Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Bu din tüccarları yüzünden insanlar dinden soğudu. Hemen bırak git. Daha 24 yaşındasın. Önünde kocaman bir hayat var ins niye bu adamla.tuketesin

Ne yapacağım mı?
22 yaşında hayatınızı rezil etmeye devam.
Annesi babası arkasında olmayanlar bile bir yol buluyor, sizi cehenneme kadar gönderip duran adamı çekin siz.

İMAM denilen insan aynı zamanda kanaat önderidir örnek kişi olmalıdır, bu sosyal hayat için de geçerlidir.Kıldırdığı namazlar da inşallah kabul oluyordur başka bişey söylemek istemiyorum.

boşanmayacaksan ses kaydını ikisinin yanında aç dinlet. belki utanırlar. özür dilettir annen baban hakkında söyledikleri için. kocana da bundan sonra gece yatmaya beraber gidiyoruz, muhabbet edeceksen benle et de.

Kıyamam sana ya üzülme ne olur onlar layıgını bulur ne yapacağını iyi düşün ailene anlatsan üzülürler bence bir süre bekle eşinle de konuş annesiyle de numaradan da olsa iyi geçin düzelirse ne ala baktın olmuyor o zaman ayrılmayı düşün ve sakın çocuk yapma

Çabuk boşannnn hemnnn boşan hem seni aşaliyacak hmd aileni terbiyesizligeee bak bide imam çabuk boşannnn git ananın babanın yanına dimdik ayakta dur cnm

İmam da böyle yapıyorsa diğer adamlar ne yapsın ..Asla kayinvaludeyle oturmayın. Gitsin tekrar İstanbula.

Ne yapmam lazım
Sana kurban olayım ayrıl ilk defa bir üyeye ayrıl diyorum burda. Kv hadi neyse de kocan karaktersizin önde gideni bu duyduklarından önce bile neler neler söylemiş sana lütfen ayrıl aileni çsğır gelsin alsın daha çok küçüksün kardeşim yaşındasın çok üzüldüm ben burda lütfen ayrıl bu adamı aynı evde nasıl kalabiliyorsun ya nasıl yapıyorsun bunu kendine yazık değil mi lütfen ayrıl lütfen

Umarım psikolojik şiddeti gizli olmasada bir şekilde kanıtlayarak boşanırsınız. Cehennem asıl onun gibi dedikodu yapanların evidir. Boşanmaycaksan bunları buraya yazarak üzülmemizi geçin bir imamdan nefret ettirdiniz onlara bakış açımız değiştirdiniz. Bunu da düşünün

Esiniz imam bide öyle mi ? Dinimizden bi haber anlasilan kendisi .. iyi bile dayanmissin bu olanlars bence daha fazla dayanma ve kurtar kendini bu insanlardan yazik ya Ömrüne

bu ne ya içim şişti.kızım daha 22 yaşındasın senin yaşındakiler üniversitede dirsek çürütüyor sen kocamdır kocamın evidir kafasındasın.Napıcam diye sormana ne gerek var boşıycaksın o kadar.Git çocuk yap diycek halimiz yok ya.Ana oğul manyaklar.Terbiyesiz bir de dini kullanıp para kazanıyor.Sokakta ateistim diye gezen bile bundan daha ahlak iman sahibidir.

Daha dört aylık evlisiniz esiniz size karşı cok saygısız konuşuyor. Ne demek cehenneme kadar yolun var? Yani baştan böyleyse böyle devam eder. Annesiyle sabaha kadar konuşmaları da öyle. Eşiniz yetişkin biri gibi davranmıyor. Ayrıca kendi değerinizin farkında olun. Bu sözleri söyletmeyin kendinize. En kötü nedir ayrılmak. Kocamdir deyip sineye çekmeyin her şeyi. Evlilik güzeldir ama saygı sevgi varsa.

Mesleğim yok. Ailemi bilemiyorum ama yinede evine sahip çık bizi boşver derler gibime geliyo. Kocama sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor
hayır böyle düşünme ben de ailem üzülür beni istemez vs düşünüp senelerce çektim sonuç ailem bilseydik biz alır gelirdik niye bunu yaptım diye daha çok üzüldüler en kötü aile bunlardan iyidir yapma bunu kendine nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…