur dedi.yani olay beni umursamayan yüzüme bakmayan insanların evine cikmamam.Ve genede ben çıkıp bi baksam mi dedim ama sonra yüzüme bakmaya tenezzül etmeyen insanların yanına neden çıkayım dedim olay bu yani.Saglam bi kardes ilişkisi olsa asla abisine o lafları demezdi.
ablacım
bu mesafe koymuş halin 3 gün önce iftara alıyorsun
yok "düğün üzeri lazım bişey var mı" sor diyorsun
yok git diyorsun yok gitme diyorsun yok annen yalandan ağlıyor diyorsun yok o yok bu...

az bi dur motorun soğusun ya.

Kusura bakmayın ama ben eşinizin yerinde olsam tam olarak sizi kaybetmeyi tercih ederdim. Birisi bana kardeşinin düğününe gidersen beni kaybedersin dese yol orda derim. Ne kadar sorun olursa olsun ne kadar kavga gürültü olursa olsun onlar bi aile o kadın eşinizin kardeşi aynı karında büyümüs aynı evde yaşamış aynı sofradan senelerde yemek yemiş. Sizin bunu söylemeye kesinlikle hakkınız yok. Siz gitmemek özgürsünüz sevmemekte görüşmemekte özgürsünüz. Ama eşinize böyle bi dayatma yapamazsınız.

ablacım
bu mesafe koymuş halin 3 gün önce iftara alıyorsun
yok "düğün üzeri lazım bişey var mı" sor diyorsun
yok git diyorsun yok gitme diyorsun yok annen yalandan ağlıyor diyorsun yok o yok bu...

az bi dur motorun soğusun ya.
Evet mesafe koymuş halim ramazan diye eşim mutlu olsun diye çağırmak istedim

Kusura bakmayın ama ben eşinizin yerinde olsam tam olarak sizi kaybetmeyi tercih ederdim. Birisi bana kardeşinin düğününe gidersen beni kaybedersin dese yol orda derim. Ne kadar sorun olursa olsun ne kadar kavga gürültü olursa olsun onlar bi aile o kadın eşinizin kardeşi aynı karında büyümüs aynı evde yaşamış aynı sofradan senelerde yemek yemiş. Sizin bunu söylemeye kesinlikle hakkınız yok. Siz gitmemek özgürsünüz sevmemekte görüşmemekte özgürsünüz. Ama eşinize böyle bi dayatma yapamazsınız.
ay kendisi 3 gün önce iftara almış yahu
ne gitmemesi ne gelmemesi

ev temizliği yapışlar ona da kaynanasına kadar gitmiş -kayın kaynanayla aynı apartmanda iflan mı anlamadım orayı da.
neyse ama sorsan mesafeli

sonra da "kaynı yüzüne bakmamışmış" o da kaynım yüzüme bakmıyor diye evine çıkmamışmış abi-kayın bu yüzden kavga etmişler,
hala diyor ki "benim yüzümden değil"
daha ilk kavga senin yüzünden zaten konu sahibi. kavgadan onra da bi sürü koca koca laflar ay gidersen biz yokuz ay bilmem neler. drama.

bu kadar ortalığı karıştırıp da "benim yüzümden değil" diyen gelin de az bulunur.

Bu oruçlu halimle çok üzgün şekilde yaziyorum. Eşim aradı sinirle şekilde konuştu sonra yüzüme kapattı bende noldu neden yüzüme kaoatiin annesine girmişti orda mi doldurusa geldin dedim. Kardeşinin düğünü muhabbetleri vardi kardeşiyle arası kötü annesine düğüne gelmciem demis annesde ağlamış.Bende tekrar aradım insan gibi neden yüzüme kapattın noldu annen mi bise dedi dedim bağırmaya başladı annem ağladı ben düğüne gidicme karismamazsin dedi ben de yalandan aglamasin dedim. Küfür etmeye başladı. Gidicem dedim konu gitmek dediği dedim bana neden tavır alıyorsun dedim.sonrqda sen beni ailemle düşmen etmeye çalışıyorsun Allah bi dert versin bugünü ararsin dedin buna çok takıldım tek derdim yapılan haksızlıkları gostermekti
Konu nedir tam olarak belli değil ama siz eşinizin kardeşinin düğününe gitmesini mi engellemeye çalışıyorsunuz?

Kaynı de az değil ama..
Abimin eşi ve annem sorun yaşasa,bana ne derim yani.
Beni ilgilendiren bir durum yok.Onlar kayınvalide-gelin.
Ne çıkıyorsa bu kayın,görümcelerden çıkıyor zaten.
Yedek kaynanalar…

Back
X